Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z:
Ewą Chodakowską 1 8,33%
Mel B 2 16,67%
Anną Lewandowską 0 0%
Inne 9 75,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-28, 20:58   #391
Tequilla__
Przyczajenie

Dot.: Chodakowska efekty

Ja swoją przygodne z Ewką zaczęłam od Skalpela II ale był on dla mnie za szybki więc zaczęłam ćwiczyć Skalpel wydaje mi się, że jest najbardziej odpowiedni dla początkujących.

Tequilla__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 09:58   #392
Karolina Maria
Zadomowienie

GG do Karolina Maria

Dziękuję Wam bardzo za porady.
Stary 2014-06-29, 15:07   #393
youcan
Przyczajenie

...

Edytowane przez youcan
Czas edycji: 2014-06-30 o 21:38
youcan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 20:42   #394
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez youcan Pokaż wiadomość
Moja 3-miesięczna zmiana, ale przy pomocy weganizmu, Ewki+biegania
Dziewczyno, sorry ale za chuda jestes i wcale to tak ladnie nie wyglada.
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-29, 21:23   #395
Tequilla__
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Dziewczyno, sorry ale za chuda jestes i wcale to tak ladnie nie wyglada.
No dokładnie byłaś chuda i jesteś chuda nie powinnaś się już więcej odchudzać tylko zacząć ćwiczyć aby wydobyć trochę mięśni, bo naprawde odchudzać nie masz się z czego

Stary 2014-06-30, 20:30   #396
youcan
Przyczajenie

Nie uważam, żebym była za chuda bo nadal mam krągłości i tu chyba o to chodzi, żeby się dobrze czuć we własnym ciele..
youcan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-30, 21:12   #397
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
Moja 3-miesięczna zmiana, ale przy pomocy weganizmu, Ewki+biegania
Jak dla mnie jest cudownie, kosci nie wystaja, udko jest, sliczna talia i cyc jest
Bardzo mi sie podoba gratuluje
Stary 2014-07-01, 09:55   #398
Tequilla__
Przyczajenie

Cytat:
Nie uważam, żebym była za chuda bo nadal mam krągłości i tu chyba o to chodzi, żeby się dobrze czuć we własnym ciele..
Nie chciałam Cie urazić a jeśli to zrobiłam to przepraszam, oczywiście dobrze wyglądasz ale żebyś nie popadła w jakieś nadmierne odchudzanie bo ciagle będziesz widziała tylko wałki i tłuszcz

Stary 2014-07-01, 20:04   #399
Scarlett01
Przyczajenie

Cześć, można się przyłączyć?

Też mam zamiar w końcu wziąć się za siebie i ćwiczyć regularnie bo niestety tego najbardziej mi brak, ćwicze tydzień, dwa nie, albo dwa tygodnie ćwicze 3 nie i tak w kółko, stąd brak efektów...
Co do mojego wyglądu waże 62 kg i mam 170cm, nie jestem gruba,ale mam brzuszek, krągłe uda. Z natury mam wąską talię,ale nawet tam ostatnio odłożyło się trochę tłuszyku. Tu mam zamiar popracować tez nad dietą, a właściwie jednym elementem w szczególności-lubię piwko, stąd i oponka

Tym razem aby zaradzić mojej nieregularności postanowiłam narzucić sobie grafik na 30 dni z ewką i skalpelem. Interesuje mnie również płaski brzuch..który to z jej treningów? chodzi o ten 6 minutowy z pytania na sniadanie?

Pozdrawiam i zazdroszczę efektów wytrwałym
Scarlett01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-01, 21:33   #400
Tequilla__
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Scarlett01 Pokaż wiadomość
Cześć, można się przyłączyć?

Też mam zamiar w końcu wziąć się za siebie i ćwiczyć regularnie bo niestety tego najbardziej mi brak, ćwicze tydzień, dwa nie, albo dwa tygodnie ćwicze 3 nie i tak w kółko, stąd brak efektów...
Co do mojego wyglądu waże 62 kg i mam 170cm, nie jestem gruba,ale mam brzuszek, krągłe uda. Z natury mam wąską talię,ale nawet tam ostatnio odłożyło się trochę tłuszyku. Tu mam zamiar popracować tez nad dietą, a właściwie jednym elementem w szczególności-lubię piwko, stąd i oponka

Tym razem aby zaradzić mojej nieregularności postanowiłam narzucić sobie grafik na 30 dni z ewką i skalpelem. Interesuje mnie również płaski brzuch..który to z jej treningów? chodzi o ten 6 minutowy z pytania na sniadanie?

