Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 19:03   #391
nvmd
BAN stały

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

ewulkaaa <przytula> Pogodzicie się jak tylko nerwy pójdą w odstawkę.. Ale niestety wspolczuje zepsutego wieczorku.

Black cashmere
ja myślę non stop nad tymi rzęsami ale na razie u mnie chodzą 200-250 więc wolę czekać na okazję po znajomości
nvmd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:13   #392
Black Cashmere
Zadomowienie

ewulkaaa, będzie dobrze, szkoda tylko, że wieczór się super zapowiadał, a wyszło jak wyszło :\

zdecydowałam, robię wieczór włoski

Spaghetti ladacznicy jako danie główne
Cytrynowa panna cotta z sosem malinowym albo borówkowym na deser
Tylko zastanawiam się jeszcze nad przystawką, może bruschetta z pomidorami i bazylią?

Chyba menu gotowe Dużo się nie narobię przy tym a zjesc na pewno zjemy, bo będziemy siedziec dobre kilka godzin, jesc, gadac, ogladac jakiś film, może postawię na kino włoskie? (; Trzeba korzystac, mam wolny strych, siostra idzie na urodziny przyjaciółki

nvmd, ja stwierdziłam po efekcie końcowym, że będę sobie takie rzęsy robic, nie chodzę na solarium, do kosmetyczek, nie robię paznokci, itp. to mogę sobie pozwolic na rzęsy :P do fryzjera teraz też nie będę chodzic, bo mam włosy zrobione i odrostów widac nie będzie, więc gites ;p

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:18   #393
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
o co poszło?
w sumie teraz sama nie wiem czy to on miał rację, czy ja. Przez to, że piszę pracę lic. nie mam na nic czasu, tym bardziej, że w poniedziałek muszę ją oddać do promotora, a mam jeszcze 3 podrozdziały do napisania :O generalnie izoluję się od świata (poza wizażem ), moje przyjaciółka robi mi zakupy i je przynosi, a ja siedzę nad kompem po 10-12h a poszło o to, że: mój TŻ teraz też pisze prace mgr, tyle że ma termin oddania do końca września i generalnie mu się nie śpieszy. Siedzi nad tym po 4-5 h dziennie, a pozostały czas poświęca np. na allegor, naprawienie mamie maszyny do szycia (+ pojechanie 40km po silnik do niej); czyszczenie sobie kurtki na motor(przy czym dopiero myśli o zakupie motora) i innych tego typu rzeczach. Nie mam do niego o to absolutnie żalu. Ale że muszę mieć dane z banku, a mieszkam ok 30min autobusem w jedną stronę od miasta+15min dojście do samego banku, pomyślałam dziś, że on mając auto i 7min do tego banku mógłby mi je odebrać i przywieźć wieczorem. Więc zadzwoniłam do niego czy by tego dla mnie nie zrobił, a on do mnie "że chyba mam autobusy, muszę wysiąść na tym i tym przystanku, dojść i będę mieć" więc ja powiedziałam ok, ale że dzisiaj już nie zdążyłam muszę jechać jutro. No i jak przyjechał wieczorem to mu powiedziałam, że trochę go rozumiem, ale trochę jednak mam żal, bo dla innych (np. koleżanki swojej mamy) to ma czas żby naprawiać jej komputer 3 albo i więcej godzin, w dodatku po niego jechać i później jej go odwieźć, a jak ja go proszę o coś, a i tak nie zdarza się to często, to w zamian dostaję instrukcję jak wsiąść do autobusu a on, że to jest mój obowiązek i on nie ma zamiaru mnie z niego wyręczać, poza tym on też pisze pracę. no więc ja swoje argumenty (przytoczone powyżej) a on: ale to ja decyduje co komu chcę zrobić a komu czego nie no więc zrobiło mi się przykro, i mu mówię, że ja tu nocami siedzę, żeby to napisać, bo mnei poprosił, żebym poszła z nim na urodziny jego kumpla w sobotę, a on nawet 30 minut nie chce mi poświęcić, i że wiem, że to jest mój obowiązek, ale w tym przypadku poprosiłam go o pomoc. No i od słowa do słowa, aż wyszedł...

teraz już sama jestem zmieszana -nie miałam do niego pretensji, tylko mi się przykro zrobiło że tak to potraktował, ale w sumie może on to odebrał jako pretensje... sama nie wiem. A wy jak to widzicie?

