![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
akasha, pewnie, że pamiętam
![]() ![]() Bottega, u mnie też waga tak sobie ![]() ![]() moje dzisiejsze jedzonko: I jajecznica z 2 jajek z pokrojoną pieczarką II jogurt truskawkowy light III sałatka z papryką, sałatą, jajkiem, zielonym ogórkiem i pomidorem IV 3 pulpeciki drobiowe z odrobiną gotowanej marchewki i fasolki szaparagowej, szklanka kefiru V jeśli zachce mi się jeść to będzie to szklanka jogurtu do picia
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
medzia, chyba troszkę więcej jesz, nie?
![]() ![]() ![]() Ostatnio się zastanawiałam jak robisz te pulpeciki drobiowe? Z chęcią bym takie zjadła, ale pewnie obtaczasz je w bułce tartej... Czy inaczej robisz? ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-09-07 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Bottega, co masz na myśli, że więcej jem?
![]() ![]() Jeśli chodzi o pulpeciki to absolutnie nie w bułce... Robi się je tak samo jak kotlety mielone, ale ja używam zmielonej piersi z kurczaka i odrobinę mielonego drobiowego (z samego mielonego byłyby zbyt tłuste) troszkę przypraw, jajko, do środka dodaję pokrojoną marchewkę, mogą to być też pieczarki i formuję kuleczki. Później gotuję w rosołku. Dziś zjadłam 3, ale one są takiej wielkości, jak pół gałki lodów ![]() Jeśli chodzi o jajka to 2 M lub 1 L, to zależy ![]() Ćwieczeń nie przerywam - 5km biegu za mną ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
medzia, aaa to wszystko ok
![]() ![]() ![]() U mnie dziś: I śniadanie: 280ml mleka 0,5% z 20g płatków Sportina active II śniadanie: jogurt 0% tłuszczu firmy Maćkowy, kromka chleba orkiszowego (26g) z połową plasterka szynki Obiad (krucho, brak produktów): ok. 250g kapusty gotowanej, 1 kromka chrupkiego, 1 jajko Podwieczorek: 1 średnie jabłko, pół nektarynki, 1 mały ogórek Kolacja: jajecznica z 2 jajek kl. M ze szczypiorkiem i połową plasterka szynki, 2 kromki chrupkiego- jedna sama, druga z „Delikatnym”, 1 mały ogórek, pół pomidora Łącznie wyszło mi niestety tylko ok. 750 kcal… nie miałam nic w lodówce aż do powrotu Mamy (kończyła późno) i w sumie jadłam resztki, ponieważ nadal jestem chora przez co nie mogłam iść do sklepu. Ruch: 650 poskoków obunóż na skakance, 420 powtórzeń ćw na nogi i tyłek, 40 pompek, 15 powtórzeń ćw z „pogromców nadwagi”, hula-hop
#395 |
Raczkowanie
|
u mnie wczoraj mało ćwiczeń
![]() Dzisiaj rano na szczęście wstałam 70 min na orbitreku ![]() Śniadanko - 2 garści płatków + trochę kefiru i pół kromki z twarożkiem i szynką. II - nektarynka III - gotowane udko + surówka z kapusty z marchewką o oliwą. IV - jak zwykle coś mało znaczącego lub nic ![]() Zobaczymy dzisiaj co waga powie - jutro nie będę miała kiedy się zważyć ![]() Medzia - totalnie zapomniałam o takich kotlecikach drobiowych.. dzięki ![]() ![]() ![]() Już mam obiad na jutro ![]()
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-09-08 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Współczuję Bottega choroby, wiem o czym mówisz... Sama w weekend się nieźle załatwiłam i od tamtej pory leżę w łóżku z gorączką, bólami głowy i stawów... Podnieść się z łóżka nie mogę ![]() ![]() Dziś na dwór pewnie nie wyjdę, ale nie dam się walczę i będę ćwiczyć w domu ![]() JADŁOSPIS na dziś: ŚNIADANIE: jajko na twardo, 2 kromki chrupkiego pieczywa z chudą szynką i pomidorem, zielona herbata II ŚNIADANIE: 1 łyżka otrąb pszennych z dodatkiem żurawiny, 1/2 opakowania jogurtu truskawkowego, czerwona herbata OBIAD: z tego co wiem będzie rosół... kluski to nie najlepsza opcja, więc planuję szklankę czystego rosołu i kawałek gotowanego mięsa PODWIECZOREK: jabłko KOLACJA: kromka chrupkiego pieczywa z białym serem, zielona herbata Co WY sądzicie o zielonej herbacie? Bo ja ją