![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ktoś coś słyszał o diecie OXY?
Wczoraj odkryłam jeszcze grę Get Fit with Mel B na xbox
![]() ![]() A oto trailer gry: https://www.youtube.com/watch?v=40z-6EaKH0w |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Kurcze, sobotnie piwko odbiło się na mojej wadze. No cóż... dietkuję dalej
![]() ![]()
muszę schudnąć.. ![]() 2012 nieudana dieta Dukana( - 10 kg, + 15 kg ) ![]() 2013 dieta OXY - niekonsekwencja z mojej strony... WIELKI POWRÓT 16.02.2015 START !!! waga 107 kg ![]() 23.02 I tydz 105,4 kg, czyli -1,6 kg 09.02 II tydz 105,0 kg czyli - 0,4 kg WRACAM NA I.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Tak, na starej wersji jestem. Ja mama ogólnie problemy z zatrzymaną wodą, więc piwko mi nie pomogło. No, ale wszystkiego nie można sobie odmawiać
![]()
muszę schudnąć.. ![]() 2012 nieudana dieta Dukana( - 10 kg, + 15 kg ) ![]() 2013 dieta OXY - niekonsekwencja z mojej strony... WIELKI POWRÓT 16.02.2015 START !!! waga 107 kg ![]() 23.02 I tydz 105,4 kg, czyli -1,6 kg 09.02 II tydz 105,0 kg czyli - 0,4 kg WRACAM NA I.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() muszę dobić do tych 58kg chociaż :/ a najlepiej do 56-57... wtedy będę mieć pewność, że nawet kiedy napuchnę nie zobaczę już na wadze tych 60kg.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
No niestety ta zatrzymana woda to moja zmora
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
Mam stara dietę, schudłam 8 kg , polecam wszystkim
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Przyczajenie
|
A ja jestem po fat burning i zleciał mi kolejny kg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, ja jestem troche zdesperowana ciągłym tyciem
![]() sabina.jarosz@op.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jeszcze zanim rozpoczęłam dietę, pisałam do nich z prośbą, czy mogłabym dopłacić różnicę w cenie i mieć już nie pierwszy ale drugi plan razem z tą stabilizacją, ale niestety spotkałam się z odmową. Jeśli chcę stabilizację, muszę po przejściu pierwszego pakietu, wykupić teraz drugi plan diety - czyli następne 80 dni. Przyznam, że nie bardzo mam ochotę płacić im następne pieniądze, bo w końcu kończę ten pierwszy, płatny etap diety, powinni mieć jakąś korzystną ofertę na wykupienie samej fazy stabilizacji. Postanowiłam więc sama sobie jakoś tę fazę zrekonstruować i tutaj chciałam się poradzić Was, które macie wykupiony ten plan diety, który posiada tę piątą fazę stabilizacji. Czy będzie dobrze, jeśli zwiększę kaloryczność dziennych posiłków o 200kcal? Moja dzienna dieta spersonalizowana ma mniej więcej 1000 kcal dziennie. Może powinnam fazę stabilizacji prowadzić przez trzy tygodnie i w każdym kolejnym zwiększać kaloryczność o 150-200 kcal? No i jakimi potrawami...? Obstawiam węglowodany i tłuszcze, bo białko chyba już nie... Jeśli ktoś, kto ma również plan ok. 1000 kcal dziennie, ma ochote mi pomóc i doradzić, to bardzo proszę o kontakt na maila: avalonne1@o2.pl. Mogę się zrewanżować jadłospisem innej diety również dostępnej tylko na maila. Pozdrawiam. Edytowane przez avalonne Czas edycji: 2015-02-28 o 03:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
Mi się wydaje, że w tym pierwszy pakiecie Oxy ta faza balance nie jest konieczna bo to dość krótki okres. W diecie rozpisanej na dłużej to już ma większy sens.
Wydaje mi się, że stabilne zwiększanie kaloryczności będzie ok, przy dbaniu oczywiście o to żeby jeść zdrowo no i się ruszać. Oxy w połączeniu z wysiłkiem fizycznym potrafi dać naprawdę mocnego kopa dla metabolizmu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Przyczajenie
|
Ale ja nie potrzebuję schudnąć dużo, zaledwie 4 kg, z których został tylko kilogram do zrzucenia - nie mam ambicji być bardzo chudą
![]() Bardzo proszę, odpowiedzcie mi na pytanie: czy faza stabilizacji w oxy polega na zwiększaniu kaloryczności posiłków przez wprowadzanie większej ilości węglowodanów i tłuszczy? I ile trwa w stosunku do całej diety? Czy w tym dłuższym pakiecie poszczególne etapy: detox, fat burning, step, balance trwają też po tygodniu i powtarzają się cyklicznie, czy też trwają dłużej? I żeby było jasne - nie chodzi mi o etap balance, bo ten mam wykupiony, ale o dodatkowy etap stabilizacji, który następuje po zakończeniu balance. divona, dlaczego mówisz, że faza stabilizacji nie jest konieczna? Wszak ja chcę zostać przy tej wadze i nie przytyć znowu tych 4 kilogramów, albo i więcej! Dla mnie faza stabilizacji jest absolutnie konieczna! Jeszcze raz podaj swój adres email: avalonne1@o2.pl - mogę udostępnić czterotygodniowy jadłospis innej diety, nie będę jej wymieniać z nazwy publicznie :P Pozdrawiam. Edytowane przez avalonne Czas edycji: 2015-02-28 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,
zastanawiam się nad zakupem tej diety i mam pytanie, czy w tej diecie jest dużo produktów, które zawierają gluten?
