|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Lux Mundi
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Hello
Z TŻ póki co się nie kłócę, za dzikimi zwierzętami w rezerwatach nie przepadam, rude włosy już miałam - jakoś wbić się w temat nie mogę .Alis, fajnie że wróciłaś cała i zdrowa z wojaży
|
|
|
#392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
byle nie!
Cytat:
|
|
|
|
#393 |
|
Lux Mundi
|
|
|
|
#394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wrocilam, nadrabiam nadszarpnięte fundusze ale za 3 tyg znowu w góry ![]() a Twoj facet jak tam sie sprawuje? ![]() wlasnie Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-08-14 o 18:07 |
|
|
|
|
|
#395 |
|
Konto usunięte
|
bialaroza ten gatunek już tak ma
ja już wróciłam od ciotki w karty pogralam sobie
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie
![]() Cytat:
A ja idę zaraz na piwo z przyjaciólkami, a co!
|
|
|
|
#397 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ już ode mnie poszedł. Zostawił mnie z dołkiem
Jeszcze wczoraj myślałam, że to nie wypali, ale jednak... Jedzie w sobotę do Belgii na tydzień. Wiem, wiem... Niektóre z Was pomyślą, że to krótko, ale jest mi przykro, bo były już plany, że w sobotę jedziemy na koncert Roberta M i after party, a tu takie coś. poniekąd to nie jego wina, bo rodzice mu każą (jego ojciec jakies sprawy załatwia), nie zostawią go samego w domu, no ale to już kolejny raz, gdy krzyżuja nam nasze plany jest mi przykro... bardzo ![]() miałam tyle planów na następny tydzień, eh... Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-14 o 23:18 |
|
|
|
|
#399 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a to ile Twoj Tż ma lat, że rodzice nie chcą go w domu samego zostawiać i wloką ze sobą? Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-08-15 o 00:18 |
|
|
|
|
|
#400 | ||
|
Rozeznanie
|
hmmm czy ja gdzieś ostatnio wspominałam że wam zazdroszcze Tż-tów? Hehehe w tym momencie zmieniam zdanie ;P
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
no to skoro masz bilety to może pojedziesz z jakąś przyjaciółką czy coś? wiem że to nie to samo ale poszukaj może plusów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
będę mówiła Ci mistrzu
|
|
|
|
#401 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja juz po kościele i w sumię nie wiem co dziś będę robić , pogoda średnia jak na razie więc woda odpada |
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Latek mam dopiero 15, na co dzień chodzę do szkoły A chwilowo korzystam z wakacji jeżdząc maniakalnie ukochanym rowerem ![]() Ja do kościoła o 12, u mnie niby bezchmurnie, ale 20stopni to dla mnie mało, zmarźluch jestem :P Edytowane przez weraa66 Czas edycji: 2013-08-15 o 10:28 |
||
|
|
|
|
#403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
imprezy itd. Poza tym ma bardzo surową matkę. Lubię ją, ale czasami przesadza.... ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
rom temu byłam na czymś takim tylko byli Kalwi & Remi i nie byłam na after party... A tu bardzo mi zależało, bo niektóre kawałki Roberta M są wg mnie dobre , a poza tym... chciałam z TŻ spędzić miło czas, potańczyć.. załamka ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Ma zbyt surowych rodziców... I nie pozwolą mu zostać samemu w domu, bo już przekonali się co może robić pod ich nieobecność ![]() Poza tym coś mi się zdaje, że mimo wszystko on chce tam jechać. Ja tez juz po kościele i jade niedługo do rodzinki. Jakos kiepsko sie czuję... Chyba zaczyna się migrena ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
oj tam, nie przejmuj się. bedziesz starsza - pomalujesz chociaż ja sama do tej pory nie malowałam.
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-15 o 12:03 |
||||
|
|
|
|
#404 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, dla mnie teraz tez jest za zimno ale strasznie duszno , dziwnie Cytat:
śmiesznie ma 19 lat i go samego w domu nie zostawią , padłam normalnie . Ale z drugiej strony wydaje mi się że może to mu pasuję tygodniowe wakacje dlatego nie sprzeciwia się zapytaj się po prostu . Bo szczerze ja jakbym miała wybór koncert albo tydzien w belgi to zdecydowanie belgia wygrałaby ale to są subiektywne odczucia.Ja też srednio ja już po obiedzie i walnę chyba kawę sobie bo przymulona jestem strasznie jeszcze dzisiaj rodzinka wyjeżdża .
|
||
|
|
|
|
#405 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no ale tak czy siak w tym wieku to i tak juz trochę przesadzają ![]() znowu ladniusia pogoda dzis ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() No chyba, ze juz tam sie bylo pare razy to wolalabym koncert, w koncu Belgia dupy nie urywa