uwielbiam i piję w dużych ilościach (nie tylko wraz z posiłkami, ale też w przerwach między nimi), czarną odstawiłam już kilka lat temu. Wiadomo, że zielona ma wiele walorów zdrowotnych, jednak ostatnio w szpitalu usłyszałam od laborantki, że jest zdrowa pod warunkiem, że pije się 1 filiżankę dziennie, bo w większych ilościach wypłukuje pierwiastki. Więc już nie wiem. Przecież zawsze polecają ją pić na dietach. Mam nadzieję, że już wpadnę w rytm diety i ćwiczeń, no i że jak się poruszam, to po 1-2 dniach znowu się super poczuję ![]() Aha, jeszcze jedno- mama na moją prośbę kupiła mi hula hop. Nie takie z wypustkami, zwyczajne, ale mam nadzieję, że kręcenie kilka razy dziennie pomoże mi zmniejszyć boczki ![]() Pomyślnego dnia DZIEWCZYNY ![]() Edytowane przez sasza10 Czas edycji: 2011-09-08 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sasza10, waż się cały czas na tej samej, to będziesz widziała prawdziwe efekty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozmawiałam dziś z moim lekarzem. Powiedział, że bardzo zwiększyły mi się mięśnie, ładnie je widać i że mogę mieć teraz przestoje na wadze, a nawet delikatne wzrosty wagi, bo mięśnie są ciężkie. ehhh trochę mnie pocieszył, bo faktycznie czasami aż sama nie mogę się nadziwić jak szybko "odzyskuję" moje dawne mięśnie, ale kurcze ja jednak wolałabym żeby ta cholerna waga chociaż trochę szła w dół... ![]() Kochane, za 1,5h wychodzę, więc nie będę się odzywać aż do wieczora.
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
ja nienawidzę zielonej herbaty - próbowałam kilka razy i kończyło się wymiotami. Kocham czerwoną - ale liściastą ta torebkowa już mi tak nie smakuje.
wiem że tylko 4 posiłki.. ale tego nie umiem zmienić i tak wciskam ten IV bo najchętniej pasowałyby mi 3.. Ale nie chodzę głodna - jak między posiłkami mam na coś ochotę to łapię marchewkę albo paprykę surową, ale o tym nie warto pisać ![]() Poza tym chyba żołądek się przyzwyczaił do takich porcji - jak zjem rano te płatki to już ciężko mi zjeść coś więcej, ale wiem że śniadanie powinno być większe to próbuję dokładać ![]() ![]()
#399 |
Zakorzenienie
|
Powracam. Ja ogólnie jak ostatnio w 'łikend' jadłam dużo, tak teraz jem bardzo mało.. Musze się wogóle zważyć, bo nie wiem ile teraz ważę. Ogólnie jestem od 7 do 15 w szkole i jak przychodze to po 15 jem coś. Wczoraj jogurt z musli a potem kanapkę z serem. Więc teraz jem ogólnie bardzo mało.. Ale dzisiaj skończyłam szybko bo to fajny dzień, więc zjem normalnie coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kobiety
![]() U mnie dzisiaj: I. 2 kromki chrupkiego pieczywa z serkiem almette II. jogurt truskawkowy z ziarnami zbóż III. jabłko, nektarynka IV. 2 łyżki brązowego łyżu, łyżka marchewki z groszkiem, 2 łyżki warzyw na patelnię, 50g pieczonej piersi z kurczaka V. napój mleczny truskawkowy (119kcal) Słaba dzisiaj jestem jakoś, a jeść w ogóle mi się nie chce. Waga znowu stoi, ale spodnie lecą z tyłka ![]() ![]() Myślicie, że 2 szklanki wody z cytryną z samego rana, przed jedzeniem pomagają? Trochę się naczytałam i zastanawiam się czy coś to daje...
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2011-09-08 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny... coś się ze mną dzieje. Dieta poszła się walić... Jestem cały czas głodna. Co zjem to wymiotuje. Wczoraj oddałam wszystko łącznie ze śniadaniem... żołądek mnie boli... dziś zjadłam tylko rano dwie bułki i jogurt (bo byłam strasznie głodna) i znów mnie bolał brzuch. Jedyne kalorie jakie mój organizm przyjmuje to coca-cola rozgazowana.
To się zaczęło jak na parę dni miałam załamanie i nie pilnowałam diety. Nie wiem co się dzieje...
#402 |
Przyczajenie
|
YennaSnape : a nie zatrułaś się czymś? jakaś rybka czy nieobrane ze skórki warzywa?
Spróbuj jeden dzień zrobić sobie taką dietę - Do picia mięta lub lekko naparzona herbatka (bez cukru, lub jeśli musisz bardzo lekko osłodzona) - Do jedzenia sucharki - tak mniej więcej 1 sztuka co godzinę i wtedy do niego 1/3 szklanki mięty lub herbatki. Mnie zawsze jeden dzień takiej diety pomagał na sensacje żołądkowe. Jogurt teoretycznie jest dobry, ale te dwie bułki to dla żołądka, który się chce oczyścić mogło być za dużo. Co do coli odgazowanej to słyszałam teorie, że jest ona bardzo dobra dla brzuszka. tzn w jakiś sposób wspomaga w odbudowie śluzówki żołądka - jednak lekarzem nie jestem znać się nie znam na działaniu coli. Ja w sumie to przyszłam się pochwalić. Praca zajmuję mnie dniami i ostatnio niestety nocami, więc nie mam czasu kiedy zaglądać na forum. Moja dieta, trochę na tym ucierpiała - waga bardzo zwolniła i prawie nie leci w dół, ale za to obwód poleciał (szkoda tylko, że najwięcej tam gdzie nie chciałam - czyli w biuście straciłam już prawie 5 cm, w pasie niecałe 3 natomiast tam gdzie mi najbardziej zależało czyli biodra nic się nie ruszyło... grrr...) dlaczego nie można sobie wybrać obszarów ciała, z których by się chciało zgubić. |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mój mąż wczoraj zauważył że schudłam ![]() ![]() U mnie dieta wczoraj super ![]() ![]() Dzisiaj jestem po śniadaniu - płatki z kefirem + kromka z twarożkiem,szynką, pomidorem, ogórkiem i szczypiorkiem. II - nektarynka ![]() Dalej zobaczymy. Idę na rozmowę o pracę.. strasznie się stresuję - tak bardzo bym chciała zmienić dotychczasową...
![]() |
#404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wody- codziennie w nocy wypijam minimum pół litra (czuję takie pragnienie), a że biorę rano pewne leki, po których muszę poczekać 25min zanim zjem śniadanie, to w tym czasie też piję wodę (i myślę, że więcej niż 2 szklanki), żeby nie czuć ssania żołądka. Na pewno kiedy piję wodę czuję mniejszy głód. Czasami, kiedy czuję, że robię się głodna, wypijam wodę i wówczas jeszcze minimum z pół godziny wytrzymam bez jedzenia. Niekiedy mamy właśnie wrażenie, że jesteśmy głodni, a w rzeczywistości organizm potrzebuje napoju. Myślę, że picie wody przed śniadaniem (również z cytryną) na pewno nie szkodzi, a może i faktycznie pomaga ![]() YennaSnape, leć do lekarza! Może to zwykły wirus grypy żołądkowej, a może skutki tego, że najpierw dietkujesz, a później rzucasz się na tłuste jedzenie. Na pewno to, co poradziły Ci dziewczyny nie zaszkodzi- wielokrotnie tak robiłam, gdy miałam grypę żołądkowa (tak zalecają lekarze), aczkolwiek moi lekarze nigdy nie mówili, o jedzeniu na raz 1 sucharka, tylko ogólnie o tym, że mam to jeść i raczej nie wierzę, żeby jedzenie po 1 sucharku czy po 3 było jakąś różnicą- bynajmniej nie widziałam tego po sobie. I tak- cola jest polecana na wymioty. Na mnie to nigdy nie działało, ale moi znajomi widzieli u siebie efekty. Oprócz sucharków możesz jeść biszkopty (zwykłe) i herbatniki (bez czekolady czy innych takich). Do picia woda, herbata miętowa i zwykła herbata bez cukru. Żadnych soków, kawy.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-09-09 o 09:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczyny!