![]() |
#405 |
Przyczajenie
|
GabrielaPyj, jest pieczywo, głównie chrupkie - we wszystkich fazach oprócz drugiej a także sporadycznie makaron, mąka.... Myślę, że te dwa ostatnie da się wyeliminować wybierając alternatywne menu z listy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
makaron spokojnie sobie czymś zastapię, to pieczywo mnie za to martwi :/
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
hej, na śniadanie też mało jecie węglowodanów? wydaje mi się, że w ten sposób to szybko bym straciła energię..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
A ja zaczynam z powrotem od etapu I. Nie za wiele mi waga zeszła po dwóch tygodniach..(niewielkie odstępstwa ). Dziś zaczynam od I etapu i trzymam się twardo zasad. Wiosna tuż tuż
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- A może któraś z dziewczyn udostępniłaby nową dietę na ok. 1400 kcal? W zamian mogę podesłać moją dietę ułożoną dla mnie przez dietetyka. Tam też jest rozpiska na cały tydzień i na poszczególne posiłki. Mój e-mail: piomag2@gmail.com
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
U mnie waga stanęła po miesiaczce , po tygodniu trochę wzrosła ok 0,7 kg. Raz zgrzeszyłam dwiema duzymi lampkami wina.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
aż tak mało kalorii jecie?? a macie siły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
Ilosc kcal dobierana jest do kazdej osoby indywidualnie. Przed otrzymaniem diety robi sie test i jest pytanie dotyczace ruchu-aktywnosci, np. ile godzin tygodniowo ćwiczysz. Ja bedąc na diecie ok 1400-1600 kcal i nawet wiecej i ruszając się 4-5 , a nawet 6 x w tygodniu nie chudłam. Ciało poprawiło się jędrnością, ale nic więcej. Chudnięcie jak dla mnie to dieta , a później ćwiczenia. Ja na oxy dostarczam codziennie ok 1000 kcal i wcale nie chodze głodna. Nie miałam duzo do zrzucenia. Waga wyjsciowa ok 59 kg, obecnie 53,5 .
Edytowane przez scarabeuska Czas edycji: 2015-03-03 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Przyczajenie
|
kumpela kupowała różne diety przez internet i zawsze kończyło się tak samo czyli fiaskiem
ogólnie to jestem zdania że takie restrykcyjne diety nie wspomagają psychicznie bo skupiają naszą uwagę na odżywianiu właśnie a chodzi o to żeby o jedzienu zapomnieć ![]() grunt to aktywność i w sumie tylko dzięki niej chudniemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ja już nie jestem na OXY, ale tak jak wcześniej inspiruję się to dietą. Jednak wprowadzam nowe produkty, ponieważ piersi z kurczaka i jogurty po prostu już stają mi w gardle... jem chleb pełnoziarnisty, pozwalam sobie na ziemniaki ale w małych ilościach w stosunku do sałatki i mięsa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
A jaki jest średnie tempo chudniecia na OXY? Ile mogę zrzuc przez miesiąc przy umiarkowanej aktywności fizycznej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Przyczajenie
|
Ja skończyłam już trzeci etap, czyli step, i od dziś jestem na balance. Startowałam z 67,7, a dziś weszłam na wagę i oniemiałam.... 63,2 kg!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Przyczajenie
|
Polecam dietę oxy, Sama stosuję i już schudłam 5 kg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
ja mogę zmniejszyć ilość kalorii, ale liche śniadanie trochę mnie przeraża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
Posiłki są, jak dla mnie, bardzo pyszne. Niestety czasami z braku czasu zje się coś niedozwolonego.. próbuję się trzymać ściśle diety, bo bardzo zależy mi na efektach. Jednak czasami jest to wręcz niemożliwe. Biorę do pracy sałatki zrobione w domu, jogurty, otręby . Jednak czasem jak wrócę do domu to zjem np zupę taką domową. Mięso jem z zupy takie gotowane.. czekam na lepszą utratę kg. A może stosujecie jakąś suplementację do tego? Polecacie coś??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
A co tu tak cicho ?? U mnie @ i totalny zastój
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Ja skończyłam ósmy tydzień, schudłam 6 kg. Wydaje mi się ,że waga spada w odpowiednim tempie. Przez pierwsze 4 tygodnie ruch 2-4 razy w tygodniu, nastepne 4 tygodnie 4-5 razy w tygodniu. Obecnie doszło bieganie 3 x w tygodniu i 2 x ćwiczenia z mel b lub rower stacjonarny. Ważę 52,8 kg i chciałabym 50-51 kg . Góra mojego ciała jest ok, ale nogi nadal nie podobają mi się i chyba pozostanie pogodzić mi się z takimi jakie mam.
Edytowane przez scarabeuska Czas edycji: 2015-03-10 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.