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
ewulkaaa, będzie dobrze, szkoda tylko, że wieczór się super zapowiadał, a wyszło jak wyszło :\

zdecydowałam, robię wieczór włoski

Spaghetti ladacznicy jako danie główne
Cytrynowa panna cotta z sosem malinowym albo borówkowym na deser
Tylko zastanawiam się jeszcze nad przystawką, może bruschetta z pomidorami i bazylią?

Chyba menu gotowe Dużo się nie narobię przy tym a zjesc na pewno zjemy, bo będziemy siedziec dobre kilka godzin, jesc, gadac, ogladac jakiś film, może postawię na kino włoskie? (; Trzeba korzystac, mam wolny strych, siostra idzie na urodziny przyjaciółki
wow mogę ja też przyjść na ten wieczór?

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013

Edytowane przez ewulkaaa
Czas edycji: 2011-08-18 o 19:19
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 19:18   #394
nvmd
BAN stały

Black Cashmere a są jakieś przeciwwskazania co do takich rzęs?

Ewulkaaa miałaś ZDECYDOWANE prawo być o to zła. To TŻ a nie kolega więc do zakresu jego obowiązków należy pomaganie Ci i wspieranie fizyczne i mentalne w ważnych dla Ciebie sprawach.

Edytowane przez nvmd
Czas edycji: 2011-08-18 o 19:20
Stary 2011-08-18, 19:21   #395
ParoleParole
Zakorzenienie

Ewu ehh przecież nic by mu się nie stało gdyby C wziął te dane
Nie przejmuj wszystko bedzie dobrze nerwy opadną
Bo Cię nagla terminy i nerwowka jest A on ma czas.. zreszta każdy facet zawsze ma czas
Stary 2011-08-18, 19:44   #396
Black Cashmere
Zadomowienie

ewulkaaa, Twój Tż zachował się bardzo samolubnie :\ przykro mi, pamiętaj, że najważniejsza jest teraz praca lic., nim się nie przejmuj, zrozumie to jak będzie go czas gonił pod koniec września ja bym mu wtedy na pewno nie nadskakiwała, niech wie jak to jest

hehe, zapraszam na kolację, na pewno przesadzę z ilością jedzenia

nvmd, raczej nie ma przeciwskazań, dołączam fotki przed i po, dla porównania, te fotki przed to widzę, ze robiłam jak ofiara sorki za niewyregulowane brwi, ale to moja zmora, nie nadążam z nimi ;\
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fdfdfd.jpg (77,1 KB, 12 załadowań)

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 20:22   #397
ewulkaaa
Wtajemniczenie

