|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
ja mam to samo, prosto i ekonomicznie a jak później łeb boli, jakbym wypiła nie wiadomo ile. tez zmykam, powrót do pracy i nocne wstawanie mnie wykańcza |
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- |
|
|
|
|
#393 | ||
|
szeryfcio
|
Też pooglądałam sobie to wszystko na tvn od 21.30 - do teraz.
Cytat:
Cytat:
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
ojjj coś ostatnimi czasy wszystkie nocne marki chodzą wcześnie spać i na forum jak makiem zasiał
![]() a ja właśnie kupiłam na all te papiloty jestem ciekawa efektu. Miałam kiedyś trwałą i mi pasowała ale miałam po niej bardzo zniszczone włosy. Wczoraj po umyciu włosów, jak je tak roztrzepałam ręcznikiem, takie mokre, to takie fajne fale mi się ułożyły i nabrałam ochoty na zmianę fryzury![]() no i dobrałam do przesyłki wypełniacz do koków dla teściowej. Szukałam na you tubie jakiejś instrukcji jak to zakładać ale nic takiego nie znalazłam... i jeszcze takie kolczyki se wzięlam, sowy http://allegro.pl/lucy-kolczyki-sowy...784135787.html tam są za kilka złotych a u nas w katalogu będą podobne ale wiszące i za 3 dychy...
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
Nocny mark jeszcze nie śpi i to przez Majkę
Nie wiem czy Wam mówiłam ale praktycznie nie oglądam Tv bo mam tylko 3 programy, które do szczęścia w zupełności mi wystarczają No, ale diabeł mnie podkusił i kliknęłam w link od Sarunieczki i się zaczęła noc z "Trinny & Susannah ubierają Polskę" )Sama chciałabym taką Zmykam do wyreczka bo pobudkę mam za dwie godzinki
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Moja córcia nie zna litości...godz.4 pobudka i tak jak Ty Despo się juz nie kładę....nie lubię krótko spać(poniżej 2godzin)bo jeszcze bardziej zmeczona jestem...za to drugą córcię będę dobudzała jeszcze o 7... ![]() Sheryl dzięki za opinię, na razie tez tych kolczykow nie biorę, a jak mi się jednak spodobają to zawsze mogę dobrać... ![]() Sarunieczko ja też nie mogę patrzeć(no dobra patrzeć to jeszcze ale słuchać...)tych"piszczący ch myszy"...dobre określenie... i dzięki za linka do seriali...co do meczu to nie warto tracić czasu na oglądanie i komentowanie... |
|
|
|
#397 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
kiedyś dziewczyny we mnie wmusiły kieliszek advocata,jak łyknęłam naraz to przez 5 min.się trzytmałam za szyję bo mnie cały przełyk palił aż straciłam oddech na chwilę![]() i co?obejrzałaś wreszcie cały film? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lecem do pracy |
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
kawa oczywiście jest drożdżówka już pochłonięta ![]() Cytat:
Cytat:
już wiem, co dziś wieczorem będę robić
|
|
#399 |
|
Rozeznanie
|
dobry dzień
ja kawkę już wypiłam i biorę się do pracy ale u nas dziś zimno i pochmurno i pewnie przyjdzie deszcz - a w rmf fm mówią, że u nas świeci słońce pffff miłego dnia
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry aniołki :
![]() Ja jeszcze nie całe dwie h w pracy i dwa dni wolnego Co do Tomka jeszcze , złożył wczoraj skargę do Dyrektora - na tą babę co tak słuchawką rzuca , ba powiem wiecej (osobiście w to nie wierze ) ale dyrektor powiedział że on nie wie o tym że na umowach jest tylko 220 zł , obiecał ze się tym zainteresuje , ale jak każdy wie gowno z tym zrobi bo z pewnością wie jakie cuda się dzieją , każdy teraz tam debila udaje . a Tomasz dzisiaj się zwalnia , i zatrudniam go u siebie . Jutro poprzeglądam wszystkie umowy pracowników , jeżeli u nas jest też tak jak było u Tomka , dam każdemu umowe o pracę na czas określony , tylko tym co są jeszcze na próbę zostawie zlecenie . Niech sie w tym solidzie rolują ile chcą , ale ja swoich pracowników nie bede robiła w ciu** . p.s widzę że wy tutaj też przeżywałyście ten mecz cały ![]() Z seriali to ja teraz studiuje na ipla - "Ja wam pokażę " superrrr
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-07 o 08:20 |
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Resscue, a Tobie wolno zatrudniać męża?? tak tylko pytam bo u nas to nie przechodzą takie kombinacje w zakładach pracy nieprywatnych lub korporacjach |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest tak że dopóki umie się rozgraniczyć życie zawodowe i to co jest w pracy a co w domu to jest okej i zupełnie nikomu to nie przeszkadza ![]() są tylko pewne zasady np - nie można chodzić razem na przerwe. No i najczęściej nie jest się razem na jednej zmianie
