|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
Ewą Chodakowską |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 8,33% |
Mel B |
2 | 16,67% |
Anną Lewandowską |
0 | 0% |
Inne |
9 | 75,00% |
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Przyczajenie
|
Dot.: Chodakowska efekty
Ja swoją przygodne z Ewką zaczęłam od Skalpela II ale był on dla mnie za szybki więc zaczęłam ćwiczyć Skalpel wydaje mi się, że jest najbardziej odpowiedni dla początkujących.
#392 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam bardzo za porady.
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez youcan Czas edycji: 2014-06-30 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#396 |
Przyczajenie
|
Nie uważam, żebym była za chuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie jest cudownie, kosci nie wystaja, udko jest, sliczna talia i cyc jest
![]() Bardzo mi sie podoba ![]() ![]()
#398 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#399 |
Przyczajenie
|
Cześć, można się przyłączyć?
![]() Też mam zamiar w końcu wziąć się za siebie i ćwiczyć regularnie bo niestety tego najbardziej mi brak, ćwicze tydzień, dwa nie, albo dwa tygodnie ćwicze 3 nie i tak w kółko, stąd brak efektów... Co do mojego wyglądu waże 62 kg i mam 170cm, nie jestem gruba,ale mam brzuszek, krągłe uda. Z natury mam wąską talię,ale nawet tam ostatnio odłożyło się trochę tłuszyku. Tu mam zamiar popracować tez nad dietą, a właściwie jednym elementem w szczególności-lubię piwko, stąd i oponka ![]() Tym razem aby zaradzić mojej nieregularności postanowiłam narzucić sobie grafik na 30 dni z ewką i skalpelem. Interesuje mnie również płaski brzuch..który to z jej treningów? chodzi o ten 6 minutowy z pytania na sniadanie? Pozdrawiam i zazdroszczę efektów wytrwałym ![]()
#400 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
Na chomiku też jest płaski brzuch do ściągnięcia. Miesiąc ze skalpelem i płaskim brzuchem i efekty mega. W skalpelu są ćwiczenia na brzuch ale jak dla mnie za mało, trwają może z 5min.
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
Nie znoszę ćwiczeń na brzuch ze Skalpela, prawie od początku je zamieniałam na coś innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam,że tak chaotycznie.
#404 |
Przyczajenie
|
Dodaję zdjęcia.Tak wyglądam obecnie. Niestety zdjęcia pupy nie udało mi się zrobić. A i dodam jeszcze wymiary
![]() BIUST : 91 cm POD BIUSTEM : 72 cm TALIA: 68 cm BIODRA: 93 cm UDO: 55 cm ŁYDKA: 34 cm MISECZKA : 70 C (chciałabym zejść jednak do małego B) To chyba wszystkie dane w celu zobrazowania mojej sytuacji ![]()
"Nie ma rzeczy niepotrzebnych,wszystko ma swój czas, miejsce i rolę do spełnienia" ~ SDM Edytowane przez blacktruskawka Czas edycji: 2014-07-06 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
Przy tych wymiarach to ja bym celowała w 70E, a nie C. Mam w biuście 92-93 i noszę 70F, a czasem G. Hmm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
Wygladasz duzo gorzej niz 52-53 kg :/ Wiem, o czym piszesz i problemach ze skora, bo sama zrzucilam kiedys 30 kg i pozostalosci sa, ale fakt nie mam takiego brzucha i przede wszystkich to co piszesz o kolanach to widac, ale po prostu do takich spodenek zakladaj inne buty, a nie ciezkie adidasy. Ogolnie nie widac u Ciebie zlego wygladu ud, itp. I gdzie Ty masz cycki obwisle?? Kobieto, ciesz sie, ze masz, bo ja mam male A, gdzie kiedys mialam B/C
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz też fajne nogi, najgorzej mają dziewczyny, które zbudowane są tak, że nie mają żadnej przerwy- nogi im się prawie do kolan stykają, u Ciebie będzie fajne wcięcie i bardzo zgrabna sylwetka. Moim zdaniem masz o tyle ułatwioną sytuację, że jak trochę zrzucisz i podrasujesz sylwetkę mięśniami to będziesz świetnie wyglądac, bo masz taki a nie inny typ figury- niektóre dziewczyny już z racji określonej budowy nie będą dobrze wyglądać mimo sportowego trybu życia i wysportowanej sylwetki ![]() Szczerze mówiąc to nie jest źle, jest od czego startować ![]()
Bohemian like you Edytowane przez phony Czas edycji: 2014-07-06 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#411 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam mały biust, jak schudłam to dodatkowo mi z niego zleciało i nic z tym nie zrobię, chyba że bym sobie operację fundnęła, ale nie podobają mi się sztuczne cycki ![]() No i Chodakowska Chodakowską, najszybsze i najfajniejsze efekty są jednak po dobrze rozpisanym treningu siłowym ![]()
Bohemian like you Edytowane przez phony Czas edycji: 2014-07-06 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Przyczajenie
|
Wiesz co..ja w sumie nie zamierzam jechać na samej Chodakowskiej. Jutro lecę po skakankę.A tak jak pisałam od sierpnia do końca września mam zamiar chodzić z sis na siłownię ( bo ona ma karnet dla 2 os.
![]() ![]() ![]()
#413 |
Wtajemniczenie
|
Chamski tekst :/ ale coś wiem o głupich tekstach byłych facetów i długi czas walczyłam z kompleksami wywołanymi jednym słowem/zdaniem
#414 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Zaliczyłam już drugi raz skalpel; mokra koszulka, lało się ze mnie. Oby tak dalej mi sżło.A potem taki eks nas zobaczy przypadkiem...to szczena opadnie...albo są tacy idioci co jeszcze chcą wrócić. A jak mogę spytać, jak Twoja walka? też unicestwiasz nadmierne kilogramy?
![]() |
#415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia w modelowaniu ciała Ci życzę, i mam nadzieję że je polubisz. Ale z biustem nie walcz, pokochaj go ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Wtajemniczenie
|
2 razy dziennie sklalpel to za duzo!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Nieregularna
|
Wczoraj pierwszy raz od 2 lat wzięłam się za jakiekolwiek ćwiczenia. Wcześniej zero aktywności fizycznej, nawet na wf na studiach sie op.....
Zrobiłam skalpel chodakowskiej, dotarłam do 30 minut i zakończyłam. Dzisiaj zrobię cały, tylko... mam takie zakwasy, że nie mogę siedzieć na dupsku. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
To jest pozbawione sensu i przyniesie więcej szkód niż pożytku
![]()
#419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Zaczęłam ćwiczyć z Chodakowska, fakt, że dopiero teraz. Zaczęła mnie irytować brak jędrności w udach, są strasznie galaretowate, mimo że są raczej szczupłe. Mam nadzieję, że po jakimś czasie uzyskam zamierzony efekt. Nie walczę o spadek wagi, bo ona akurat jest całkiem w porządku, ale trzymam za Was wszystkie kciuki, żebyście osiągnęły swoje wymarzone efekty.
![]() Z chęcią będę śledziła, co tutaj piszecie, myślę, że się czegoś od Was nauczę ![]() W ogóle mam takie pytania do Was. Miałam problemy z ćwiczeniem, które jest w 24 minucie (skalpel,są to ćwiczenia na brzuchu) i mam problem,żeby się oderwać od podłogi.. ![]() Jeszcze co mnie niepokoi, to fakt, że przy niektórych ćwiczeniach strasznie drżą mi nogi i nie umiem zapanować nad tym. Mam nadzieję, że to mija po jakimś czasie? Ogólnie mam zamiar robić od pon-pt skalpel,a w sobotę i/lub niedzielę pobiegać, koło 4km, ale nie wiem, czy to już nie jest zbyt przesadzone.. Blacktruskawka - co do skakanki, ile przeznaczyłaś pieniędzy na nią? Szczerze mówiąc z chęcią bym sobie poskakała.. ![]() Wybaczcie proszę moje pytania.. ![]() Edytowane przez omleecik Czas edycji: 2014-07-07 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.