efekt nieziemski

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2011-08-18, 20:40   #398
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
w sumie teraz sama nie wiem czy to on miał rację, czy ja. Przez to, że piszę pracę lic. nie mam na nic czasu, tym bardziej, że w poniedziałek muszę ją oddać do promotora, a mam jeszcze 3 podrozdziały do napisania :O generalnie izoluję się od świata (poza wizażem ), moje przyjaciółka robi mi zakupy i je przynosi, a ja siedzę nad kompem po 10-12h a poszło o to, że: mój TŻ teraz też pisze prace mgr, tyle że ma termin oddania do końca września i generalnie mu się nie śpieszy. Siedzi nad tym po 4-5 h dziennie, a pozostały czas poświęca np. na allegor, naprawienie mamie maszyny do szycia (+ pojechanie 40km po silnik do niej); czyszczenie sobie kurtki na motor(przy czym dopiero myśli o zakupie motora) i innych tego typu rzeczach. Nie mam do niego o to absolutnie żalu. Ale że muszę mieć dane z banku, a mieszkam ok 30min autobusem w jedną stronę od miasta+15min dojście do samego banku, pomyślałam dziś, że on mając auto i 7min do tego banku mógłby mi je odebrać i przywieźć wieczorem. Więc zadzwoniłam do niego czy by tego dla mnie nie zrobił, a on do mnie "że chyba mam autobusy, muszę wysiąść na tym i tym przystanku, dojść i będę mieć" więc ja powiedziałam ok, ale że dzisiaj już nie zdążyłam muszę jechać jutro. No i jak przyjechał wieczorem to mu powiedziałam, że trochę go rozumiem, ale trochę jednak mam żal, bo dla innych (np. koleżanki swojej mamy) to ma czas żby naprawiać jej komputer 3 albo i więcej godzin, w dodatku po niego jechać i później jej go odwieźć, a jak ja go proszę o coś, a i tak nie zdarza się to często, to w zamian dostaję instrukcję jak wsiąść do autobusu a on, że to jest mój obowiązek i on nie ma zamiaru mnie z niego wyręczać, poza tym on też pisze pracę. no więc ja swoje argumenty (przytoczone powyżej) a on: ale to ja decyduje co komu chcę zrobić a komu czego nie no więc zrobiło mi się przykro, i mu mówię, że ja tu nocami siedzę, żeby to napisać, bo mnei poprosił, żebym poszła z nim na urodziny jego kumpla w sobotę, a on nawet 30 minut nie chce mi poświęcić, i że wiem, że to jest mój obowiązek, ale w tym przypadku poprosiłam go o pomoc. No i od słowa do słowa, aż wyszedł...

teraz już sama jestem zmieszana -nie miałam do niego pretensji, tylko mi się przykro zrobiło że tak to potraktował, ale w sumie może on to odebrał jako pretensje... sama nie wiem. A wy jak to widzicie?
Moim zdaniem Ty masz rację. Wiadomo, TŻ nie miał obowiązku jechać po te dokumenty, ale jednak mógł to zrobić. Zwłaszcza, że ma bliżej, ma więcej czasu oraz w wolnym czasie pomaga też innym ludziom (i to nie tak bliskim jak własna partnerka).
Stary 2011-08-18, 21:06   #399
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Ewu ehh przecież nic by mu się nie stało gdyby C wziął te dane
Nie przejmuj wszystko bedzie dobrze nerwy opadną
Bo Cię nagla terminy i nerwowka jest A on ma czas.. zreszta każdy facet zawsze ma czas
Cytat:
Napisane przez nvmd Pokaż wiadomość
Black Cashmere
Ewulkaaa miałaś ZDECYDOWANE prawo być o to zła. To TŻ a nie kolega więc do zakresu jego obowiązków należy pomaganie Ci i wspieranie fizyczne i mentalne w ważnych dla Ciebie sprawach.
Cytat:
ewulkaaa, Twój Tż zachował się bardzo samolubnie :\ przykro mi, pamiętaj, że najważniejsza jest teraz praca lic., nim się nie przejmuj, zrozumie to jak będzie go czas gonił pod koniec września ja bym mu wtedy na pewno nie nadskakiwała, niech wie jak to jest
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Moim zdaniem Ty masz rację. Wiadomo, TŻ nie miał obowiązku jechać po te dokumenty, ale jednak mógł to zrobić. Zwłaszcza, że ma bliżej, ma więcej czasu oraz w wolnym czasie pomaga też innym ludziom (i to nie tak bliskim jak własna partnerka).
Dzięki dziewczyny, bo już myślałam, że to ja ześwirowałam. Więcej tego tematu nie będę z nim poruszać, bo po co mam się denerwować następnym razem po prostu go już nie poproszę nauczona doświadczeniem, a żeby i jego doświadczyć też odmówię, gdy mnie następnym razem o coś poprosi (wiem, wredna jestem ). Napiszę mu smsa na dobranoc i kwita

