|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Miał być obiad dla rodziny ale jest normalne weselicho na 50os ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie 3 dzień diety odhaczony ![]() Jutro chce rano wstać i poćwiczyć ![]() Jakiś skalpel czy coś ![]() Właśnie się zastanawiam czy na tej diecie teraz ćwiczyć mam 3 czy 4 w tygodniu... Zawsze starałam się te 4x ćwiczyć, ale mam teraz mniej kcal i może te 3x starczy... W sumie zawsze lepiej zacząć z mniejszego pułapu i ewentualnie podnosić, czy nie ? ![]() Teraz mam jakieś 1200-1350kcal - wliczając też warzywa do bilansu, bo wiem że nie raz się nie wlicza... ![]() W ogóle dziewczyny liczycie kcal ? Ćwiczycie coś ? Jak tak to często ? I co w ogóle ? ![]() 100 pytań do ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Cytat:
![]() Ale slub to tylko formalnosc... No chyba ze chcecie miec wesele ![]() Mycha, ja na poczatku nie chcialam brac slubu, ptem zaczelismy starania o malenstwo i maz z zaskoczenia mi sie oswiadczyl ![]() ![]() A tak powaznie to kocham go i mi bylo wszystko jedno czy bysmy byli malzenstwem czy nie... Na pierscionkach tez mi nie zalezy... Poza obraczka i tak innych nie nosze... Kwiatow tez nie lubie dostawac ![]() Kala, ja nic nie licze ![]() ---------- Dopisano o 03:25 ---------- Poprzedni post napisano o 03:00 ---------- A tak w ogole to moje dzietowanie ma sie dobrze i zaczynam czuc luzy w spodniach... Niestety tylko cera mi sie spaskudzila, ale na razie zrzucam to na wydalanie jakichs swinstw z organizmu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:27 ---------- Poprzedni post napisano o 03:25 ---------- Do tego czuje ze mi sie opryszczka chce wykluc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Rozeznanie
|
Ja nie liczę kalorii bardziej patrzę na to co jem na wartości odzywcze.
Ale dzisiaj ciepły poranek nawet mi sie wstawać nie chciało ale budzik to bezlitosne stworzenie ![]() ![]() Moj mi sie oswiadczyl tez nie spodziewanie nawet o tym nie rozmawialiśmy. Ale ja i tak uważam ze bal sie tego ze jak wyjadę spowrotem po studiach do rodzinnego miasta mogę nie wrócić. Co do maleństwa to moj M. Zaczyna mi juz zawracać głowę. Ale nie jestem pewnie czy finansowo sobie poradzimy. Czas pokaże ![]()
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Anja, powiem ci z doswiadczenia, ze lepiej najpierw prace znalezc, troche doswiadczenia zdobyc i miec do czego wracac, bo potem z malenstwem to ciezko znalezc cos bez doswiadczenia. Sama doswiadczam to na sobie, ale znow maz rozumie moja potrzebe rozwoju i jesli bym dostala lepsza prace od niego to zrezygnowalby z obecnej pozycji, poswiecil wiecej czasu dzieciom i zajalby sie wlasna dzialalnoscia, bo pomysl i wstepny plan ma
![]() Zreszta podejrzewam, ze jestes jeszcze mloda, wiec, glupio powiem, masz jeszcze czas ![]() ---------- Dopisano o 03:58 ---------- Poprzedni post napisano o 03:56 ---------- Ja w sumie chcialabym jeszcze jedno lub dwojke (najlepiej blizniaki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
Dokładnie zgadzam sie z Tobą ale wokół Nas wiele osób w naszym wieku powiększa rodzinę z wyboru lub bez wyboru i juz moj M. Sie niecierpliwi. Właśnie stabilizacja zawodowa to ważne bo później co robić z dziura w Cv. Ja narazie sie rozglądam za inna praca teraz mam pól etatu w dodatku na zastępstwo :/ marzy mi sie coś w zawodzie ale to różnie może być. Szukam pracy gdzie będą mnie szanować a nie jak tu mam- masakra jakaś.
Popieram pomysl na dwójkę odrazu ![]() ![]()
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Heh... Decyzja musi by wasza a nie dlatego, ze inni maja dzieci... Bo zrobic latwo (wiem, czesto bardzo trudno
![]() ![]() A powiedz mi, jakie ty masz wyksztalcenie?
