![]() |
#391 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
![]() ![]() Muszę zaraz pupcię ruszyć póki mnie nie zamuli... TŻ śpi. Złapał kontuzję i odpoczywa. Wlałam w niego zupę z witaminkami i wsmarowałam maść i miejmy nadzieję, że wydobrzeje.
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Psu też dałam zupki (nie doprawionej)
![]() Obawiam się, że on się już przyzwyczaił ![]() ![]()
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pies widzę, że też dobrze ma ![]() ja może ogarnę mieszkanie dopiero jak Tż wróci... póki co sobie posiedzę jeszcze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
![]() jeszcze kilka miesięcy i Tż mnie nie pozna przez Was ![]() ![]()
![]() |
#397 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
- tusz z Eveline (skusiła mnie cena, w dodatku był jeszcze błyszczyk ![]() - Krem do stóp, niecałe 3 zł ![]() - Tampony (aż 32 sztuki ![]() ![]() - Wkładki higieniczne, też tanie jak barszcz ![]() - Chusteczki do demakijażu (w zasadzie nigdy nie używałam, ale stwierdziłam że na jakiś wyjazd będą niezastąpione, zobaczymy jak się sprawdzą ![]() - Chusteczki do higieny intymnej - Balsam SPA Eveline z oliwką (ale to już kupiłam po drodze w Rossmanie, bo był tańszy niż w Biedronce ![]() Miałam sięgnąć jeszcze po lakier do paznokci Eveline (przyjemne kolorki były ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
Oczywiście, zgadzam się i podzielam Twoje zdanie. Ale akurat mowa była o banku ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
Oczywiście, że w wielu miejscach pracy jest chorobliwie stresująca sytuacja, tylko mowa była akurat o banku, dlatego się udzieliłam ![]() Nawet ja teraz na stażu czasami zbyt mocno przeżywam ... Ale to już zasługa komendanta ![]() Edytowane przez Martita88 Czas edycji: 2011-08-05 o 15:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
ale mnie zmuliło ...dopiero co wstałam ... znów nie będę mogła zasnąć pół nocy
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak. Jedynie w poście nie jadam ![]() Hej ![]() Dopiero usiadłam do kompa. Dziś mój psiak chyba coś z żołądkiem miał i cały dzień się męczyła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Suuuper. Wyławiałam woreczek z ryżem i jak to ja... musiał mi upaśc. Wprost w gorącą wodę.. Ochlapał mi rękę..I teraz boooli. Mam czerwoną plamkę... ;/ Wrrrr! Z takim poświęceniem robię sałatkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy którś z Was ma pocztę na gmailu ?? Bo chciałam ustwić potwierdzenie odbioru i nie wiem czy tutaj się da ??
#403 |
Zadomowienie
|
Hello ponownie
![]() Odkurzyłam podłogę w sypialni i salonie i zmopowałam i sobie odpoczywam, bo się nieźle zmachałam. Brakuje mi jednej rury od odkurzcza (muszę dokupić przez net, kiedyś..) i się muszę nieźle naschylać, żeby odkurzyć ![]() Zrobiłam tego kurczaka w cieście i wyszedł przepyszny! Dodałam opis na kulinarnym. Szkoda, że można tam dodać tylko 5 zdjęć, bo zrobiłam więcej, a nie mam tu żadnego programu graficznego, żeby robić jedno z kilku. TŻ mnie zachwalał, że bardzo dobry obiadek i muszę robić częściej ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Ja mam, ale nie kojarzę takiej opcji. |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | ||
Rozeznanie
|
Hej
![]() no, doczekałam się wreszcie piątku ![]() niezbyt ciekawy ten bon do Kauflandu więc wiele nie stracę ![]() do biedro na gazetkę urodową może uda mi się wybrać w niedzielę Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do tematu stresującej pracy to uważam, że KAŻDA taka jest i może nie zależy to zawsze od zajmowanego stanowiska a od osoby jaki ma charakter ![]() ![]() u nie pada ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- aaa i jeszcze mam pytanie na czym będzie polegał ten kupon który za tydzień będzie w Fakcie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
u mnie padało, mam nadzieję, że jutro będzie słonecznie
![]() zjadłam kolację, teraz czekam aż mała uśnie, bo coś nie może ![]() oglądam film i czekam na Tż, bo go dziś jeszcze nie ma ![]() nurku przyda Ci się skarbonka, możesz drobne zbierać ![]() ja miałam skarbonkę żabę, ale nie dało jej się otwierać i ładna sumka się uzbierała ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-08-05 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Witam...
