Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 12:23   #391
adamklip
Raczkowanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Seleniti >> pięknie Ci w tym jasnym kolorze podoba mi się... ja też właśnie myśle nad zmianą z ciemnego brązu , ale sie boję... / kiedyś miałam platyne na głowie

Blue >> super że z dzidzią wszytsko ok a szefem się nie przejmuj idz na L4 - dziecko najważniejsze

Santom >> wysłałąm na priv namiary na maila

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

adamklip >> tak, u Ciebie jest 8 tydzień.
nawet jak jest 7 tydz i 1 dzień to się liczy jako ósmy

Serio!!! juz ten jeden dzień sie liczy Super w takim razie 23 (środa) będzie 8t1d czy 9 tydzień
Stary 2013-10-20, 12:27   #392
ilkas
BAN stały

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Witam się mamusie

Ale dzisiaj mamy słoneczny dzień Przed powrotem do domu chyba pójdziemy jeszcze do lasu na spacer, żeby Milcia łyknęła świeżego powietrza

Seksta witaj Ja wg OM mam termin na 16.05 więc zaraz po Tobie, a wg usg na 18.05

Santom przeczytałam o Twojej szefowej i fajnie, że jest taka wyrozumiała. Super trafiłaś!

Ja już też napisałam do Nikii o dostęp do maila i jak tylko mi odpisze to pokażę się Wam i ja !
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:29   #393
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

dzieki, juz oblookalam i biore sie za wstawianie swoich

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:38   #394
bluesky89
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
Tylko u nas jest tak, że nie wiem czy mi normalnie zapłacą za to L4. Muszę się dobrze szefa dopytać, żeby jakoś to załatwił, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na siedzenie przez 2 tygodnie i, żeby mi za to nie zapłacili. Ale mam nadzieje, że jakoś się to rozwiąże

Asiulka, u nas też jest boazeria w Polsce w korytarzu i na klatce schodowej, ale my będziemy ją zdzierać i na ścianę damy płyty gipsowe
Sandzia, fajnie, że masz oparcie w rodzinie TŻ Mieszkając za granicą to bardzo ważne, wiem coś o tym, bo ja nigdy nie doświadczyłam takiej pomocy ze strony brata TŻa. I oszczędzaj się No i gratuluje II trymestru
Jaaakie widoki z okna
Hope, Kochana, najważniejsze, że z maluszkiem wszystko jest okej Musisz dać trochę czasu, żeby leki na nadżerkę zaczęły działać Nie martw się
Selenti, ale masz figurkę fajną I brzusio świetny!
Agus7ia, też mi się wydaje, że taki kupowany majonez to nawet koło jajek nie stał, więc nie ma co się tym przejmować
Kasiab91, współczuje sytuacji z teściami. Nie ma nic gorszego niż taka patologia. Skoro zamierzacie tam zostać, to może będziecie próbować coś przerobić, żeby mieć oddzielne wejście do domu? Albo przynajmniej jakoś się od nich oddzielić.
Nikii89, jak synuś pięknie pomagał! Super
Kashha, gratuluje II trymestru
Stary 2013-10-20, 12:49   #395
ilkas
BAN stały

Kto mi pomoże z tym mailem?

Jak to robicie, że tam są Wasze nicki z wizażu? Wpisywałyście to po prostu w tytule? Coś się nie mogę połapać
Stary 2013-10-20, 12:50   #396
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

wrzucilam w tytul

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:51   #397
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Kto mi pomoże z tym mailem?

Jak to robicie, że tam są Wasze nicki z wizażu? Wpisywałyście to po prostu w tytule? Coś się nie mogę połapać
Tak wpisujesz w tytule

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 12:52   #398
asiulka_22
Zakorzenienie

ilkas >>a wczym jest dokładnie problem ? chętnie pomogę. a o które ci nicki chodzi, bo jesli w wiadomości mailowej to same piszemy, a tam po lewej stronie sa etykiety i można sobie doda c swoją, i wtedy ew, porzenieśćc wiadomości z ogólnych do swoich watków jak by
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:07   #399
ilkas
BAN stały

