|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: 13! część nadchodzi, a na jej nazwę wybieram: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
1 | 1,92% |
| Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci |
|
3 | 5,77% |
| Dzień za dniem szybciutko leci, już za miesiąc pierwsze dzieci |
|
9 | 17,31% |
| Za niecałe dwa miesiące urodzą się pierwsze brzdące |
|
4 | 7,69% |
| Sexy foczki - my mamusie, a za miesiąc pierwsze dzidziusie |
|
8 | 15,38% |
| Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! |
|
27 | 51,92% |
| Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.
Dobranoc
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.
eh z nudow siedze i szukam insiracji na pokoj dla dziewczynek... wkurza mnie to ze ten pokoj nieustawny, no i jako ze musimy go odmalowac po tym jak robilismy szafe, to tz stwierdzil ze powinnismy pomalowac na inny kolor, a mi sie ten tak podoba
![]() w ogole od tych remontow juz mi sie rzygac chce, a glowa tak mnie rozbolala ze od godziny nosze sie z zamiarem lykniecia procha, ale chyba lepiej isc spac, chociaz moja kolezanka z lipcowek poszla rodzic i czekam na info, a jutro mialysmy sie spotkac na kawke
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę późno ale melduję się w nowym wątku
![]() Po weekendzie padam, więc nadrabiać będę jutro jak wstanę. A wstanę na pewno nie prędko.. Dobranoc i kolorowych!
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.
A ja spać nie mogę
![]() Leze od.godziny i nic. Podczytałam lipcowki, poprzekrecalam się z boku na bok, pobawilam z Elenka i nadal nic... A jutro nie wstane do młodego :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013
Widzę, że byłam i ostatnia i pierwsza
![]() O 6 obudził mnie Eda, płacząc. Okazało się, że przesikał pieluchę, pidżamę i oba łóżka A, zapomniałam wspomnieć, że o 2:30 tż kładł się spać i jak wreszcie zasnęłam, to mnie obudził, bo "sprawdzał, czy śpię"
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.
dzien dobry!
w sumie to bym pospala jeszcze ale nie wiem sama matal a w ciagu dnia mozesz sie przespac? przeciez ty sie wykonczysz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013
Witam sie i ja z rana
pospalabym jeszcze ale dzis przychodzi do mnie kolezanka i musze troche tu ogarnac...poki jeszcze nie mam w chacie 30 stopni ja nie wiem jak wy macie czas podczytywac jeszcze lipcowki :P mnie go nie starcza by tu byc na biezaco :P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
matall śniłaś mi się! obie miałyśmy skurcze, Ty od razu powiedziałaś, że chcesz CC i pojechałaś na nie.. widziałam Twojego TŻ jak trzymał Elenkę no i wogóle wogóle bardzo pozytywnie ja natomiast miałam skurcze a mi wmawiali, że to nie skurcze a po jakimś czasie też mnie wzięli na CC i jak zobaczyłam w lustrze rany na brzuchu to się poryczałam
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z badań... wstałam o 6 i myślę czy się walnąć jeszcze do łóżka
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie snila gorgulek
ale nie pamietam a pozniej moj byly i teraz odcuwam mga dyskomfort p tych snach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#402 | |||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013
Witam się z wami na nowym wątku
trochę tylko Was wczoraj nadrabilam, ale nie miałam sił już pisać tym samym chcę powiedzieć, że wczoraj zaczęłam 31 tygodZien ciąży Teraz jadę już do lekarza, ponadrabiam pp drodze to co tam nabzgralyscie Cytat:
![]() Cytat:
A co to są kastniki? ![]() Cytat:
Mogę zobaczyć, ale to dużo słabiej widać, bo główkę to ma już przy pipce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|||
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-
Cytat:
![]()
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh niby mam umowiona sesje brzuszkowa na srode, ale wlasnie mysle czy jej nie odwolac
brzuch jak leze mi sie rozlewa nie chce zdjec takiego brzuxha a wy jakie macie brzuchy jak lezycie? bo moj bie wyglada jak ciazowy chyba Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Teacherka - skontrolowac tarczyce warto, endo mi mowila, ze czesto w II trymestrze robia sie problemy. Ja mialam zrobione dopiero w maju i wyszla niedoczynnosc, a w zyciu nie mialam problemow z tarczyca. Teraz biore caly czas syntetyczny ft4.
Kropla - gratki za kolejny tc! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#406 |
|
Zadomowienie
|
I zapomniałabym napisać:
maharet wszystkiego dobrego z okazji urodzin, spóźnione ale szczere :-* Misia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, wielu przeżytych we wzajemnej miłości lat :-* Wszystkim, które wczoraj i dzisiaj zaczęły nowe tygodnie i miesiące ![]() Właśnie mi odwołali wizytę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
witamy się z Ewunią poniedziałkowo życzac Nam wszystkim udanego tygodnia
![]() rubinko i dirty wielkie kciuki za Was dziewczyny ![]() matall Twoje spanie faktycznie pozostawia wiele do życzenia. Kurcze jeszcze przed południem będziesz padnięta... Mi też nie idzie spanie w dzień i nie zdarza mi się odsypiać zarwanej nocki. Nie usnę i koniec ![]() kropelko gratki z 31tc |
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X
pozyczysz mi na sesje?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mam
jasne, choć uważaj, bo ona potrafi bardzo doskwierać...
|
#411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X
Cytat:
![]() Mysle, ze nie ma jednego przepisu na ciazowy brzuch ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mam
Cytat:
|
|
#413 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci
Ooo tak, zgadzam sie.
Na mnie niektorzy sie strasznie gapia, nie wiem czemu-kobity w ciazy nie widzieli? Fakt, jakos malo ich w Lodzi widuje, moze stanowie zatem jakies kurozium ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą
Cytat:
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
witam i ja poweekendowo
Dzisiaj o 15 kolejna wizyta u gina! Mam nadzieję ze bedzie dobrze bo ostatnio kiepsko się czułam . A wczoraj to w ogóle wpadłam w panike że nic się nie ucze na egzamin na mianowanego i wydrykowałam jakiś ustawy i zaczęłam to czytać ale po prostu nie mam na to siłly Jejku dziewczyny na studiach jak wy się dałyście radę uczyć na egzaminy.....
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci
moj tez doskwiera, ale wkurza mnie ze jak stoje to jest taka sliczna pilka, a jak leze to sie taki bez sensu robi, a co ciekawe wyglada tak odkad mlody sie obrocil
i w ogole wyglada jakby byl nizej niz poprzednio Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#417 | ||
|
czyli Endżi
|
Rubinka, Dirty, trzymajcie się
![]() Super! Przepięknie wyglądałaś - buzia jak z katalogu, sukienka prześliczna Cytat:
![]() Pogadać sobie może ![]() Moja mama też zaszła w ciążę w ten sposób - 3 miesiąc karmienia. Niedawno ojciec się wydał, że zaliczyli zdziwko ![]() Cytat:
? Mój brzuch żyje własnym życiem Ogólnie to sterczący do przodu, od tyłu wyglądam jak dziewica ![]() Poddaj się cykaniu, zobaczysz, że będziesz zadowolona. Ja byłam tylko zaskoczona, że aparat go tak wydobył. Na żywo był jeszcze malutki (7 miesiąc ) a na zdjęciach już ewidentnie piłeczka. Przy czym oczywiście to pozytywne
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam sie w nowym watku Od dzis L4 Mam duzo roboty w domu, ale pewnie w przerwach bede zagladac i moze troche bardziej na biezaco bede
|
|
|
#419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cala sesje bede miec stojaca czy cos tam, ale mam takie jedno uwidziane zdjecie i musze je miec na lezaco generalnie tz w czerwonych conversach, ja w czerwonych butkach (mialy byc tenisowki ale mam takie fajne baletki szmaciane i chyba nie bede tenisowek kupowac) i na brzuchu mini czerwone trampeczki zdjecie ma byc z perspektywy od glowy do stop ja w sumie tez jestem teraz w 7miesiacu, moze powinnam do 8 poczekac, ale nie xce rozstepow na zdjeciach (chyba sobie je wykrakam) i tez nie bardzo podobaja mi sie takie brzuchy giganty na zdjeciach a co do zajscia w ciaze w trakcie karmienia to jestes kolejna osoba ktora potwierdza ze sie da., a pani od laktacji sie nie zna Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

pospalabym jeszcze ale dzis przychodzi do mnie kolezanka i musze troche tu ogarnac...poki jeszcze nie mam w chacie 30 stopni