Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-30, 17:43   #391
nmartyna
Zadomowienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Nacytowalam sie i aplikacja mi sie wylaczyla
Dziekuje za odpowiedzi w sprawie magnezu, bede brala po pol tabletki narazie a po wolnym skonsultuje z ginka.

Wredymi ludzmi mi sie tu nie przejmowac! Ja specjalnie brzuch wypinam, niech sobie gadaja jak im bedzie lepiej. Ja z brzucha jestem dumna i nikomu nic do tego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:46   #392
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Zaraz mnie ch.. trafi !!!!!!!! Przepraszam,że aż tak ale nie wytrzymam. Wróciłam ze sklepu i ryczę...Poszłam z mamą do Biedronki i jakaś baba nie wiem czy z synem czy z chłopakiem,bo już mi trudno rozróżnić spojrzała na mnie jakby przynajmniej miała się porzygać,autentycznie tak mnie zmierzyła jak najgorszą gówniarę.. A potem coś wybierała z tej półki co ja i mówi do gówniarza"Kur... taka zrobi bachora a później płacz,bo sama została hahaha. Gówniara za naukę trzeba było się wziąć" myślałam,że jej je... powiedziałam przy niej do mojej mamy"zaraz ☠☠☠... tej kur..." to spojrzała i pokręciła główką... Blondyńska idiotka...
Przepraszam bardzo,ale póki nie wyprowadzę się z tego zadupia to mam z domu nie wychodzić,bo kogoś razi mój widok!? Wiem,że wyglądam jak gówniara,bo niestety tak mnie super natura obdarzyła,że się nie strzaję,ale gimnazjum mam już dawno za sobą i faceta cały czas tego samego... Normalnie przykro mi się zrobiło,bo ja się czuję jakbym syfa miała :/
Inni co wiedzą ile ja mam lat tak samo się gapią jakbym chociaż brzuch sobie wypychałam,czuję jakbym komuś straszną krzywdę zrobiła tym
Trudno mi sobie wyobrazić jak można być tak bezczelnym?!?

W życiu się z czymś takim nie spotkałam, ani nie wyobrażam sobie żebym ja mogła się tak zachować.... ludzie mózgu nie mają skoro wpindalają się w cudze życie :[
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 17:47   #393
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Ludźmi nie ma co się przejmować bo gadali gadają i będą gadać i to wszedzie nie wiadomo gdzie byśmy się przeprowadzili bo są ludzie i ludziska. O mnie też gadają jestem obiektem zainteresowania od zawsze juz nie raz słyszałam ze jestem w ciąży juz 9 razy naliczylam i 3 daty ślubu mialam z moim najlepszym przyjacielem bo ludzie zazdroszczą wszystkiego i gadają a tym bardziej jak bez sluba czy samotna matka jesteś. A teraz gdy jestem naprawdę w ciąży to juz słyszę jak o mnie mówią i najlepiej bym w domu siedziała ale wiem ze i tak będą gadać. Przecież ciąża to nie choroba tylko radość.
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:04   #394
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Łaaaaa aż mi się oczy zaświeciły

Złoty chłop i piękny bukiet!

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Ja do tej pory kupiłam tylko jeden kocyk i tylko dlatego ze koleżanka musiała coś kupić żeby mieć promocje

Myślicie że to już czas na jakieś zakupy?
Frezyjka a co mi tam kupuję jak mi sie coś bardzo podoba , zawsze mozna to odpsrzedac łózeczko i wózek kupie w sierpniu pewnie

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Ale Romantico piękne kwiateczki, pod kolor ścian ajjj trafił chyba idealnie w Twój gust

Brak swojego własnego życia rekompensują sobie obgadywaniem innych pewnie . Powiem krótko, dla mnie to jest żenujące.
Ale dobrze, że Ci humorek i chrześniaczek i tżt może budzi się w nim instynkt ojcowski? w swiom zauważam zmiany w stosunku do dzieci, ma jakby odrobinę więcej cierpliwości

Jakim prawem jakieś obce babsko ma czelność puszczać tak niewybredne komentarze pod nosem. Stara baba. Ciekawe jaka ona była w młodości pfff. żal jej dupę ściska. A nawet jakbyś była w gimnazjum czy w liceum co ją to kuqwa obchodzi? jej dzieckiem jesteś? masakra. taka stara a taka głupia, chyba to bym powiedziała niby do niej niby obok. Nieznoszę takich starych klekot naprawdę...