Dzięki ! Już nawet stworzyłam etykietę Zaraz coś dodam
Stary 2013-10-20, 13:29   #400
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
A ja powiem Wam ze przyszlam do rodzicow i sie wscieklam doslownie!! Zdazylam wejsc i patrze moeje sZpilki na wierzchu. Okazalo sie ze moja mamusia stwierdzila ze pochodzi skoro ja w obcasach teraz nie chodze. No po prostu przezylam zawal. Wiem, ze to moze dla niektorych blachostka ale ja z moimi butami jestem zwiazana bardzo. No i oczywiscie nawet nie smiala zapytac czy moze. ☠☠☠☠a to po to ja kase wydaje zeby ona chodzila Oj musialam sie wyzalic...

Dwa kolory tez tak mam ze jak kogos zobacze to inaczej mi sie pisze i nawet inaczej czyta wiadomosci. Oj jutro moja kolei na ukazanie sie. Ciekawe jak sobie mnie wyobtazacie przepraszam za bledy ale pisze na tablecie i jeszcze nie ogarniam....
Ja np wyobrażam sobie ciebie jako wysoką szatynkę w długich włosach i kitce (koczku)... Tak jakoś
Cytat:
kasiab91 >> to mama w szpilach śmiga ?? / ja niestety moje 12cm pochawałm głęboko, no ok zostawiłam 2 pary tak żeby pocieszyć oko hehe / ale od jakiegoś czasu bardziej cenie sobie wygode i na płaskich chodze, albo niewielki obcas/
A ja cały czas śmigam w wysokich obcasach i nie zamierzam z nich rezygnować. Jedynie co to np teraz botki sobie kupiłam na grubszym i stabilniejszym obcasie, ale i tak jest wysoki!
Uwielbiam obcasy!!! Baaardzo wysokie
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dwakolory a tak z Ciekawości jak sobie mnie wyobrażałaś ? :P
Niezła laska z Ciebie Mąż też przystojniak
Wiadomo po kim syn taki jak ma takich pięknych rodziców
Dziekuję bardzo.
A ja Ciebie... jako brunetkę! I sporo starszą, taką po 30 . Mimo że pisałaś pewnie ile masz lat ale ja to pewnie przegapiłam.
Cytat:
Napisane przez adamklip Pokaż wiadomość
Dziewczyny skoro u mnie jest 7t5d to mogę już mówić że to 8 tydzień ???
Cytat:
Napisane przez adamklip Pokaż wiadomość
[/B]

Serio!!! juz ten jeden dzień sie liczy Super w takim razie 23 (środa) będzie 8t1d czy 9 tydzień
Będzie 8t1d czyli 9 tydzień
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
wrzucilam w tytul
Ja też

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

Edytowane przez dwakolory1
Czas edycji: 2013-10-20 o 13:31
dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:38   #401
kasiab91
Zakorzenienie

No to i moje są na mailu
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:42   #402
VwVampirka
Zakorzenienie

Mogę się też uśmiechnąć o namiary na maila?

Ale dziś piękna pogoda. Byliśmy z TŻ na spacerku, teraz zjedliśmy obiadek i może znowu gdzieś pójdziemy (tylko muszę trochę posiedzieć, by sadełko się zawiązało i nie wróciło górą). TŻ zrobił mi kilka fotek komórką... widać na nich, że ciąża mocno mi w biodra poszła, a przed też były spore Oby mi to po porodzie się cofnęło, bo będę musiała w kartonie chodzić

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Was, dziś wyszsła mi opryszczka na ustach... wrrrr niecierpię ;( dodam, że ja już od dawna mam wirusa opryszczki... Ale czy któraś z Was jest mi w stanie powiedzieć, czy to jest groźne dla dzidzi??????
Bratowa miała w ciąży na ustach. Kupiłam Jej wtedy lek w aptece bez recepty. Ale trzeba farmaceucie powiedzieć o ciąży, bo większość leków ma w składzie kwas salicylowy, a jego absolutnie nie wolno! A leczyć trzeba to szybo, żeby się nie przeniosło zakażenie do dróg rodnych. Radzę więc szybko podejść do apteki