Ciężki dzień za mną... Jakoś mocno przeżyłam ten pogrzeb...Babcia tak zmieniona, że zupełnie nie ona...Jak ja nienawidzę różańca przy otwartej trumnie... A siostra babci to mnie tak zjadowiła, że byłam dla niej niemiła. Jak się witała to mnie przytuliła i powiedziała, że nie mam już babci, ale za to mam mieszkanie. Teraz odpoczywamy z TŻ...Jutro przyjeżdża tata i będziemy dalej przygotowywać do remontu... |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O kurde. Ale babsztyl ma tupet! ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Jak ktoś chce tego kurczaka w cieście francuskim, to tutaj przepis KLIK. Na razie mam za mało recenzji i nnych, żeby się link do moich przepisów pojawiał pod nickiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Rozeznanie
|
Posprzątałam mieszkanie i powiesiłam pranie na balkonie. Fajny dzis wieczór, taki ciepły i dawno gwiazd na niebie nie było widać.
![]() Jutro na chwilę idę do pracy, a potem jak pogoda dopisze dziełka, hamak i grill . ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#412 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczor
![]() Nadrobilam ile dalam rady ![]() I na poczatek chcialam sie pozalic ze z mojego wyjazdu chyba nici ![]() ![]() Ale mam zly humor. A bez Niego nie chce. Musialam emotki pokasowac bo bylo przeladowanie grafika. Edit - i podzielic na 2 posty, szkoda ze wizaz ma takie ograniczenia. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Swoja droga podziwiam, ja lubie dzieci ale raczej nie mam do nich cierpliwosci, bywa ze mnie draznia. Na dyzurze bywa ze mam dzieci ale raczej zwracam sie do nich jak do doroslych (zalezy tez w jakim sa wieku) i one tez od razu czuja sie bardziej dorosle, staja sie spokojniejsze. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Taaa, jasne, w to nigdy nie uwierze
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak pisalam wyzej moje wakacje chyba nie dojda do skutku. A tak ladnie mi szlo odkladanie, teraz strace motywacje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie musisz, przeciez nikt Ci chyba nie kaze pracowac, Twoj wybor ![]() Cytat:
Jezeli to zbyt intymne pytanie to przepraszam ale nie ukrywam ze mnie drazni cos takiego, jezeli chlopak ma niewyjasnione sprawy z dziewczyna a Ty sie z nim spotykasz. Chyba nie chcialabys byc na jej miejscu? Cytat:
![]() A co, mowilam ze dobry ![]() Super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale TZ coraz czesciej mowi ze chcialby sie do mnie wprowadzic ![]() Widzialyscie ten temat? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...arobki&page=19 Smutna jest ta sonda ![]() Lili - dobra jestes z ta skarbonka ![]() Kelpie - o jaa, ale tekst, co za bezczelnosc ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-08-05 o 21:19 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie jestem w stanie podejść do otwartej trumny nigdy ![]() siostrą babci sie nie przejmuj, tez na pewno przeżywa sytuacje i tak głupio wyszlo pewnie Cytat:
Cytat:
Wyszedł mi pilny wydatek okolo 3 tysiecy złotych - super ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz ja jestem na stażu ![]() Oprócz mnie w sekretariacie jest kobieta, która pracuje tam już 12 lat ![]() Obecnie jest na zwolnieniu i rządzę tam sama ![]() Chociaż nie powiem, że trochę się stresuję tą sytuacją, zwłaszcza gdy komendant zleci do wykonania jakieś zadanie lub trzeba wysłać ważne pismo terminowe do Komendy Wojewódzkiej ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, tylko te słowa o męczeniu się w pracy przez 8 h napisałam w kontekście dość żartobliwym ![]() Jestem tego świadoma, że nikt mnie nie zmusza ![]() Nie chce i nie wymagam tego, żeby ktoś mnie oceniał. Edytowane przez Martita88 Czas edycji: 2011-08-05 o 22:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
anulka - przykro mi, najgorsze sa niespodziewane wydatki a na taka sume to juz w ogole
![]() Marita - ja po prostu tylko wyrazam moje zdanie we wg mnie nie jestes w porzadku. Dziwi mnie ze spokojnie sie spotykasz z facetem ktory ma kogos. I szczerze mowiac skoro chlopak ma takie zapedy zeby sie z Wami obiema spotykac to dziwie sie ze Ty to akceptujesz, skad wiesz ze za jakis czas jeszcze jakiejs innej przyjacolki nie pozna i z kolejna sie bedzie spotykal? Moim zdaniem ludzie sie nie zmieniaja. |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
no, pokorciło mnie kiedyś i musiałam jakoś sobie poradzić, bo żaba była ładna
![]() co do sondy to szara prawda, poza tym tu większość kobiet jest, takze ich zarobki takie zwykle są ![]() ![]() żel miceralny faktycznie rewelka ![]() ![]()
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na pogrzebie babci, gdy byłam młodsza kuzyn chciał mnie pocieszyć i wyskoczył z tekstem " nie płacz, wszyscy kiedyś umrzemy, twoja druga babcia też " ... W takich chwilach nie wiadomo co powiedzieć, i niektórym nie wychodzi dodawanie otuchy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.