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Incognito nieee, dla mnie ślub to nie tylko formalność
![]() Ja bym najlepiej zrobiła tak kameralnie, tylko dla najbliższych ale Tż chce zaprosić całą rodzinę, więc chcąc nie chcąc trzeba szykować kasę. Ehh pogadałabym z Wami bardziej na bieżąco ale średnio mam czas, teraz też tak na szybko wpadłam, zaraz zbieramy się do pediatry. Może po południu mi się uda. Milego dnia chudzinki! ![]()
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() u mnie wczoraj bez ćwiczeń, średnio dietetycznie... Dziś mam w planie w południe się ruszyć, ale jakoś mało weny i motywacji mam ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- u mnie tak będzie, bo i ja i Tż jesteśmy niewierzący. Ja z 3/4 mojej rodziny nie mam konktaku lub nie chcę tych ludzi widzieć (bo mieli mnie w dupie jak trafiłam do domu dziecka itd..), a Tż ma podobną syt - rodzina bardzo skłócona. Bardziej przyjaciół zaprosimy niż ciotki-klotki. Jak liczyliśmy wyszło nam max 25os
![]() |
#399 | |||
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() O matko ! O której wy wstajecie ? ![]() Ja myślałam że wcześnie wstałam dzisiaj - o 6 ![]() I ćwiczyłam ![]() ![]() Pierwszy raz robiłam Turbo wyzwanie Ewki i Wam powiem że mega ![]() Cytat:
![]() Mam problem z jedzeniem ![]() ![]() Uwielbiam jeść i kurczę chciałabym kiedyś po prostu zdrowo się odżywiać, trzymać wagę ale też raz w tygodniu sobie wypić % czy zjeść kawałek ciasta czy nie wiem - loda ![]() ![]() Ehhhhh ![]() Cytat:
![]() Chce zmienić coś już na stałe ![]() ![]() Cytat:
Trzymam się ćwiczeń, postanowiłam ćwiczyć co drugi dzień. Zobaczymy ![]() Trzymam za Ciebie kciuki ![]() ![]() Co do ślubu jeszcze to mam podobnie jak Ty... więcej będzie znajomych niż rodziny... Mój TŻ z rodziny zaprasza tylko rodziców... Taka sytuacja... Rozumiem Cię całkowicie ![]() Ślub mamy tylko cywilny w Urzędzie a potem ceremonia humanistyczna w plenerze, prowadzona przez celebranta - taka dla nas tylko i dla najbliższych ![]() Ja w Boga wierzę, ale do kościoła nie chodzę i dla ślubu kościelnego nie będę tego zmieniać bo tak wypada... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Kala a właśnie miałam jeszcze Ci pisać- strasznie zazdroszczę imprezy w plenerze
![]()
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
Uroczystość weselna na świeżym powietrzu to chyba marzenie każdej z Nas. Ale ile z tym problemów, zmartwień czy pogoda dopisze. Jednak życzę powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Odpisuję na raty, przepraszam
![]() Ja niby oficjalnie nie liczę kalorii ale gdzieś tam z tyłu głowy liczę tak w przybliżeniu ![]() I melduję, że stosuję się do kary dotyczącej skłonów, wczoraj zrobiłam 50, do tego 90 brzuszków, 20 przysiadów. Może i nie dużo ale uwierzcie, że nie mam siły na więcej. W nocy pobudki co 2-3 godziny do małego, dzień na dobre rozpoczynam koło 5.30 więc nie mam mocy. Ale przynajmniej nie mam czasu za bardzo podjadać ![]()
![]() |
#403 |
Rozeznanie
|
incognito6 - jestem licencjatem
![]() ![]() kala2505 - przyznaje się jestem 100% rannym ptaszkiem ![]() ![]() przeklete_pragnienia - ![]() ![]() Naltontor - to fakt cudowna wizualizacja już mi się tworzy takiego ślubu na łonie natury ![]() mycha9393 - to jak u mnie z mojej strony było z rodziny nie pełne 10 osób ze mną moimi rodzicami i siostrą z chłopakiem i jedna ciotka z mężem i dziećmi. Moja Mamuśka prosiła bym po całej rodzinie rozniosła zaproszenia ale tylko się na denerwowałam a i tak nie przyszli... najlepsza była moja chrzestna matka na nk.pl mojej mamie napisała że nie przyjdą. Żałosna rodzina. Mój M. jest bardzo zżyty z rodziną od niego było 70% gości. u mnie większość to przyjaciele, przyjaciółki - moja wartościowa rodzina. ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- A co do oczekiwań na @ to ja mam mieć teoretycznie w niedziele okres ale jakoś nie czuję się okresowo. Zazwyczaj już tydzień przed miałam strasznie bolesne i powiększone piersi i bóle podbrzusza a teraz nic cisza, czasem coś zakuje w podbrzuszu ale bez jakiś tradycyjnych objawów. Może z tych nerwów mi się co przesunie albo jakoś tak.