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, chciałam dolaczyc- jestem w 10t3d a termin mam na 15/18.05 ( wg owi 15.05 a wg ust i wielkości Grodzka 18.05 ). U mnie mdlosci są ale nie wymiotuje, masakra....Bola mnie też od 6tyg piersi, najbardziej wieczorem i w nocy i momentami brzuch.
Poza tym od piątku jestem przeziębiona, lecze sie domowymi sposobami a we wtorek wizyta u gina wiec zobaczymy co mi na to poradzi jeśli do tego czasu mi nie przejdzie trzymam za wszystkie kciuki!
Witam
Postaraj się jak najwięcej leżeć - to najszybciej pomaga i jest dozwolone

Cytat:
A ja powiem Wam ze przyszlam do rodzicow i sie wscieklam doslownie!! Zdazylam wejsc i patrze moeje sZpilki na wierzchu. Okazalo sie ze moja mamusia stwierdzila ze pochodzi skoro ja w obcasach teraz nie chodze. No po prostu przezylam zawal. Wiem, ze to moze dla niektorych blachostka ale ja z moimi butami jestem zwiazana bardzo. No i oczywiscie nawet nie smiala zapytac czy moze. ☠☠☠☠a to po to ja kase wydaje zeby ona chodzila Oj musialam sie wyzalic...
Też bym się !@#$% na mamę! Co z tego, że teraz nie możesz w nich chodzić... za jakiś czas będziesz mogła a nie będziesz miała w czym bo wszystko zchodzone już będzie, a Ty pewnie będziesz miała dużo pilniejszych wydatków i wogle nie będziesz miała w czym chodzić
Pochowaj je dobrze, by nie kusiły więcej niepowołanych osób

Cytat:
Seleniti >> pięknie Ci w tym jasnym kolorze podoba mi się... ja też właśnie myśle nad zmianą z ciemnego brązu , ale sie boję... / kiedyś miałam platyne na głowie
a chyba wczoraj, czy przedwczoraj pisałam co mi wyszło z przejścia z farbowanego brązu do blondu Piękny neonowy pomarańcz Jakbyś się kiedyś zdecydowała, to tylko u fryzjera i pasemkami! Wtedy nie ma takiej tragedii

Co do kolorku, to za mną ostatnio chodzi rudy... wiem, że byłoby mi ładnie, ale nie wiem jak będę się w tym czuła... no i powrót z rudego do jasnego blondu tu i pasemka pewnie nie pomogą... ale może kiedyś jeszcze się zdecyduję...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:43   #403
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny

A tu wrzucam zdjęcie brzusia hihi
Fajny! Twój brzuch wygląda jak ciążowy, bo mój tak jakby był wzdęty nawet sąsiadka, którą dziś spotkałam i pokazałam przez sweter brzuch, bo chciała zobaczyć stwierdziła, że to chyba po fasoli, bo taki wzdęty

Chyba w nocy leżąc na boku czułam szmyranie w brzuchu

Idę spać, bo wróciłam z zakupów, a potem nadrobię Wasze posty, więc mi się nie rozpisywać już przez najbliższe 2 h dobranoc.
Stary 2013-10-20, 13:45   #404
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Ja np wyobrażam sobie ciebie jako wysoką szatynkę w długich włosach i kitce (koczku)... Tak jakoś

...A ja Ciebie... jako brunetkę! I sporo starszą, taką po 30 . Mimo że pisałaś pewnie ile masz lat ale ja to pewnie przegapiłam.

...
A mnie jak

Oscar Wilde
Stary 2013-10-20, 14:06   #405
pikaso
Zadomowienie

Czy ja też mogę dostać namiary na maila?? Dźwięczna bym była.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 14:16   #406
adamklip
Raczkowanie

Szkoda że nie wstawiacie zdjęć maluszków i brzuszków na forum szkoda lubie patrzec na rosnące brzuszki
Stary 2013-10-20, 14:41   #407
andzia012kr
Raczkowanie

GG do andzia012kr

Czesc dziewczyny Chciałabym dołączyć do wątku, można?