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2011-08-18, 21:27   #400
Niusia22
Zadomowienie

Ach te chłopy...
Niusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 07:46   #401
asik1503
Zakorzenienie

Ewulkaaa podziw za spokój... jakby mój mi coś takiego powiedział to bym mu wygarnęła i to ostro nie mówiąc już o tym, że takimi tekstami to przegiął pałę... I uważam, że wcale nie jest wredne to, że chcesz mu pokazać jak to jest... ponoć faceci to wzrokowcy tak? to niech zobaczy i poczuje na własnej skórze jak to jest jak potrzebuje pomocy a dostaje dobrą radę xD
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:20   #402
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
Charlotte1103 ja zawsze padam po wizycie we Wrocku
8 godzin w pociągu
Ale za bardzo kocham to miasto, żeby z niego rezygnować
Miesiąc bez Wrocławia miesiącem straconym!
A ja do Wrocławia mam 30 minut

Black, świetne są

Ewulka, dobrze się zachowałaś i dobrze mu powiedziałaś, znając mnie ja bym była jeszcze ostrzejsza
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:27   #403
martusia205
Zakorzenienie

dzień dobry dziś nareszcie będę z tz,aż do niedzieli pogoda piękna,ale co jak burza ma być za parę godzin..

ewulka jak tylko przejdą nerwy to się pogodzicie..sama miałam tydzień temu dwie kłótnie,w jednej ja zawiniłam,a w drugiej tż

black śliczne rzęsy,i piękne oko ja taki zabieg zafunduję sobie dopiero przed własnym weselem..na razie jest to zbyt drogie,i oby w przyszłosci ceny spadły..

a ja też mam do Wrocka blisko..jakieś 45 min jazdy autkiem

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 08:32   #404
el amor
Zakorzenienie

Ja miałam z Tż w ostatnich dniach chyba 3 kłótnie pod rząd.
Martuś, proszę żadnej burzy
Stary 2011-08-19, 08:53   #405
ParoleParole
Zakorzenienie

Black efekt nieziemski

Słońce
Chociaż wolałabym zeby dziś chłodniej było bo do dentysty mam i godzina w pksie w taki upał
Stary 2011-08-19, 09:22   #406
martusia205
Zakorzenienie

kto mi pomoże z podpisem i powie czemu mam taką wielką przestrzeń??

Stary 2011-08-19, 09:33   #407
asik1503
Zakorzenienie

Martuś może masz jakieś entery?
a co do rzęs to teraz już tak drogo nie jest za pierwszym razem siora płaciła coś koło 300zł a teraz niecałe 200 xD ale co z tego jak nie o kasę tu chodzi tylko wykonanie... ona akurat miała pecha bo za każdy razem robota była spartaczona... raz laska obkleiła jej całe oko, że nie mogła go otworzyć, a za drugim razem kobita mówiła, że minimum 6 tygodni wytrzymają a one już po tygodniu leciał jak dzikie... i nie fajnie to wyglądało...
ale początkowy efekt
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 09:35   #408
el amor
Zakorzenienie

ciężko to wytłumaczyć xD ja to tam zawsze robię, że wchodzę w ten podpis i tam gdzie masz ten koniec podpisu usuwam backspace, bo pewnie jest tak jak Asik mówi, że entery masz
Stary 2011-08-19, 09:47   #409
nvmd
BAN stały

BlackCashmere chyba lecę zrobić sobie to samo co Ty
Mam nadzieję, że nie obrazisz się jak zgapię