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

faktycznie się narobiłaś

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

To by się nagle obudzili po 25 latach dopiero?
Spawdzałam w necie, i nic o tym nie wiadomo, a w kalendarzu dni wolnych wciąż widnieje jako wolne coś mu sie może pomyliło

no nie wiem własnie , może zobaczył że jestem w ciązy i sobie pomyslal a dowale babie niech ją skurcze wezmą jak zabiorą to zabiorą nam te wolne przynajmiej o chleb nie trezba sie bedzie martwić
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:07   #395
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Brak swojego własnego życia rekompensują sobie obgadywaniem innych pewnie . Powiem krótko, dla mnie to jest żenujące.
Ale dobrze, że Ci humorek i chrześniaczek i tżt może budzi się w nim instynkt ojcowski? w swiom zauważam zmiany w stosunku do dzieci, ma jakby odrobinę więcej cierpliwości

Jakim prawem jakieś obce babsko ma czelność puszczać tak niewybredne komentarze pod nosem. Stara baba. Ciekawe jaka ona była w młodości pfff. żal jej dupę ściska. A nawet jakbyś była w gimnazjum czy w liceum co ją to kuqwa obchodzi? jej dzieckiem jesteś? masakra. taka stara a taka głupia, chyba to bym powiedziała niby do niej niby obok. Nieznoszę takich starych klekot naprawdę...
Pewnie,że tak ale są krwiopijcy,którzy zawsze będą źle życzyć i przy okazji jeszcze pogadają swoje Mi sobie trudno wyobrazić jak można być takim... pustakiem?
A mój Tż tam cierpliwość do dzieci może ma,ale zaskoczył mnie,że ma taki dobry kontakt z małym,że go gilgotał,bujał i rzucali piłką,bo on raczej tak wstydzi się dzieci Ale dalej ma to"Boże weź uważaj,bo mu ręce połamiesz jak ściągasz tą koszulkę"
Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Nacytowalam sie i aplikacja mi sie wylaczyla
Dziekuje za odpowiedzi w sprawie magnezu, bede brala po pol tabletki narazie a po wolnym skonsultuje z ginka.

Wredymi ludzmi mi sie tu nie przejmowac! Ja specjalnie brzuch wypinam, niech sobie gadaja jak im bedzie lepiej. Ja z brzucha jestem dumna i nikomu nic do tego

Jak weźmiesz jedną całą nic się nie stanie,mi aptekarka mówiła,że mój Asmag mogę brać nawet z 6 dziennie jak będą dokuczać mi skurcze i lekarz tak samo mówił. Z tym,że to nawet nie ma wit. b6 tylko to jest tzw."jonek magnezu"cokolwiek to znaczy

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Trudno mi sobie wyobrazić jak można być tak bezczelnym?!?

W życiu się z czymś takim nie spotkałam, ani nie wyobrażam sobie żebym ja mogła się tak zachować.... ludzie mózgu nie mają skoro wpindalają się w cudze życie :[
A można... Ja też jestem wredna ale nie aż tak. Może dlatego,że wali mnie życie innych ludzi...

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
Ludźmi nie ma co się przejmować bo gadali gadają i będą gadać i to wszedzie nie wiadomo gdzie byśmy się przeprowadzili bo są ludzie i ludziska. O mnie też gadają jestem obiektem zainteresowania od zawsze juz nie raz słyszałam ze jestem w ciąży juz 9 razy naliczylam i 3 daty ślubu mialam z moim najlepszym przyjacielem bo ludzie zazdroszczą wszystkiego i gadają a tym bardziej jak bez sluba czy samotna matka jesteś. A teraz gdy jestem naprawdę w ciąży to juz słyszę jak o mnie mówią i najlepiej bym w domu siedziała ale wiem ze i tak będą gadać. Przecież ciąża to nie choroba tylko radość.
Dokładnie Ja też czasem mam ochotę w domu siedzieć,ale w dupie to mam. Czego tu się wstydzić? Własnego dziecka?
Inni marzą żeby być w ciąży i nigdy nie będzie im to dane to nie ma co się wstydzić tylko cieszyć się,że ma się takie szczęście

A teraz tak gadałam z mamą i ona mówi,że kojarzy tą babkę... To eks mojego kuzyna... Kawał kur... Dziecko zrobiła sobie właśnie w wieku 17 lat z największym ćpunem jaki kiedykolwiek u nas w mieście mieszkał i ją zostawił z dzieckiem a ona po latach zrobiła szkołę zaoczną i jest teraz wielką panią Klawisz w Służbie Więziennej I mój kuzyn też tam pracował,ale zwolnił się przez nią,bo gadała,że on ćpa i handluje dragami i on miał dosyć tych pomówień,bo testy wykryły,że jest czysty ale ludzie gadali... Ale mnie chyba nie kojarzy,może prędzej moją mamę skojarzyła,choć i tak wiem,że to nie było gadanie ze względu na moje więzy krwi... I zresztą po całej naszej rodzinie i mieście nagadała,że on ćpa,w żyłę daje i że dlatego ona z nim nie jest,bo nie chce być z ćpunem a z jego wersji wynika,że ona była zła,że on nie potrafi pokochać jej wówczas 14 letniego wtedy syna... Haha,hipokryzja nie zna granic Ale mam satysfakcję tak czy siak,bo gównem nie ma co się przejmować

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:11   #396
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

Słuchajcie muszę się pochwalić!! Mój ukochany, cudowny mężuś wlasnie wrócił do domku i przyniósł mi piękny bukiecik kwiatów
No kocham tego mojego mężczyzne z całego serca Uwielbiam takie niespodzianki
super niespodzianka

Cytat:
A mnie wkur... te ludzie Poszłam rano do sklepu a tam dziewczyna kolegi Tż,której oboje nienawidzimy... I ona mnie zawsze do szału doprowadzała,bo miała zawsze ból dupy i stoi z koleżaneczką dosłownie przede mną przy kasie,normalnie twarzą w twarz i plotkują na ucho na mój temat,że ja w ciąży i gapią mi się na brzuch z odległości 20 cm Po raz kolejny czuję się jak trędowata,że jestem w ciąży:co to do licha kogo obchodzi?! Ja brzucha niestety nie ukryję i nie mam się czego wstydzić,bo nie usunęłam i wiem z kim to dziecko mam... I chociaż jak ona nie przyciągnęłam faceta do siebie,żeby zrobił mi dziecko,bo bałam się straty ukochanego haha... Normalnie widać jak niektórym żal dupę ściska,że mam w miarę normalnego faceta a nie jakiegoś pijaczka,któremu w głowie tylko imprezki i dupy...
wiem, że łatwo się mówi, ale olewaj takie gadanie. z Doświadczenia wiem, że tak gadają ludzie, którzy mają bezbarwne życie i nie mają nic do roboty tylko gadać, albo tacy, co zazdroszczą i z zawiści tak gadają. A ludzie zawsze będą gadać, jakbyście długo byli razem to byłoby, że dzieci nie możecie mieć itp. Moim znajomym, którzy ponad 10 lat starali się o dziecko (nadal im się nie udało) mówiono (i to wprost w oczy), że jak to nie mają wciaż dzieci, że to pewnie z egoizmu, bo chcą pracować, kasy nabić, podróżować. A potem ta dziewczyna płakała przez takie komentarze, bo oni by chcieli dziecko ale nie mogli ale przecież nie muszą rozpowiadać na prawo i lewo o tym.

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Przyszła jedna paczka z ubrankami !!! ide ryć w tym kartonie
super, lubię dostawać paczki

Cytat:

super

wróciłysmy z młodą z angielskiego, głowa mnie boli, za dlugo chyba w słońcu na placu zabaw siedziałam

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:14   #397
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:

komentarz najlepszy
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-30, 18:14   #398
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ale macie tematy no ale tacy ludzie są i zawsze będą. Nic i nikt tego nie zmieni. Na mnie też ostatnio jakaś baba krzywo się patrzyła. Wysiadlam z autobusu i poszłam usiąść na kamień bo mi słabo się zrobiło. I czekałam na następny autobus. To też babsko się najpierw gapilo, potem do córki coś gadala i patrzyły na mnie, ja oddychalam ustami jakbym rodzic miała zaraz. No i przyjechał autobus i te dwie krowy zajęły 2 ostatnie wolne miejsca....a ja stalam z głowa na rurze trzymając się jej jakbym miała umrzeć. Także niektóre baby tak mają że coś im się wiecznie nie podoba...
Muszę poskladac pranie i zatrzeć kurze kto mi pomoże?

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:19   #399
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

no nie wiem własnie , może zobaczył że jestem w ciązy i sobie pomyslal a dowale babie niech ją skurcze wezmą jak zabiorą to zabiorą nam te wolne przynajmiej o chleb nie trezba sie bedzie martwić
No właśnie jeden plus, że o chleb się nie trzeba będzie martwić

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-04-30 o 18:21
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:22   #400
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ale macie tematy no ale tacy ludzie są i zawsze będą. Nic i nikt tego nie zmieni. Na mnie też ostatnio jakaś baba krzywo się patrzyła. Wysiadlam z autobusu i poszłam usiąść na kamień bo mi słabo się zrobiło. I czekałam na następny autobus. To też babsko się najpierw gapilo, potem do córki coś gadala i patrzyły na mnie, ja oddychalam ustami jakbym rodzic miała zaraz. No i przyjechał autobus i te dwie krowy zajęły 2 ostatnie wolne miejsca....a ja stalam z głowa na rurze trzymając się jej jakbym miała umrzeć. Także niektóre baby tak mają że coś im się wiecznie nie podoba...
Muszę poskladac pranie i zatrzeć kurze kto mi pomoże?

na mnie dzis nie licz
Zjadłam kalafiora z bułka tartą i ledwo dycham
ale na pocieszenie dodam, ze mnie jeszcze w pt. czeka odkurzanie, kurze i mycie podłóg - teściowie wpadaja i wypada miec nieco czysciej

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:23   #401
frezyjka85
Zakorzenienie

Ja dzisiaj pięknie ogarnelam mieszkanie:

Odkurzylam
umylam podłogi
wytarlam kurze
umylam łazienkę
wytrzepalam koce
maz wytrzepal dywan

i do tego wygonilam wielka padkudna ose z domu.... brrrr ogromna była!

i ogólnie jest pięknie

Do tego zjadłam zapiekanke (mąż przywiózł) a pojutrze idziemy do kina

Ale frajda!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 18:33   #402
ZygaEffka
Zadomowienie

ja dziś zrobiłam 2 pranka

Jedno to z kolorowymi ciuszkami po Tż a drugie to moje trampki żeby były gotowe na spacery po Warszawie w majówkę
Już się nie mogę doczekać aż wyjadę na parę dni z tego miasta
Uwielbiam jeździć samochodem w trasy z moim mężem , wtedy mamy czas żeby o czymś pogadać ,, posłuchać muzyczki popatrzeć za okno ech rozmarzyłam się
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-30, 18:58   #403
Mo_onika_ika
Rozeznanie

U mnie do porządku daleko. Musimy dużo zrobić jeszcze zanim będzie to wyglądało na normalne mieszkanie. Trochę do remontu zostało jeszcze najgorsze że tego jest mało i w 3 dni mogłoby być skończone......... Ale dopóki Tż nie posprząta swoich gratow to nie ma jak kończyć remontu wrrr ciśnienie mi się podniosło

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-04-30, 19:02   #404
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
U mnie do porządku daleko. Musimy dużo zrobić jeszcze zanim będzie to wyglądało na normalne mieszkanie. Trochę do remontu zostało jeszcze najgorsze że tego jest mało i w 3 dni mogłoby być skończone......... Ale dopóki Tż nie posprząta swoich gratow to nie ma jak kończyć remontu wrrr ciśnienie mi się podniosło

monia dbaj o cisnienie
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-30, 19:02   #405
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

to tak jak wczoraj mój - malował 5m kwadratowych pokoiku a burdel w całym domu, bo butów nie umiał sciagnac wychodzac z pokoiku i wszedzie roznosił syf
ale za to w pt. to on pucuje wszystkie podłogi mnie od schylania boli kregosłup

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-30, 19:08   #406
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Jeee dostałam 2 kopniaczki... takie delikatne... eh kocham to maleństwo
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 19:09   #407
Misstic
Wtajemniczenie

Dziewuszki trzymajcie prosze kciuki za mojego meza, zdecydowal sie na ponowna probe rzucenia palenia. Oby mu sie udalo

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 19:09   #408
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Oj tak...mój kręgosłup dzisiaj nie daje już rady. Zostały mi sztućce do zmycia i nie mam siły stać tak mnie boli... A będzie coraz gorzej dlatego chce mieć już koniec remontu, porządek, i robić wszystko na bieżąco bo teraz to koszmar...
A moje ciśnienie to ostatnio 120/70 zawsze miałam 100/50 także mam wyższe niż zwykle

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-04-30, 19:13   #409
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewuszki trzymajcie prosze kciuki za mojego meza, zdecydowal sie na ponowna probe rzucenia palenia. Oby mu sie udalo
a tak sam bez niczego ? czy bedzie brał te tabletki tabax ?

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-30, 19:13   #410
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam mocno kciuki
oby mój też całkiem rzucił
Stary 2014-04-30, 19:13   #411
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
No jak mu nie pojdzie to dostanie dziecko alergii sie nabawi przez tatusia
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-30, 19:14   #412
Latte88
Zakorzenienie

Spadam w końcu do tego Tesco.. Ehh wszystko na ostatnia chwilę
miłego wieczorku
Stary 2014-04-30, 19:17   #413
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Nie ważne tabletki, najważniejsze że chce i sam zdecydował Uda mu się
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 19:19   #414
88Ekaterina88
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46250546]Nie ważne tabletki, najważniejsze że chce i sam zdecydował Uda mu się [/QUOTE]
a ja jestem ciekawa

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-30, 19:21   #415
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak ja mam czegoś zakaz to jeszcze bardziej mi się tego chce niż wcześniej hehe

Słuchajcie muszę się pochwalić!! Mój ukochany, cudowny mężuś wlasnie wrócił do domku i przyniósł mi piękny bukiecik kwiatów
No kocham tego mojego mężczyzne z całego serca Uwielbiam takie niespodzianki
piękne Moj Tz mi regularnie kupuje kwiatki,ostatnio mi kupil piękną róże i nazrywał niezapominajek

Cytat:
Zaraz mnie ch.. trafi !!!!!!!! Przepraszam,że aż tak ale nie wytrzymam. Wróciłam ze sklepu i ryczę...Poszłam z mamą do Biedronki i jakaś baba nie wiem czy z synem czy z chłopakiem,bo już mi trudno rozróżnić spojrzała na mnie jakby przynajmniej miała się porzygać,autentycznie tak mnie zmierzyła jak najgorszą gówniarę.. A potem coś wybierała z tej półki co ja i mówi do gówniarza"Kur... taka zrobi bachora a później płacz,bo sama została hahaha. Gówniara za naukę trzeba było się wziąć" myślałam,że jej je... powiedziałam przy niej do mojej mamy"zaraz ☠☠☠... tej kur..." to spojrzała i pokręciła główką... Blondyńska idiotka...
Przepraszam bardzo,ale póki nie wyprowadzę się z tego zadupia to mam z domu nie wychodzić,bo kogoś razi mój widok!? Wiem,że wyglądam jak gówniara,bo niestety tak mnie super natura obdarzyła,że się nie strzaję,ale gimnazjum mam już dawno za sobą i faceta cały czas tego samego... Normalnie przykro mi się zrobiło,bo ja się czuję jakbym syfa miała :/
Inni co wiedzą ile ja mam lat tak samo się gapią jakbym chociaż brzuch sobie wypychałam,czuję jakbym komuś straszną krzywdę zrobiła tym
nie wytrzymalabym
Powiem szczerze ze na mnie tez sie ludzie gapią bo wyglądam troche na gówniare ale poki co jeszcze nie slyszalam zadnego komentarza

Cytat:

A jak tam z Tztem wlasnie?

Ale mam wzdęcia,masakra

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-30, 19:27   #416
Misstic
Wtajemniczenie

Dziekuje dziewczynki za kciuki

Kasia na tabexie rzuca. Dwa lata temu mu sie udalo, nie palil prawie rok. Mam nadzieje, ze teraz tez sie uda, moze nawet na dluzej

Zosiu kup cos dobrego hehe

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Paulinka to slodkie jest
Mam nadzieje, ze za 20 lat nasi tzci dalej beda tacy kochani

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-30, 19:33   #417
ZygaEffka
Zadomowienie

http://www.intymna.pl/p2919,2919,1,4...osz-soft-a1011

Wypada kobiecie w ciąży se kupić ?
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-30, 19:36   #418
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
http://www.intymna.pl/p2919,2919,1,4...osz-soft-a1011

Wypada kobiecie w ciąży se kupić ?
Pewnie ze wypada. Kobieta w ciazy i w seksownej bieliznie wygladaja bosko

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-30, 19:37   #419
ZygaEffka
Zadomowienie

http://www.intymna.pl/p1381,2259,1,4...-koszulka-1383

to też jest piekne kupie sobie na porodówke
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-30, 19:44   #420
Denaris
Rozeznanie

Meta właśnie chciałam napisać, że ta pinda chyba zapomniała ile miała lat jak była w ciąży, hipokryzja. Ona to pewnie ma tylko wzięcie w sex shopie, bo takiej to patykiem strach dotknąć

Super ta bielizna, koszuleczka też Chciałam sobie taki stanik kupić na lato, człowiek się w tym nie poci, ale niestety 150 zł nie mam na takie cuda

Zjadłam prażone i wypiłam kubek kefiru i jestem full. Przyniosłam pranie z podwórka, ale chyba nie mogę już nosić ciężkich rzeczy, w pipce mnie ciągnęło i pobolewało

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości