![]() |
#391 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Cytat:
![]() czuję się zaciekawiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
"My name is Mrs Ute Sachon, I’m 57yrs old .I am a nationality Deutsch.I'm married to Deutsch (a German ) Mr. Roland Sachon who worked with ELF OIL COMPANY for thirty years before he died in the plane crash On 25th of July 2000 with other passengers aboard, immediately after the death of my husband, who has left me everything he worked for and because the doctors told me I will not live longer than some weeks because of my health, I decided to WILL/donate the sum of $2,400,000 (Two million four hundred thousand dollars) to you for the good work of humanity, and also to help the motherless and less privilege and also for the assistance of the widows.
I wish you all the best and may the good Lord bless you abundantly, and please use the funds well and always extend the good work to others. I will appreciate your utmost confidentiality in this matter until the task is accomplished as I don't want anything that will jeopardize my last wish. Pls: kindly get back to me so that we can discuss more." Chciałabym, żeby taki mail nie był spamem ![]()
#395 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Mi tam ta nazwa bardzo odpowiada. Znałam jedną Bożenę. Do dziś laski nienawidzę. Tak, nienawidzę. A jestem bardzo spokojnym, grzecznym, ugodowym człowiekiem. Trzeba mnie nieźle wkurzyć, żebym mogła kogoś znienawidzić.
#398 |
Zakorzenienie
|
a tak w ogole, to powiem Wam jaki miałam przypał
![]() pisze do mnie koleżanka z klasy, że jej znajoma mnie czyta, to ja zdziwienie, że mnie gdzieś wynalazła w internecie ( nie wydaje mi się, żebym była wielce popularna). i mowi jej "ze takie ładne, długie, gładkie rude włosy" a jak sie dowiedziała, że mamy wspólną znajomą i jestem z tego samego miasta to szaleństwo ![]() niby nie może przestać wchodzić na mojego bloga, bo jej szkoda, ale wchodzi dalej i czyta bo ma problemy z włosami. miasto stosunkowo małe, więc zbieg okolicznosci mnie zdziwił. Kazałam pozdrowić ![]() rodzynko, co do Bożenki klik ![]() niosewampicie a wydało się,że golisz pipke to masz cuda wianki w wyszukiwarce:P
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-07-26 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże boże boże bożenkę mi wczoraj kumpel puszczał ![]() a wyszukiwali mnie jeszcze po.... (niedawno już to wrzucałam) kolczyku na pipce! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Wtajemniczenie
|
#401 | ||||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też czasem dostaję do testów coś niedopasowanego akurat do mnie, więc tak jak z tymi saszetkami do cery tłustej - pewnie dam siorce... albo zostawię sobie - jak przyjdzie ktoś na makijaż to będę miała ![]() Cytat:
![]() być może, o dziwo, te bąble mu znikają w przeciągu godzinki... Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
kasiaj no tak, ale dziwi mnie troche rozdawanie kosmetykow ktore dostalo sie do testow.
choć w sumie jak mają leżeć i się marnować, to czemu nie ![]() ![]()
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
197 wyszukiwań to blog moniszona (komuś trudno adres zapamiętać ![]() Ale często powtarzają się "brzydko pomalowane paznokcie" i "blog moniszona pracuję" (czyli ktoś jest ciekawy gdzie pracuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
czuj się rozgrzeszona
![]() ![]() o matulu, jakie rozważania ![]()
#406 |
Zakorzenienie
|
Oglądam właśnie serial Grimm na Canal+.
Niezły tylko nie rozumiem o co chodzi. Ktoś ogląda? |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Moderator
|
Cytat:
bo to bez sensu jeśli firma decyduje się na współpracę z bloggerką która ma skórę młodą, bez większych zmarszczek a wysyła jej na przykład koncentrat przeciwzmarszczkowy? taki przykład tylko podaję... Albo nie wiem, ktoś kto ma tłustą skórę dostaje treściwy krem... może nawet lepiej, z punktu widzenia takiej firmy, że odda komuś niż by miał nałożyć raz i stwierdzić - "ale badziewie, wszystko mi spływa po godzinie, nie polecam" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niedawno wróciłam z wycieczki fajnie było tylko zapomniałam wziąć aparat ![]() Jestem padnięta jutro będę spać do 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#410 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35533935]Ja obejrzałam cały
![]() Wejdź na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i obejrzyj pierwszy odcinek zrozumiesz wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Z wyszukiwań blogowych: "rudzielce sa takie same jak inne kobiety"
![]()
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-07-26 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Konto usunięte
|
Właśnie miałam spacer z przygodami
![]() Wyszłam z psem na wieczorne sikanko, poszłam taką drogą pomiędzy parkiem a cmentarzem, więc sporo żyjątek nocą tam można spotkać. Najpierw trafiłyśmy na jeża, który jak nas zobaczył to zwinął się w kłębek, a mój głupi pies zaczął go sobie kulać między łapami ![]() ![]() Chwilę później zaczęła buszować w krzaczorach, po czym podbiegła do mnie radosnym truchtem, trzymając w zębach wyrywającą się mysz - chwyciła ją za ogon. Grzecznie wytłumaczyłam, że "Fe, zostaw!", więc wypuściła biedne zwierzątko, które pognało prosto pod nogi trzech laluń wracających z jakiejś zakrapianej imprezy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Moderator
|
u mnie post na poprawę humoru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35534829]Właśnie miałam spacer z przygodami ![]() Wyszłam z psem na wieczorne sikanko, poszłam taką drogą pomiędzy parkiem a cmentarzem, więc sporo żyjątek nocą tam można spotkać. Najpierw trafiłyśmy na jeża, który jak nas zobaczył to zwinął się w kłębek, a mój głupi pies zaczął go sobie kulać między łapami ![]() ![]() Chwilę później zaczęła buszować w krzaczorach, po czym podbiegła do mnie radosnym truchtem, trzymając w zębach wyrywającą się mysz - chwyciła ją za ogon. Grzecznie wytłumaczyłam, że "Fe, zostaw!", więc wypuściła biedne zwierzątko, które pognało prosto pod nogi trzech laluń wracających z jakiejś zakrapianej imprezy ![]() ![]() Świetne! ![]()
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35534829]Właśnie miałam spacer z przygodami
![]() Wyszłam z psem na wieczorne sikanko, poszłam taką drogą pomiędzy parkiem a cmentarzem, więc sporo żyjątek nocą tam można spotkać. Najpierw trafiłyśmy na jeża, który jak nas zobaczył to zwinął się w kłębek, a mój głupi pies zaczął go sobie kulać między łapami ![]() ![]() Chwilę później zaczęła buszować w krzaczorach, po czym podbiegła do mnie radosnym truchtem, trzymając w zębach wyrywającą się mysz - chwyciła ją za ogon. Grzecznie wytłumaczyłam, że "Fe, zostaw!", więc wypuściła biedne zwierzątko, które pognało prosto pod nogi trzech laluń wracających z jakiejś zakrapianej imprezy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Moderator
|
idę spać Dziewczynki moje!
może jak się wyśpię to będzie lepiej... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Co do maili, to nie odbieram źle potwierdzenia odbioru. Moim zdaniem świadczy to o odpowiedzialności i profesjonalizmie. Korzystam z tej opcji w kontaktach z promotorką, bo ona nigdy nie odpisze, że doszło i czasem czekam 2 tygodnie na jakąkolwiek wiadomość z jej strony, zastanawiając się, czy mail doszedł, bo ona ma wiecznie zapchaną skrzynkę... Nie chcę też wyjść na osobę, która olewa to, co ma zrobić i wysyła efekty swojej pracy z opóźnieniem... Jak widać niektórych facetów nie odstrasza makijaż ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Masakra... Remonty nie są dla mnie... Nie mogę patrzeć, jak wszystko jest krzywo porozstawiane i poprzenoszone z właściwego miejsca. Włączył mi się tryb pedantki... Nie znoszę, gdy dana rzecz nie leży na swoim miejscu w odpowiednim ułożeniu... A to dopiero początki... Tyle dobrego, że akcja rozgrywa się w kuchni i przedpokoju. Zabunkrowałam się w pokoju i nie muszę oglądać tego bałaganu, a u siebie mam czyściutko. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Mi się czasami tuż po owulacji włączają stany depresyjne... Ale mijają po dwóch dniach. Lekarka stwierdziła, że powinnam jeść wtedy więcej owoców i orzechów. I rzeczywiście to pomaga... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
U mnie pazurki inspirowane kucykiem Rarity
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.