Obudzilam sie wlasnie bo wpadlam do przyjaciolki na noc ;-)
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, nawet kawa nie pomaga!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-19, 09:57   #410
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

zaraz mnie coś trafi...Hania jak to zwykle rano, gdy już ją nakarmię przewinę potem znowu pokarmie trochę i tak kilka razy w kółko, wsadzam ją do wózka i kołyszę żeby zasnęła, a ona nie chce to płacze, uspokaja się albo na rękach albo przy piersi jesli tak nie jest to jest ryk, TŻ jako wielki znawca wysłuchał tego tak z 10 minut po czym stwierdził, że jej na pewno coś jest, bo takie dzieci nie mają ani charakteru ani widzi mi się żeby mama wzięła na ręce lub przytuliła bo skąd, i ona na pewno jest chora. Zirytowałam się, mówiąc delikatnie, bo on nie siedzi z nią codziennie, więc skąd może wiedzieć jaka ona jest i jakie ma zwyczaje :/ dodam że badało ją już kilku lekarzy i położna która do nas przychodzi trzyma rękę na pulsie...no ale oni plus ja nie znamy się na moim dziecku, bo przecież TŻ wie najlepiej... :/:/:/

ewulka tak jak ktoś wyżej napisał, podziwiam Twój spokój, bo ja bym pocisnęła tym bardziej że jestem ostatnio w bojowym nastroju...zwyczajnie nie chciało mu się tego dla Ciebie zrobić zamiast podać konkretny powód to Ci bezczelnie mówi jak dojechać pff :/

Black prześliczne rzęsy

Edytowane przez Maryjamie
Czas edycji: 2011-08-19 o 09:59
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:41   #411
Niezmienna
Wtajemniczenie

HejWczoraj tak pięknie a dziś pogoda dupna

W koncu wolne, aż do jutraI dziś chyba jakieś kino z TżTylko nawet nie wiem na co warto iść i co traz w kinach leci...

Już muszę zaczać rozglądać się za sukienką na wesele do siostry, buty itd. Nie mam nic, a w sklepach też nic!
A do tego ja jestem OKROPNIE wybredna....!
Jakoś wyjątkowo się stresuję, chyba bardziej niż siostra , która ślub bierzeprzeżywam wszystko i chciałabym, żeby bylo tak idealnie

Cytat:
Dzień dobry Kochane!
W końcu słoooooooooooooooooooońce !

Wczoraj było....ehh. Dziś deszcze i burze!

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
i tez mam w domu rodzine i przyjaciol.
to nie znaczy ze mam siedziec w polsce stale i pracowac z 800zl jak dobrze pojdzie i nigdy nie stac byloby mnie nawet na pokoj sie wyprowadzic, p[rzyjaciol tu tez moge miec.
co dopiero kupic sobie kosmetyk jakis ciuch nie proszac rodicow czy wyjsc na kregle do pubu, tu moge co chce
w polsce nie bylo mnie stac taka prawda
ja mam takie podescie i tyle,nie zamykam sie tak bo bym zwriowla myslac tylko ze mam rodzine w polsce a tu jestem sma.
TZ nie mam i co plakac mam;p
tu tez mam rodzine nie bliska ale mam jednak i nie mysle negatywnie,kazdy ma swoj tok myslenia i tyle
Rozumiem Twój tok myślenia, każdy ma dobrze tam gdzie jest i ma prawo wyboru jak żyć i gdzie.
Ale nie zgadzam się z tym, że tu w Pl zyje się za 800zł i ledwo na waciki starcza.
Jest trudno owszem, ale niektórzy zarabiają dobrze i da się żyć

Cytat:
Ale jestem padnięta po pracy ;\

Co do rzęs to koleżanka sama dobierała mi długosc, są dosyc długie, gęste Dałam 100 złotych, bo po znajomości Nic nie uczula to, jedynie troszkę może bolec jak je potem rozdziela po przyklejeniu, bo się plączą, no i muszę je przeczesywac maleńką szczoteczką taką jak jest do brwi i rzęs.
Śliczne te rzęski. Może pomyślę, choć po weselu bo teraz się boję ryzykować. Ciekawa jestem czy jakbym założyła a okazałoby się, że jestem uczulona to czy da się je zdjąć jakoś....
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 11:44   #412
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
kto mi pomoże z podpisem i powie czemu mam taką wielką przestrzeń??
Pewnie kilka razy niepotrzebnie enter wcisnęłaś

