![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
My też za godzinę siadamy do pierwszego stołu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]()
#393 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Cóż ja jedna z 3 książek zostawiłam bo tz oczywiście wczoraj z mina kota ze shreka ze niema nic więcej.
Ok mowię nie wnikam co ty na to ale ta książka ląduje jako prezent i dobrze ze jej nie ruszałam. A reszta ... Prezenty dalej lezą pod gitara ( ustrojona jako choinka) a nikt sie nie rusza żeby cos otwierać. Francuzi to naprawdę nie spieszący sie naród. A za godzinę do siostry jedziemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Konto usunięte
|
Hm...
Smacznego jajka ![]() Bo u mnie pogoda bardziej wielkanocna jednak. Przynajmniej niegdyś tak bywało na Wielkanoc... Na tvp Historia leci Ja, Klaudiusz, produkcja BB z polskim dubbingiem, wielce niegdyś chwalonym. Oglądałam ten serial baaaardzo dawno temu, lepiej go zapamiętałam, inaczej, cóż, zestarzał się...To znaczy, zestarzeliśmy się oboje ![]() Miłego. Idziemy na jakiś spacer, było piękne slońce od rana, ale powoli zaczyna się chować... Yes,yes,yes jak mawiał były premier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
U nas po śniadaniu
![]() Prezenty udane, te o których wiedziałam, bo sama kupiłam i te z zaskoczenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja Klaudiusza mi się tez lepiej czyta, a teatralna wersja tej ekranizacji, choć dobra gra aktorska - nie do końca mi pasuje. Obejrzec warto cadfaela ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2014-12-25 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cadfaela, na razie 1 odcinek, obejrzałam..Lubię takie seriale bez udziwnień od czasu do czasu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Gang Iren
|
Kamlisa to na bogato! Super prezenty dostalaś
![]() Ja wiedziałam co dostanę, ale i tak się cieszyłam ![]()
#399 |
Zadomowienie
|
Witam Świątecznie, cięższa o 5 kg
![]() ![]() ![]() U mnie też prezenty trafione ![]() ![]() Kama, byłam pewna, że pisałam o szmince ![]() ![]() ![]() Oderwijcie się kobitki od stołów i chodźcie tu na chwilę, bo pusto u nas. ![]() Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2014-12-25 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
Witajcie w ten świąteczny wieczór.
Wydaje mi się, że aż tak dużo nie jadłam, a czuję się jak Juka - w ciąży spożywczej ![]() Juka - mniejsza o nazwę koloru, ale na jaki kierunek się zdecydowałaś - koral, brudny róż, czy jeszcze coś innego? |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
malinowy róż z odrobiną czerwieni - kolorek delikatny ale widoczny na ustach. Wydaje mi się, że raczej na szare pory roku. Nas wiosnę, lato - kupię coś żywszego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
No proszę , Juka i już o kolorze nude nie ma mowy
![]() ![]() Ja niby na raz dużo nie zjadłam, a tez, jak to świetnie określiłyście - ciąża spożywcza, czyli cos zalega na żołądku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Świeci słońce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez udane. ( karta podarunkowa ,€ , książki, taki wielki kapec na dwie stopy idealny do czytania książki z kubkiem herbaty
![]() Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
witaski babeczki
![]() u nas też obżarstwo pierwsza klasa.... mimo, że na prawdę mało jadłam czuję to samo co Wy: ciąża spożywcza ![]() poza tym nawet nie wiecie jak się cieszę, że już się święta kończa ![]() ![]() u mnie od rana popaduje śnieżek ![]() ![]() a to już mi się mniej podoba ![]()
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
a tz mnie wkurzył - z cierpietnicza miną oznajmił, ze przytył...60 deko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() U mnie śnieg pada!! Niech zostanie tak do jutra chociaż, żeby dzieciaki się nacieszyły ![]() Wczoraj ciężki wieczór był. Moja córa miała wypadek. Poślizgnęła się we wannie i upadła cipką na kran. Strasznie krwawiła. Boli ją, ale na szczęście dziś już lepiej. I rana nie jest duża, tylko takie wrażliwe miejsce. 5 godz spędziłyśmy w szpitalu.
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Gosia, straszne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja po świętach
![]() Gosia- straszne...jejku współczuję córce. Oby szybko się wszystko zagoiło. Za oknem -7C. Brrrrr.....Kawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
BAN stały
|
Dzień dobry. Napadało dużo białego i jest minus siedem, więc duża szansa, że zostanie. Pozdrawiam spod Tatr.
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Dopiero wstałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
Anyżku, szkoda, że mojej nie możesz przy okazji zgubić.
![]() Dzień dobry ![]() U nas śnieg. Fajnie ![]() Ja sprzątam, potem muszę trochę popracować, a wieczorem spotkanie z przyjaciółkami z czasów szkolnych. Znam się z nimi ponad 35 lat (o Matko, strasznie to brzmi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Jak to było? ciąża spożywcza
![]() ![]() Ogarnęłam trochę mieszkanie po świętach. O 15 umówiona kawa z przyjaciółką. Chyba szybkie brownie zrobię.... Nie wiem jak to możliwe, ale w ciągu 2 dni obejrzeliśmy z Tż 3 beznadziejne filmy ![]() ![]() No i jeden film do płaczu You are not you. https://www.youtube.com/watch?v=SE0m-N-b1VA Kamlisa- twój Tż jest boski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
BAN stały
|
Kurcze, a ja się nie objadłam. Właśnie sobie uświadomiłam, że głównie piłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Konto usunięte
|
, Pisałam, że wole słońce i mróz, ale chyba odwolam..
U nas tak dzisiaj było.. Bez śniegu. Ale jak zimno ![]() Myślałam, że oszaleję, twarz mi zamarzła, dłonie niemal odpadły, rękawiczki za cienkie miałam. Musze pomyśleć o zimowym kremie. Widzieliśmy ostatniego Hobbita. Coż, z tych trzech, ta byla najlepsza, nie przysnęłam, jak na poprzednich, ale i tak uważam, ze to przesada - wziąć niezbyt grubą książkę dla dzieci i zrobić wielogodzinny film. Bardzo dużo ludzi było, my zazwyczaj wybieramy taka porę, że niemal sami jesteśmy na sali, a dziś było dość tłoczno. Ale to chyba było jedno z niewielu miejsc, gdzie była wersja 2d z napisami, nie dubbingiem, który w poprzednich był okropny... Nie przejadłam się , nie było czym. Minimalistyczna wersja świąt w miarę wypaliła ![]() Zostało masa warzyw, ale trafią do sałatki, ktorą i tak planowałam na sylwestra. Tż tak ładnie i drobno kroi, nie można nie wykorzystać... |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Gosia współczuje córci. Wiem co to za bol ... Mając jakies 5-6 lat tak wyrznelam miedzy nogi z drabinki na podwórku. Kiedys były takie metalowe przy blokach. Oj niewiem nawet jak doszłam do domu. Chyba zawołali mamę ( okna na podwórko wychodziły) , zreszta słyszała ten ryk.
Kilka godzin na pogotowiu , krew itp i trauma. ... Juz potem uważałam. Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Aussie, 600 g, czyli 60 dag
![]() ![]() Na jutro zapiekanka z ziemniakami i kiełbasą ![]() Beti, o ile Władca Pierscieni to zasłużona trylogia, o tyle Hobbit jest faktycznie materiałem na jeden, ponad dwugodzinny film. Rozciągniecie go w 3 części to już czysty marketing i przegięcie z efektami specjalnymi. Czytam Akunina na przemian z rosyjska urban fantasy, czyli Patrolami Łukjanienko. Ponieważ nie do końca pamiętałam zawartość początkowych części - musiałam wrócic do podstaw. Akunina mam już troche dość, jak skoncze fantasy rosyjska - siegne po ostatni tom Lawrence, Cesarz cierni. Mocna fantasy z antybohaterem w roli bohatera ![]() Filmów nie ogladałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Konto usunięte
|
Kama,
jestem fanką Władcy... Oglądam za każdym razem, jak leci w tiwi gdzieś... Acz 3 puenty w ostatniej części to gruba przesada ![]() My jakieś durnowate sf teraz - Dawca pamięci. omijajcie ![]() Za to Ja, Klaudiusz, mimo teatralnego stylu i niesamowitej powolności ![]() W 13 Evanovich znowu ostro iskrzy miedzy Stefką a Komandosem...A babcia Mazurowa przechodzi samą siebie ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Łukjanenkę czytuje/czytywał tż, podobała mu się dosyć, z tego co pamiętam. Podsunęłam mu tez też Kamszę, o której pisalaś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
pustawo...U mnie mrozik, ale praktycznie bez sniegu, mało przyjemnie...basen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Konto usunięte
|
Zimno, wietrznie, słonecznie..
Ze trzy płatki śniegu spadły...Płateczki bardziej ![]() Nie mam spacerowej motywacji, nie chce mi się nosa sobie odmrażać ![]() Seriale wygrały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.