|
|
#391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kwietniowa Panna Młoda
Cytat:
) nie wiem co to za egzamin, ale pamiętam stres jaki ja przeżyłam jak zdawałam na certyfikat i ilośc zakuwania (jestem niesystematyczna ). Tobie teraz tez może bedzie trudniej się skupić, ale napewno dasz rade Życze powodzenia i trzymam kciuki - napewno będzie dobrze
|
|
|
|
|
|
#392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. ide do ślubu w białej ortalionowej kurtce BRUDNEJ na kołnierzu 2. ubieram się itp., mam zaraz wychodzić do kościoła a nie wiem kim jest pan młody/za kogo wychodzeza mąz 3. jest sobota rano, a ja zapomniałam kupic sukienke - pędze z bratem do jakiegoś sklepu, który jest czynny do 13.00 4. wychodzimy do kościoła i przypominam sobie że NIKOGO nie zaprosiłam na swój slub i wesele bo zapomniałam 5. idę do ołtarza nieuczesana, prosto z łóżka, z tłustymi włosami ![]() Trochę się tego uzbierało
|
|
|
|
|
|
#393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten z lilly jest gładszy, ale i ten co kupiłam nie ma jakis odstających elementów a ecri się zdażają, jak masz szczęście to trafisz, ewentualnie można zamawiać, ale ja stwierdziłam że nie będe tak kombinować. zresztą z białych jest mimo wszystko większy wybór ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
Sasanko upłakałam sie czytając Twoje senne koszmary
mojej mamie za to się śni że zabrakło albo jedzenia albo wódki
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
#395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć mój ślub dopiero w czerwcu, ale już od jakiegoś miewam podobne koszmary, miedzy innymi o tym, że zapomniałam zaprosić gości, kupić sukienke, jestem nieuczesana, nieumalowana, nie mam butów, itp. Może to coś oznacza?? |
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i że wszystko bedzie dobrze. Ponoć takie sny tłumaczy sie na odwrót niż dosłownie
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W dodatku moj narzeczony chce bialy garnitur i jak ja bede miala biala gore sukienki, to juz bedzie sie zlewac... A mnie sie jego pomysl spodobal, bo on ma sniada cere i ciemne wlosy (ja blondynka ), wiec bedzie wygladal rewelacyjnie, choc tez pewnie bedzie problem ze znalezieniem tego koloru - czekamy na wiosenno-letnie kolekcje, bo w zimowych ich nie ma. bez sensu, ze czlowiek nie moze po prostu isc i kupic tego, co chce, bo nie ma!no to troche sobie pomarudzilam...
|
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
Do Kwietniówek z Warszawy: jeśli któraś jeszcze szuka butów (jak ja) i podobają się Wam buty Growikar, to po 25.02 będzie nowa dostawa tego producenta w sklepie Biały Raj na Targowej.
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Białego garnituru niestety nigdzie nie widziałam, ale może zdecydujecie się na piaskowy albo jasna oliwka. Jakiś czas temu na ślubie widziałam pana młodego w piaskowym garniturze i wyglądał ekstra, bo młodzi zrobili sobie podróż przedslubną i byli dosyć mocno opaleni. |
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, faktycznie jak ma być biały garnitur, to juz sukienka z białym całkiem nie pasuje :/. doprawdy mam nadzieję, zę jednak uda CI się te różowości znaleść, zwłaszcza, ze juz mam wizję Twojej sukienki w tych różowych koronkach i nic innego mi tak nie pasuje co do garnituru, to zawsze możecie uszyć, myslę, ze z białym materiałem (z czegokolwiek się te garnitury szyje ) nie powinno byc juz problemu. tylko wtedy to wznieśmy modły o ładną pogodę, bo jak będzie padać to CI sie cały Pan Młody obłoci )Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
ha! a wiecie dziewczyny czego ja będę aktualnie szukać ? nie stanika, nie butów, ale świadectwa maturalnego
jest potrzebne do protokołu jako świadectwo ukończenia katehizacji, a ja nie wiem gdzie je posiałam ![]() Co do sukienki - dalej czekam na telefon w sprawie przymiarki - chciałabym już ją mieć, tak na pocieche ![]() Dzisiaj natomiast odbierzemy obrączki ( do 3 razy sztuka - 2 razy bylismy ale tez 2 razy było zamknięte bo mój narzeczony się nie dogadał ze złotnikiem, który większość czasu spędza w sklepie, a my mamy odebrać w pracowni - moze to na szczęscie ? w kazdym razie przypomniały mi się słowa bratowej, mniej więcej tego sensu, że najważniejsza rzeczą do załatwienia przez pannę młodą jest przypilnować tego co załatwia pan młody )Poza tym sukcesywnie i wytrwale roznosimy/rozwozimy zaproszenia ( widze juz światełko w tunelu - może do końca lutego jednak się uda ) - w związku z tym nie mam jednak czasu na nic innego i cała reszte odkładam na "po zaproszeniach", no może oprócz szukania tego świadectwa...
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jakbyscie sie natknely jeszcze na jakis adres z przykladowa oferta, to bede wdzieczna. generalnie jest to zadanie salonu znalezc mi te koronke, ale cos nie daja rady... |
|
|
|
|
|
#406 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a z ta pogoda, to nawet tak nie mysl! wypluj te slowa o blocie! tfu, tfu!!!
|
|||
|
|
|
|
#407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Wszytsko przez Was ...
naczytalam sie tego forum i ... mialam sen ze poszlam nie uczesana i nie pomalowana na swoj slub bo zapomnialam ze to dzis :/ chyba powoli zaczynam sie stresowac pozdrowka
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez ewaes Czas edycji: 2008-02-24 o 20:55 |
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
www.lupoline.com |
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Bylam na oczyszczaniu twarzy - polecam.
To jedyna szansa zeby to zrobic i poczuc sie piekniejesza. |
|
|
|
|
#416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Panie w sklepie w sukienkami trochę się ze mnie śmiały, bo przyniosłam ten stanik, poprosiłam żeby ubrały manekin w "moją" sukienkę i przymierzałam - czy kolor dobry, czy z ramiączkami na krzyż, czy z silikonowymi, czy z jednym na szyję (mam sukienkę ze stójką, i z mocno odkrytymi ramionami) A kiedy pan młody przymierzał kamizelki, stawał koło manekina i moja teściowa, ja i panie ze sklepu oceniałyśmy, czy kolor pasuje. Miałam straszną ochotę zrobić mu zdjęcie z tym manekinem ;-) |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
www.dara.com.pl BIAŁE GARNITURY dla panów też maja w swojej kolekcji
salony pod Poznaniem i w Pile
|
|
|
|
#419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

) nie wiem co to za egzamin, ale pamiętam stres jaki ja przeżyłam jak zdawałam na certyfikat i ilośc zakuwania (jestem niesystematyczna
Życze powodzenia i trzymam kciuki - napewno będzie dobrze

W dodatku moj narzeczony chce bialy garnitur i jak ja bede miala biala gore sukienki, to juz bedzie sie zlewac... A mnie sie jego pomysl spodobal, bo on ma sniada cere i ciemne wlosy (ja blondynka 

(interesuje mnie raczej firma i model niz miejsce)