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
zaraz mnie coś trafi...Hania jak to zwykle rano, gdy już ją nakarmię przewinę potem znowu pokarmie trochę i tak kilka razy w kółko, wsadzam ją do wózka i kołyszę żeby zasnęła, a ona nie chce to płacze, uspokaja się albo na rękach albo przy piersi jesli tak nie jest to jest ryk, TŻ jako wielki znawca wysłuchał tego tak z 10 minut po czym stwierdził, że jej na pewno coś jest, bo takie dzieci nie mają ani charakteru ani widzi mi się żeby mama wzięła na ręce lub przytuliła bo skąd, i ona na pewno jest chora. Zirytowałam się, mówiąc delikatnie, bo on nie siedzi z nią codziennie, więc skąd może wiedzieć jaka ona jest i jakie ma zwyczaje :/ dodam że badało ją już kilku lekarzy i położna która do nas przychodzi trzyma rękę na pulsie...no ale oni plus ja nie znamy się na moim dziecku, bo przecież TŻ wie najlepiej... :/:/:/
Czy Twój TŻ w ogóle przeczytał jakąś książkę o dzieciach? Przecież to jasne, że małe dziecko chce jak najwięcej przebywać z rodzicami
Stary 2011-08-19, 12:08   #413
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

hehe udowodniłam mu dzisiaj że nic jej nie jest, po prostu jest takim dzieckiem btw. takim jak on jak był mały
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 12:30   #414
martusia205
Zakorzenienie

maryjamie Tobie i tż ciężko jest się zgrać..tylko weekendy spędzacie razem,a to za mało gdy dzidzia jest malutka,bo ona potrzebuje obojga rodziców..z dnia na dzień się zmienia,i ten kto nie przebywa z nią non stop może nie wiedzieć co tak na prawdę jej dolega..dlatego trochę więcej pokory musi mieć Twój tż

dziękuję dziewczyny...już na to wpadłam bo się martwiłam ,że tak to zostanie

burza,i po burzy..prąd oddali..teraz już tylko na tż czekam

Stary 2011-08-19, 13:08   #415
el amor
Zakorzenienie

Maryjamie przyznał się, że źle myślał?

U mnie ciągle pada, raz przestaje, raz pada i tak w kółko. Więc nici ze spotkania z Tż.
Stary 2011-08-19, 13:19   #416
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
Maryjamie przyznał się, że źle myślał?

U mnie ciągle pada, raz przestaje, raz pada i tak w kółko. Więc nici ze spotkania z Tż.
a nie mógł by do Ciebie przyjść?

Stary 2011-08-19, 13:26   #417
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
a nie mógł by do Ciebie przyjść?
Oczywiście, że tak, ale my nie mieszkamy w tej samej miejscowości, tak jak Wy, prawa jazdy jeszcze nie ma, więc jedynie to skuter, bo autobusy są teraz drogie i rzadko kursują, a pogoda właśnie skuterem nie za bardzo pozwala na przyjazd
Stary 2011-08-19, 13:28   #418
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez el amor Pokaż wiadomość
Oczywiście, że tak, ale my nie mieszkamy w tej samej miejscowości, tak jak Wy, prawa jazdy jeszcze nie ma, więc jedynie to skuter, bo autobusy są teraz drogie i rzadko kursują, a pogoda właśnie skuterem nie za bardzo pozwala na przyjazd
my mamy do siebie 30 km ale rozumiem,nie ma co w taką pogodę jechać skuterem..to niebezpieczne.

Stary 2011-08-19, 13:32   #419
el amor
Zakorzenienie

Cytat:
my mamy do siebie 30 km ale rozumiem,nie ma co w taką pogodę jechać skuterem..to niebezpieczne.
A Ty co planujesz z Tż na te wspólne dni?
Stary 2011-08-19, 13:33   #420
Chatul
ma zielone pojęcie

U mnie jest 29°C
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości