|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Serio!!! juz ten jeden dzień sie liczy ![]() ![]()
![]() |
#392 |
BAN stały
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Witam się mamusie
![]() Ale dzisiaj mamy słoneczny dzień ![]() ![]() Seksta witaj ![]() ![]() Santom przeczytałam o Twojej szefowej i fajnie, że jest taka wyrozumiała. Super trafiłaś! ![]() Ja już też napisałam do Nikii o dostęp do maila i jak tylko mi odpisze to pokażę się Wam i ja ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
dzieki, juz oblookalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Tylko u nas jest tak, że nie wiem czy mi normalnie zapłacą za to L4. Muszę się dobrze szefa dopytać, żeby jakoś to załatwił, bo nie mogę sobie pozwolić teraz na siedzenie przez 2 tygodnie i, żeby mi za to nie zapłacili. Ale mam nadzieje, że jakoś się to rozwiąże ![]() Asiulka, u nas też jest boazeria w Polsce w korytarzu i na klatce schodowej, ale my będziemy ją zdzierać i na ścianę damy płyty gipsowe ![]() Sandzia, fajnie, że masz oparcie w rodzinie TŻ ![]() ![]() ![]() Jaaakie widoki z okna ![]() Hope, Kochana, najważniejsze, że z maluszkiem wszystko jest okej ![]() ![]() ![]() Selenti, ale masz figurkę fajną ![]() ![]() Agus7ia, też mi się wydaje, że taki kupowany majonez to nawet koło jajek nie stał, więc nie ma co się tym przejmować ![]() Kasiab91, współczuje sytuacji z teściami. Nie ma nic gorszego niż taka patologia. Skoro zamierzacie tam zostać, to może będziecie próbować coś przerobić, żeby mieć oddzielne wejście do domu? Albo przynajmniej jakoś się od nich oddzielić. Nikii89, jak synuś pięknie pomagał! Super ![]() Kashha, gratuluje II trymestru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
BAN stały
|
Kto mi pomoże z tym mailem?
![]() Jak to robicie, że tam są Wasze nicki z wizażu? Wpisywałyście to po prostu w tytule? Coś się nie mogę połapać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
wrzucilam w tytul
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
ilkas >>a wczym jest dokładnie problem ? chętnie pomogę. a o które ci nicki chodzi, bo jesli w wiadomości mailowej to same piszemy, a tam po lewej stronie sa etykiety i można sobie doda c swoją, i wtedy ew, porzenieśćc wiadomości z ogólnych do swoich watków jak by
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
BAN stały
|
Dzięki !
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Uwielbiam obcasy!!! Baaardzo wysokie Cytat:
A ja Ciebie... jako brunetkę! I sporo starszą, taką po 30 ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc Edytowane przez dwakolory1 Czas edycji: 2013-10-20 o 13:31 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
No to i moje są na mailu
![]()
![]() |
#402 | ||||||
Zakorzenienie
|
Mogę się też uśmiechnąć o namiary na maila?
