![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkuja i zrzedza bo uda sie trzesa !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny moja waga ruszyła
![]() ![]() 1.owsianka jogurtem owocowym 2.Grahamka z wędliną drobiową, sałatą i ogórkiem 3.pierś kurczaka w ziołach i warzywa gotowane 4.mały jogurt pitny 5.jabłko
![]() |
#393 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Brawo ! Od 0,5 sie zaczyna ![]() Ja mam nadzieje ze mi woda z organizmu ucieknie i tez bedzie chociazby 0.5 na minusie.
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
ary także mam cza troche pocwiczyć. Zaraz jade z tata na zakupy. Później musze posprzatać cały dom bo jutro bede miała gosci no i myśle że wyrobie sie tak do 13. Później Ewka :P
Wiecie może jak bedzie sie nazywac nowa płyta Ewki ? ![]() ![]()
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
gratki za spadek
![]() ![]() 53 minutowy trening zaliczony. Teraz prysznic, obiad, potem kurs uzupełniający na uczelni, a dopiero później impreza. Jutro mam na 8:00 wykład, więc dzisiaj będę musiała być grzeczna. miłego weekendu Robaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Wow :wow:
Ja dzisiaj miłam w planach głodówke ale wymiękłam juz z samego rana. Nastepnym razem sie przygotuje do niej dzień wcześniej (bardziej psychicznie niż fizycznie) Ale ogólnie to dzisiaj dietowo ok ![]() ![]() Dopiero teraz sie z tym uporałam. Oglądał ktoś fiolm pt "Tylko Ciebie chce " ?
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepsze 0,5kg niż nic, teraz będzie tylko lepiej. ![]() Ja oglądałam. I w sumie tak średnio mi się podobał, wolę pierwszą część. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
A ja w pracy zjadlam kurczaka slodkokwasnego i pelno slodyczy.. Jutro bedzie lepiej .
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za nieobecnosc, ostatnio czesciej Was podczytuje niz pisze, ale niestety mam natlok zajec....
Dzisiaj waga pokazaa -1kg ![]() ![]()
![]() |
#400 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
brawo
![]() Kurcze, strasznie boli mnie w dole brzucha i nie wiem czemu ![]() dziś zjadłam: 1 bułka razowa z serkiem białym i 2 łyżeczkami dzemu niskosłodzonego (17kcal/łyżeczka ![]() 2.jabłko, pieczywo proteinowe- dwie małe kromki posmarowane serkiem, na to łosoś wędzony i sałata ![]() w planie: 3 filet pieczony do tego ala sałatka: rzodkiewka+pomidor+sałata i dalej jeszcze nie mam pomysłu... a i 2h ćwiczeń dziś zaliczone ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś było 86,9kg. (xTync mam prośbę, mogłabyś zaktualizować pierwszy post? ![]() waga: -5,1kg brzuch: -2cm boczki: -2cm biodra: -1cm udo: -3cm łydka: -2cm ![]()
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak tam samopoczucie bo u mnie marniutko. Mam angine i cały wczorajszy dzien spędziłam w łóźku a dzisiaj juz chcodze ale nie moge mówić i połykać sliny nie mówiąć juz o piciu i jedzeniu.Głowa mnie strasznie boli i wszystkie mięśnie. Rano miałam ochote na ćwiczenia ale nie znalazłam tyle energii, a po za tym to nie chce sie jeszcze bardziej "doprawić"
![]() Miałam straszny problem z połknięciem antybiotyku ale z trudem sie udało. ![]()
![]() |
#404 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#405 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lanie ode mnie ![]() ![]() U mnie za to bomba, w pt kolejne 0,5 kg spadło ![]() ![]() ![]() ![]() Boże ,żebym tylko nie zapeszyła... Dziś: 1. 2 kromki chleba proteinowego jedna z serkiem i dżemem niskosłodzonym, druga z serkiem,sałatą i wędzonym łososiem, pomarańcza 2.owsianka na mleku z zarodkami,dynią,słoneczni kiem,migdałami i łyżeczką miodu Planuję 3.rosół z nóżką z kurczaka bez skóry +jakieś warzywka, ale jeszcze nie wymyśliłam jakie 4.jajecznica z pieczarkami smażona z 2 jaj z 2plastarmi szynki drobiowej bez tłuszczu, pomidor 5.może serek wiejski z orzechami ![]() ![]() Trzymajcie się Laski!!! ![]()
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie Edytowane przez Desire_ Czas edycji: 2012-11-18 o 12:22 Powód: . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Ja wczoraj/dzisiaj byłam na 18. Pojadłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I odchudzac sie odchudzam, waga jesst na 64.1.
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
xTync ja broń Boże nie chcę Cię atakować, tak się po prostu śmieję.
Rozumiem, że stresy i dużo się dzieje, naprawdę bardzo dobrze to rozumiem ![]() ![]() Wieczne niewyspanie, sporo pracy, mało czasu na przyrządzanie posiłków,spotkania ze znajomymi, jakieś wyjścia - to na pewno nie sprzyja dietkowaniu, ale jak się chce to wszystko można ![]() ![]() ale się wymądrzam ![]() Oby tylko wszystko zakończyło się pozytywnie dla Ciebie, trzymam kciuki ![]()
![]() |
#409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I powiem wam ze TZ stwierdzil ze mi buzia schudla.. I faktycznie porownujac zdjecia troche ucieklo..
Edytowane przez xTync Czas edycji: 2012-11-18 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
u mnie był grzeszny weekend uczelniano - imprezowy. I z jedzeniem nagrzeszyłam i odrobinę z alko. W dodatku mam chcicę na jedzenie od kilku dni, bo ma @ przyjść. Mam nadzieję, że wreszcie przyjdzie, bo nie umiem już and sobą zapanować. Głowa do góry, trzeba iść do przodu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj na wadze 62,6
![]() Jedzeniowo nadal kiepsko i mało bo gardło męczy ale straam sie jeść Rano : kanapka z szynka i pastą pomidorową 16.00 kefir Ok 16.30 serek wiejski Mama piecze naleśniki ale chyba nie dam rady bo boli a po za tym (wiem że to paradoks) nie jestem głodna ![]() A Ciebie xTync doskonale rozumiem bo sama mam problemy w domu i wiem jak to jest . Ide do szkoły i zakładam "maskę" żeby nikt nie zorientował sie ze cos jest nie tak bo nie chce o tym opowiadać ani myśleć a wracajac do domu zrzucam maske i jestem tak naprawde innym człowiekiem. Są okresy że nic nie sprtawia mi przyjemnosci i jestem psychicznie wykonczona życiem ...
Dam rade .! Biegam ![]() Ćwiczę Zdrowo sie odżywiam . ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cally05 Czas edycji: 2012-11-19 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milo mi, ze ktos rozumie.. ![]() Dzis z jedzeniem pieknie ! ![]() Sniadanie: 2 kanapki pelnoziarniste z ogorkiem + pomidorem II Sniadanie- Jablko Lunch - Ryz z sosem pomidorowym i z jakas kielbaska w srodku potem pol batona dumle... ![]() Kolacja- 1,5 jajka na twardo i 2 kanapki z maslem <- wiecej nei zmiescilam ![]() Zoladek mi sie rozstroil chyba.. Boli bardzo juz 4 dzien..
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
65 minutowy trening na dzisiaj zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Wtajemniczenie
|
Na wadze 63,7!!!;D.
Lamie mnie w kosciach,bola mnie miesnie i gardlo.. Pojechalam do szkoly-najwyzej wroce..
Edytowane przez xTync Czas edycji: 2012-11-20 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, przyłączylam sie kiedys do tego wątku, ale najpierw miałam komputer zepsuty, później jakoś nie było czasu i nie pisałam. Ale w miarę się trzymałam i ubyło 2 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
ewull gratuluję spadku wagi
![]() u mnie dzisiaj pierwszy dzień @ i ciągle coś podjadam ;/ masakra jakaś. Słodkiego mi się chce. Strasznie jest dzisiaj. Mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej. Wieczorem jedziemy z TŻ na łyżwy ![]() Edytowane przez basia0412 Czas edycji: 2012-11-20 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
Nareszcie mnie przestało gardło bolec ale okazało sie ze mam alergie na antybiotyk i na całym ciele mam wysypke i starsznie mnie to piecze
![]() Jedzeniowo w miare ok I Naleśnik z serem II Jogurt III Ziemniaki z suruwka i koltetem mielonym o śr. ok.4 cm (którego odcaczyłam z tłuszczu) IV Pół jabłka i pół cienkiej kanapki z szynką
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
Gratuluję Wszystkim spadków
![]() U mnie dziś kiepsko, miałam atak głodu ![]() ![]() 1.2 kromki razowca z wędliną drobiową, ogórkiem i sałatą 2 otręby owsiane 4 łyżeczki zalane gorącym mlekiem z łyżeczką miodu, słonecznikiem,migdałami oraz dynią 3.jabłko, serek wiejski z połową pomidora 4.100g śledzi wyjętych ze śmietany, bułka razowa ![]() ![]() ![]() ![]() będzie: 5.kefir, trochę orzechów
![]() |
#419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jedzenie: I-kanapka pelnoziarnista z serem i ogorkiem II- sznycel (srednica ok 6cm), surowka z ogorka papryki i pekinki+ ananas. III- 3 krowki+ miseczka suchych platkow nie mam apetytu.
![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
chorującym dziewczyną życzę powrotu do zdrowia!
![]() ![]() Mam nadzieję, że to już był ostatni dzień mojego obżerania się i jedzenia tylu słodyczy - ciągnie się to od soboty. Ale dzisiaj było najgorzej. Przyszła dzisiaj @ więc jutro powinno być już lepiej - mam taką nadzieję. Popołudniu: Jillian 30 day shred level 2 Wieczorem: 65 minut jazdy na łyżwach Edytowane przez basia0412 Czas edycji: 2012-11-20 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.