Pozdrawiam i zazdroszczę efektów wytrwałym
Trening brzucha jest dołączony na płycie do książki "Przepis na sukces" ale w 'Skalpelu' też masz trening brzucha na końcu.

Stary 2014-07-02, 09:27   #401
ananonda191
Zadomowienie

Na chomiku też jest płaski brzuch do ściągnięcia. Miesiąc ze skalpelem i płaskim brzuchem i efekty mega. W skalpelu są ćwiczenia na brzuch ale jak dla mnie za mało, trwają może z 5min.
ananonda191 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-02, 09:45   #402
Martva
Zadomowienie

Nie znoszę ćwiczeń na brzuch ze Skalpela, prawie od początku je zamieniałam na coś innego
Martva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 09:04   #403
blacktruskawka
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Chodakowska efekty

Hej dziewczyny Ja też od dziś zaczynam swoją przemianę. Tak długo się do niej zbierałam Obecnie ważę w granicach 52-53 kg przy wzroście 1,59 m Od 4 klasy podstawówki zaczęło mi się tyć(jednak zawsze byłam szczupakiem ), aż doszłam do wagi 67 kg. W 3 klasie gim. postanowiłam coś z tym zrobić.Zeszłam do 55 kg. Starałam się nie przekraczać 60 kg.Jakoś wyszło . Ale to nadal nie jest to. Zrzucenie dodatkowych 5 kg po depresji też nie pomogło.Została skóra na brzuchu +odrobinę tłuszczyku, boczki.Tyłek mam sflaczały jak stara babcia, cycki obwisłę jak po wykarmieniu 2 dzieci.Ale to jeszcze mogę przeżyć jakoś. Najgorzej jest z udami Są grube. Nieproporcjonalne do w miarę umięśnionych łydek ( kiedyś wyrobione na orbitreku). A na dodatek jako że miałam koślawość kolan i łatwo mi się na nich zbierał tłuszcz ( na i po wew. stronie kolan) to wyglądam koszmarnie.I nie mogę sobie pozwolić na krótkie spodenki nie mówiąc o jakiejś kiecce. Jak myślicie po własnych doświadczeniach, czy da się coś zrobić ćwiczeniami Ewki z takimi kolanami? I ogólnie? Mam zamiar zrzucić to do końca września.Jak sie uda to od sierpnia będę pędzić na siłownie z siostrą do której mam wyjechać na 2 miesiące właśnie. Więc planuje 2 mies. Chodakowskiej i siłowni 3-4 razy w tyg. po 3 h + dużo spacerów, biegania. Tylko boję się też o mój zapał i o to czy uda mi się osiągnąć ten cel. 4 mies temu rzucił mnie chłopak m.in. przez nienoszenie mini,szortów i pewnie te rzadkie ciało Wolał się oglądać za tymi co noszą. Więc moja samoocena i wiara w siebie jeszcze bardziej podupadła
Przepraszam,że tak chaotycznie.
Stary 2014-07-06, 09:23   #404
blacktruskawka
Przyczajenie

Dodaję zdjęcia.Tak wyglądam obecnie. Niestety zdjęcia pupy nie udało mi się zrobić. A i dodam jeszcze wymiary
BIUST : 91 cm
POD BIUSTEM : 72 cm
TALIA: 68 cm
BIODRA: 93 cm
UDO: 55 cm
ŁYDKA: 34 cm
MISECZKA : 70 C (chciałabym zejść jednak do małego B)
To chyba wszystkie dane w celu zobrazowania mojej sytuacji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0136.jpg (70,0 KB, 167 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0156.jpg (91,6 KB, 136 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0159.jpg (91,6 KB, 134 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0160.jpg (95,1 KB, 131 załadowań)

Edytowane przez blacktruskawka
Czas edycji: 2014-07-06 o 09:30
blacktruskawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 12:58   #405
Martva
Zadomowienie

Przy tych wymiarach to ja bym celowała w 70E, a nie C. Mam w biuście 92-93 i noszę 70F, a czasem G. Hmm.
Stary 2014-07-06, 13:27   #406
blacktruskawka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Martva Pokaż wiadomość
Przy tych wymiarach to ja bym celowała w 70E, a nie C. Mam w biuście 92-93 i noszę 70F, a czasem G. Hmm.
Ło matko serio? Ja dawno nie kupowałam biustonosza.Noszę to co mam.Jest gorzej niż myślałam. W liczniku na stronie Triumph mi tak wyliczyło. Co za dojarki
Stary 2014-07-06, 13:50   #407
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Wygladasz duzo gorzej niz 52-53 kg :/ Wiem, o czym piszesz i problemach ze skora, bo sama zrzucilam kiedys 30 kg i pozostalosci sa, ale fakt nie mam takiego brzucha i przede wszystkich to co piszesz o kolanach to widac, ale po prostu do takich spodenek zakladaj inne buty, a nie ciezkie adidasy. Ogolnie nie widac u Ciebie zlego wygladu ud, itp. I gdzie Ty masz cycki obwisle?? Kobieto, ciesz sie, ze masz, bo ja mam male A, gdzie kiedys mialam B/C
Stary 2014-07-06, 14:15   #408
blacktruskawka
Przyczajenie

Cytat:
Wygladasz duzo gorzej niz 52-53 kg :/ Wiem, o czym piszesz i problemach ze skora, bo sama zrzucilam kiedys 30 kg i pozostalosci sa, ale fakt nie mam takiego brzucha i przede wszystkich to co piszesz o kolanach to widac, ale po prostu do takich spodenek zakladaj inne buty, a nie ciezkie adidasy. Ogolnie nie widac u Ciebie zlego wygladu ud, itp. I gdzie Ty masz cycki obwisle?? Kobieto, ciesz sie, ze masz, bo ja mam male A, gdzie kiedys mialam B/C
No jasne,że w staniku tak nie widać.Ale jak na mój wiek są obwisłe (21 lat).A co do wagi...hm. Ważyłam się jakieś 2 tyg. temu.Może tak wygląda bo jestem przed @.
Stary 2014-07-06, 16:29   #409
phony
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blacktruskawka Pokaż wiadomość
Dodaję zdjęcia.Tak wyglądam obecnie. Niestety zdjęcia pupy nie udało mi się zrobić. A i dodam jeszcze wymiary
BIUST : 91 cm
POD BIUSTEM : 72 cm
TALIA: 68 cm
BIODRA: 93 cm
UDO: 55 cm
ŁYDKA: 34 cm
MISECZKA : 70 C (chciałabym zejść jednak do małego B)
To chyba wszystkie dane w celu zobrazowania mojej sytuacji
Patrząc na zdjęcia masz bardzo fajny typ figury- jak zleci Ci trochę tłuszczyku i pojawią się mięsnie to będziesz mieć śliczny brzuch i bardzo fajne wcięcie w talii. Już zresztą masz bardzo ładną talię, więc już sprawa ułatwiona Ogólnie wydaje mi się, że masz kobiecy typ figury, tylko po prostu troszkę...sflaczały (nie obraź się )

Masz też fajne nogi, najgorzej mają dziewczyny, które zbudowane są tak, że nie mają żadnej przerwy- nogi im się prawie do kolan stykają, u Ciebie będzie fajne wcięcie i bardzo zgrabna sylwetka.

Moim zdaniem masz o tyle ułatwioną sytuację, że jak trochę zrzucisz i podrasujesz sylwetkę mięśniami to będziesz świetnie wyglądac, bo masz taki a nie inny typ figury- niektóre dziewczyny już z racji określonej budowy nie będą dobrze wyglądać mimo sportowego trybu życia i wysportowanej sylwetki

Szczerze mówiąc to nie jest źle, jest od czego startować

Edytowane przez phony
Czas edycji: 2014-07-06 o 16:35
phony jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-06, 18:41   #410
blacktruskawka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez phony Pokaż wiadomość
Patrząc na zdjęcia masz bardzo fajny typ figury- jak zleci Ci trochę tłuszczyku i pojawią się mięsnie to będziesz mieć śliczny brzuch i bardzo fajne wcięcie w talii. Już zresztą masz bardzo ładną talię, więc już sprawa ułatwiona Ogólnie wydaje mi się, że masz kobiecy typ figury, tylko po prostu troszkę...sflaczały (nie obraź się )

Masz też fajne nogi, najgorzej mają dziewczyny, które zbudowane są tak, że nie mają żadnej przerwy- nogi im się prawie do kolan stykają, u Ciebie będzie fajne wcięcie i bardzo zgrabna sylwetka.

