|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
Pokaż wyniki sondy: Co bierzemy?
|
|||
| De profundis |
|
9 | 20,45% |
| Boxeuses |
|
7 | 15,91% |
| Fourreau noir |
|
6 | 13,64% |
| Ambre sultan |
|
6 | 13,64% |
| Bois de violette |
|
1 | 2,27% |
| Bois et fruits |
|
3 | 6,82% |
| Bois et musc |
|
2 | 4,55% |
| Bois oriental |
|
7 | 15,91% |
| Bornéo 1834 |
|
14 | 31,82% |
| Chêne |
|
6 | 13,64% |
| Chergui |
|
12 | 27,27% |
| Cuir mauresque |
|
1 | 2,27% |
| El attarine |
|
4 | 9,09% |
| Encens et lavande |
|
1 | 2,27% |
| Fleurs d'oranger |
|
0 | 0% |
| Fumerie turque |
|
4 | 9,09% |
| Iris silver mist |
|
4 | 9,09% |
| La myrrhe |
|
4 | 9,09% |
| Mandarine - mandarin |
|
4 | 9,09% |
| Miel de bois |
|
3 | 6,82% |
| Muscs Koublaï Khän |
|
4 | 9,09% |
| Rahät loukoum |
|
5 | 11,36% |
| Rose de nuit |
|
4 | 9,09% |
| Santal de Mysore |
|
4 | 9,09% |
| Sarrasins |
|
3 | 6,82% |
| Tubéreuse criminelle |
|
8 | 18,18% |
| Un bois sépia |
|
5 | 11,36% |
| Un lys |
|
2 | 4,55% |
| Vétiver oriental |
|
5 | 11,36% |
| Vitriol d'oeillet |
|
4 | 9,09% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skok na Lutki | SergeLutens.com
Czy mi się wydaje, czy lutki podrożały? Wydawało mi się, że flakony 50ml wszystkie są po 75euro, a teraz wchodzę i widzę - Bois et Fruits za 115
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem po ile, bo my tylko bierzemy jedna 50ml (gozdziki...) i one byly i sa po 95e, nie wiem dlaczego bois 115e za 50ml : o skoro, 120e kosztuje 75ml, na pewno jakis blad
|
|
|
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
Basiek,
Przelew wlasnie zrobiony na to ekonto powyzej. Bardzo dziekuje, adres sle na PW. Z wysylka mi sie nie spieszy bardzo. Grunt, zeby byly do listopada.
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
jedna wizaznaka zglosila mi, ze przelew od niej bedzie dop za ok tydz, znaczaca kwota,bo prawie 250zl,
ale jesli jutro dostane wszystkie przelewy (z wyjaktiem tego jednego) to starczy kasy, aby w pon klikanc czekamy |
|
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
No, to wespół w zespół! Może uda się przed Zaduszkami powąchać Lutki?
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
jakbym kliknela jutro
to myślę, że paczka doleci okolo czwartku ( )w piatek mam wolne, wiec rozlewac juz bym mogla od czwartu, caly piatek ![]() tak, to jest praca kilkudniowa, to bedzie 10 paczek i 50 kopert, naprawde duzo roboty i nie da sie wolniej. nie wiem kiedy bedzie czynna poczta- we wtorek? We wtorek moglabym nadac ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- zawsze mnie denrwuje jak brakauje mi adresu tuz przed samym wyjsciem na pocztę, wiec juz mozecie slac przez najblizsze dni, tylko oczyszcze skrzynke
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Baśku, ja oczywiście - i pewnie nie ja jedna - przebieram nogami i nie mogę się cudów doczekać. Ale robota jest przeogromna, i chyba nikt nie będzie miał za złe, jeśli się opóźni...Ja to bym po piętach całowała, że mogę popróbować zapachy, i do mnie do domu przylecą - a kilka dni w jedną czy drugą stroną nie gra roli...
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Baśku, rozlewaj sobie spokojnie
wszystkie wiemy ile roboty na siebie wzięłaś i nikt nie wymaga ekspresowego tempa pracy Dzisiaj była u mnie przyjaciółka i pokazałam jej na Fragrantice flaszkę Profundisa zakochała się i jak jej naopowiadałam o chryzantemach i cmentarzach to się tak zachwyciła, że teraz obie czekamy aż przyjdą te moje 4ml i przy dobrym wietrze będą dwie chętne na Profundisa (z flaszkami) przy następnym skoku na Lutki
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się napalam na różne "Bois" - u nas nie uświadczysz...to jeszcze zdrowaśki za to, żeby kurs euro spadł do następnego razu
|
|
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam, mam ograniczony dostęp do internetu, ale przelew poleciał w piątek, pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym zrezygnować z mojego Santal de Mysore - może znajdzie się ktoś chętny
![]() :pros i:
|
|
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Ludzie bez jaj....juz jest troche pozno.
|
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Może trzeba czasem pomysleć . Zdeklarowalaś,że bierzesz, na wycofywanie byl czas zanim Basiek zrobila rozliczenia. Albo trzeba było wziąść mniej mililitrow, lub darować sobie udzial w rozbiórce do ktorej zapisalaś sie wczoraj
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-10-24 o 14:20 |
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze napisane Ju
|
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
Basiek jest organizatorka ale my wszystkie czekamy na nasze zapachy.Dalysmy na nie sporo pieniedzy nie po to by kwitly gdzies na koncie ale by miec perfumy.Takie malo zdecydowane osoby nie powinny brac udzialu w rozbiorkach.
|
|
|
|
#409 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
Moje 5 ml. nie waży na niczym, tym bardziej, że zdecydowałam się na nie 3 dni temu...
|
|
|
|
#411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam
zaraz sprawdzę czy uzbierala sie magiczna kwota 10 000 ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- niestety,ale mamy tylko 8 793,30 PLNbardzo blisko,ale czekamy jeszcze na ważne przelewy bo na kwoty: sosenkaela 124 zl akiyo 144zl teclo 53zl Beciula19 44zl MeryJane 94zl imbra 157 mirela76 248zl madame W 44zl Madame W - najlepiej mnie nie denerwowac bo rocki zrezygnowala i w takim momencie, ze musialam od nowa liczyc i szukac chetnychlepiej mi nic nie mowic i brac po prostu... bo info dostaje w dniu klika paczki, a kogo ja teraz znajdę na to miejsce? albo lepiej zorganzowac sobie na wlasna reke osobe chetna na 5ml santala albo poagitowac, ale przelew puscic, a w razie kogos chetnego oddam CI czesc kasy
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2011-10-24 o 16:15 |
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#414 |
|
Piers do przodu
|
Baśku no ja to zapłaciłam od razu co potwierdziłaś
w pierwszym poście ....
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-10-24 o 16:02 |
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
sosenkaela wyjechała bo ja czekam na potwierdzenie w wątku z Molinardami... ale może już wróciła i puściła przelew, nie wiem kiedy miała wrócić, ja potwierdzenia w każdym razie od niej nie mam
. Czyli dziś nie będziesz klikała? |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie, brakuje 1200zl, jutro powinno byc no
(napisze do sosenki, brak kazdej stowy powoduje jakies opoznienie, ale jutro dojdzie mi troche kasy z gazety wiec to moze nadrobi |
|
|
|
#418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wcześniej pisząc "wespół w zespół" nie chodziło mi o mobilizację organizatorki, tylko właśnie wszystkich nas uczestniczących w rozbiórce, bo tylko nasze sprawne działanie i dopełnienie formalności przelewowej w określonym czasie może sprawić, że utęsknione lutkowe mililitry będą niebawem w naszych rękach i na nich . Z Baśkiem nie raz już przyszło większości z nas współzakupować i za każdym razem Karolina stawała naprawdę na wysokości zadaniaI właśnie dlatego nie mogę zrozumieć niepoważnego w tych okolicznościach niezdecydowania i wycofywania się z rozbiórki tuż przed klikaniem flaszek
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- czyscilam skrzynke i mam wszystkie PW z dzis, wczoraj....nikielka przyslij ra zjeszcze adres ![]() pamiętam dzis wysylam sample do:nikielka 120 szt Daffodilka 120szt Figarro 60 szt |
|
|
|
|
#420 |
|
Piers do przodu
|
Baśku spokojnie sobie posortuj, poodhaczaj i podaj listę osób, od których jeszcze nie wpłynęły przelewy - może ktoś z kimś będzie miał kontakt i dopyta co i jak
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

)

wszystkie wiemy ile roboty na siebie wzięłaś i nikt nie wymaga ekspresowego tempa pracy 

bo rocki zrezygnowala i w takim momencie, ze musialam od nowa liczyc i szukac chetnych
w pierwszym poście ....
(
i mam wszystkie PW z dzis, wczoraj....