10.10 zobaczyłam po raz pierwszy dwie kreseczki. Chociaż dzidziusia nie planowaliśmy, to bardzo się cieszymy Mam też mnóstwo obaw, bo mieszkamy za granicą, a poza tym to nasze pierwsze maleństwo i wszystko jest dla mnie taaakie nowe

andzia012kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 14:50   #408
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
No to i moje są na mailu
No i nie pomyliłam się wiele
Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
A mnie jak
Jako drobną brunetką. Taką malutką i drobniutką osóbkę. Ale mam wyobraźnie
Cytat:
Napisane przez andzia012kr Pokaż wiadomość

10.10 zobaczyłam po raz pierwszy dwie kreseczki. Chociaż dzidziusia nie planowaliśmy, to bardzo się cieszymy Mam też mnóstwo obaw, bo mieszkamy za granicą, a poza tym to nasze pierwsze maleństwo i wszystko jest dla mnie taaakie nowe
Witamy serdecznie

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 15:32   #409
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:

Witam

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
No i nie pomyliłam się wiele

Jako drobną brunetką. Taką malutką i drobniutką osóbkę. Ale mam wyobraźnie
no masz

Mój małż umówił się na dziś z kolegą na piwie. No i zamiast się teraz mną zająć na zapas, to leży i chrapie A chwilę wcześniej wisiał na telefonie, bo wszyscy na raz do niego dzwonili...
Ale już mu powiedziałam, że jak wróci śmierdzący i mnie będzie mdliło (a będzie), to śpi w wannie, bo mamy kawalerkę i ja nie będę się więcej poświęcać (ostatnio jak się napił, to ja pół nocy się modliłam, bo nie mogłam znieść tego smrodu). Ale zgodził się... zobaczymy...

No i kupiłam sobie mini zestawik ciążowy na allegro: http://allegro.pl/paczka-dla-ciezarn...639517359.html głównie chodzi mi o płaszczyk.

Oscar Wilde
Stary 2013-10-20, 15:33   #410
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Super nie?
Mnie już nawet nie dziwią takie akcje w jego wykonaniu, kwestia przyzwyczajenia ale mówi, ze to niespecjalnie, no oby oby

Informuję, że właśnie wrzuciłam na maila swoje zdjęcia i męża przy okazji
hehe to muszę wreszcie wejść na tego maila tego niedobrego męża zobaczyć :p o ile zdąże to sie postaram ale gdzie ja mam dysk...

Cytat:
Hej dziewczyny, chciałam dolaczyc- jestem w 10t3d a termin mam na 15/18.05 ( wg owi 15.05 a wg ust i wielkości Grodzka 18.05 ). U mnie mdlosci są ale nie wymiotuje, masakra....Bola mnie też od 6tyg piersi, najbardziej wieczorem i w nocy i momentami brzuch.
Witaj
Dużo zdrówka, obyś szybko się wykurowała

Cytat:
A ja powiem Wam ze przyszlam do rodzicow i sie wscieklam doslownie!! Zdazylam wejsc i patrze moeje sZpilki na wierzchu.
Ech niemiło Moja mama za to nawet skarpetek nie chce pożyczyć jak u nas jest i zmoczy tylko wraca w mokrych godzinę do domu

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Hej
Byliśmy u lekarza dziś i wszystko jest w porządku widzieliśmy Bombelka i serduszko bije
Dostałam czopki na wymioty i L4 na dwa tygodnie. Zastanawiam się tylko co szef na to powie .
Super po wizycie, to oby przeszły mdłości

Cytat:

Witaj )

No a my dotarliśmy do lekarza bo już mus był antybiotyk się kończy bo młody nim pluje a do piątku ma brać... No i pisałam lekarza w pt nie było w przychodni taaaakie tłumy u dzieci 10 osób przed nami, najgorzej na koniec przyszła dziewczynka z ospą podobno w przedszkolu ospa panuje. Przy okazji Tż też poszedł bo bidny i on się rozchorowuje - nie dziwne wczoraj go przyłapałam, że na mecz jedzie w krótkich gaciach!! Na dworzu gra, na szczęście usłuchał założył drechy ale rano nie widziałam to w krótkich galotach pojechał Znów dwa mecze. Normalnie z tymi starymi to gorzej niż z dziećmi

A co do spodni Olafa to schudł nam przez tą chorobę, idziemy parkingiem mały pokazuje na nogi patrze a spodnie zwisaja pod tyłkiem Ściągnęłam na maxa gumki ale i tak luźne...