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nad wode nie pojade... na to to jest za zimno... jeszcze dwa ostatnie dni było pochmurno i wgl... woda pewnie oziębła ;/---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Może wcisnął Ci kit żeby nie było Ci smutno, że woli Belgię od koncertu
|
|
|
|
#407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale w cieniu faktycznie trochę zimniej
|
|
|
|
|
|
#408 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
obejrzę chyba uniwersytet potworkowy w końcu
|
||
|
|
|
|
#409 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
A Ja stałam sie właścicielką pierścionka z brylantem
czarne chmury zażegnane
|
|
|
|
|
#410 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#411 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Tak Kaori, zresztą wiedziałam, że ma to w planach w naszej sytuacji wiemy, że jak chcemy być ze sobą to ślub będzie jak szybko trzeba będzie..więc spodziewałam się tego. A teraz umieram na kacu na lotnisku,a do mojego lotu jeszcze godzina
a TŻ już machałam na pożegnanie. Nie dość że ma farciarz stąd bliżej to jeszcze szybciej wyleciał, i nie będzie czekał wieków podczas przesiadki . Chociaż nie będę narzekać, w ta stronę w Dubaju tylko 6 godzin czekam a nie 12 więc jakoś to wytrzymam. Ale jestem niewyspana, smutna i szczęśliwa na raz marzę by być już w domu, najlepiej jak ktoś ma pożyczyć teleport ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Chociaż przede mną 6,5 godziny lotu + 6 godzin czekania + 5 godzin lotu. Bleeeee |
|
|
|
|
#412 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieję że rozłąka zleci wam szybko , mamy pierwszą zaręczona na wątku |
|
|
|
|
|
#413 |
|
Rozeznanie
|
U nas to często ze skrajności w skrajność
Nasz związek to burza emocji, a te dwa tygodnie to już całkiem, po tylu miesiącach niewidzenia się wszystko skakało łącznie z hormonami więc niestety to pózniej wychodzi ...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą niech jedzie. Zwiedzi sobie kawałek świata Tylko mówię, jest mi przykro, bo nastawiałam się na tę sobotę. ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Ja już wróciłam od rodzinki. Niedługo wybywam ze znajomymi i TŻ na grilla lub ognisko. Musze się odprężyć i wypić piwko.
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-15 o 18:54 |
|||
|
|
|
|
#415 |
|
Konto usunięte
|
mystery spoko ale pierwsze przectawilas ta sytuację tak jakby nie chciał jechac a mamusią go zmuszała, co było przegieciem moim zdaniem . Dopiero teraz mówisz że jednak belgia to lepsza opcja i to ją rozumiem że sam wybrał co woli
gonya teraz potrzeba wam stabilizacja ![]() ją mam chwilę bo tz ogląda suits a ją nie Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-08-15 o 22:14 |
|
|
|
|
#416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#417 |
|
Rozeznanie
|
Kaori, nam to potrzebna jakaś już chyba psychoterapia
ale taka z tymi wstrząsami elektrycznymi haha
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz się z tym pogodziłam. Tydzień to nie dużo. Jak wyjadę na studia to dwa tygodnie będą normą. ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Hej dziewczyny Jak pogoda u Was? U mnie pozytywnie, słonecznie ![]() Byłam dzisiaj w Biedronce. Tyle kosmetyków Chyba kupię sobie te peelingi z Joanny. Mają niesamowite zapachy A masełka z Nivea już nie było. Musze poszukać w innych Biedronkach Chociaż się zastanawiam czy w ogóle kupować, bo musze dokończyć Carmex, za którym nie przepadam i masełko AVON - te jest świetne.
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-16 o 11:54 |
|
|
|
|
|
#419 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam wczoraj z tż na kolacji nie dość ze jedzenie jest bardzo tanie i dobre to jeszcze muszę brać połowę porcji i jak zjem połowkę połówki to jestem juz pojedzona ja już byłam na cmentarzu rano a teraz mam problem z butami które zamawiałam ponad tydzień temu , piszę ze dopłata nie doszła i mam mu wysłać potwierdzenie, wiec wysłałm teraz czekam co odpisze same problemy.
|
||
|
|
|
|
#420 |
|
Rozeznanie
|
Wrzucam zdjęcie
pochwalić się trzeba brylantem ImageUploadedByWizaz Forum1376656636.540177.jpg
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

.

Jeszcze wczoraj myślałam, że to nie wypali, ale jednak... Jedzie w sobotę do Belgii na tydzień. Wiem, wiem... Niektóre z Was pomyślą, że to krótko, ale jest mi przykro, bo były już plany, że w sobotę jedziemy na koncert Roberta M i after party, a tu takie coś. 

śmiesznie ma 19 lat i go samego w domu nie zostawią , padłam normalnie . Ale z drugiej strony wydaje mi się że może to mu pasuję tygodniowe wakacje dlatego nie sprzeciwia się
ja już po obiedzie i walnę chyba kawę sobie bo przymulona jestem strasznie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
? to super że już po kryzysie