Moim zdaniem masz o tyle ułatwioną sytuację, że jak trochę zrzucisz i podrasujesz sylwetkę mięśniami to będziesz świetnie wyglądac, bo masz taki a nie inny typ figury- niektóre dziewczyny już z racji określonej budowy nie będą dobrze wyglądać mimo sportowego trybu życia i wysportowanej sylwetki

Szczerze mówiąc to nie jest źle, jest od czego startować
Ojej.Dzięki phony za te fajne słowa .Dobrze poznać zdanie kogoś "z boku" Dziś zaliczyłam rano skalpel i zamierzam za jakieś 30 min zrobić go jeszcze raz. 1szy raz wytrzymałam cały trening,ale nogi drżały.Może teraz będzie lepiej Tabelka już rozpisana aż do października Za miesiąc na pewno się pochwalę jakimiś zmianami Póki co będę pisać o swoich odczuciach po treningach Ewy.
Stary 2014-07-06, 19:40   #411
phony
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej.Dzięki phony za te fajne słowa .Dobrze poznać zdanie kogoś "z boku" Dziś zaliczyłam rano skalpel i zamierzam za jakieś 30 min zrobić go jeszcze raz. 1szy raz wytrzymałam cały trening,ale nogi drżały.Może teraz będzie lepiej Tabelka już rozpisana aż do października Za miesiąc na pewno się pochwalę jakimiś zmianami Póki co będę pisać o swoich odczuciach po treningach Ewy.
Nie ma za co masz świetne cycki pewnie nawet jak Ci coś z nich zleci to i tak będą w sam raz, co przy fajnej talii zawsze daje świetny efekt

Ja mam mały biust, jak schudłam to dodatkowo mi z niego zleciało i nic z tym nie zrobię, chyba że bym sobie operację fundnęła, ale nie podobają mi się sztuczne cycki

No i Chodakowska Chodakowską, najszybsze i najfajniejsze efekty są jednak po dobrze rozpisanym treningu siłowym dlatego fajnie jest połączyć trening siłowy właśnie z jakimś fitnessem, aeorobikiem co by się ćwiczenia nie nudziły (bo siłka jednak jest nudna)

Edytowane przez phony
Czas edycji: 2014-07-06 o 19:42
phony jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-06, 21:03   #412
blacktruskawka
Przyczajenie

Wiesz co..ja w sumie nie zamierzam jechać na samej Chodakowskiej. Jutro lecę po skakankę.A tak jak pisałam od sierpnia do końca września mam zamiar chodzić z sis na siłownię ( bo ona ma karnet dla 2 os. ). Na aerobic niestety nie chodzi.Będziemy też biegać codziennie, co 2 dni...więc powinno to coś dać.Niech tylko te koszmarne uda zejdą z kolanami i będzie ok. Jak się kiedyś od chłopaka (już ex) słyszało "ja dopiero teraz widzę jak ty brzydka jesteś."; powiedziane pół żartem pół serio. No to zakłuje w sercu i zaczyna dawać coś do myślenia. Ale jaka potem jest satysfakcja, sobie coś udowodnić, exowi nosa utrzeć
Stary 2014-07-06, 22:04   #413
phony
Wtajemniczenie

Chamski tekst :/ ale coś wiem o głupich tekstach byłych facetów i długi czas walczyłam z kompleksami wywołanymi jednym słowem/zdaniem
Stary 2014-07-06, 23:03   #414
blacktruskawka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez phony Pokaż wiadomość
Chamski tekst :/ ale coś wiem o głupich tekstach byłych facetów i długi czas walczyłam z kompleksami wywołanymi jednym słowem/zdaniem
No właśnie.Czasem jednym słowem /zdaniem można zrobić komuś wyrwę w psychice. Zwłaszcza jak to mówi ktoś bliski.
Zaliczyłam już drugi raz skalpel; mokra koszulka, lało się ze mnie. Oby tak dalej mi sżło.A potem taki eks nas zobaczy przypadkiem...to szczena opadnie...albo są tacy idioci co jeszcze chcą wrócić. A jak mogę spytać, jak Twoja walka? też unicestwiasz nadmierne kilogramy?
Stary 2014-07-07, 08:44   #415
Martva
Zadomowienie

Cytat:
Ło matko serio? Ja dawno nie kupowałam biustonosza.Noszę to co mam.Jest gorzej niż myślałam. W liczniku na stronie Triumph mi tak wyliczyło. Co za dojarki
No co Ty, spoko biust. Podobne okolice rozmiarowe: http://stanikomania.blox.pl/2007/06/...az-trzeci.html i co, dojarki? Serio?
Powodzenia w modelowaniu ciała Ci życzę, i mam nadzieję że je polubisz. Ale z biustem nie walcz, pokochaj go
Stary 2014-07-07, 09:29   #416
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

2 razy dziennie sklalpel to za duzo!!
Stary 2014-07-07, 09:50   #417
Szien_
Nieregularna

Wczoraj pierwszy raz od 2 lat wzięłam się za jakiekolwiek ćwiczenia. Wcześniej zero aktywności fizycznej, nawet na wf na studiach sie op.....
Zrobiłam skalpel chodakowskiej, dotarłam do 30 minut i zakończyłam. Dzisiaj zrobię cały, tylko... mam takie zakwasy, że nie mogę siedzieć na dupsku.
Szien_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-07, 09:50   #418
DoDoo
Zakorzenienie

Cytat:
2 razy dziennie sklalpel to za duzo!!
To jest pozbawione sensu i przyniesie więcej szkód niż pożytku
Stary 2014-07-07, 14:31   #419
phony
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie.Czasem jednym słowem /zdaniem można zrobić komuś wyrwę w psychice. Zwłaszcza jak to mówi ktoś bliski.
Zaliczyłam już drugi raz skalpel; mokra koszulka, lało się ze mnie. Oby tak dalej mi sżło.A potem taki eks nas zobaczy przypadkiem...to szczena opadnie...albo są tacy idioci co jeszcze chcą wrócić. A jak mogę spytać, jak Twoja walka? też unicestwiasz nadmierne kilogramy?
Ja zawsze byłam raczej szczupła, bo mam szczupłą rodzinę (bliższą i dalszą), ale miałam taki okres w życiu że się zapuściłam w tym sensie że byłam tzw skinny fat. Najpierw zresztą musiałam się uporać z psychiką (z uwagi na problemy rodzinne i nieciekawe związki wpadłam w anoreksję, potem bulimię, kompulsywne jedzenie i tak dalej), a teraz jest już OK i mam więcej ciałka, ale staram się utrzymywać je w dobrej kondycji
Stary 2014-07-07, 23:26   #420
omleecik
Raczkowanie

Zaczęłam ćwiczyć z Chodakowska, fakt, że dopiero teraz. Zaczęła mnie irytować brak jędrności w udach, są strasznie galaretowate, mimo że są raczej szczupłe. Mam nadzieję, że po jakimś czasie uzyskam zamierzony efekt. Nie walczę o spadek wagi, bo ona akurat jest całkiem w porządku, ale trzymam za Was wszystkie kciuki, żebyście osiągnęły swoje wymarzone efekty.
Z chęcią będę śledziła, co tutaj piszecie, myślę, że się czegoś od Was nauczę .

W ogóle mam takie pytania do Was. Miałam problemy z ćwiczeniem, które jest w 24 minucie (skalpel,są to ćwiczenia na brzuchu) i mam problem,żeby się oderwać od podłogi.. Też miałyście problem z tym?

Jeszcze co mnie niepokoi, to fakt, że przy niektórych ćwiczeniach strasznie drżą mi nogi i nie umiem zapanować nad tym. Mam nadzieję, że to mija po jakimś czasie?
Ogólnie mam zamiar robić od pon-pt skalpel,a w sobotę i/lub niedzielę pobiegać, koło 4km, ale nie wiem, czy to już nie jest zbyt przesadzone..

Blacktruskawka - co do skakanki, ile przeznaczyłaś pieniędzy na nią? Szczerze mówiąc z chęcią bym sobie poskakała..

Wybaczcie proszę moje pytania..

Edytowane przez omleecik
Czas edycji: 2014-07-07 o 23:39
omleecik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości