![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
pewnie paris.. ale od 2,5 roku nawet na wf-ie w szkole nie cwiczylam, poniewaz mialam zwolnienie od ortopedy [ze wzgledu na problemy z biodrem] i jak sobie mysle o moim zupelnym braku formy to...ehh.. ale wiem wiem.. napewno jak juz zaczne to "wbije sie" w ten rytm i wciaz bedzie mi sie chcialo cwiczyc
![]() a wlasnie-tu male pytanko do was: jakie cwiczenia i na jakich urzadzeniach najlepiej wykonywac (na wszystkie czesci ciala ;p) ale zeby bylo jak najmniejsze obciazenie na biodra, gdyz to mam zabronione..?? orientuje sie ktoras z was?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama nie jeste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poza tym to dziękuje dziewczyny za miłe słowa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
hehe pojde pojde, obiecuje.. ale moge najwczesniej w.. piatek gdyz na silownie mam jakies 30min drogi, a poza tym do godziny 17-18 jestem w tym tyg zajeta.. ;/ ale w piatek biore jakis sportowy stroj i lece sie zapisac..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
No to w takim razie Malalka trzymam cię za słowo!W piątek na siłkę!Pozdróffka.Trzymaj się!
![]() P.S.A jak twoja dieta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
dieta-mysle ze dobrze
![]() schudlam od poczatku miesiaca okolo 5kg.. wiec sie bardzo ciesze ![]() ![]() ale raczej nie jestem na zadnej glodowce.. przed szkola-jogurt, w szkole kanapka z warzywami i jakims serkiem light (nie smaruje maslem ani margaryna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
buuu ,
powinnam się uczyć a siedzę na forum ![]() Sandra ma duży dar przekonywania, bo mnie przekonać do ćwiczeń to graniczyło z cudem a tu proszę proszę, od jutra spróbuję w domku ![]() no i zamierzam się na fitness zapisać ![]() ![]() malalka, to teraz nie ma zmiłuj się, słowo się rzekło, musimy się wywišzac z naszego zobowišzania co do ćwiczeń bo inaczej to lanie ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
Malalka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do nauki to spoko-nie jestes jedyna.. ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
no więc dziewczyny- pierwszy dzień za mną. tylko proszę nie krzyczeć, że za malutko jadłam- to był taki dzień przygotowawczy, nie czułam głodu po weekendowym obżarstwie i nie miałam czasu zrobić zakupów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale damy radę ![]() ![]() buziaki dla was kochane dzieffczynki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
Ja rowniez melduje sie po pierwszym dniu
![]() U mnie glownym problemem nie jest waga - ta jest w normie - a okropna sylwetka gruszki..Tak wiec staram sie zmniejszyc obwody ud, no i odchudzic moje nieszczesne posladki..Te 10 kg, ktore podalam jako moj cel, dzieli mnie od wagi, ktora mialam, gdy czulam sie dobrze z moja sylwetka..Tak wiec bardziej mi zalezy na centymetrach niz na kilogramach..Na takie odchudzenie miejscowe najsensowniejsze sa cwiczenia, cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia..Jak widac teorie mam mniej wiecej opanowana, teraz przydalo by sie troche praktyki ![]() Jako aeroby mam w planach cwiczenie na stepie, a przed nimi cwiczenia na uda i posladki..Mam nadzieje, ze jutro juz przystapie do realizacji moich planow ![]() A dzis zjadlam: platki owsiane+slonecznik , 4 marchewki , kotlet schabowy ![]() Hmm,nie wiem, czy jednak nie wyszlo tego wszystkiego za duzo, w porownaniu z pierwszym dniem innej_ona to sie niezle obzeralam.. Co o tym sadzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najważniejsze-włącz do dziennego rozkładu zajęć ruch.Mogą to byc jakieś ćwiczonka na całe ciałko(nie wiem jaki rodzaj ruchu ci odpowiada,na wysmuklanie proponuje joge,callanetics i pilates).Piszesz,że chcesz chodzić na step.Bardzo dobrze ![]() ![]() Pzdr Agnes P.S.Mam nadzieję,że pomogłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
DROGA MALALKO!
![]() Piszę odnośnie twojej diety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chudłam jedząć ok.1600-1750 kcal(tylo przy tym 3-4 razy w tyg. +spora dawka ruchu). Po drugie(i to się tyczy też Naughty ![]() ![]() ![]() -muesli (4 łyżki) z mlekiem,kefirem,maślanką lub jogurtem albo 2-3 kanapki z pełnoziarnistego pieczywa(czyt.nie z dodatkiem karmelu,msui pisać pełnoziarniste,najlepiej żytnie lub z mąki z pełnego przemiału) z: -warzywami(sałata,pomidor, ogórek,szczypiorek do tego np. jajko na twardo - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() - ![]() Tak więć pomysły są i można wymyślac coraz to nowe przepisy,tak żeby do diety nie wkradła się rutyna ![]() Na drugie śnaidanko owoce lub warzywa,ewentualnie kanapka z pieczywka pełnoziarnistego,obiad normalny(może troche mniej kaloryczny) z dużą ilością warzyw,przekąska-warzywka,ja polecam orzechy/migdały,kolacja -kanapka z pieczywka chrupkiego z warzywkami albo,jeśli na drugie śniadanie jesz kanapkę-warzywa lub sałatka z warzyw z białym serem ![]() Po trzecie ruch,ruch i jeszcze raz ruch ![]() Kolejna sprawa-nie wiem jak storsz ze słodyczami,ale jeśli musisz je jeść to rób to raz w tyg.Z czasem ci będzie łatwiej.A najlepeij przerzuć się na suszone owoce.Są kaloryczne ale i zdrowsze.Zjedz 5-6 daktyli i od razu ochota na coś słodkiego przejdzie ![]() No,to by było na tyle ![]() Pzdr Agnes ![]() Edytowane przez SandraBullock Czas edycji: 2005-10-18 o 09:05 Powód: poprawki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() P.S.Ile masz lat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
Sandrunia Sandrunia
ja Cie kiedys zatrudnie w mojej Klinice ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
sandra- lat mam 19.
właśnie wróciłam z zakupów i zamierzam grzecznie zjeść śniadanko w formie płatków fitness z mlekiem (0.5%), a później obżerać się jabłkami, marchewkami i jogurcikiem naturalnym ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Wtajemniczenie
|
Sandrunia jesteś THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez Ciebie nie dałybysmy se rady!!!!!!!!! Fajnie, że tak dużo wiesz o zdrowym odżywianiu się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
ja dzi obiecałam ćwiczyć
![]() ![]() ![]() Sandru ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() dzi zjadłam na niadanko kanapkę z serkiem light(bez warzyw tym razem, bo nie zdšzyłam ![]() -sałatkę owocowš(jogurt, banan, jabłko) -bulion z ryżem -kilka migdałków ![]() -3 suszone liwki ![]() ![]() ![]() -za godzinę jem krupnik ![]() ![]() hmmmm ![]() ![]() ![]() teraz sobie poćwiczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
mylę, że zmiana moich nawyków żywieniowych troszkę potrwa
![]() od jutra większe niadanko ![]() ![]() dzi w końcu wzbogaciłam dietę o co ciepłego, a także dodałam do niej migdały i suszone owoce ![]() ![]() ojjj, muszę się jeszcze wiele nauczyć o prawidłowym odżywianiu ![]() ![]() ale będzie coraz lepiej ![]() ![]() Sandru ![]() ![]() idę ćwiczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
![]()
Sandra
![]() ![]() ![]() ![]() musze sie pochwalic-dzis poczynilam pierwsze kroki do mojej piatkowej wizyty na sliowni-kupilam sobie odpowiednie spodnie hehe ![]() zaraz ide sobie odgrzac obiadek.. dzis duszona poledwica (bez tluszczu ![]() ![]() naughty-jak cwiczenia??? paris- jak zalozysz ta klinike to chyba bede stala klientka.. ![]() ![]() reniabg- nie martw sie.. napewno te 2 dni odstepstwa od diety niczego nie zepsuja.. ![]() trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
malalka
![]() udało mi się niecałe 20 minut poćwiczyć, ale pocieszam siebie, ze dopiero zaczynam..... ![]() ![]() ja włanie steppery na allegro oglšdałam i chyba kupię ![]() a może jednak siłownia ![]() ![]() nie mogę się zdecydować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
no ja mysle ze 20min jak na pierwszy dzien to bardzo dobrze
![]() ![]() Edytowane przez malalka Czas edycji: 2005-10-18 o 16:59 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh tak kondycja ![]() jak się ma karnet na siłownię albo na fitness to jest większa motywacja żeby ćwiczyć...... ![]() hmmm może zrobię tak, że kupię steper i jaki karnecik na ćwiczenia wykupię, muszę popytać o ceny, bo się nie orientowałam jeszcze w tym temacie ![]() ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
ja na poczatku chcialam w piatek wykupic sobie karnet na miesiac na silownie..ale zmienilam zdanie..pojde w piatek na jedna silownie..w sobote albo niedz.na inna i sie zorientuje gdzie jest najlepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() napiszesz jak było na siłowni ![]() ![]() ostatnio na siłowni to byłam tak dawno temu, że już nawet nie pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
hehe ja na poczatku 1 klasy liceum to chodzilam na silownie 1-2 razyw tyg.. no ale dosc szybko mi przeszlo
![]() pewnie, zdam relacje jak bylo.. i napisze czy jeszcze zyje ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.