|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Cytat:
w weekend chciałabym posprzątać, pouczyć się i najlepiej wyleczyć całą trójką ![]() ![]() :pro si:
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ci takiej nocy... Nic, musisz to przetrwać... |
|
|
|
|
#393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No szkoda Też się cieszę. Pół roku temu zmieniłam pracę i nie żałuję. Wcześniejsza firma była marzeniem chyba każdego studenta czegoś związanego z produkcją, lider niezawodności, niedościgniony wzór dla innych firm. I pewnie, pod wieloma względami nie znajdzie się drugiej takiej firmy, ale po pierwszym roku oszołomienia przychodzi zawód, że ten super rozwój już się kończy, robota jest nudna i że nie spełniają swoich obietnic. Co do weekendu to dziś wielkie sprzątanie bo jutro trochę znajomych przychodzi. Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2014-09-12 o 08:56 |
|
|
|
|
#395 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nigdy nie przywieźliśmy z lasu kleszcza ale za to moja Mama była ostatnio na grillu u cioci, która mieszka przy lesie i tam złapała jednego mimo, że nawet do tego lasu nie wchodziła ![]() współczuję chorego dziecka, koleżanka z którą jeżdżę do pracy też dziś narzekała, że jej 6latek tydzień pochodził do przedszkola i też już ma gardło zawalone więc całą noc się rzucał a ona nie zmrużyła oka ![]() Rise korzystaj z ostatniego dnia bez pracy myślę, że ten blond to dobra decyzja, wrzuć później zdjęcie
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
czy to już prawie weekend? my planów nie mamy, obijaaaaaamy się żadnych gości raczej nie będzie, więc pewnie pooglądamy jakiś film, posprzątamy może
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza?
Kurcze, mam ochotę na pizzę
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mam w planie sprzątanie, pranie. I w sumie nie wiem co na weekend
Może jakieś kino, dawno nie byliśmy. Weekend bez fotobudki, więc trzeba wykorzystać
|
|
|
|
#399 |
|
Konto usunięte
|
Molise też dawno nie byliśmy w kinie, chciałabym pójść na "Lucy" ze Scarlett Johansson bo spodobał mi sie opis, a jeszcze wczoraj koleżanka była i jest zachwycona
czy w ogóle są jeszcze środy z orange? bo jakby się udało kupić taniej bilety to może bym się skusiła |
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
kopnijcie mnie w d żebym się zabrała za robotę.........
pizza mogłaby być, muszę coś sobie zamówić na obiad.... kusi mnie sushi, bo nigdy nie jadłam ale z drugiej strony sporo kasy, a nie wiem czy na jakieś dobre trafię... nawet nie wiem jak to się wybiera, bo nic mi te opisy nie mówią....dzieć wstał, kurka, spała ponad 2 h, a ja się gapiłam w kompa, jedyne usprawiedliwienie, że nos i gardło tak zawalone, że trudno mi oddychać
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam dość pizzy, jedliśmy 2 dni na kolację (dieta
) i wystarczy ![]() Chodze tu najedzona jak bąk, bo mamy tak dużo żarcia na sniadanie, że żal nie spróbować wszystkiego po troszkę No i na obiad tak samo + deser ![]() Wrócę 5kg cięższa, mówię Wam
|
|
|
|
#403 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wtedy mąż przyjaciółki zrobił sushi w domu i mnie zaprosili, pierwsze wrażenie miałam takie, że "dobre ale jakieś takie dziwne, inne" bez szału, ale z każdym razem smakowało mi coraz bardziej a teraz wręcz przepadam może poszukaj jakiegoś kuponu zniżkowego albo sprawdź czy w Twoim mieście nie ma susharni która dowozi do domu, wtedy będziesz miała mniejszy stres jeśli nie przepadasz za surową rybą albo jej nigdy nie jadłaś to na początek możesz zamówić jakiś klasyk typu łosoś wędzony + ogórek + serek philadelphia, to połączenie chyba smakuje wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
kocham hotelowe śniadania ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- dzięki! |
||
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#405 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#407 |
|
Konto usunięte
|
Scarlett no 80zł to sporo, tak jak mówiłam, poszukaj może jakichś promocji, często knajpy robią tak że w jakiś dzień tygodnia mają taniej, może też jakiś groupon albo akcja typu płacisz tyle i tyle i jesz ile chcesz- choć to raczej dobra opcja dla amatorów sushi a nie początkujących, no bo co jeśli Ci nie posmakuje?
![]() w lidlu, piotrze i pawle czy biedronce można kupić też takie zestawy sushi, ale one smakują gorzej niż takie świeżo robione więc na pierwszy raz nie polecam bo możesz się zrazić
