Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-25, 09:55   #391
emylka86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Inka jest pycha

Na początku było mi ciężko, jak odstawiłam kawę- przed ciążą piłam ze 3 dziennie i jak tak nagle z dnia na dzień przestłam pić to chyba przez tydzień bolała mnie głowa i chodziłam senna.
Ale po tygodniu się unormowało i jak widac można żyć bez kawy
miałam to samo, spałam wtedy całymi dniami i ta głowa ciągle boląca, okropność....
ale na szczescie przeszło. teraz pijam herbatki : )

aerien83 z Gorzowa jesteś? ja też z lubuskiego : ) w gw licencjata robiłam, fajny czas : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:57   #392
neseczka
Raczkowanie

łaa jakie świetne wiadomości gratuluję synka Leoś, czyli Leon? Śliczne imię fajnie, że wszystko ok

Rzeczywiście duża przewaga chłopców jak dotąd [/QUOTE]

Tak Leon
neseczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:02   #393
DeKajka
Zakorzenienie

Wiecie co mi mój TŻet wczoraj z nienacka wypalił? ..
''szkoda ze nie mamy blizniakow .. zawsze chcialem miec dwojke dzieci .. tak to byloby za jednym zamachem .. ''

Zamach to to bylby na moje zycie ..

22 lata ..pierwsza ciaza .. studia .. i 2 dzieci .. nijak mi sie to nie widzi a on mówi że on by sie cieszyl

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:05   #394
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

DeKajka, my chcieliśmy bliźniaki i wczoraj jak na USG przez ułamek sekundy była szansa, że są dwa (przez ten układ macicy, lekarz widział Malucha raz w jednej, raz w drugiej części "serduszka"), to zamarłam...Bylibyśmy chyba najszczęśliwsi
No, ale całe szczęście, że jest jedno i wszystko z nim w porządku A na bliźniaki i tak znikąd nie było szans u nas...
Stary 2012-05-25, 10:06   #395
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
''szkoda ze nie mamy blizniakow .. zawsze chcialem miec dwojke dzieci .. tak to byloby za jednym zamachem .. ''

22 lata ..pierwsza ciaza .. studia .. i 2 dzieci .. nijak mi sie to nie widzi a on mówi że on by sie cieszyl
mój też wywalił z takim tekstem, że fajnie by było mieć bliźniaki. ja do niego to powodzenia... a on do mnie a co nie chciałabyś i tak chcesz drugie dziecko, a tak za jednym razem będzie parka i nie będziesz miała takich dolegliwości ciążowych dwa razy... ot wytłumaczenie...

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-05-25, 10:10   #396
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

Ja na szczęście też mam jedno dzieciątko
Kolejne dwa w późniejszym czasie, bo tak za jednym razem to lepiej

Moja koleżanka ze studiów zaszła w ciążę w wieku 17 lat, w wieku 18 lat urodziła dwie bliźniczki (z jedną uczyłam się w gimnazjum i liceum, bo są w moim wieku ).
i też na początku, jak nam opowiadała, to była w takim szoku z mężem, nie dawali sobie rady, no, ale w końcu jakoś doszli do wprawy

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
mój też wywalił z takim tekstem, że fajnie by było mieć bliźniaki. ja do niego to powodzenia... a on do mnie a co nie chciałabyś i tak chcesz drugie dziecko, a tak za jednym razem będzie parka i nie będziesz miała takich dolegliwości ciążowych dwa razy... ot wytłumaczenie...
Jak dba o Ciebie
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:12   #397
kaaamila1
Zakorzenienie

Cześc Laseczki !!!

Ale miałam nadrabiania !!! Tak to jest jak śpi się do 10.00

Cytat:
Napisane przez agrafka85 Pokaż wiadomość

aaa no i jeszcze chcemy się pochwalić, że
dziś zaczynamy 18 tydzień czyli 5 miesiąc

jak ten czas zapiernicza

Jaaaaa...rzeczywiście czas zapiernicza .. szok ! Mam wrażenie, ze wczoraj robiłam test ciażowy..

