![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]()
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ze smoczkami to jest chyba tak, że jedno się planuje a w praniu i tak wychodzi inaczej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratulacje nowo rozpoczętych tygodni. Wszystkie te cyferki są przerażające wolę o tym nie myśleć
![]() Ja też mężowi robię kanapki do pracy, a zawsze mnie przekupi tym, że ja robię takie dobre ![]() Anetka zdrowiej, a jak Ci nie przejdzie to lepiej idź do jakiegoś lekarza. Paulina a jak tam u Ciebie dzisiaj coś już wiesz?
#394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tymi co dogadują nie przejmuj się. Jednym uchem wpuść, drugim wypuść ![]() Szkoda nerwów na takie osoby ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() ostatnio znów częściej w nocy chodzę, zdarza się po 2-3 razy... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
wyjde z siebie zaraz
![]() ![]() wiedzialam ze tak bedzie, bo zawsze jak ma wolny dzien to spi do 13!!! za☠☠☠iscie albo siedzi w pracy od rana do nocy albo spi wrrr
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2014-09-17 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zanet, staram się tym oczywiście nie przejmować, ale trochę mnie to już irytuje, że mądrzą się ci, którzy powinni mieć na dany temat najmniej do powiedzenia. W ogóle mam wrażenie, że rodzina TŻ interesuje się nami wyłącznie wtedy, gdy chce się do czegoś dowalić - bez tego raczej dialogu nie ma.
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 | |||
Zadomowienie
|
hej
![]() wczoraj wieczorem próbowałam tu napisac z komórki i znowu się nie dało ![]() ![]() Teraz mała poszła z dziadkiem na dwór, to nadrobię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a te biustonosze są z zewnątrz z takiej miłej satynki, a wewnątrz bawełniane. Bardzo wygodne ![]() Komplecik kupiłam na r. 56, ale w hm mają jakąś zawyżoną rozmiarówkę i wychodzi jak standardowe 62. Były też w r. 50 ale nie chciałam brać takiego na 'styk' Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie przekręcanie maluszka nie wchodzi w grę, bo jak tylko dotknie się mojego brzucha to od razu mam skurcze ![]() No ale mały ma jeszcze trochę czasu... pożyjemy zobaczymy ![]() Teraz ide was dalej nadrobić, a później dzwonić do rosa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za buractwo! Współczuję, że musisz znosić takich ludzi. Kurde jakaś lewa ta moje szkoła rodzenia bo zero prezentów ![]() U mnie dziś 2 miesiące do porodu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zawiesina gaviscon, nawet we wloszech ja reklamują jako dla kobiet w ciąży, wiem, bo przelaczylam kiedyś na rai uno i akurat reklama leciała ![]() Cytat:
czekoladka nie denerwuj się, ![]() wlasnie wrocil z zebrania i z pracy,na październik już za chwile uloza mu grafik i chciał na początku miesiąca pracować jak najwięcej, by godziny wyrobić i mieć jak najwięcej wolnego pod koniec października, bo powiedział, ze nie wiadomo, kiedy Hania będzie chciała przyjść na swiat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
ja mam zawiesina gaviscon, nawet we wloszech ja reklamują jako dla kobiet w ciąży, wiem, bo przelaczylam kiedyś na rai uno i akurat reklama leciała ![]() Cytat:
czekoladka nie denerwuj się, ![]() wlasnie wrocil z zebrania i z pracy,na październik już za chwile uloza mu grafik i chciał na początku miesiąca pracować jak najwięcej, by godziny wyrobić i mieć jak najwięcej wolnego pod koniec października, bo powiedział, ze nie wiadomo, kiedy Hania będzie chciała przyjść na swiat ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja biorę magne b6 i maksymalną dawkę bo 3x2, tylko że jak go nie brałam to miałam bardzo często skurcze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też planowałam, że może bez smoczka się uda, a może tylko na poczatku... i co wyszło? że moje dziecko od urodzenia wolało ssać palca ![]() ![]() ![]() Do dzisiaj ssie palca i nie mam pojęcia jak ją od tego oduczyć. Na szczęście robi to tylko do zaśnięcia i w nocy jak się przebudzi Cytat:
![]() Kasia gratulacje nowego tygodnia ![]() Mi asystent pokazuje 55 dni do porodu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobitki
![]() jeeeeeny wczoraj mnie nie było, a ile do nadrabiania ![]() Kasia ![]() ![]() ![]() ![]() mam 55 dni do tp ![]() mgds wybrałabym granatową ![]() Anetka piękne bodziaki ![]() paulina no to Ty czekasz aż zejdą siniaki, a ja wysypka ![]() Kiara ja robiłam Aspat, Alat, bilirubinę i fosfatazę zasadową ![]() szybkawolna no widzę po zdjęciach, że już gotowa ![]() melleczka bardzo ładny wózeczek ![]() Zanet jesli chodzi o foteliki to masz tez aukcje na all gdzie w zestawach 3w1 np.w sevilli masz foteliki maxi cosi ![]() Keithlyn, magdula dobrze, ze wizyty udane ![]() chmielinka wybrałabym cc alekaz nie robiłabym ponownych badań ![]() Anetka skoro blisko Ciebie to pojedź i zobacz ![]() ![]() ![]() Futbolowa ja to wiecznie na głodzie chodzę ![]() ![]() szybkawolna nie wzięłabym tego fotelika...wg mnie noworodek nie powinien być w takiej pozycji paulina dobrze jednak, że pojechałaś...nikt nie lubi być w szpitalu, ale pamiętaj, że wszystko dla maleństwa ![]() Kasia no czas leci ![]() ![]() martha ja też w nocy wstawałam po rennie, bo tak mnie zgaga męczyła ![]() mi właśnie od 3 dni drga powieka i biorę Mg ![]() ![]() LolaMontez 35 tc? wow ![]() ![]() u mnie dziś obiad z wczoraj - ryż z kurczakiem, pieczarkami i serem w sosie curry ![]() dziewczyny, bo piszecie niektóre, że prasujecie już ubranka? ja już mam wszystkie poprane i przykryte. zastanawiam się kiedy mogę zacząć prasować i chować już do szaf? a drugie pytanie to czy dzwoniłyście do swojego szpitala i pytałyście co trzeba zabrać, a co oni zapewniają? czy może byłyście osobiście?
#404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() byłam na targu nakupiłam śliwek i robie chutnej śliwkowo - cebulowy do pasztetów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny fajnie, tez czasem lubie zrobic jskies mega wypasne sniadanie czy kolacje. Ale inaczej jak to robisz bo chcesz a inaczej jak wiesz ze on sam sobie nie zrobi....
Przyszla przesylka od Healtha. Kurde ta paczka to taka na odwal sie.... wszystko w srodku latalo, nie wiem czy jest wszystko musze sprawdzic ale net mi padl i tylko na tel mam... ale jakis taki niesmak. Wasze paczko od niego Tez tak wyglądały ? Niechlujnie...
![]() |
#406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paulina, jak tam? Mam nadzieję, że sytuacja się normuje i szybko Cię wypuszczą ![]() Gonia?? Gdzie jesteś, jak Twoja szyjka?
![]() |
#407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ciazy mozna tylko zobojetniacze na pewno sa to gaviscon i rennie a reszta to nie wiem. Na szczescie rennie na mnie działa ![]() Czekoladka a jakbyś na niego nakrzyczala? Na mojego działa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- manieczka czy ja pakuje torbę?? Nieeeee póki co prócz jeden piżamy i szlafroka z którym na codzień sie nie rozsaje to nie miałabym tam co wsadzić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj pakuję torbę ![]() czekoladka Do jednego rossmanna sie nie dodzwoniłam, a w pozostałych trzech nie ma tej promocji ![]() ![]() Jakby któraś chciała skorzystać to po zapisaniu się do newstselera h&m na maila dostaje się rabat -25% na wybraną rzecz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje kolejnych tygodni
![]() U mnie pozostało 63 dni zaczął się 32 tydzień ![]()
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
Szybkie pytanie: kupowałyście proszek do prania dla dzieci zarówno do kolorów jak i do białego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
Wczoraj mnie z Wami nie było, bo Mama przyjechała w odwiedziny...a tyle do nadrabiania to jeszcze nie miałam. :P Pleciugi z Was.
![]() ![]() Wczoraj też miałam wizytę u Ginki oraz USG. Na USG wszystko w porządku. ![]() ![]() Wczoraj dokonałam zakupu wózka. Jest cudowny! Zakochałam się, a ten kolor! ![]() Podsumowując to w gruncie mam już wszystko. ![]() ![]() Paulina co z Tobą? Co dziś lekarze mówią?
#412 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() Właśnie słucham ze kobieta w ciazy w Katowicach wzięła udział w wypadku bo 4 samochody sie zderzyły, jak mówią na RMF to pewnie nie za dobrze :-/ oby wszystko było dobrze masakra ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#413 |
Rozeznanie
|
a taki ?
![]() http://allegro.pl/nosidelko-ferrari-...609260283.html
#414 | ||
Zadomowienie
|
U mnie jednak będzie mega warzywne leczo, cukinia sobie stała taka samotna już pare dni, dokupiłam paprykę i inne pierdoły już się robi
![]() Byłam w ogóle w biedronce zrobiłam większe zakupy i dostałam 2 zdrapki , miałam taką nadzieję że wygram samochód ![]() ![]() Paulina - odezwij się co tam u ciebie .... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#415 |
Wtajemniczenie
|
Paulina.....
kurde, chyba jej nie puścili do domu, tak to by napisała..... eh.. sillesianna a Ty gdzie się podziewasz? kurde... może i ja już powinnam coś zacząć prać? ![]() muszę się za to wziąć, a najpierw to ten proszek kupić ![]() chyba jelpa wezmę, ale tylko do kolorów w ogóle chciałam brać ostatnio kosmetyki do kąpieli, ale w sumie doszło do mnie, że w zasadzie Jasiek nadal kąpie się w takim płynie 2w1 i on się nada dla niemowlaków, to spróbuję go użyć i dla małej, jak będzie ok to będę im 1 kupować
#416 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super, że wszystko w porządku takie informacje to można czytać ![]() No właśnie chwal się wózkiem...
![]() |
#417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() happywoman, cieszę się, że wszystko okej ![]()
![]() |
#418 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oby nic jej ani dziecku się poważnego nie stało ![]() ostatnio jestem przewrażliwiona na tym punkcie... jak niedawno była ta sytuacja co facet po pijaku zabił w wypadku ciężarną to czułam się jakby ta kobieta była jakąś bliską z rodziny ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam nade wszystko lekturę tego bloga: http://osiemgwiazdek.blogspot.com/20...-ci-powie.html oraz obejrzenie: http://fakty.tvn24.pl/fakty-ekstra,5...ch,451495.html Życzę Ci z całego serca abyś nigdy nie musiała się przekonać na ile dobry fotelik jest ważny, ale tego się przewidzieć nie da, a sądzę, że żaden rodzic nie chciałby sobie kiedyś pluć w brodę, że chęć zaoszczędzenia 200zł na foteliku kosztowała go życie lub zdrowie własnego dziecka. Edit: Żeby nie było, że piję do Ciebie ![]() Ten który wkleiłaś nie jest zły ![]()
"Z miłością lepiej nie żartować, bo tylko ona uzasadnia świat..." Edytowane przez melleczka Czas edycji: 2014-09-17 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.