|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
Ja już kilak razy spotkałam osobę, która ma jakiś ciuch taki sam jak ja
a to na ulicy, a to jakaś znajoma z uczelni.W ogóle wczoraj masakrę przeżyłam. Zawsze po jakimś ciężkim egzaminie odczuwam takie hmm.. zmęczenie, zniechęcenie. A jeśli doprawie to alkoholem to masakra.Wczoraj byłam na piwku ze znajomymi z grupy i w ogóle 3 piwa a ja już ledwo siedzę i mało mówię. Dziś nawet koleżanka dzwoniła czy cos się wczoraj stało, że taka spokojna byłam. A jak mam dobry dzień ( w sensie dobry humor, wypoczęty organizm) to mogę wypić pół butelki szampana i jeszcze troszkę wina i nic ( kiedyś tak z TŻtem miałam)
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam bardzo mocną głowę, ale szczerze mówiąc nie przepadam za %.
Najgorsze jest to, że znajomi strzelają focha, gdy odmawiam picia. ![]() Ja mam dziś kiepski dzień. Siedzę w domu i nic mi się nie chce robić. Chyba dopadła mnie jesienna chandra.
|
|
#393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Pochwalę się, że w ogóle zaczynałam przygodę z % dopiero po skończeniu 18 lat i na początku wystarczyła mi połowa małej butelki - drinka (około 8%) żeby już coś poczuć ![]() Dużo zależy też, czy jestem zmęczona i głodna Pamiętam jak piłam z moim ex, żeby poczuć bardziej alkohol i nie mogłam się upić W końcu przestałam bo nie mieściło mi się już tych % ![]() Co do tych fochów... to znam to Ale teraz już moi znajomi wiedzą, że jak mówię NIE, to za ciula mnie nie namówią ![]() |
||
|
|
|
|
#394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy podobne gusta, bo film "wzgórza mają oczy" też mi się podobał
![]() Cytat:
Fajna ta koleżanka![]() A można zapytać jakie tabsy bierzesz, że nie możesz pić % ? Jeśli nie chcesz pisać, to nic się nie dzieje Ja jeszcze dodam, że piję tylko jak mam fajne towarzystwo
|
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fajni mam ich dosc kiedys byli co weekend widze ze przyjsc i tylko pogadac to dla nich nieciekawe zajecie pfffno i zdarzylo mi sie czuc pijana po malym drinku ![]() lecze za wysoka prolaktynke i nie powiem skutkow ubocznych mam pelno a % tylko je nasila(i na tabs pisze, ze alk jest zabroniony) dzis bylam zbadac krew i niedlugo sie dowiem czy spadla bo jak tak to zmniejszy mi sie dawka |
|
|
|
|
|
#397 |
|
Zadomowienie
|
Evelineau mam tą samą przypadłość.
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiotuje czasem ostatnio bylam nad woda i myslalam, ze padne zdaniem meza nie nadaje sie na wyjscia z domu ani troche![]() migreny to ja zawsze mialam wiec nie zwalam na tabl i nie leczysz juz wogole tego? a spadla Ci? ja jeszcze nie mialam badanej od kad biore te tabl dopiero dzis rano mysle, ze jak zmniejsze dawke to bedzie lepiej bo jak na poczatku bralam po mniejszej to nie bylo tak zle w sumie to mi sie cos w piersi robilo(jakas gulka i bolalo) i @ sie spoznialo dlatego poszlam do gina i nie chce zeby to wrocilo
|
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
Odstawiłam leki i nie poszłam już na badania. Jakoś niespecjalnie się przejęłam tą przypadłością. Okres wyregulowałam tabletkami antykoncepcyjnymi.
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
Moja lekarka mnie uspokaja, że pomyślimy o tym, jak zacznę planować dzieci. Ja mam jeszcze jedną przypadłość, którą powinno się leczyć razem z tą o której piszemy. A ponieważ jest to schorzenie, którego nie da się wyleczyć, to musiałabym być non-stop na lekach do dnia w którym zacznę starania o dziecko.
Zresztą nie jestem raczej przychylnie nastawiona do macierzyństwa, więc może stąd mój spokój.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro o chorobach rozmawiacie-ja 2 lata temu miałam robione TSH i hormony tarczycy i wyszło lekko poza normę ( w sensie, że niedoczynność) ale odchylenia były niskie i lekarka kazała się nie przejmować. Chyba muszę ponowić badania bo co prawda samopoczucie mam dobre, ale coś znów mam problemy z @... nieregularnie, za długo...ehh
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zadomowienie
|
Większość znajomych z roku albo ma już dzieci, albo przynajmniej wykazuje jakąkolwiek chęć posiadania potomstwa w przyszłości, a u mnie cisza. Całe szczęście TŻ się nie upomina i ma podobne podejście - w przeciwnym razie byłoby nieciekawie.
Może się to zmieni - who knwos?
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w przyszłości myślę o dzieciach, ale myślę, że koło 28- 30 lat zapewne
Mam nadzieję, że moje problemy zdrowotne mi tego nie utrudnią ;(
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie planuję swoich, ale adoptowane owszem. Nie upieram się przy tym, bo nigdy nic nie wiadomo, ale... w chwili obecnej zdecydowanie NIE
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie też żadnych dzieci!
I w najbliższej przyszłości tez nie
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do dzieci to jeszcze 2 mies temu mowilam ze nigdy ich nie chce i mezowi tez (nie lubie ich za bardzo ) teraz zeszlo na niewiem co bedzie pozniej ale narazie nie i wole miec wlasny wybor niz zeby np. choroba zdecydowala za mnie![]() a jak padlo na temat dzieci to tez czujecie presje srodowiska? ja to juz mam dosc ksiadz co roku sie pyta(tez juz padlo czy nie mozemy) a moja chrzestna mnie ostatnio obsmarowala, ze na pewno nie jest tak ze nie chcemy teraz dzieci tylko nie mozemy i ogolnie mile to nie bylo , cala wies sie mna interesuje ciesze sie, ze mieszkam teraz w miescie gdzie nikt mnie nie zna a i zeby nie bylo to nie zamierzam ulegac ale sluchanie tego mnie meczy i wiem, ze sie nasili
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak masz chłopaka, to pytają kiedy ślub, jak masz męża to męczą o dzieci Norma |
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ksiedza tez raz spotkalam i powiedzialam ze nie chcemy bo splacamy auto itd a ten ze to co i ze potem mozemy miec problemy![]() moi rodzice i meza nie naciskaja tylko sasiedzi , lekarz zeby to bylo w normalny sposob jak kiedys to ok ale to jest juz chamstwo teksty ze bocian jest do du... ze moj maz to taki niby fifok(cokolwiek to jest) a dziecka nie ma itd przeciez jakbysmy naprawde nie mogli miec to bylo by to bardzo nie przyjemne :/ ludzie chyba wlasnego zycia nie maja![]() zreszta ludzia nie dogodzi bo jak bralam slub to tez zostalam zwyzywana bo pewnie wpadlam a sasiadka sie przyznala, ze z okna mnie obserwowala czy mi brzuch rosnie(przy pomocy lornetki) |
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Omg... Gdzie Wy w takim razie mieszkacie?
![]() Ja tam nie odczuwam żadnej presji... Nikt się o to nie pyta, nie pytał i jak narazie się na to nie zanosi Nie mieszkam w mieście, ale też nie na wsi Coś pomiędzy ![]() Tak w ogóle, to dzisiaj cały dzień jakoś źle się czuję Wydaje mi się, że to przez tą pogodę Nie mogę doczekać się piątku |
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest to jakas typowa dziura ale ludzie kochaja tam plotki i uwielbiaja sie wtracac i interesowac innymi jak tylko jakies nowe auto podjedzie pod jakis dom tak staruszki pedza do okien![]() a ja taki zimorodek to marzne
|
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
A co będzie w piątek ?
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dawno temu, jak jeszcze byłam mała (i piękna ) też mieszkałam na wsi Nie dość, że moja sąsiadka była największą plotkarą, to niedaleko był sklep - wylęgarnia mitów. Nie miałam szczęśliwego dzieciństwa i jak ludzie plotkowali na temat mojej rodziny (i co się w niej dzieje) to strasznie się wtedy czułam ![]() Pamiętam, jak na Wielkanoc pojechałam w tamte okolice (ale już do 'miasta' - dla mnie i tak wiocha ) i szłam z siostrą... Ona ma tunele w uszach i dwa kolczyki w wardze (tzw: snakebite) a ja w nosie i wardze (bynajmniej tyle było widać, bo uszy miałam zasłonięte) i jakieś młode chłopaki spytali się nas, co ćpamy Strasznie niemiła sytuacja O wzroku innych przechodniów i podśmiewania się z nam nie wspomnę ![]() ![]() Też u mnie dzisiaj chłodno W sumie, to mi prawie zawsze zimno
|
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zadomowienie
|
Witam.
U mnie pogoda okropna - bardzo gorąco i duszno. Cytat:
![]() Ja presji nie odczuwam na szczęście.
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę rozrywki, bo w miejscowości będą grali różne młode zespoły, m.in. zespół moich znajomych
Dobra okazja, żeby poznać nowych ludzi ![]() Z tego co mi wiadomo, będzie tam też kilka fajnych osób, więc nie może mnie tam zabraknąć ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Witamy Okropna?! Też chcę, żeby u mnie tak było |
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie pogoda wyśmienita
|
|
#419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma ona duzo kolczykow w uszach, w pepku, pod warga i w nosie ja tylko w nosie ale ona jest ostra i nawet jak jakas staruszka by jej cos powiedziala to mila by nie byla a ja to raczej jestem spokojna choc powoli trace cierpliwosc....o tak sklep na wsi to wylegarnia plotek ![]() wspolczuje co do dziecinstwa ![]() Cytat:
zazdroszcze i tak powinno byc ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, ostatnio strasznie szybko się denerwuje Zwłaszcza jak ktoś mnie bezczelnie obgaduje i się na mnie cały czas gapi (pomijając przystojnych mężczyzn ![]() Cytat:
![]() Sylwia nadchodzi! Pilnować swoich facetów Szczerze powiedziawszy... Przydałby mi się jakiś mężczyzna, bo mam już dość bycia singielką
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

a to na ulicy, a to jakaś znajoma z uczelni.

W końcu przestałam bo nie mieściło mi się już tych %
Właśnie też planuję jeszcze raz obejrzeć 
Fajna ta koleżanka
mam ich dosc
widze ze przyjsc i tylko pogadac to dla nich nieciekawe zajecie pfff

zdaniem meza nie nadaje sie na wyjscia z domu ani troche
A tych pierwszych jest coraz mniej.

Nie dość, że moja sąsiadka była największą plotkarą, to niedaleko był sklep - wylęgarnia mitów. Nie miałam szczęśliwego dzieciństwa i jak ludzie plotkowali na temat mojej rodziny (i co się w niej dzieje) to strasznie się wtedy czułam 

Pilnować swoich facetów