![]() Ale dziś piękna pogoda. Byliśmy z TŻ na spacerku, teraz zjedliśmy obiadek i może znowu gdzieś pójdziemy (tylko muszę trochę posiedzieć, by sadełko się zawiązało i nie wróciło górą). TŻ zrobił mi kilka fotek komórką... widać na nich, że ciąża mocno mi w biodra poszła, a przed też były spore ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Postaraj się jak najwięcej leżeć - to najszybciej pomaga ![]() ![]() Cytat:
![]() Pochowaj je dobrze, by nie kusiły więcej niepowołanych osób ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do kolorku, to za mną ostatnio chodzi rudy... wiem, że byłoby mi ładnie, ale nie wiem jak będę się w tym czuła... no i powrót z rudego do jasnego blondu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
Fajny! Twój brzuch wygląda jak ciążowy, bo mój tak jakby był wzdęty
![]() ![]() Chyba w nocy leżąc na boku czułam szmyranie w brzuchu ![]() Idę spać, bo wróciłam z zakupów, a potem nadrobię Wasze posty, więc mi się nie rozpisywać już przez najbliższe 2 h ![]()
![]() |
#404 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
Czy ja też mogę dostać namiary na maila?? Dźwięczna bym była
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
Szkoda że nie wstawiacie zdjęć maluszków i brzuszków na forum
![]()
#407 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() 10.10 zobaczyłam po raz pierwszy dwie kreseczki. Chociaż dzidziusia nie planowaliśmy, to bardzo się cieszymy ![]() ![]()
#408 | |
Wtajemniczenie
|
No i nie pomyliłam się wiele
![]() Jako drobną brunetką. Taką malutką i drobniutką osóbkę. Ale mam wyobraźnie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#409 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój małż umówił się na dziś z kolegą na piwie. No i zamiast się teraz mną zająć na zapas, to leży i chrapie ![]() Ale już mu powiedziałam, że jak wróci śmierdzący i mnie będzie mdliło (a będzie), to śpi w wannie, bo mamy kawalerkę i ja nie będę się więcej poświęcać (ostatnio jak się napił, to ja pół nocy się modliłam, bo nie mogłam znieść tego smrodu). Ale zgodził się... zobaczymy... No i kupiłam sobie mini zestawik ciążowy na allegro: http://allegro.pl/paczka-dla-ciezarn...639517359.html głównie chodzi mi o płaszczyk.
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dużo zdrówka, obyś szybko się wykurowała ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a my dotarliśmy do lekarza bo już mus był antybiotyk się kończy bo młody nim pluje a do piątku ma brać... No i pisałam lekarza w pt nie było w przychodni taaaakie tłumy u dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() A co do spodni Olafa to schudł nam przez tą chorobę, idziemy parkingiem mały pokazuje na nogi patrze a spodnie zwisaja pod tyłkiem ![]() A teraz odpoczywamy, była rodzinna drzemka, teraz jeszcze Oliś dosypia, spróbuje wejśc na maila ![]()
![]() |
#411 | |||||
Zakorzenienie
|
Ufff dobrnęłam do końca
Witam Wszystkie mamuśki Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() hope dużo zdrówka kochana i szybkiego powrotu do domu ![]() martuszka0 Dla dzidzi może nie tak groźne ale koleżanka miała w ciąży i dziecko jest zdrowe i szczęśliwe ale co kilka miesięcy jeżdzą z małą na szczegółowe badania do jakies kliniki, właśnie z powodu opryszczki w ciąży ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
biedny Oliś... oby szybko mu przeszło...
co do męża... ja też nieraz czuję się jakbym miała w domu duże dziecko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Widziałam zdjątka, wszystkie jesteście śliczne
![]() Vampirka no pewno do wanny męża ![]() ![]() ![]()
#414 |
Zadomowienie
|
A ja właśnie się przeraziłam
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#415 |
Wtajemniczenie
|
dzisiaj zaczynam 13 tydzien od OM ...