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
A można wiedzieć ile ten cudowny balsam kosztuje??
Ja płaciłam 30 zł.

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
za wizytę!!!
Ja dziś zaczynam 11 tydzień, ciśnienie też mam takie niskie, masakra, cały czas bym spała

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość

My byliśmy przedwczoraj na USG.Wszystko w normie.Jestem w 14 tc a lekarz powiedział,że brzuch mam jak w 17 tc .
Znamy już jedną płeć,drugi dzidziol niestety był uparty i nie chciał pokazać co ma między nogami.
Niech się lekarz

Najważniejsze, że maluchy zdrowe !

Cytat:
Napisane przez Ula28 Pokaż wiadomość
Witam
Dawno się nie odzywałam, niestety na tydzień wylądowałam w szpitalu. Miałam krwawienie strasznie się wystraszyłam że już po. Okazało się że mam polipa i to dlatego plamie. Niby polip nie zagraża ciąży, ale plamie i martwię się czy nie przegapię czegoś jak się akurat będzie działo niedobrego z ciążą.
Spokojnie ! Teraz musisz odpoczywac i myślec tylko pozytywnie

Cytat:
Ja też polecam Pharmaceris mi poleciła go aptekarka więc wzięłam i nie żałuję, bo jest super, szybko się wchłania i ma ładny zapach, a skóra po nim jest naprawdę mięciutka ja płaciłam 35zł jak dla mnie to trochę drogo, ale wart jest tej ceny, do niego na przemian używam oliwki Hipp - oliwkę wieczorem po kąpieli, a krem rano
Mam taki sam zestaw

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Witam z rana mamusie, dzisiaj zaczynam 14 tydzien, ale tan czas leci.

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny zaraz jade do gin. trzymajcie kciuki zeby wszyskto bylo Ok) i zeby bylo juz widac co pod serduszkiem nosze chlopoka czy dziewuche)

Cytat:
Wiecie co ja to nie do końca w to wierzę.Mnie co prawda dopiero teraz zaczyna "ciągnąć" do słodkiego.Wcześniej ani słodkie ani kwaśne no i się okazało,że jeden to synuś.Chociaż teraz może się jeszcze okaże,że dziewczynka .

Jak napisałam wyżej - synuś.
Gratuluje synusia !

Cytat:
Napisane przez neseczka Pokaż wiadomość
no dziewczyny mogę już zdawać relację z wczorajszej wizyty

otóż to, że będę miała Leosia jest właściwie pewne. Nigdy już nie zaufam swojej intuicji, bo miałam nosa że będzie dziewczynka Tż jest przeszczęśliwy, ja też się cieszę, przede wszystkim najważniejsze że wszystko z malenstwem jest ok

ma wg usg 13t i 4dni (wg om 14 t i1d) i mierzy 7 cm a z nóżkami około13cm!!! Ma mega ptaka i jajeczka i lekarz stwierdził że będzie chłopiec na 95%, stwierdził że nie powie że sto % bo to 13 tydzień, ale to właściwie pewne

poza tym gadaliśmy trochę o porodzie i takich tam. Uspokoił mnie, że to na prawdę da sie przeżyć i jeśli wszystko będzie szło dobrze to powinnam mieć łatwy poród, o ile poród można nazwać łatwym, ponieważ mam dobrą budowę (mam 180cm wzrostu i szerokie biodra). Polecił, żeby zapisać się po 20t do szkoły rodzenia i pomyśleć czy będę chciała własną położną (od razu powiedziałam że chcę i jedno i drugie ). Dal mi też ulotkę z fitness clubu na zajęcia fitnessu dla ciężarnych, które prowadzi położna. Za jakiś miesiąc, jak brzuszek jeszcze trochę podrośnie to na pewno skorzystam.

a i maluszek waży ok 100gr usg miałam dowcipne, ale od następnej wizyty bedzie normalne. Tż już w gabinecie wysyłał smsy do znajomych, że będzie syn

Ogólnie ta wizyta była jakaś taka pozytywna, dobrze mnie nastawiła na to wszystko i mniej się boję

Za tydzień mam przyjść na badanie na posiew bo cytologia wykryła jakieś bakterie, ale to chyba nic poważnego

poza tym wszystko ok buzia mi się śmieje na samą myśl o wczorajszym dniu. Widziałam rączki, nóżki, brzuszek, buzie, głowę no i ptaszka Niezły byk już z tego naszego Leosia i na dodatek urwis bo cały czas się kręcił
Gratulacje !!!

Jednak te chłopaki szybciej się ujawniają..coś w tym jest !!!

......................... ......

Wiecie co tak wczoraj oglądałam na necie wózki i chyba już wybrałam. Będzie to Mutsy Evo. Jest mega lekki i do tego strasznie poręczny. Spacerówka składa się razem ze stelażem i zajmuje mało miejsca.

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-05-25 o 10:15
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 10:13   #398
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

my niby starsi, po studiach i po ślubie ale też sobie nie wyobrażam bliźniaków
szczerze to myślałam podczas usg "byle było jedno"
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:14   #399
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Ale miałam nadrabiania !!! Tak to jest jak śpi się do 10.00
Komu dobrze

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Jednak te chłopaki szybciej się ujawniają..coś w tym jest !!!
To może jednak będziemy mieli córeczkę
Stary 2012-05-25, 10:20   #400
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNKI KOCHANE!
trochę nie na temat, chociaż częściowo w temacie ciążowym
czy ja mogę mieć do Was prośbę?

Biorę udział w konkursie na najsympatyczniejszą mamę warsztatów Moda na Brzuszek w Łodzi. Do wygrania jest sesja z brzuszkiem. Oczywiście wygra ta dziewczyna, która zdobędzie najwięcej głosów

jedyne co trzeba zrobić, to kliknąć "lubię to" pod moimi zdjęciami na facebooku.

Podaję linki:

nr 1: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&the ater

nr 2: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&the ater

gdyby któraś z Was miała facebooka i była tak miła i zagłosowała, to będę bardzo wdzięczna

każdy głos się dla mnie liczy

dzięki Wam bardzo i buziaki dla Wszystkich

lecę do lecznicy na kroplówę
zaglosowalam)slicznie wyglądasz

ja całą noc nie spalam wieczorem mialam strasza ochote na kapuste kiszona moj luby mi polecial i oczywiscie clą noc sie meczylam..tak to ejst jak sie je od razu cala miske

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
my niby starsi, po studiach i po ślubie ale też sobie nie wyobrażam bliźniaków
szczerze to myślałam podczas usg "byle było jedno"
moij tz tez zaluje ze jnie mamy bliźniakow...powiedzialam mu ze ma sam urodzic w takim razie te blizniaki, pozniej latac kolo nich z cyckami i tak 24 h na dobe ..ja dziekuje ja bym sie zalamala jak bylam u lekarza p0ierwszy raz to moje glowne pytanie-blzniaki??lekarz chcial zażartowac i mowi uuu widze chyba dwa..na to dpojrzal na moja mine przerazona bo ja od razu ooo nie nie a on żartowalem
ja wiem z jednej strony fajnei za jednym zamachem i naprawde super sie patrzy moja sąsiadka ma blizniaki malutkie polroczne i naprawde pozazdroscic ale ja nigdy blizniakow miec nie chcialam.to by bylo zbyt wiele.ja wole po kolei
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:22   #401
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Ja tam zawsze chciałam mieć bliźniaki a teraz będzie 15 miesięcy różnicy pomiędzy dzieciaczkami, więc ,,prawie" jak bliźniaki

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 10:24   #402
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
My byliśmy przedwczoraj na USG.Wszystko w normie.Jestem w 14 tc a lekarz powiedział,że brzuch mam jak w 17 tc .
Znamy już jedną płeć,drugi dzidziol niestety był uparty i nie chciał pokazać co ma między nogami.

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Kiciamicia ja też miałam problemy z zakażeniem dróg moczowych.Brałam urinal i piłam naturalny,wyciśnięty sok z żurawin,naprawdę szybko pomogło.Sok kupowałam w Almie,w takich małych buteleczkach ok.250ml.Piłam co kilka godzin parę lyczków (więcej się nie dało,bo wstrętne w smaku).
sądzę, że jak regularnie ten urosept bede brać to nastepne wyniki będą już oki
Cytat:
Napisane przez Ula28 Pokaż wiadomość
Witam
Dawno się nie odzywałam, niestety na tydzień wylądowałam w szpitalu. Miałam krwawienie strasznie się wystraszyłam że już po. Okazało się że mam polipa i to dlatego plamie. Niby polip nie zagraża ciąży, ale plamie i martwię się czy nie przegapię czegoś jak się akurat będzie działo niedobrego z ciążą.
ojejku
Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
własnie kto ma jeszcze torbiel?? MiciaKicia pamietam, ze Ty ale masz wieksza moja ma 38 mm troche urosla niestety, czy komus sie juz wchlonela?? bo na razie lekarz uspokaja ale ta małpa tam siedzi no
ja mam torbiel. Moja na szczęście nie rośnie. Mam nadzieję, że nadal stoi w miejscu albo już jej tam nie ma
Cytat:
a wiecie co? mam 3 w lotku wczoraj zagrałam ot tak, bo 15mln do wygrania, a jak kumulacja to standardowo puszczam zakład albo dwa a tu 3 trafiona

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Witam z rana mamusie, dzisiaj zaczynam 14 tydzien, ale tan czas leci.

Cytat:
dziewczyny zaraz jade do gin. trzymajcie kciuki zeby wszyskto bylo Ok) i zeby bylo juz widac co pod serduszkiem nosze chlopoka czy dziewuche)

Cytat:

otóż to, że będę miała Leosia jest właściwie pewne. Nigdy już nie zaufam swojej intuicji, bo miałam nosa że będzie dziewczynka Tż jest przeszczęśliwy, ja też się cieszę, przede wszystkim najważniejsze że wszystko z malenstwem jest ok

ma wg usg 13t i 4dni (wg om 14 t i1d) i mierzy 7 cm a z nóżkami około13cm!!! Ma mega ptaka i jajeczka i lekarz stwierdził że będzie chłopiec na 95%, stwierdził że nie powie że sto % bo to 13 tydzień, ale to właściwie pewne

poza tym gadaliśmy trochę o porodzie i takich tam. Uspokoił mnie, że to na prawdę da sie przeżyć i jeśli wszystko będzie szło dobrze to powinnam mieć łatwy poród, o ile poród można nazwać łatwym, ponieważ mam dobrą budowę (mam 180cm wzrostu i szerokie biodra). Polecił, żeby zapisać się po 20t do szkoły rodzenia i pomyśleć czy będę chciała własną położną (od razu powiedziałam że chcę i jedno i drugie ). Dal mi też ulotkę z fitness clubu na zajęcia fitnessu dla ciężarnych, które prowadzi położna. Za jakiś miesiąc, jak brzuszek jeszcze trochę podrośnie to na pewno skorzystam.

a i maluszek waży ok 100gr usg miałam dowcipne, ale od następnej wizyty bedzie normalne. Tż już w gabinecie wysyłał smsy do znajomych, że będzie syn

Ogólnie ta wizyta była jakaś taka pozytywna, dobrze mnie nastawiła na to wszystko i mniej się boję

Za tydzień mam przyjść na badanie na posiew bo cytologia wykryła jakieś bakterie, ale to chyba nic poważnego

poza tym wszystko ok buzia mi się śmieje na samą myśl o wczorajszym dniu. Widziałam rączki, nóżki, brzuszek, buzie, głowę no i ptaszka Niezły byk już z tego naszego Leosia i na dodatek urwis bo cały czas się kręcił
świetnie!!!

a ja już po laboratorium tam jest taka fajna babeczka, że aż gęba mi się śmieje jak wchodze i ją widzę
zjadłam jeszcze obiadek na mieście

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:26   #403
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

moij tz tez zaluje ze jnie mamy bliźniakow...powiedzialam mu ze ma sam urodzic w takim razie te blizniaki, pozniej latac kolo nich z cyckami i tak 24 h na dobe ..ja dziekuje ja bym sie zalamala jak bylam u lekarza p0ierwszy raz to moje glowne pytanie-blzniaki??lekarz chcial zażartowac i mowi uuu widze chyba dwa..na to dpojrzal na moja mine przerazona bo ja od razu ooo nie nie a on żartowalem
ja wiem z jednej strony fajnei za jednym zamachem i naprawde super sie patrzy moja sąsiadka ma blizniaki malutkie polroczne i naprawde pozazdroscic ale ja nigdy blizniakow miec nie chcialam.to by bylo zbyt wiele.ja wole po kolei
też wolę po jednym
zwłaszcza jak słyszę o bliźniakach koleżanki - dwóch chłopaków
ciężko ich upilnować

może później fajnie ale początki na pewno są ciężkie
Stary 2012-05-25, 10:29   #404
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Ja tam zawsze chciałam mieć bliźniaki a teraz będzie 15 miesięcy różnicy pomiędzy dzieciaczkami, więc ,,prawie" jak bliźniaki

Mój TŻ jak poszedł do USC w mieście, w którym pracuje po odpis aktu urodzenia do zaświadczenia do ślubu to babka wypisała nie na tego co trzeba
Zamiasta na Łukasza to wypisała na Karola- kuzyna mojego TŻ, mają to samo nazwisko i urodzili się w tym samym miesiącu- z tym, że Ł. 1 maja, a K. 18 maja.
No i TŻ poszedł po odbiór tego aktu i pani mówi prosze sprawdzić czy wszystko się zgadza. TZ patrzy, nie zgadza, więc mówi, że to nie jego dane, a babka do niego :"To pana brat bliźniak?"
Tak tylko zapomnieli go wyciągnąć
Stary 2012-05-25, 10:38   #405
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Macie już jakieś imiona wybrane?
Izabela albo Magdalena oba podobają nam się tak samo, decyzja będzie trudna. Ale w ogóle początkowo był kłopot, bo nie mogliśmy się zgodzić. Ja miałam przeczucie, że w brzuchu noszę drugiego synka, i dla chłopca imię mieliśmy, ba - nawet dla tuzina chłopców , bo tyle pięknych męskich. A z dziewczynką był problem. I po burzy mózgów i pertraktacjach długich wybraliśmy te dwa, i na razie nie spieszymy się by z tych dwóch wybrać to jedyne.

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
aerien83 z Gorzowa jesteś? ja też z lubuskiego : ) w gw licencjata robiłam, fajny czas : )
o, fajnie a co studiowałaś? i skąd dokładnie jesteś? i gdzie będziesz rodzić?

W ogóle to mam już gar kalafiorówki ugotowany, która głodna to zapraszam I proszę o o mobilizację, abym zabrała się wreszcie za tę nieszczęsną młodą kapustę
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:39   #406
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
własnie kto ma jeszcze torbiel?? MiciaKicia pamietam, ze Ty ale masz wieksza moja ma 38 mm troche urosla niestety, czy komus sie juz wchlonela?? bo na razie lekarz uspokaja ale ta małpa tam siedzi no
Ja mam, ale przy każdym usg jest mniejsza Mam nadzieję, że niedługo już wogóle jej nie będzie.

Cytat:
Kciuki

Cytat:

Stary 2012-05-25, 10:39   #407
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Izabela albo Magdalena oba podobają nam się tak samo, decyzja będzie trudna. Ale w ogóle początkowo był kłopot, bo nie mogliśmy się zgodzić. Ja miałam przeczucie, że w brzuchu noszę drugiego synka, i dla chłopca imię mieliśmy, ba - nawet dla tuzina chłopców , bo tyle pięknych męskich. A z dziewczynką był problem. I po burzy mózgów i pertraktacjach długich wybraliśmy te dwa, i na razie nie spieszymy się by z tych dwóch wybrać to jedyne.

W ogóle to mam już gar kalafiorówki ugotowany, która głodna to zapraszam I proszę o o mobilizację, abym zabrała się wreszcie za tę nieszczęsną młodą kapustę
śliczne
Izabela jak moja mama a Magdalena od zawsze mi się podobała
ja mam za to problem bo nic dla chłopca mi się nie podoba

na zachętę do kapusty
Stary 2012-05-25, 10:40   #408
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja poczekam na młodą kapustkę jeśli można
Stary 2012-05-25, 10:42   #409
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Izabela albo Magdalena oba podobają nam się tak samo, decyzja będzie trudna.
Magdalena jak ja

Cytat:
Marsz do kapusty
Stary 2012-05-25, 10:43   #410
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:

o, fajnie a co studiowałaś? i skąd dokładnie jesteś? i gdzie będziesz rodzić?

turystykę robiłam : )

a dokładnie jestem ze Świebodzina, tam gdzie ten duży Jezus ; p, kawałek do Gw jest, ale i tak co to jest te 70 km : )

a rodzić będę albo u siebie albo w Sulechowie, nie zdecydowałam jeszcze, a słyszałam, że w Sulechowie mają naprawdę dobry oddział położniczy...

Borysek 09.10.2015

Stary 2012-05-25, 10:44   #411
karolamankowa
Zadomowienie

DeKajka, Ma_Majka, MiciaKicia, Emylka, Magdaef, Judkama, Thai, Madziuś, Mooonia, Agrafka, Gabi, Happy_Eve, aerien, Dojotka...skoro tyle Kobietek będzie trzymać kciukasy to MUSI BYĆ dobrze: cmok::c mok::cm ok::cmo k:

Neseczka - Gratuluję synusia
Kradziejko Ty jedna śliczne imię wybrałaś

MiciaKicia
a skąd wiesz że mocz będzie zły? kiepsko wygląda?

Aerien
Byłaś już w knajpie "Pod Łosiem"?
Stary 2012-05-25, 10:46   #412
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Mój TŻ jak poszedł do USC w mieście, w którym pracuje po odpis aktu urodzenia do zaświadczenia do ślubu to babka wypisała nie na tego co trzeba
Zamiasta na Łukasza to wypisała na Karola- kuzyna mojego TŻ, mają to samo nazwisko i urodzili się w tym samym miesiącu- z tym, że Ł. 1 maja, a K. 18 maja.
No i TŻ poszedł po odbiór tego aktu i pani mówi prosze sprawdzić czy wszystko się zgadza. TZ patrzy, nie zgadza, więc mówi, że to nie jego dane, a babka do niego :"To pana brat bliźniak?"
Tak tylko zapomnieli go wyciągnąć
baardzo inteligentna sugestia ze to blizniak, tak drugi nie chcial wyjsc i sobie jeszcze prawie 3 tygodnie posiedzial

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Ja mam, ale przy każdym usg jest mniejsza Mam nadzieję, że niedługo już wogóle jej nie będzie.
to czemu mnie rośnie... chol...