A teraz odpoczywamy, była rodzinna drzemka, teraz jeszcze Oliś dosypia, spróbuje wejśc na maila

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 15:36   #411
Aldrin
Zakorzenienie

Ufff dobrnęłam do końca
Witam Wszystkie mamuśki

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Ochh ja się bardzo cieszę to nawet mało powiedziane hehe, a przecież dzieciątko nie jest niczemu winne, a czuję tak jakby było bardzo długo przeze mnie wyczekiwane

Moja Droga, przyciskałam go nie raz... Mówiłam, że to koniec naszego związku, że albo powie rodzicom, albo nie ma co się tu pokazywać, że on wcale nie musi brać udziału w tej ciąży i zapomnieć o tym, że jest tatą bo on na to miano nie zasługuje, skoro jakby nie patrzeć, skoro jego rodzina o niczym nie wie, to własnego dziecka już się wyparł... Nawet straszenie mamą nie pomaga, chociaż robi oczy jak pięć złotych i widać, że boi się tej sytuacji
Współczuje sytuacji i mam nadzieję, że TŻ szybko się ogarnie i powie rodzinie, ze zostanie ojcem

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Jak wszystkie to ja tez kupilam sobie tunike lada szara i brzusio zakryty i fajna a dalam cale jedyne 19.90 hhiiii
Seleniti super spodnie extra i ten pas extra , a ty tez slicznie i brzusio sliczny
Ej wy to wszystkie takie chudziutkie i szczuplutkie jestescie?????
Bo chyba nie odważę dać zdjecia bo ja to mam troche bioderek i czym dychac tez mam a wy to takie lasencje lolitka888 Seleniti
Dobra ide gotowac bo mam wene bo na targu bylam i same warzywka
Wiec moje menu na dzisaj
Spagetti z prawdziwym sosem pomidorowym
Na kolacje salatka z rukoli z grzankami i jajkami przepiórczymi
A na jutro
Rosolek i mięsko mielone z szczypiorkiem i salatka z pomidorów i ziemniaczki
Poprostu ide szalec moze jakies racuchy zrobie z jablek tak tak tak
Spagetti sałatka nie no już jestem głodna

Cytat:
Poza tym od piątku jestem przeziębiona, lecze sie domowymi sposobami a we wtorek wizyta u gina wiec zobaczymy co mi na to poradzi jeśli do tego czasu mi nie przejdzie trzymam za wszystkie kciuki!
Witaj Dużo zdrówka życzę

Cytat:
Hej
Byliśmy u lekarza dziś i wszystko jest w porządku widzieliśmy Bombelka i serduszko bije
Dostałam czopki na wymioty i L4 na dwa tygodnie. Zastanawiam się tylko co szef na to powie

Spróbuję Was ponadrabiać, ale nie za dobrze się czuje..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najważniejsze, że z bąbelek wszystko w porządku. Mam nadzieję, że szef zrozumie sytuacje, bo po co mu pracownik =, który czuje sie tak fatalnie

Cytat:

Również witam

hope dużo zdrówka kochana i szybkiego powrotu do domu oby po powrocie już nie było żadnych plamień i nie musiałaś sie denerwować

martuszka0 Dla dzidzi może nie tak groźne ale koleżanka miała w ciąży i dziecko jest zdrowe i szczęśliwe ale co kilka miesięcy jeżdzą z małą na szczegółowe badania do jakies kliniki, właśnie z powodu opryszczki w ciąży
Stary 2013-10-20, 15:38   #412
VwVampirka
Zakorzenienie

biedny Oliś... oby szybko mu przeszło...

co do męża... ja też nieraz czuję się jakbym miała w domu duże dziecko

Oscar Wilde
Stary 2013-10-20, 16:32   #413
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Widziałam zdjątka, wszystkie jesteście śliczne ) Ja tam nie umiem odpisywac :p

Vampirka no pewno do wanny męża Ja nie pamiętam kiedy mój ostatnio pił (ja sama ponad dwa lata temu ) ale nie wyobrażam sobie tego wydechu Młody śpi, muszę go budzić ...