![]() Mama mi umówiła wizytę. A ja myślałam, że już jest ze mną ok, bo rano się dobrze czułam. Aż do momentu śniadania (50 g płatków just fit z mlekiem), zjadłam dwie łyżeczki i umarłam. Znów to samo, nie wymiotuję, ale brzuch boli. Do końca dnia sucharki i herbata. Eh... a miałam tak ochotę na te Wasze pulpeciki drobiowe ![]()
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
YennaSnape, absolutnie mleko NIE (owoców też nie próbuj). Podrażnisz żołądek. Tak niestety to działa, kiedy się pochoruje. Myślę, że ewentualnie jak będziesz się lepiej czuć, to możesz spróbować zjeść trochę samych płatków. A tak to do tej pory czekają Cię sucharki, herbatniki i biszkopciki
![]() ![]()
#407 |
Przyczajenie
|
Co do tych sucharków, to jedzenie naraz po jednym sucharku często w ciągu dnia ma zapewnić jedną bardzo ważną rzecz w trakcie sensacji żołądkowych - aby nie był on pusty. Bo przy pustym żołądku kwasy, które się zbierają w trakcie nieżytu podrażniają jeszcze bardziej śluzówkę i boli - po prostu boli jak przy zwykłej wrednej nadkwasocie. Natomiast dlaczego tylko jeden? żeby nie przepełnić żołądka. Ma w nim coś być, ale ma tam być mało. Plus do tego płyny, które wpływają kojąco na żołądek - to jest moja prywatna opinia, nie potwierdzona ani nie zanegowana przez żadnego lekarza. Na mnie to działa... zarówno na nieżyt żołądka jak i na nadkwasotę, a z tym drugim miałam bardzo poważny problem. Mój brzuch był bardzo wrażliwy na stres. Wystarczyło, że się czymś zdenerwowałam i od razu pojawiały się bóle i pieczenia, ale znalazłam na to sposób. Do pracy brałam kanapkę pokrojoną na małe cząstki i nastawiałam sobie zegarek na sygnał co 30 minut i co te 30 minut brałam ten jeden kęs i tak cały dzień. Problemy prawie zniknęły. A jak się pojawiają to już wiem co robić
![]() Główna zasada przy nieżycie żołądka - żadnego mleka! po drugie żadnej surowizny. Obie te rzeczy tylko wzmagają wymioty i bóle. Jogurt tak jak najbardziej. Ale mnie tam zawsze pomagała bardziej ciepła (nie gorąca) herbatka niż jogurty i pilnowanie aby brzusio nie było puste. |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
ojj nie wydaje mi się żeby laktoza była dobra dla żołądka w takiej sytuacji, również zawarta w jogurtach. Ja od paru lat mam zapalenie żołądka, przechodziłam je od trzeciego stopnia do pierwszego, aż znikło, więc wiem co to znaczy. W tej chwili znowu je mam (stres), było pogorszenie, ale polepszyło mi się i zapewne jest pierwszego stopnia- wiem, że jest, bo to czuję. Leki biorę. Szczerze mówiąc nie jestem "za" Twoją teorią, ale skoro Tobie pomaga, to tak rób
![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-09-09 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
akasha83, dawaj nam znać, jak z pracą
![]() Bottega, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź ![]() ![]() u mnie dzisiaj IV posiłki, nie miałam kiedy zjeść czegoś na podwieczorek, ale dużo wody wypiłam ![]() I. 2 kromki pieczywa chrupkiego z serkiem almette II. serek homogenizowany truskawkowy III. 2 łyżki ryżu brązowego, pół miseczki marchewki z groszkiem, 50g kurczaka z połową plasterka ananasa IV. jogurt do picia 0% ale najfajniejsze jest to, że dzisiaj ujrzałam spadek po tym 3dniowym postoju: -0,7 kg! ![]() dziewczyny, jakie plany na weekend? będzie okazja do grzeszenia? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do weekendu- jestem chora po wczorajszym spędzeniu połowy dnia w mokrych ciuchach, ale jeśli lepiej się poczuję, to być może pojeżdżę konno ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie, a raczej zwracam się o radę tych, którym już się udało zgubić troszkę ciałka. Otóż jak już pisałam, na tej diecie najbardziej ucierpiał mój biust. I tutaj moje pytanie, czy znacie jakieś sposoby (najlepiej sprawdzone) żeby pozostał na swoim miejscu. Nie chciałabym po uzyskaniu tej mojej wymarzonej wagi być właścicielką biustu wiszącego do kolan... Jakieś kremy, czy masaże, czy cokolwiek. Bo skoro już zaczęłam tam gubić, to przydałoby się zacząć coś robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Jest lepiej. Mama zrobiła mi rosołek z makaronem jajecznym, to zjadłam niecały kubek, bo nie dałam rady więcej. A potem ugotowała mi trochę ryżu, zjadłam i było ok, dopiero później przez przypadek napiłam się jakiegoś napoju mojego brata, był przezroczysty i w takim samym kubku jak mój z woda, i go zwróciłam. Jednak na szczęście nie z nadwyżką. Czyli rosołek i ryż zostały w brzuchu.
Miałam jeść sucharki, ale w sklepie u nas nie mieli, a do miasta nikt nie jechał. Ważne, że już nie boli i powoli zaczynam jeść. Mama kupi mi i tak jutro sucharki, w razie jakby mi nie przeszło. Tak czytam dziewczyny wasze jadłospisy i nieco się przestraszyłam. Strasznie mało jecie. Nie przekraczacie 1000 kalorii, a to bardzo źle. ![]() ![]() Powodzenia! ![]()
#413 |
Zakorzenienie
|
Jiana, niestety nie wiem co Ci doradzić... też mam teraz taki kłopot, że dość sporo cm spadło mi w biuście (trochę mnie to martwi), ale nadal jest jędrny. Jak kiedyś pisałam- ogólnie mam bardzo jędrną, napiętą skórę i mam nadzieję, że to się nie zmieni. Kupiłam sobie niedawno pilling antycellulitowy pod prysznic- używałąm go kiedyś i byłam zadowolona oraz antycellulitowy balsam do ciała, oprócz tego używam kremu na rozstępy oraz oliwki. I to tyle. Myślę jednak, że ta moja cecha nie jest zasługą kremów-cudów, a genetyki. Jednakże smarowanie się różnymi balsamami i nawilżanie skóry na pewno pomaga
![]() YennaSnape, dobrze, że lepiej się czujesz ![]() ![]() ![]() Moją dietę mam ustaloną taką i jest kontrolowana przez lekarza, więc nie ma potrzeby bym więcej jadła. Jem tyle, ile potrzebuję i raczej nie mam ochoty na słodkie. Bardziej kuszą mnie polskie potrawy typu pierogi z mięsiem (MMM!) lub łazanki- kocham! ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-09-10 o 01:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie jestem przeziębiona i wczoraj nawet nie poćwiczyłam nic.. Dzisiaj zjadłam 2 kanapki z serem, ogórkiem, pomidorem cebula i sałatą. Potem na obiad ryż z warzywami. A myślicie, że mogę dodać do tego kurczaka? I jak Wy robicie kurczaka? Bo na patelnie zawsze trzeba COŚ dać typu olej albo margaryna, a przecież to strasznie tłuste jest, a ja nie mam pomysłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Drogie Panie, u mnie dziś długo wyczekiwany spadek! -0,7kg, obecnie mam 80,6kg ![]() ![]() Wczoraj niestety nadwyrężyłam sobie nadgarstek- prawdopodobnie od kręcenia skakanką i pompek. Spuchł mi i potwornie bolał, więc mój domowy lekarz posmarował mi czymś i zawinął bandażem elastycznym. Dziś jest lepiej, ale jeszcze go czuję. Martwi mnie trochę to, że jak skacze na skakance dłużej, to kręgosłup mnie boli. ![]()
![]() |
#416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj 2 powody do radości ![]() -0,4 kg od wczoraj czyli po 3 tygodniach już prawie 7 kg mniej i pomiary ![]() talia: -8 cm udo: -6cm łydka: -3cm strefa boczków: -5cm biust zleciał zdecydowanie, ale pod ręką nic nie lata, więc jestem zadowolona ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
medzia, ja Tobie tez gratuluję
![]() ![]() ![]() Nie planowałam jeszcze pisać różnic w pomiarach, ale w ciągu ostatnich 9 dni straciłam: 4 cm w biodrach (hula-hop ![]() Marzę już o 7 z przodu ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-09-10 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli idzie o talię to od zawsze miałam tak, że to w tym miejscu najbardziej było widać, że schudłam.. z resztą spróbuję jutro wrzucić fotkę samego brzucha, bo akurat na razie tylko tutaj widzę malutką różnicę to zobaczysz, że w porównaniu do mnie masz na pewno ładną talię ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Wstawiaj zdjęcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Macie jakieś pomysły na tą moją talię? (poza tymi co robię, czyli hula-hop i twister) Poradźcie coś, bo jak patrze na te liczy to jestem załamana ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-09-10 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Nie potrafię już ułożyć sobie 5 posiłków, nawet jakbym chciała gdzieś wcisnąć jabłko to byłoby bardzo na siłę
![]() I. parówka + kromka chrupkiego pieczywa z serkiem almette i pomidorem II. kalarepa III. 3 dietetyczne gołąbki uformowane w kulki z mięsa mielonego, pokrojonej kapusty i ryżu, ugotowane w wodzie + sałatka z połowy pomidora, jogurtu naturalnego i czosnku + pół gotowanej marchewki + 125g jogurtu do picia 0% IV. jogurt brzoskwiniowy (150g) co do wymiarów, wszędzie dużo, ale czego chcieć po prawie 88kg ![]() talia: 83cm boczki: 99cm udo: 63cm ![]() łydka: 46cm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.