|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Cytat:
![]() ![]() a co do okresu to ja ostatnio robiłam dwa razy włosy i wyszło jak zwykle ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#392 |
Wtajemniczenie
|
Snow acha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#394 | |||
Zakorzenienie
|
witam!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nałożyłam sobie nafte z olejkiem rycynowym na końce ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- dziewczynki chciałam zakupić sobie jakiś nowy olejek do włosów bo mam kokosowy parachute ale przydałby się drugi na zmiane i znalazłam taki http://allegro.pl/olejek-rewitalizuj...774048927.html ma dość dobre opinie na kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...il.html&next=1 ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zapraszam do klubu
![]() ![]()
#396 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja jestem juz w domu, znaczy jeszcze u Rodzicow. Jade na Ketonalu bo cisnie mnie, ciagnie i sciska, ciezko mi oddychac. Przez tydzien nie moge zdejmowac biustonosza, mam sie myc w nim. Zdjecia w albumie w nim zrobione, samej takze mało co widac. Poki co wszystko mam ścisniete ze ledwo oddcycham. Dziekuje Wam za wsparcie, miłe słowa i kciuki ![]() Kochane jestescie ![]() snowhitee pieknie wyszła Ci ta Londa ![]() Mi dzis TZ bedzie musiał głowe w zlewie umyc bo od czwartku niemyta ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-28 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Snowpięknie ci wyszło jak zwykle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Juz po, ale cisnie jak cholera
![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-28 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() widzę, że masz rozmiar konkret ![]() oby szybko sie zagoilo, no i żeby Cię nic nie bolało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Snowi jestem jestem i Ty też włóczykiju ![]() ![]() włoski cudne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() a miałaś tą najjaśniejszą ? widzę że spodobała Ci się ![]() i jak z utrzymywaniem kolorku? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#402 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- tuptusiam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() czekamy na fotki jak zagoi się wszystko ładnie zejdzie opuchlizna i będą że tak powiem DO UŻYTKU ![]() dzielna bestia z Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Adzi nie jest na dobrej drodze tylko mnie ten człowiek w✂✂✂✂ia ![]() ale już i tak mi lżej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() A ja właśnie się ogarnęłam i zasiadłam do Was ![]() Snow Dziękuje za życzenia ![]() A Twoje włoski jak zwykle powalające. ![]() ![]() Agatko Jejku to już po? Matko podziwiam Cie ![]() A teraz kuruj się i oby wszystko się dobrze goiło ![]() Kochane ja chciała bym Wam bardzo,ale to bardzo polecić te szampony Lush.Jeśli macie do tego dostęp,lub ktoś może Wam to zakupić ze znajomych to nie zastanawiajcie się nawet. Ja po moich obserwacjach dochodzę do wniosku ze jeszcze nigdy nie miałam tak super włosów po żadnym komercyjnym szamponie i tak długo świeżych.To jakieś codo normalnie. ![]() Producent zapewnia ze produkty są w pełni naturalne ,fakt jest w 95% to same naturalne składniki ale jest tez Sls ale to tylko po to aby ten szampon się pienił.Z reszta jak jesteście zainteresowane to obejrzyjcie filmik NIesi25 ona tam wszystko świetnie opowiedziała.A na końcu filmu pokazuje jak tym szamponem się posługiwać. http://www.youtube.com/watch?v=eaLjDmKGV8g Mnie już powalił i szykuje się na kolejne wersje i odzywki.A tak na przykład wrzucę wam parę fotek z gazetki.Zielone składniki to naturalne,czarne to już nie ale widać jak Ci ludzie pracują nad tymi produktami.Sa nimi w 100% wegetarninami i weganami.Z reszta jeśli kogoś to interesuje opowiem więcej. ![]() Dodam tylko ze najbliższe sklepy są w Czechach i Niemczech.Lush zrobił już furorę w Angli i USA,niestety w Pl jeszcze nie ma ale miejmy nadzieje ze niedługo powstaną. ![]() A może na allegro można zakupić ![]()
#404 |
Zakorzenienie
|
Lady
To znaczy ze to już koniec ![]() Ojejku szkoda ale jeśli to ma być to czego chcesz to musisz to wytrzymać ![]() Trzymam kciuki za Ciebie. ![]()
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama jeszcze Adzi nie wiem czego chce ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Agatko widziałam Twój post na wątku o przedłużaniu ![]() jeśli zdecydujesz się na te włoski od Victorii to proste będą najlepszym rozwiązaniem ![]() i z doborem koloru oni pomogą ![]() ![]() odpisali Ci już coś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kuuusisz tymi kosteczkami ![]() ![]()
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne te mydełko-szampony ![]() Adzi może otworzysz ten interesik ze sprzedażą internetową o którym kiedyś była mowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Adzi ten zaznaczony? GODIVA?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ja jeszcze w Zakopcu, tutaj dzisiaj 16 stopni, ale wykąpałam się w basenie termalnym ![]() ![]() nakupowałam pamiątek ![]() ![]() teraz siedzę i piję herbatkę i umawiam się z kobietą na przedłużanie rzęs, jak wrócę to idę ![]() Agatko wracaj do zdrowia szybciutko, cyc widzę, że będzie fest ![]() ![]() Snow nie martw się, u mnie Londa też na łbie ciemnieje mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Kochane fest cyca nie bedzie, a sredni
![]() Na pewno pokaze jakies zdjecia za kilka dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dam jakies zdjecia na goło moze jutro ![]() Wiem, wiem-anatomiczne Allergan poj. 410 g. A czuje sie lepiej niz wczoraj, ale jade na ketonalu, Dr mówił ze pierwsze 5 dni jest najgorsze. A clipow jeszcze nie zamowilam i nie wiem czy w koncu zamowie-ach to niezdecydowanie ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-28 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby u Ciebie też było wszystko ok ![]() to jaki rozmiarek teraz będziesz miała? co do clipów to przemyśl sobie czy warto jak raz na jakiś czas to faktycznie nie ma co wywalać kasy na naturalne ale jak chciałabyś dłużej to lepsze naturalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo gęste są ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() należał Ci się odpoczynek po tym co ostatnio się działo u Ciebie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Agatko
więc to już po! Jak się czujesz? ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Przeczytałam już. Będzie super! Pokaż cyce potem ![]() a swoją drogą to i wcześniej były spoko!
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja mam Ultimate shine dla mega blasku i zdrowego wygladu wlosow. Lady Nie kochana to co zaznaczone to chce kupic jeszcze. ![]() A z tym interesem wysyłkowym to jest tak zeby sie oplacalo to musiala bym nawiazac kontak z poducentem a oto to troche do kitu. Albo naliczyc sobie cos do cen ktore sa w sklepach a to sie juz nie bedzie publice podobac. ![]() ![]() Snow Kusze bo warto ![]() Jak na razie to ten szampon jest dla mnie The Best One. Kitkulka No to juz wypad dobiega konca ![]() Ale zleciało ![]() Jestem ciekawa tych rzes. Sama mam chec na nie. ![]() Kurcze chcialam Wam jeszcze dzis zrobic fotki moich zakupow ale Tz mnie porwal ![]() A teraz to juz siedze w pracy ![]() Moze jutro jak znajde czas ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.