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja mam ochotę nie na taką typową polską pizzę. W ogole w kwestii pizzy mam bardzo konserwatywne poglądy. Jak mnie kelnerka przy zamawianiu pyta "jakie sosy" to mam ochotę po prostu wyjść. Moim zdaniem prawdziwa, dobra pizza broni się sama i nie trzeba jej smaku zabijać sosami. Jeśli proponują mi sosy to zapala mi się lampka ostrzegawcza "w tej pizzerii nie robią dobrej pizzy". W życiu dwa razy zdarzyło mi się, że dostalam pizzę od razu oblaną sosami. Raz keczupem (którego nie cierpię) raz czosnkowym (a w nim majonez). Raz udało mi się w PL zjeść prawdziwą włoską pizzę, mega cieniuteńką, sos pomidorowy ze świeżych pomidorów (było kilka pestek) i polana lekko oliwą. I zjadłabym chętnie jeszcze raz takie coś, ale... nigdzie nie ma
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, my mamy w Krk fajną knajpę włoską, którą uwielbiamy i tam właśnie robią taką pizzę, o jakiej piszesz
![]() Natomiast moja idealna, to na cienkim, ale nie za cienkim cieście i z dużą ilością warzyw sosów nigdy nie biorę.
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny można dołączyć?
Mam 25 lat, od 2 męża i też od 2 jestem Panią Domu na swoich szałowych 35m2 włościach Na co dzień pracuję i opiekuje się mężem ( ) 2 kotami i królikiem.
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
A zrzucić muszę, bo mi jeszcze 9kg do zrzucenia zostało
|
|
|
|
#413 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie byłam nigdy we Włoszech, ale ludzie na gastronautach pisali że tak smakuje właśnie włoska pizza ![]() coś pięknego, byłam tam z przyjaciółką ale na pewno wrócę z Tż, jest rewelacyjna Cytat:
|
||
|
|
|
#414 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
i nie mają sosów |
||
|
|
|
#415 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też muszę. Ubyło mi 1,5 kg ![]() Cytat:
Byłam też w Tawernie Artemis (czy jakoś tak) na drugi dzień po kuchennych rewolucjach - mięcho było dobre, ale surówki A'la Geslerowa straszne. I jeszcze w jakiejś innej greckiej. Za to kiedyś kumpel zabrał mnie do jakiejś czeskiej knajpy, też koło rynku chyba jakoś w stronę przystanku Garbary (???). Fajny serek mieli ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#416 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ta czeska to "Czeska Hospoda" |
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Czeska Hospoda i to drugie to chyba był Mykonos. Chyba za wiele greckich w Poznaniu nie ma, a przynajmniej wtedy nie było (to był jakoś 2010 rok) bo długo szukaliśmy. Poznań mi się głównie kojarzy z Siuxem, wtedy był na każdym rogu, we Wrocławiu były może 2. W sumie już dawno nie byłam w Poznaniu. |
|
|
|
|
#418 |
|
Konto usunięte
|
nie kuście mnie, zjadłabym coś, nawet będę koło tej knajpy dziś przejeżdżać. a tu na śniadanie była jajecznica z awokado, zaraz jogurcik...
od kiedy wlazłam na wagę i zauważyłam, że schudłam rozmiar, a waga prawie się nie ruszyła, co oznacza, że zamieniłam trochę wstrętnego tłuszczu na mięśnie mam dodatkową motywację żeby mięśnie jednak trochę się pokazały, bo na razie jeszcze się chowają skromnie pod zapasami... ale walczymy ![]() przedwczoraj byłam na zakupach i ze wszystkiego brałam rozmiar mniejszy, a spódnicę kupiłam S (!!!), a przed sztangami brałam L, jestem zachwycona
|
|
|
|
#419 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak to zależy jak mnie coś zaiciekawi. Cytat:
ja powysyłałam
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Godne podziwu takie samozaparcie ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Byłam rano u fryzjera i zmieniłam lekko kolor
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

ale super, że firma daje Ci możliwość rozwoju i inwestuje w Ciebie 
jutro z samego rana na grzybobranie a później będę z Mamą robić przetwory z buraków 

nigdy nie przywieźliśmy z lasu kleszcza ale za to moja Mama była ostatnio na grillu u cioci, która mieszka przy lesie i tam złapała jednego mimo, że nawet do tego lasu nie wchodziła 

ale z drugiej strony sporo kasy, a nie wiem czy na jakieś dobre trafię... nawet nie wiem jak to się wybiera, bo nic mi te opisy nie mówią....

ja lubię książki, zapach papieru itd. I dobrze mi się czyta normalne ksiażki, natomiast przeczytanie jakiegoś dluższego tekstu na kompie to dla mnie katorga dla oczu.