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Ja chyba na impreze w plenerze w Polsce bym sie chyba nie zdecydowala
![]()
![]() |
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
Ale fajnie, że jest taka możliwość organizacji
![]()
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
jasne ze fajnie i pewnie tez sa rozwiazania na niepogode... jedynym problemem moze byc chlod
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Anja a z @ to ja juz od jakiegos czasu nie mam objawow. Nawet nerwowa nie jestem, wrecz emanuje spokojem i cierpliwoscia, za to w okolicach owulacji jestem zolza ![]() jutro piatek ![]() w sobote starsza cora ma uroczystosc sportowa ze swojego klubu, w niedziele jade do znajomych, potem jeszcze tydzien przetrwac i mezus wraca normalnie te pare dni mnie tak wykonczylo ze masakra... chyle glowe wszystkim samotnym matkom i tym ktorych mezowie duzo poza domem sa praca, obowiazki domowe, odrabianie lekcji, sport po szkole, nie ma kiedy sie w tylek podrapac, a jak dzieci spia, to ja tez szybko zagle zwijam ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- aaa... i musze sie pochwalic od tygodnia nie jem slodyczy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#407 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Także ok. 30min samej uroczystości będzie, to jednak lipiec i nie przyjmuje do wiadomości że przez te 30min będzie inaczej jak min. 20 stopni i słońce ![]() No musi być ładnie ![]() Cytat:
![]() Dziś się okazało że za tydzień mam testy sprawnościowe do policji ![]() więc treningi będę musiała zwiększyć - będę codziennie ćwiczyć/biegać, włąśnie napisałam do dietetyczki jak mam teraz jeść bo te 1200kcal to za mało będzie ![]() Może zjem ciasto na urodziny ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Kala do policji startujesz?
![]() |
![]() |
#409 |
Rozeznanie
|
kala2505 - mi też sie marzy praca w policji
![]()
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
a do policji łatwo się dostać?
Ja się cieszę, że od razu po studiach dostaję wymarzoną pracę ![]() ![]()
![]() |
#411 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozglądam się za mieszkaniem do wynajęcia i depresji idzie dostać ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Rozeznanie
|
Hm kopalnie? To Ty Śląsk? Ja Lubelszczyzna
![]() A co myślicie o diecie wg indeksu glikemicznego? Dieta Montignaca ma właśnie takie ciekawe zasady. Zastanawiam sie czy sie jej nie przyjrzeć bardziej ![]()
Anjaaali/165cm/68kg ![]() ![]() ![]() Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować – Marek Aureliusz Edytowane przez Anjaaali Czas edycji: 2015-05-21 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno na tej diecie z niskim IG chodzi się cały czas głodnym. Sex się liczy jako ćwiczenia? ![]() jakąś słabą wenę mam dziś na wysiłek fiz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#415 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ja jem 1600 ![]() I licze i to bardzo skrupulatnie, inaczej nie umiem się odchudzac, bo nie wiem czy nie jem za mało czy za dużo ![]() Mam aplikację "Dieta i trening"-taki dietetyczny dziennik- i w niej sobie wszystko liczę, ma wartości dużej ilości produktów, można też dodawać własne, jak nie ma, można zapisać sobie dania, wpisywac jakąś aktywnośc fizyczną i też liczy ile się spaliło ![]() Cytat:
![]() Mam straszne problemy ze stawami- w ciągu liceum 1 i 2 klasy miałam gips 6 razy- kolana, kostki- i wolałam uniknąć w klasie maturalnej opuszczania lekcji i rekonwalescencji w domu- więc od września do maja miałam antyfit postanowienie: ZERO SPORTU+BUTY ZA KOSTKE. No i brzuch za każdym razem bolał mnie strasznie, nospy, apapy nic nie działały, proszki od lekarza zapisane też nie zawsze dawały skutek. A teraz wiosna, biegam, jeżdżę na rowerze i już nic mnie nie boli. ![]() Mnie tu trochę nie było, bo zabiegana jestem i laptopa nie mam czasu włączyć, a na telefonie to wszystko takie małe, dotykowe niewygodne ![]() We wtorek i dzisiaj pobiegane 5,5 i 6,2 km ![]() Z dietą raczej dobrze, chociaż wczoraj % wpadły- no ale wszystko jest dla ludzi ![]() Dzisiaj na śniadanie uczta: sałatka z rukolą, botwinką, awokado, pomidorkami, słonecznikiem, kiełkami i olejem lnianym, 2 grzanki z oliwa czosnkową, jajko sadzone i koktajl mango-truskawka potem dojedzona jedna grzanka+szklanka koktajlu na obiad sałatka z jajkiem na kolację twaróg z olejem lnianym i pomidorem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
Mialam dzis paskudna noc... Najpierw nie moglam zasnac, budzilam sie co chwile (podswiadomie nasluchiwalam myszy), az w koncu na dobre obudzil mnie trzask lapki... Wiec wygladam jak zombie, podkrazone oczy... Czuje sie podobnie...
Nie lubie byc bez meza w domu ![]() ---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:41 ---------- Moja dietka ma sie dobrze, ciekawa jestem przyszlego wazenia, bo luzy w spodniach czuje coraz wieksze ![]() ---------- Dopisano o 03:43 ---------- Poprzedni post napisano o 03:43 ---------- Rubella, ladne menu ![]()
![]() |
![]() |
#417 |
Rozeznanie
|
mycha9393 - może i racja, zaciekawiła mnie trochę, ale chyba bardziej jestem skłonna korzystać z mojej 8h
![]() Rubella - kochana i tak bardzo dużo regularnych treningów zaliczasz, ja teraz przed sesją tak jak mam w Planie dnia z podpisu staram się coś zrobić ale i tak ledwo się wyrabiam ![]() incognito6 - ja też się boje spać sama, jak mój M. ma nocki, jestem taka płochliwa podczas snu, jak sarenka, mały szelest na klatce schodowej a ja już się budzę. Dzisiaj o dziwo spałam długo po 5 wstałam ![]() Zrobiłam sobie kawę i zaraz będę się zbierać na uczelnie cały dzień w biegu mnie czeka ![]() Trzymajcie kciuki by promotor zatwierdził mi pracę! A wczoraj ładnie elegancko ze 3 h spędziłam nad notatkami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:34 ---------- a co do @ - może jest w tym trochę racji od kilku miesięcy częściej ćwiczę, jestem aktywna, dbam też o relaks, joga, muzyka relaksacyjna może coś rozkurczowo na mnie podziałało ![]() Cudownie był było przechodzić @ z niewielkimi bólami ![]() ---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ---------- a znalazłam dzisiaj nową aplikację której ja jeszcze nie widziałam będę testowała i powiem jakie efekty naszej współpracy będą to "lifesum"- aplikacja ta to jakby taki osobisty trener, który mówi za mało wody dzisiaj wypiłaś, zjedz jeszcze jeden posiłek itp. nawet łatwy w obsłudze, jedynie treningi po angielsku wszystkie są ale można się ogarnąć w nich ![]()
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
Anja, jak masz diete, z ktora dobrze sie czujesz to po co (prze)kombinowac ?
![]() A wplyw sportu na zdrowie tez kiedys odkrylam. Jak zaczelam biegac to przeszly mi wieloletnie skurcze nog ![]() ---------- Dopisano o 05:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:08 ---------- Dziewczyny, ja czegos nie rozumiem... W mojej firmie zatrudnili nowa babke i ona ma sie zajmowac ksiegowoscia, wiec powinna miec pojecie w excelu... A ona nie mogla sobie poradzic z podstawowym formatowaniem tabeli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#419 |
Rozeznanie
|
Wiesz dieta 8h to nie jest dieta na całe życie, szukam takiego stylu odżywiania który pomoże mi utrzymać sylwetkę do której dążę
![]() Ja taka jestem skręcona, zawsze coś urozmaicam, zmieniam, kombinuje ale na razie będę trzymać się jednego ![]() Możecie mi zlać ![]() ![]()
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Anja, ale dieta gi tez nie jest na cale zyczie... No chyba ze bedziesz zawsze z tabelkami chodzic
![]() Mysle ze najzwyczajniej trzeba zdrowy rozsadek zachowac ![]() ---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ---------- Pochwal sie waga ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.