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-07 o 08:50 |
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
![]() ja nie biorę kolczyków solutions no chyba, że coś mi będzie potrzebne jeszcze i będę robić małe zamówienie to wtedy perełki wezmę, chociaż nie wiem jak je wykorzystam znaczy te rozświetlające, bo kolczyki perełki to dam mamieEdytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-09-07 o 09:01 |
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie takie rzeczy są niedopuszczalne ![]() ale jak u Ciebie można to luz, tylko ja bym osobiście sama nie chciała być szefową dla męża - już nie chodzi o rozgraniczenie życia prywatnego i zawodowego, ale o innych pracowników dasz mężowi podwyżkę - to już będą gadać; dasz premię - znowu na językach .... i tak dalej ... zawsze będziecie postrzegani, jako małżeństwo i nawet jak tomasz czymś na prawdę się wykaże i duża premia/podwyżka by mu się po prostu należała, to współpracownicy i tak to po swojemu zinterpretują ![]() ja bym się trzy razy zastanowiła
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, mały w szkole, czas na kawę... |
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odprowadziłam corcię do zerówki, wypiłam 2 kawy i biorę się za obiad...pierwszy raz będę robiła bitki wieprzowe, ale tak po swojemu...zobaczymy co z tego wyjdzie...a potem zebranie w szkole...
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bałabym się gdyby ja sobie sama o takim czymś zadecydowała
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Od 4 nie śpię, więc sobie obejrzalam dwa odcinki"Przepis na życie"...to teraz mój ulubiony serial...oglądalam jeszcze "Usta usta" a za resztą nie przepadam za to spodobal mi się program"The Voice of Poland"...Nergal to fajny facet...podoba mi się...
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to na jaką umowe kogo ja zatrudniam to tylko moja sprawa .jak się będą pytali czemu tak ? to powiem prosto z mostu że cenie sobie tych pracowników stworzyłam swój zespół i chce mieć ich na stałe i tyle
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-07 o 09:07 |
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju.. mam już dośc.. niby w tych sklepach wszystko jest a tak naprawdę wszystko na zamówienie... już mam dość tego remontu - ciągnie się od końca lipca- ale to też przez to że Pan Remontowy wyjeżdżał na 2tygodniowy urlop w międzyczasie... Ja też zamawiam ten zestaw perełkowy - potem będe myśleć co z nim zrobię |
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhhh właśnie się dowiedziałam że jutro przyjeżdza szef regionalny na kontrole . czyli nici z pojścia do domu , trzeba zrobić porządek w papierach .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-07 o 09:19 |
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysku
piję kawkę i szykuję się do pracy - a dziś leeeeeje jak diabli u mnie aż nie chce się wynurzać z domu |
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
zapomniałabym Sarunieczko - ponczo obłędne
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a powiedziałaś tżowi że około 5 tys.![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- u mnie nie pada, ale po południu ma padać a całej Polsce
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
no to super
![]() miałam wziąć parasol rano, ale musiałam szybko jeszcze do bankomatu rano lecieć i zapomniałam a na jeszcze jak na złość nie wracam dziś prosto do domu, tylko zwalniam się godzinkę i lecę na zebranie do przedszkola jakby o to obydwoje z synkiem zmokniemy
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięk Tobie musze dzisiaj lecieć po mus do ciała z farmony
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest smakowity
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

jeden drink i beton

jestem ciekawa efektu. Miałam kiedyś trwałą i mi pasowała ale miałam po niej bardzo zniszczone włosy. Wczoraj po umyciu włosów, jak je tak roztrzepałam ręcznikiem, takie mokre, to takie fajne fale mi się ułożyły i nabrałam ochoty na zmianę fryzury

i dzięki za linka do seriali...co do meczu to nie warto tracić czasu na oglądanie i komentowanie...