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 16:50   #414
Seleniti
Zadomowienie

A ja właśnie się przeraziłam patrzę na rozład będę jechać pociągiem 1,5 godziny nie ma to jak wycieczka krajoznawcza

Stary 2013-10-20, 17:00   #415
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

dzisiaj zaczynam 13 tydzien od OM ... mam nadzieje ze moj bejbol tez silniejszy sie stanie jednoczesnie.

Niki - a bo te leki to tu daja tym szitalu jak im sie uwidzi, a to powinny byc stałe pory wiec musze zacząć brać je na swój rozum i teraz dawka stoi i i czeka na godzine 22 kto to widzial dawke 3xdziennie a przynoszą w odstepie 4 h, a na noc to co ma dzialac.

mowicie dziewczyny ze w szpitalu dobrze ze jestem, bo opieka itd, ale ja wcale tak nie mysle i nie czuje. Moze kiedy podaja ci jakies kroplówki albo robią częściej badania to ok. A tu zrobią ci badania tylko przy przyjęciu zeby zrobic rozpoznanie i potem tylko lezysz i nikt do ciebie nie przychodzi.
tak to niestety wyglada ze rano i wieczorem ledwo uchyli drzwi lekarz , a wczesniej pielegniarka temperature opyka i ariwederczi
takze dalej jestem zdania ze lezec i pobierac leki to bym mogla w domku
a jaka lekarka mnie wczoraj przyjela, i w jaki sposób to byscie z miejsca niedowierzały.
potem mi wspolokatorka mowi ze swojego czasu lubiła sobie wypić
a jak weszlam jej sie pokazac po przyjezdzie na izbe, to kulawo trafiłam bo akurat miała odpalać fajke i czekala az skoncze tylko swój wywód żeby ja zajarać
potem na badaniu była spoko, szlo sie dogadac, ale co na poczatku mnie zszokowała to koniec..

no i juz mysle wyjsc isc normalnie do lekarki swojej i niech baba wie co jest grane, a ja w domu bede lezec, w swoich smrodkach, w swojej wannie sie kapac i nie fatygowac wyszyskich tak.

mowicie, ze zaleczą mi nadzerke.. ja mysle ze tyle co mi tamują krwawienie cyclonamine i to tyle. globulki wszelakie poszly w odstawke gdy im powiedzialam ze bralam pimafucin i to po nim mi wiecej krwi polecialo, choc tak naprawde nie wiem czy to ma zwiazek no ale nawet jesli nie ma to przeciez podczas krwawienia niczego mi nie zaleca. Dzis znowu podczas dnia jest wszystko ok. zobaczymy czy znowu tylko rano mnie zaleje.

przepraszam za ten caly egocentryzm ale tak sie potrzebuje wygadac i pogadac ze sobie nie zdajecie sprawy...

> poprosze o dane do maila chce was zobaczyc buzki kochane

kasianku- jak maz zabierze na zakupy to nie ma ch.... we wsi ;0
moj tez sie tak kiedys postaral"
no i gratuluje mimo wszystko udanych zakupow!

satom ciesze sie ze mimo przeciwnosci u ciebie wszystko do przodu i ze masz na kogo liczyc! to swietnie.

martuszka - opryszczka na ustach ok, ale musisz baaardzo uwazac by jej nie przeniesc na okolice intymne, a bedzie wszystko ok. mnie pinda atakuje co sezon wiec z niepokojem na to patrze, ale ciagle zapominam o tym powiedziec swojemu ginowi.

seksta- witaj!

niki - super ze niedziela aktywna

wampirka - jaka farba schodzilas z brazu ze ci wyszedl pomarancz? to musiala byc i tak jakas mocna farba
pytam bo ja tak bardzo bym chciala byc blond
dwa kolory - ale dzisiaj robisz furrore ze swoimi wizjami ))

ja tez jestem ciekawa jak sobie mnie wyobrazacie

jak znajde jakie focie wzgledne na tym wypierdku to tez podesle. buzka
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 17:35   #416
Seleniti
Zadomowienie

hope to rzeczywiście szpital nie zaciekawy, u mnie nie dość, że mamy położnictwo, to ginekologie i patologie ciąży a te oddziały wszystkie odwalone na picuś glancuś, w każdej sali łazienka z prysznicem, a w salach elektrycznie sterowane łóżka hihi lekarze oprócz obchodów, po porannym wywiadzie albo zabierali na USG albo na badanie ginekologiczne, nawet widziałam sale porodowe jak byłam zapytać lekarza o wypis ogólnie personel nie najgorszy zależy na kogo się trafi, bo miałam przyjemność poznać pewną przesympatyczną położną i modle się żeby na nią trafić przy porodzie moja gin również pracuje w tym szpitalu a jej mama jest kierowniczką oddziału patologii ciąży, obie to super babeczki ciekawa jestem jakie będą moje wrażenia na położnictwie
Kochana mam nadzieję, że szybko do domku wrócisz, bo widzę jak źle szpitalna atmosfera wpływa na Ciebie, ale pomyśl, że ta cała męczarnia dla dzidziusia, może takie myślenie lepiej wpłynie na Twoje samopoczucie

Stary 2013-10-20, 18:11   #417
kaorlak
Zadomowienie

Cześć Mamusie! Ale dzisiaj we Wrocławiu był piękny dzień! Słoneczko i 20 st.! Z tej okazji wybrałyśmy się z Misią na plac zabaw i kulki Dziecko wybiegane i szczęśliwe

Dziewczyny może ujednolicimy miejsce wrzucania zdjęć, bo jedne będę wrzucać na maila, a inne w klubie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki! Maluje, ze piątkowe impreza udała sie znakomicie Co prawda o 12 już zasypialam na stojąco i musieliśmy wracać, ale naprawdę super było wreszcie wyjść z domu! Niestety wczoraj to strasznie odchorowalam Myślałam, ze mdłości już bezpowrotnie minęły, a one jak na złość wróciły ze zdwojoną siła, masakra, co zjadłem to wszystko wracali spowrotem
Świetnie, że impreza udana, a co do mdłości to

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Witam już prawie w południe.
Młoda dzisiaj miała nie za ciekawą noc, dopadło ją jakieś katarzysko i przez blisko trzy godziny nie spała. W końcu małż wziął ją do drugiego pokoju i udało mu się ją uśpić. Wstałyśmy dopiero o 9,30.
Zdrówka dla córci! U Nas też dzisiaj się zaczął katar

Cytat:
Witaj i życzę zdrówka

Cytat:
Hej
Dostałam czopki na wymioty i L4 na dwa tygodnie. Zastanawiam się tylko co szef na to powie
za wizytę

Cytat:

Witaj i nic się nie martw, będzie dobrze

Idę Was pooglądać na maila

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

No dobra, wszystkie jesteście przepiękne
Ja może jutro coś wstawię, chociaż raczej blado przy Was wyjdę
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 18:32   #418
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witam się jak zwykle wieczorową porą i nadrabiam powoli

Asiulka dzięki, no Hania jest do schrupania dokładnie fajne, że się tak angażujesz w remont mieszkania, mnie też to zawsze ma maxa wciąga, w ogóle lubię takie tematy, ale na boazerii się nie znam. Pamiętam tylko dzień na początku lat 90tych jak ją ściągaliśmy ze ścian i rodzice byli wtedy baaaardzo szczęśliwi

Seksta witam Poznaniankę i gratuluję

Dwakolory ja się z Tobą zgadzam w 100% tzn że wszystkie śliczne i że o wiele lepiej się tak gada jak wiadomo z kim w ogóle chciałam powiedzieć, że masz świetną figurę

KasiaB nie dziwię Ci, że się wściekłaś. Ja w ogóle na początku przeczytałam, że jak wróciłaś od rodziców i że to teściowa wyjęła te szpilki a mamusia to było ironicznie ale potem doczytałam, że to mama. Sama bym się wkurzyła nie wyobrażam sobie takiej sytuacji
Co do szpilek to podziwiam, ja nie umiem chodzić, a to dlatego, że zawsze byłam najwyższa ze wszystkich, zawsze w ostatniej ławce, zawsze wyższa od większości chłopaków i tak kompleks został a potem się zatrzymałam w miejscu, a reszta urosła. Na studiach byłam już jedną z niższych. Tak czy siak mój mąż 2 cm tylko wyższy ode mnie, więc rzadko szaleję i zakładam wyższe buty. Dzisiaj za to zaszalałam kompletnie i sobie kupiłam na zimę kozaki na koturnie!

Nikii dziękuję, no powiem Ci, że jesteś chyba pierwszą osobą, która patrząc na mnie mówi o pozytywnej energii, bo nawet moja ukochana mamusia stwierdziła kiedyś, że „ja to mam chamski wzrok”

Santom właśnie też miałam mówić, że masz cudowne widoki jak z pocztówki

Vampirko ja sobie na ostatnim farbowaniu zrobiłam na rudy (mam ciemny blond) i powiem Ci, ze byłam zadowolona, ale po jakiś dwóch tygodniach z tego rudego nic nie zostało tak się na maxa spłukał. Tylko patrzyłam dzień w dzień jak brodzik się brudził od tej schodzącej farby na następny raz miałam sobie mocniej jeszcze zrobić, ale nie wiem, teraz chyba zrezygnuję i sobie odrosty pofarbuję i resztę na mój naturalny, bo nie chciałabym w ciąży tak często farbować jak normalnie.

Andzia012kr pewnie, że można witaj

Madziuuula ja dementuję! Mój mąż wcale nie jest taki zły, ma wady, ale kto ich nie ma. Ogólnie po tych 10 latach wspólnego życia (i 8 wspólnego mieszkania) jakoś ze sobą ciągle wytrzymujemy, a to jest najważniejsze
I zdrówka dla Olisia kochana, oby szybko wyzdrowiał

Hope ja Cię rozumiem w 100%, nie dziwię Ci się, ze tak się czujesz w tym szpitalu, bo rzeczywiście – jakby chociaż oni coś robili a tak poza mierzeniem temperatury (zapewne o jakiejś bombowej porze typu 5 rano) to wielkiej opieki nie ma i masz rację, że na dobrą sprawę tak samo mogłoby być w domu. Po prostu tam w razie jakieś skrajnej sytuacji chyba mogłabyś liczyć na natychmiastową reakcję. Mam nadzieję, że jednak lada moment zaczną mówić o wypisie, a jeśli nie to będziesz chciała się wypisać na żądanie?

Kaorlak co Ty opowiadasz, wrzucaj fotę i nie marudź mówisz, że blado wyjdziesz - bladość teraz w modzie jest córcia śliczna to mamusia na pewno też!

Idę ponarabiać maila, bo chyba nie wszystkie Was widziałam
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 18:44   #419
kaorlak
Zadomowienie

Wstawiłam się na maila
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 18:49   #420
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dziewczyny naprawdę muszę powiedzieć, że co druga to ładniejsza

Co to ja chciałam...?

Aha, no więc pozytywna energia jak dla mnie bije od Muffinki i od Madziuuli - cudne, uśmiechnięte mamusie

KasiuB pięknie wyglądałaś

Santom też taka laska, że wow!

A no i Selenity to samo, a mi się bardziej podobasz w jaśniejszych włosach

Ilkas Emilcia prześliczna po mamusi jak widać a w ogóle nie występowałaś gdzieś w TV, bo jakbym Cię już widziała?

A pisałyście, że Nikii sobie inaczej wyobrażałyście, tzn w ciemnych włosach, pewnie przez avatar czarno - biały Nikii wyglądasz tak młodziutko, naprawdę jak siostra Oskara i już pisałam, że synuś mega podobny do Ciebie!

No i Kaorlak następna piękna mamusia i córcia prześliczna, Misia ma booosssski uśmiech i przypomina mi trochę córeczkę mojego brata, poszukam gdzieś zdjęcie i Ci wrzucę

Ja zaraz usuwam swoje normalnie, bo aż wstyd

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Gosiiaczku, bo dopiero widzę - Twój Kuba mi się skojarzył z Liberem

Dobra zaprzestaję komentowania zdjęć na forum, bo to chyba bez sensu

Edytowane przez kasian86
Czas edycji: 2013-10-20 o 18:46
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości