![]() |
#391 |
Przyczajenie
|
![]()
WROCŁAW
Od jakiegoś czasu nosiłam się z myślą zmiany mojego ginekologa. Poczytałam opinie na forum i odwiedziłam dr Martę Górecką-Balcerek z Mediconceptu na ul. Krzyckiej 94. Obawiałam się, że będę musiała długo czekać na wizytę, więc zadzwoniłam na prywatną komórkę. Pani doktor przyjęła mnie już następnego dnia bez rejestracji. Jest naprawdę rewelacyjna! Wszystko o co się zapytałam wytłumaczyła, jest bardzo sympatyczna i kompetentna. Z mężem staramy się od jakiegoś czasu o dzidziusia i pani doktor przedstawiła mi plan, jakie badania będziemy robić w jakim czasie. Także dziewczyny, polecam, polecam i jeszcze raz polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
ponawiam swoje pytanie o dobrego ginekologa w Słupsku
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Rozeznanie
|
WROCŁAW
może mi ktos powiedziec cos na telmat Krzyszfota Łątkowskiego z bulwaru ikara? |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
GDAŃSK
lek. med. Ewa Stefanowicz-Kujawa specjalista położnik-ginekolog, endokrynolog, ginekolog dziecięcy Bardzo delikatna, udziela wyczerpujących informacji. Przyjazna kobieta, która sprawia, że wizyta przebiega w miłej i niestresującej atmosferze. Polecam. ul. Kowalska 5/1 (Gdańsk Główny), tel. 305 79 72, koszt wizyty 70 zł, cytologia 20 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
WARSZAWA
przeczytałam w dziale o złych ginekologach o dr. Kupniewskim z przychodni przy chełmskiej mi on odpowiada jest b delikatny nigdy nie odmówił mi pomocy nawet jak nie byłam zapisana , w obejściu jest może zbyt bezpośredni co niektórym koietkom się nie podoba ale mi odpowiada jego bezpośredni sposób bycia zawsze mówi wszystko wprost bez owijania w bawełnę dla mnie to akurat zaleta , że nie jest złym lekarzem świadczy to że jak zmienia przychodnie w której pracował na inną to pacjentki za nim pielgrzymują i zapisują się na wizyty naewt z odległych dzielnic |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
KRAKÓW
czesc potrzebuje dobrego ginekologa (kobiety) z Krakowa. Wizyta prywatna byle dobra lekarka. Chodzi o badania i tabletki anty. Z góry dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Kraków
Kraków
Prywatnie chodziłam do pani Masior na Kazimierza Wielkiego, Osteomed. Miła, sympatyczna, delikatna, zleca systematycznie badania, od razu robi badanie piersi. Nie wiem czy przyjmuje w jakiejś przychodzni ale 60zł za wizytę to trochę dla mnie za dużo biorąc pod uwage to że płacę także za tabletki. Teraz chodzę do pana Zaparta, przyjmuje w przychodni na Kurdwanowie, w poradni dla kobiet. Jeśli kogoś nie zraża wygląd państwowego gabinetu szczerze polecam wizytę u tego lekarza. Jest bardzo kompetenty, wyczerpująco odpowiada na pytania, robi badania piersi, przeprowadza kompletny wywiad. Raz w tej samej przychodni byłam u pani Chmury, nie mam jej nic do zarzucenia, więc jeśli traficie na nią możecie iść w ciemno. tel. do przychodni : 126599241 |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Przyczajenie
|
ZAKOPANE
tu moge polecic Danute Gruszke - Wróbel. specjalista ginekolog - poloznik |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
A Lublin?????????
Słyszał ktoś moze o Panu dr Irosławie Szymańskim przyjmuje w Feminie na ul. Rzeckiego a pracuje w Szpitalu Kolejowym w Lublinie Słyszałam kilka dobrych opini na jego temat Czy mzoe ktoś to jeszcze potwierdzić? |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
TARNOWSKIE GÓRY
Podobno bardzo miły i kompetentny jest ginekolog przyjmujący w BIM-MEDZIE na ul.Mickiewicza, ale niestety nie znam nazwiska ( jest tam tylko jeden ginekolog), ok.40 lat ma ![]() Przychodzi do niego wiele młodych dziewczyn na wizytę. Sama się do niego wybieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
KRAKÓW - Dziewczyny, mam pytanie. Nie wiecie może co stało się z dr Dziurą-Rosą z przychodzi przy ul. Szwedzkiej? Lubiłam tę kobietę (bywałam u niej czasami, kiedy nie było mojego ginekologa pod ręką), a ona zapadła się pod ziemię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
OLSZTYN
szczerze i gorąco polecam dr Wojciech Gimełła.czlowiek zawsze skory do wszelkiej pomocy ,sumienny,badzo delikatny,dbajacy o wszelkie nawet najmniejsze szczegoly,lekarz typu"lepiej dmuchac na zimne anizeli potem gasic ogien",usmiechniety, stwarzający niesamowita atmosfere ktorej jak dotad nie udalo sie stworzyc zadnemu innemu lekarzowi (a puki zaczelam korzystac z uslug doktora Gimełły bylo ich wielu).ide do niego z checia gdyz wiem ze zrobi wszytsko aby pacjentka czula sie jak najlepiej i jak najbardziej komfortowo.na kazdej wizycie usg dopochwowe, o wszelkich wynikach badan Pan Doktor(o ile sa zle)informuje telefoniczniei wtedy umawia na wizyte(dobrze poniewaz niepotrzebnie nie musimy za kazdym razem latac po wyniki) jest pracownikiem szpitala miejskiego w olsztynie.dla swoich pacjentek (jak mi kiedys powiedzial)zawsze znajdzie sie miejsce w tym szpitalu(a z tym bywa ciezko). podsumowujac powiem tylko ze dobrych killka lat temu uratowal w ostatniej chwili zycie mojej kochanej mamie, ktora lezac w ostrodzkim szpitalu nie mogla liczyc na pomoc zadnego z lekarzy gdyz nie mogli rozpoznac co sie nia dzije.ojciec zabral ja do olsztyna gdzie dr Wojciech od razu rozpoznal chorobe i rozpoczal stosowne leczenie dzieki ktoremu moja mausia jest dzis na tym swiecie. moge smialo powiedziec ze jest to nasz lekarza rodzinny poniewaz wszytskie panie z mojej rodziny korzystaja z uslug Pana doktroa ![]() przyjmuje tylko prywatnie (wizyta 70zl-bezwarunkowo(tzn nawet jesli jest wykonywana cytologia oraz inne badania koszt wizyty jest staly)) podaje adres ul. 1-go maja 1/4 przyjmuje w poniedzialki, wtorki, czwartki i piatki od godz 15(sprawdze jeszcze dokladnie bo nie jestem pewna) nr tel (089) 5277356, 602105589 rejestracja telefoniczna(raczej konieczna gdyz ciezko sie dostac bez niej) codziennie po godz 14.30 ![]() Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2006-08-23 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Łódź
Dr Bożena Łukaszyk- Wojciechowska z ul. Marysińskiej. to mój pierwszy gin i jestem bardzo zadowolona. Wysłucha, wypyta...dokładnie przebada także piersi. Jest miła i cierpliwa i w ogóle dla mnnie super. Wiztya kosztuje 60 zł (z cytologią 75 o ile dobrze kojarze) tylko usg nie ma na miejscu... |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Przyczajenie
|
Kraków
dziewczyny poleccie mi jakiegos dobrego lekarza w krakowie który wyleczy mnie z nawracajacych grzybic ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-09-11 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dr.glanowska ul stolarska...przeszukaj watek tam ja dziewczyny chwaliły ![]()
największa jędza w tym kurniku !!! ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-09-11 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Przyczajenie
|
ZABRZE
Polecam dr.Kucharka, przyjmuje na ul.Wolności z NFZtu, w budynku gazobudowy, facet super, sympatyczny, mily, dobre podejscie, swietnie wyposazony gabinet, nawet usg na miejscu, przyjmuje tez w Bytomiu, podobno dobry tez w prowadzeniu ciazy... mi osobiscie polecila go kolezanka ok jest rowniez dr.Oles, przyjmuje w Mikulczycach w ratuszu, ale jesli chodzi o wyleczenie z czegokolwiek to ciezko, ale podejscie ma swietne do pacjentek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Rzeszów
Polecam doktora Marka Janickiego ![]() ![]() przymuje na Fredry 7a ![]() Edytowane przez Kadunia Czas edycji: 2006-10-11 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
BAN stały
|
KRAKOW
Dziewczyny czy wiecie cos moze o lekarzach którzy przyjmuja w Scanmedzie na Armi Krajowej? Jest ich tam troche i nie wiem do kogo sie wybrac? |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Przyczajenie
|
![]()
Płock
Polecam dr Piotra Białeckiego. Jest to lekarz z Winiar. Prywatnie przyjmuje w gabinecie na Tysiąclecia ( z tyłu dawnego Jubilata, nad bankiem). Jest rzeczowy i konkretny, zawsze dostępny pod telefonem, chętny do pomocy. Szczerze polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
Cytat:
dr Skrocki ma w tej chwili 2 przychodnie, na placu Grunwaldzkim ina placu Kosciuszki i chodza tam tlumy studentek. Przyjmuje tam m.in dr Dubiel- horror!- patrz forum ZLY GINEKOLOG- kogo NIE polecamy. Ja mialam przyjemnosc z dr Skrockim w maju- spoznial mi sie okres a test ciazowy wyszedl negatywnie, pan dr po badaniu stwierdzil ze nie wie czy jestem w ciazy, najlepiej zrobic usg za 60 zl- na bezplatne czeka sie miesiac, ale nie zaproponowal badania krwi pod katem ciazy. Generalnie wizyta byla super ekspresowa bo nie mial czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
Interesuja mnie wszelkie opinie na temat:
- dr Kapelusza-przyjmuje w ,,Prywatnej Przychodni dr Skrocki" i w szpitalu na Brochowie oraz -dr Bloka- Przychodnia AA-VITA BUDPOL na ul.Raclawickiej i wroclawskie kliniki |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Przyczajenie
|
DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Kraków
Witam, Mam ogromna prosbe, czy moglybyscie wypowiedziec sie na temat trzech lekarzy ktorych mi polecono. Dr Skolicki przyjmuje prywatnie w Skolmedzie na ul.Beliny-Prazmowskiego i drugi to Dr Dziedzic przyjmuje z funduszu na ul.Komorowskiego.Bede wdzieczna za każdą informacje.I jest jeszcze Pani dr Ewa Kaim ktora przyjmuje w Towarzystwie Świadomego Macierzyństwa na Dietla(kiedys na Starowislnej).Czy cos wiecie na temat tego towarzystwa? Bede wdzieczna za kazda informacje. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Przyczajenie
|
![]()
Łódź
Z całego serca polecam Pana Doktora JACKA OPINC z Łodzi. Jestem zaszokowana opinią, która pojawiła się na forum "Zły ginekolog" na Jego temat, zresztą opisana sytuacja nieco mija się z prawdą. Jest to prawdziwy lekarz z powołania, przyjął mnie w siódmym miesiącu ciąży, kiedy inny lekarz ciągnął ode mnie kupę kasy i nie robił nic, był przy tym niesympatyczny, niedelikatny itd. Zgadzam się, że dostać się do niego to nie lada wyzwanie ale świadczy to o tym jakim lekarzem jest, nie wiem skąd laska twierdzi że za wizytę bierze 70 zł, bo bierze 60 zł i możesz siedzieć w gabinecie tyle ile potrzebujesz. Gdy rodziłam mojego synka, był ze mną na sali operacyjnej, interesował się moim stanem zdrowia również po. Był do mojej dyspozycji 24 godziny na dobę. Naprawdę polecam go wszystkim moim znajomym. Zresztą nawet teraz jestem pod jego opieką i jeśli zdecyduje się na drugie dziecko będę chciała żeby to on mnie prowadził. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-09-11 o 09:50 Powód: Dopisać miasto |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Przyczajenie
|
Polecam dr Jacka Opinc
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Przyczajenie
|
Krakow
Tydzien temu bylam u pana Jerzego Skotnickiego. Znalazlam jego strone internetowa i po przeczytaniu ksiegi gosci gdzie znalazlam same pozytywne wpisy postanowilam sie do niego wybrac. Koszt wizyty to 50zl. To byla moja pierwsza wizyta u ginekologa. Musze przyznac, ze nie mam mu nic do zarzucenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Przyczajenie
|
witam!
Prosze poradzcie mi jakiegos ginekologa (kobiete) z Krakowa która jest dobrym i miłym specjalista i przepisuje tabletki antykoncepcyjne bo czytajac tutaj opinie to różnie bywa z tymi tabletkami. Dzieki wielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.