![]() Niki - a bo te leki to tu daja tym szitalu jak im sie uwidzi, a to powinny byc stałe pory wiec musze zacząć brać je na swój rozum i teraz dawka stoi i i czeka na godzine 22 ![]() mowicie dziewczyny ze w szpitalu dobrze ze jestem, bo opieka itd, ale ja wcale tak nie mysle i nie czuje. Moze kiedy podaja ci jakies kroplówki albo robią częściej badania to ok. A tu zrobią ci badania tylko przy przyjęciu zeby zrobic rozpoznanie i potem tylko lezysz i nikt do ciebie nie przychodzi. tak to niestety wyglada ze rano i wieczorem ledwo uchyli drzwi lekarz , a wczesniej pielegniarka temperature opyka i ariwederczi ![]() takze dalej jestem zdania ze lezec i pobierac leki to bym mogla w domku ![]() a jaka lekarka mnie wczoraj przyjela, i w jaki sposób to byscie z miejsca niedowierzały. potem mi wspolokatorka mowi ze swojego czasu lubiła sobie wypić ![]() a jak weszlam jej sie pokazac po przyjezdzie na izbe, to kulawo trafiłam bo akurat miała odpalać fajke i czekala az skoncze tylko swój wywód żeby ja zajarać ![]() potem na badaniu była spoko, szlo sie dogadac, ale co na poczatku mnie zszokowała to koniec.. no i juz mysle wyjsc ![]() mowicie, ze zaleczą mi nadzerke.. ja mysle ze tyle co mi tamują krwawienie cyclonamine i to tyle. globulki wszelakie poszly w odstawke gdy im powiedzialam ze bralam pimafucin i to po nim mi wiecej krwi polecialo, choc tak naprawde nie wiem czy to ma zwiazek no ale nawet jesli nie ma to przeciez podczas krwawienia niczego mi nie zaleca. Dzis znowu podczas dnia jest wszystko ok. zobaczymy czy znowu tylko rano mnie zaleje. przepraszam za ten caly egocentryzm ale tak sie potrzebuje wygadac i pogadac ze sobie nie zdajecie sprawy... > poprosze o dane do maila ![]() ![]() kasianku- jak maz zabierze na zakupy to nie ma ch.... we wsi ;0 moj tez sie tak kiedys postaral ![]() no i gratuluje mimo wszystko udanych zakupow! ![]() satom ciesze sie ze mimo przeciwnosci u ciebie wszystko do przodu i ze masz na kogo liczyc! to swietnie. martuszka - opryszczka na ustach ok, ale musisz baaardzo uwazac by jej nie przeniesc na okolice intymne, a bedzie wszystko ok. mnie pinda atakuje co sezon wiec z niepokojem na to patrze, ale ciagle zapominam o tym powiedziec swojemu ginowi. seksta- witaj! ![]() niki - super ze niedziela aktywna ![]() wampirka - jaka farba schodzilas z brazu ze ci wyszedl pomarancz? ![]() ![]() pytam bo ja tak bardzo bym chciala byc blond ![]() dwa kolory - ale dzisiaj robisz furrore ze swoimi wizjami ![]() ja tez jestem ciekawa jak sobie mnie wyobrazacie ![]() jak znajde jakie focie wzgledne na tym wypierdku to tez podesle. buzka |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zadomowienie
|
hope to rzeczywiście szpital nie zaciekawy, u mnie nie dość, że mamy położnictwo, to ginekologie i patologie ciąży a te oddziały wszystkie odwalone na picuś glancuś, w każdej sali łazienka z prysznicem, a w salach elektrycznie sterowane łóżka hihi lekarze oprócz obchodów, po porannym wywiadzie albo zabierali na USG albo na badanie ginekologiczne, nawet widziałam sale porodowe jak byłam zapytać lekarza o wypis
![]() ![]() ![]() ![]() Kochana mam nadzieję, że szybko do domku wrócisz, bo widzę jak źle szpitalna atmosfera wpływa na Ciebie, ale pomyśl, że ta cała męczarnia dla dzidziusia, może takie myślenie lepiej wpłynie na Twoje samopoczucie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#417 | |||||
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie! Ale dzisiaj we Wrocławiu był piękny dzień! Słoneczko i 20 st.! Z tej okazji wybrałyśmy się z Misią na plac zabaw i kulki
![]() ![]() Dziewczyny może ujednolicimy miejsce wrzucania zdjęć, bo jedne będę wrzucać na maila, a inne w klubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę Was pooglądać na maila ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- No dobra, wszystkie jesteście przepiękne ![]() Ja może jutro coś wstawię, chociaż raczej blado przy Was wyjdę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Witam się jak zwykle wieczorową porą i nadrabiam powoli
![]() Asiulka dzięki, no Hania jest do schrupania dokładnie ![]() ![]() Seksta witam Poznaniankę i gratuluję ![]() Dwakolory ja się z Tobą zgadzam w 100% tzn że wszystkie śliczne i że o wiele lepiej się tak gada jak wiadomo z kim ![]() ![]() KasiaB nie dziwię Ci, że się wściekłaś. Ja w ogóle na początku przeczytałam, że jak wróciłaś od rodziców i że to teściowa wyjęła te szpilki a mamusia to było ironicznie ![]() ![]() Co do szpilek to podziwiam, ja nie umiem chodzić, a to dlatego, że zawsze byłam najwyższa ze wszystkich, zawsze w ostatniej ławce, zawsze wyższa od większości chłopaków i tak kompleks został ![]() ![]() Nikii dziękuję, no powiem Ci, że jesteś chyba pierwszą osobą, która patrząc na mnie mówi o pozytywnej energii, bo nawet moja ukochana mamusia stwierdziła kiedyś, że „ja to mam chamski wzrok” ![]() Santom właśnie też miałam mówić, że masz cudowne widoki jak z pocztówki ![]() Vampirko ja sobie na ostatnim farbowaniu zrobiłam na rudy (mam ciemny blond) i powiem Ci, ze byłam zadowolona, ale po jakiś dwóch tygodniach z tego rudego nic nie zostało tak się na maxa spłukał. Tylko patrzyłam dzień w dzień jak brodzik się brudził od tej schodzącej farby ![]() Andzia012kr pewnie, że można witaj ![]() Madziuuula ja dementuję! Mój mąż wcale nie jest taki zły, ma wady, ale kto ich nie ma. Ogólnie po tych 10 latach wspólnego życia (i 8 wspólnego mieszkania) jakoś ze sobą ciągle wytrzymujemy, a to jest najważniejsze ![]() I zdrówka dla Olisia kochana, oby szybko wyzdrowiał ![]() Hope ja Cię rozumiem w 100%, nie dziwię Ci się, ze tak się czujesz w tym szpitalu, bo rzeczywiście – jakby chociaż oni coś robili a tak poza mierzeniem temperatury (zapewne o jakiejś bombowej porze typu 5 rano) to wielkiej opieki nie ma i masz rację, że na dobrą sprawę tak samo mogłoby być w domu. Po prostu tam w razie jakieś skrajnej sytuacji chyba mogłabyś liczyć na natychmiastową reakcję. Mam nadzieję, że jednak lada moment zaczną mówić o wypisie, a jeśli nie to będziesz chciała się wypisać na żądanie? Kaorlak co Ty opowiadasz, wrzucaj fotę i nie marudź ![]() ![]() ![]() ![]() Idę ponarabiać maila, bo chyba nie wszystkie Was widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
Wstawiłam się na maila
![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny naprawdę muszę powiedzieć, że co druga to ładniejsza
![]() Co to ja chciałam...? Aha, no więc pozytywna energia jak dla mnie bije od Muffinki i od Madziuuli - cudne, uśmiechnięte mamusie ![]() KasiuB pięknie wyglądałaś ![]() Santom też taka laska, że wow! A no i Selenity to samo, a mi się bardziej podobasz w jaśniejszych włosach ![]() Ilkas Emilcia prześliczna po mamusi jak widać ![]() ![]() A pisałyście, że Nikii sobie inaczej wyobrażałyście, tzn w ciemnych włosach, pewnie przez avatar czarno - biały ![]() ![]() No i Kaorlak następna piękna mamusia ![]() ![]() Ja zaraz usuwam swoje normalnie, bo aż wstyd ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Gosiiaczku, bo dopiero widzę - Twój Kuba mi się skojarzył z Liberem ![]() Dobra zaprzestaję komentowania zdjęć na forum, bo to chyba bez sensu Edytowane przez kasian86 Czas edycji: 2013-10-20 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.