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:48   #413
ImmortalWoman
Zakorzenienie

hey dziewczyny! ja troszkę was podczytam i zmykam do miasta.. strasznie źle się czuję, brzuch okropnie boli przez stres i nerwy.. a to wszystko przez tża! zachowuje się jak gówniarz a na kraku już 30. pracuje w kopalni i zawsze jak ma być z południowej zmiany to jest o 20,30 i czoraj też tak czekałam i się nie doczekałam... dzwoniłam, pisałam- nic.. ile ja nerwów zjadłam i łez wylałam, że coś strasznego się stało a on przychodzi jakby nigdy nic o 23.30 i głupio się na mnie patrzy... a jak mu wszystko powiedziałam co miałam powiedzieć to się obraził i poszedł na kanapę spać! Co za bezmyślny imbecyl! i to już nie pierwszy raz się tak stało... ale co tam w końcu robi i robił zawsze co chciał a moje zdanie się nie liczyło... ehh wybaczcie ale musiałam się wyżalić... nawet przepraszam nie usłyszałam... nic...
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 10:48   #414
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
DeKajka, Ma_Majka, MiciaKicia, Emylka, Magdaef, Judkama, Thai, Madziuś, Mooonia, Agrafka, Gabi, Happy_Eve, aerien, Dojotka...skoro tyle Kobietek będzie trzymać kciukasy to MUSI BYĆ dobrze: cmok::c mok::cm ok::cmo k:
Nie ma innej opcji

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Aerien
Byłaś już w knajpie "Pod Łosiem"?
O właśnie, wczoraj nie obejrzałam do końca Kuchennych, bo oczywiście zasnęłam
Stary 2012-05-25, 10:51   #415
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Izabela albo Magdalena
Nie wiem, czy wiesz czym ryzykujesz...Magdalenki, to pyskate gaduły i złośliwce najczęściej Z autopsji mówię.
Stary 2012-05-25, 10:52   #416
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
hey dziewczyny! ja troszkę was podczytam i zmykam do miasta.. strasznie źle się czuję, brzuch okropnie boli przez stres i nerwy.. a to wszystko przez tża! zachowuje się jak gówniarz a na kraku już 30. pracuje w kopalni i zawsze jak ma być z południowej zmiany to jest o 20,30 i czoraj też tak czekałam i się nie doczekałam... dzwoniłam, pisałam- nic.. ile ja nerwów zjadłam i łez wylałam, że coś strasznego się stało a on przychodzi jakby nigdy nic o 23.30 i głupio się na mnie patrzy... a jak mu wszystko powiedziałam co miałam powiedzieć to się obraził i poszedł na kanapę spać! Co za bezmyślny imbecyl! i to już nie pierwszy raz się tak stało... ale co tam w końcu robi i robił zawsze co chciał a moje zdanie się nie liczyło... ehh wybaczcie ale musiałam się wyżalić... nawet przepraszam nie usłyszałam... nic...

staraj się nie stresować

ja zawsze mam problem by znaleźć na forum kogoś z moich regionów
mieściny nie podam bo mała jest ale któraś tu jest z pomorskiego
Stary 2012-05-25, 10:52   #417
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
baardzo inteligentna sugestia ze to blizniak, tak drugi nie chcial wyjsc i sobie jeszcze prawie 3 tygodnie posiedzial
Noo dobrze mu było w brzuszku

Cytat:
to czemu mnie rośnie... chol...
Spokojnie Kochana
Napewno wkrótce przestanie rosnąć i się wchłonie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
hey dziewczyny! ja troszkę was podczytam i zmykam do miasta.. strasznie źle się czuję, brzuch okropnie boli przez stres i nerwy.. a to wszystko przez tża!
Faktycznie zachował się nieodpowiedzialnie
Ale Twoje nerwy nic nie pomogą, pamiętaj o Maluszku
Stary 2012-05-25, 10:53   #418
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy wiesz czym ryzykujesz...Magdalenki, to pyskate gaduły i złośliwce najczęściej Z autopsji mówię.
mąż ma kuzynkę Magdalenę w rodzinie i jest taka spokojna, mądra, rozsądna , odpowiedzialna
Stary 2012-05-25, 10:53   #419
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Potwierdzam!!!
A szczególnie Magdaleny spod znaku skorpiona

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-05-25 o 10:54
Stary 2012-05-25, 10:55   #420
ImmortalWoman
Zakorzenienie

mam siostrę Magdę- i sie nie wypowiem może to 12 letnia różnica wieku między nami nas tak różni hihi
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości