![]() |
#391 |
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
hej Katuś
![]() ![]() Jola u nas też zimno i pada:/ ![]() u nas też marudzenie przez niedospanie-nowych sąsiadów mamy i wiercą wiertarą:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super.. niech zdrowo rosnie
![]() |
#393 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co, mój koniec końcem wyrzucił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fajną ma piłę ![]() Cytat:
![]() A w ogóle witaj ![]() Witam pozostałe nowe Mamy ![]() Może przynajmniej nam się forum rozkręci ![]() W końcu znalazłam czas by odpisać... ![]() ![]() My próbujemy od wczoraj marchewki, ale średnio nam to idzie ![]() zobaczymy jak dalej będzie to wyglądało ![]() zajrzę potem ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Kniaginia
|
Chorowitki, karmiące piersią, co bierzecie na przeziębienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ! Nie dośc że blisko Krakowa ![]() ![]() Cytat:
popatrz na tablicę.pl Ostatnio Maludzie wrzucałam linki do Tuli i Bondolino za dwie stówki używki były
![]() |
#396 |
Wtajemniczenie
|
Agateczko* urodziła się ze wzrostem 50 cm (źle ją pomierzyli i w książeczce ma wpisane 56, a po miesiącu 53
![]() Despa faktycznie ![]() ![]() ![]() BY, no nareszcie jestem ![]() Ja jak dzwoniłam do Pana Doktora to mówił, że mogę brać apap podczas karmienia, w szpitalu mówili też o Ibuprofen Pabi.
![]() ![]() Edytowane przez katka_19 Czas edycji: 2013-09-10 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |||||
Zakorzenienie
|
No TZ, ja miałam dyżur noc wcześniej
![]() przed snem rzuciłam "dziś jak co to Ty wstajesz" i wziął sobie do serca chociaż nie mówiłam poważnie, ale ciiiicho sza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do jedzonek, to na stronie hippa jest opisany każdy słoiczek czy zescala, normalizuje czy rozluźnia stolce więc dużo można wywnioskować po nich ![]() u nas też bączki ciągle, i to takie że hoho z TŻ ciągle przebieramy pewni że mega bomba czeka a tam cały dzień.. nic. ![]() Cytat:
eee no to mój żeby sie rozchichrał potrzebuje bardziej fizycznych zabaw, huśtanie, łaskotanie na całego itp. chciało by się tak łatwo rymowanką zarzucić i już... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() już sobie myślę " o w końcu któraś urodziła większego ode mnie" i doczytałam że tyle teraz ma hehe ![]() Liwka brak słów... |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze jedno- moja miała 47 cm i ważyła sporo mniej ![]() Lunka- wysłałam Ci, odpis recepty też- może sie uda tam 4 opakowania są. Chcesz nr przesyłki?
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2013-09-10 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Dziekuje za porownania pieluch. Kochane jestescie. Czyli obawiam sie ze bedzie jak wczesniej, jedne za male a wieksze za duze. Wtedy kupowalam pampersy activ baby 3 bo w promocji byly i mniejsze niz dada 3 a teraz nie wiem.
Co do marchewki w sloiczkach to ja staram sie unikac .nie przesadnie ale pilnuje zeby nie dawac codziennie bo czesto marchewka to ok 40% calego sloiczka wiec sporo i zeby dawac jablka. U nas desery teraz to tylko jablko z czyms (choc jablko z jagoda = problem z kupa, a szkoda bo bardzo Jakubowi smakowaly te owoce) albo ostatnio sliwki (poza tym ze kupy byly ciemne bardzo zadnych zmian wiec bede dawac). A jak dziala ziemniak? Bo wszystkie obiadki maja albo marchew albo ziemniaka. Chichranie - temat rzeka. Ciagle cos innego dziala. Dzis smial sie jak glupi jak tz trzymal go na rekach kolo okna, nie wiem co widzial. Potem na spacerze zasmiewal sie do lisci na drzewie. A z naszych zabaw to czesto powtarzanie jednego slowa, ostatnio tz gadal "a kiwi kiwi kiwi" i tak w kolko a Jakub sie smial, smieszy go pykanie ustami-jakby puszczanie zacisnietych warg, plucie, same "glupie" rzeczy. Jutro pewnie cos innego wywola radosc. Poza tym ciezko go utrzymac, strasznie sie wyrywa, wszystko chce zlapac dotknac wsadzic do buzi. Hitem sa firanki, a najlepsze u nas w domu bo mamy makarony i tak mu smiesznie raczka przelatuje przez te sznurki, uwielbia klamki w drzwiach, w ogole zloty kolor, kiedys tak sie wpatrywal w lekarke obwieszona zlotem ze oczu nie mogl oderwac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
MBZ♥
|
Maria ten syrop prenalen też
![]() W szpitalu po cc dostawałam też ibuprom ![]() ELuśka ![]() Agateczko, a używane tule też drogo wychodzą? ![]() Katka, Oliwcia to Calineczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Witam nowe mamy miło że nas przybywa
martynikaaa ![]() Katka_19 ![]() mamaNastusi ![]() Eluska87 Śliczny ten twój bąbelek i jaki radosny mój już śpi hehe rano lecę do rosmana obłowić się w promocje ![]() ![]() ![]()
#402 |
Przyczajenie
|
Hej mamuski
Maluszki juz spia? Jak wy to robicie, ze cytujecie kilka osob w jednej wiadomosci? Sorry, moze glupie pytanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
po prawej stronie masz trzy znaczki, naciskasz srodkowy przy każdej wiadomości, ktorą chcesz zacytować a na końcu cytuj
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez po sąsiedzku ![]() ![]() piękne okolice! LiwkaO co za dziady jedne! ![]() u nas taka zimnica! rozgrzewam się winkiem ![]() moja Ewcia chyba lepiej bo zjadła więcej, wypiła troszkę herbatki i przypomniało jej się o piszczeniu- więc chyba wraca do normy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
ja za karmi nie przepadam.. ale od biedy bym wychyliła ![]() moja Ewa pobiła ostatnio rekord i spała od 17tej do 7 rano ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
MBZ♥
|
Cytat:
![]() ![]() Maku Jej dosypałaś czy co? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||
Przyczajenie
|
Moj zazwyczaj pada ok 19
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
chyba wiecej
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#410 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A karmisz kp czy mm? Drobinka i już ![]() Nie przyglądałam się konkretnie bo z góry założyłam że z drogo dla mnie i juuż ![]() No ja właśnie przysiadłam z Karmi ![]() Mam pytanie do dziewczyn które posiadają kocyki z Lamillou BYou, despa, Pani ktoś jeszcze? jakie macie wersje te cieńsze? czy ma ktoś ten grubszy? kocyk kołderkę? Bo rozkminim nad czymś takim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
JolanT no ja dokładnie Maków, ale tak piszę cały czas z przyczajki, bo myślałam że nikt nie wie gdzie to jest
![]() Piękna okolica? Ja tam samego Makowa nie lubię ![]() Agateczko* karmię mm + kp. Mała czasami się buntuje i chce tylko cyca, a tu już nie wiele leci ![]() Ja mam ten grubszy kocyk z la millou ![]() ![]() Ostatnio zamawiałam na prezent również kocyk z tym materiałem minky z mammooni, również z czystym sercem mogę polecić. Tam się samemu projektuje wzór. Luna, nie nie- Oliwia teraz ma 66 cm ![]() ![]() BY, jest Roszpunka to może być i Calineczka ![]() Dziękuję Dziewczyny za miłe przyjęcie ![]()
#413 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
MBZ♥
|
Agateczko ja mam ten grubszy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- to chlup ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Maków jak Maków ale ogólnie klimat góry, widoki, potoki ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- chluśniem bo uśniem ![]() ja uciekam bo mężulek w drodze.. dobranoc wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja przy skręcie na Grzechynię ![]() No tak, sam Maków nie zachywca, ale okolice mamy ładne ![]()
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
popatrz jeszcze na ytto https://www.facebook.com/ottaviano.babyfashion?fref=ts http://tablica.pl/oferta/nosidlo-erg...tml#2a62f918c5 http://tablica.pl/oferta/dwustronne-...tml#4d2cd9103c
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2013-09-10 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie na te minky też patrzyłam i też są takie grubsze i mi się podobają ![]() zdrówko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra zmykam dobrej nocki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#420 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A my dziś kupiliśmy gruby i miękki dywan do salonu, zrobiliśmy przemeblowanie. Dzięki temu zyskaliśmy bardzo dużo przestrzeni na zabawy z Wojtkiem. Fajnie jest, bardzo wygodnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.