![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Ale tutaj dzisiaj cisza!!!! chyba kazda weekenduje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja chodziłam prywatnie do mojej gin, średnio wychodziło raz w miesiącu, na poczatku miałam małe problemy z łożyskiem (było jakieś dziwne, ale się samo naprawiło ![]() No to się rozpisałam :P trochę chaotycznie ale cóż ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#393 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do testu to też zostawiam na pamiątkę, z pierwszej ciąży też mam i przez 2,5 roku nie wyblakł ![]() Cytat:
![]() ja chodzę prywatnie i wszystkie badania też prywatnie, bo moja lekarka nie pracuje w szpitalu, ale za wizyte płace 70 zł, więc nie tak źle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
niektórzy pracują :/ dziś nocka, jutro następna :/
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Ja dzis tez do pracy ale na 16sta dopiero na 4h. Wiecie co tak sobie kombinuje, bo kojejna wizyte pryw. (150zl) mam 11 wrzesnia i tak sobie mysle, ze moze by mi sie udalo wczesniej pojsc do osiedlowej przychodni do gina na nfz..powiedzialabym, ze chyba jestem w ciazy i moze by mi zrobila usg i bym sie troszke uspokoila widzac wkoncu zarodek...?? |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
u mnie niestety nic z tego wczoraj po tygodniu spóźnienia nawiedziła mnie miesiączka
![]() ![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Rozeznanie
|
Witam i melduje się do wątku
![]() Pozdrawiam wszystkie świeże brzuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
wszystkim przyszłym mamusiom życzę spokojnych i radosnych 9m
![]() a jeszcze rok temu 20.08 to ja dołączałam na forum - och leci czas jak szalony. mamusia marcowa 2012 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Wtajemniczenie
|
Witamy nowa mamusie - gratulacje!
![]() sylwianna - ![]() ![]() Dzien dobry na chwilke! Zaraz lece na dluuuugi spacer z moim smykiem ![]() 14-15 wrzesnia powinna nadejsc @, wiec trzymacie kciuki, zeby zgubila droge ![]()
#401 | ||
Raczkowanie
|
No tak to racja nie pomyslalam moze dlatego ze ja nie pracuje.
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Przyznam się bez bicia, jestem pierwszy raz na tym wątku. Przejrzałam tak na szybko tylko wątek. No i postanowiłam się przyłączyć. ;-) W sobotę tak jak u VwVampirka zobaczyłam II kreseczki na teście. ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
nie lubię poniedziałku!
![]() tydzień zaczęłam z głową w klozecie, na to czeka mnie z 10 godz pracy z bandą debili i za oknem październikowa pogoda. Dziękuję bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- to co? kto się bierze za nasza pierwsza stronę ???? kto się tym zajmie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
kasha musi sie tym zajac, bo do niej nalezal pierwszy post.
witam kolejna mamusie ![]() no i u mnie z samopoczuciem coraz gorzej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- santom mdłości bardzo dodry znak . Musi byc dobrze my w to wierzymy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry Mamuśki i Ciotki Klotki ![]() Brak mi mocy dziś,do tego pogoda typowo jesienna,szaro-buro,zimo i brzydko...synuś w przedszkolu,mężuś w pracy,ja dziś wolne i siedzę i się nudzę..nie chce mi się nic.......jedzenie jest bleeee ![]() ![]()
![]() |
#408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny z sentymentu was podczytuje w wolnych chwilach. Ja na początku ciąży też miałam bóle podbrzusza i gin kazał brać mi nospę. Za każdym razem na wizycie pytał czy boli coś a jak boli to NOSPA. Pytałam czy nie zaszkodzi to mówił, że nie i że wskazane jest brać bo działa rozkurczowo. Kilka razy brałam bo czasami bolało całkiem sporo ale to macica się przygotowuje i powiększa. Nie martwcie się ![]()
![]() |
#409 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() Twoje 1 wymioty? Ktory tydzien jestes? Ja do pracy na 16sta i tak mi sie nie chce ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
biorę się za siebie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#411 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
oj dziewczyny myślałam że będzie trochę łatwiej
![]() ![]() było ciężko ale dałam radę ![]() nie wyglądało to tak jak bym chciała ale pewnie z treningu na trening będzie łatwiej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie tez tak bede reagowac jak przyjdzie moj dzien... Najwazniejsze to miec wiare! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#415 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzisiaj czuję się bardzo dobrze ![]() Dziś w pracy kadrowy mnie (!!!). W skrócie: pracodawca mocno zachamił wobec mnie, teraz chyba zdał sobie z tego sprawę a ja dostałam opie(!!!) za to, że to wszystko z mojej winy i że to ja byłam bardzo niewporządku i to ja zachowałam się niewyobrażalnie źle ![]() Tak mi ciśnienie podniósł, że aż mnie brzuch dość mocno zaczął boleć... zarejestrowałam się na środę do ginki i chyba już ją poproszę o L4... bo jeszcze dziady dzidziusiowi zaszkodzą ![]() Cytat:
![]() Mi, z mojego kalkulatora też wyszedł 5 maj... czyli spotykamy się na porodówce ![]() Cytat:
![]() Nom, właściwie to w tym samym czasie zobaczyłyśmy te 2 kreseczki i się nimi chwaliłyśmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Licząc od OM zaczęłam dzis 8 tydz. od 1,5 tyg na duphastonie. Nie wiem czy to dzisiejsze nastawienie czy co ale znowu mam jakies plamienie ![]() poczekam co będzie jutro |
||
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystko bd dobrze, musisz sie pozytywnie nakrecic..jutro bedzie nowy dzien, pozniej kolejne i coraz blizej nam wszystkim do bezpieczniejszego 4 msc ![]() Ja wkoncu w lozeczku ![]() Jutro 7t1d (czyli z tego co sie orientuje 8 tydz) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Konto usunięte
|
Ja tez na luteinie jestem o 4 tygodnia. Ale dlatego, ze choruje na reumataidalne zapalenie stawów i lekarz zapisał mi ja zapobiegawczo. U mnie zaczyna sie już 9tydzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Szczerze to strasznie się cieszę i nie mogę się doczekać kiedy będzie brzuszek i ta ciąża będzie taka zaawansowana bo teraz jakoś do mnie nie do końca to dochodzi, boję się ze coś się jeszcze popsuje:/ też tak macie? |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Madziarek, to chyba normalka. Chyba kazda z nas sie tutaj cyka. I tez juz sie brzuszka nie moge doczekac, chyba wtedy takie realniejsze sie to wszystko wyda, nie mowiac juz o ruchach.
Ja na luteinie i duphastonie tez jestem juz od wlasciwie 4 tygodnia, tak jak zalecil mi lekarz, zeby zaczac brac od pozytywnego testu. U mnie z testem byla smieszna historia bo pierwszy raz uzywalam testow z rossmana i nie wierzylam, ze juz moze pokazac, ale pokazal ![]() ![]() A brzuszek mam wrazenie, ze juz od dolu zaczyna mi podrastac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.