![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Deborah
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Przyjaciółka KWC
|
Dotarłam w końcu do Douglasa i obejrzałam róże z nowej kolekcji. No i strasznie się rozczarowałam - kolory w opakowaniu rzeczywiście są takie, jak na stronie internetowej, ale po obmacaniu testerów jestem niezadowolona.
![]() Za to spodobał mi się najciemniejszy z klasycznych róży, ale mam do niego 2 zastrzeżenia: 1. wolałabym, żeby był cieplejszy, 2. wolałabym, żeby miał złote drobinki. Tak więc dalej mam niewykorzystaną zniżkę do Douglasa i dalej nie mam różu. ![]() Mam za to korektor Color Copy. Najjaśniejszy odcień jest ciepły, lekko żółtawy, bardzo ładnie stapia się ze skórą. Zobaczymy jak się będzie nosił na codzień. Kolor nr 2 jest chyba minimalnie ciemniejszy i bardziej neutralny, ale to są małe różnice, bo jak roztarłam je obok siebie na ręce, to w świetle perfumerii różnicy nie było. Pozostałych nie oglądałam. No i skusiłam się na tusz Black + Long. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Iceflower dziękuję bardzo!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Przyjaciółka KWC
|
Hmm. Powiedziałabym, że jest jaśniutki "w normie", do mlecznej karnacji pewnie się nie nada.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Przyjaciółka KWC
|
No niestety róż na kolana nie rzuca.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam perfumy Benettona ale Douglas już ich nie prowadzi ![]() ![]() to Ty miałaś korektor Inglota w tubce kiedyś? jeśłi tak tro czekam na porównanie zwłaszcza pod oczy ![]()
![]() |
![]() |
#398 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja właśnie myślę, czy nie sprawić sobie większego prezentu i nie kupić za tę zniżkę różo-brązera Collistar, ale kompletnie nie wiem ile on kosztuje, zakładam, że koło setki.
Właściwie to mam dwie zniżki i jedną na 90% zmarnuje. ![]() Korektor Inglota miałam i oddałam, a korektorem Deborah pomalowałam się tylko dzisiaj, więc narazie porównanie będzie intuicyjno-pierwszowrażeniowe. Inglot zdecydowanie jest gęściejszy, ciężej się rozprowadza, podkreśla suchą skórę, ale mam wrażenie, że lepiej kryje. Deborah jest luciutki, fajnie się stapia ze skórą, ładnie rozświetla okolice oka, ale spodziewałam się lepszego krycia. Zobaczymy jak będzie dalej, może jakoś go opanuje. Mam nadzieję, że jednak nie będę nim zawiedziona na dłuższą metę, bo strasznie nie lubię nietrafionych zakupów. A ma ktoś (Agnieska? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Ha! Nie, nie mam!
![]() ![]() ![]() wybaczcie, ale strasznie mnie to rozbawiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Przyjaciółka KWC
|
Aga
![]() ![]() A tak poważnie, to spodobał mi się ten brązer, chociaż matowy mi w tej chwili potrzebny nie jest, bo mam. Ale tak sympatycznie wygląda, że nie wiem, czy się nie złamać. Chociaż pewnie nie wycofają go i za rok też kupię, skoro to nie sezonówka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
No, udało nam się uspić czujnośc Agi- nowa kolekcja na włoskiej stronie
![]() http://www.deborah.it/italiano/nuovo/pret_a_beaute.htm to największe zamknięte to rozświetlacz- w Gali jest fotka, różowy, jasny. Na watku o trendach w makijażu Mirianka też wkleiła nowy look ![]()
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze dziś dwa razy patrzyłam! Wszystko pozmieniali w nowościach, bo wisiały po południu kosmetyki do opalania, do oczyszczania twarzy i róże
![]() Fajne nowości http://deborah.it/italiano/nuovo/index.htm ciekawa jestem jak będzie wyglądać ta nowa seria z Debby do ciała, przy poprzedniej od samych zdjęć mnie zęby bolały ze słodkości ![]() a to od Pupy odgapili http://www.deborah.it/italiano/nuovo/messages_kit07.htm Tylko wciąż nie widać tej serii mineralnej o której było na wątku o nowościach - ciekawe czy się pojawi A angielskiej wersji jeszcze nie zdążyli zaktualizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Pozostaje pytanie co dojdzie do Polski (tak jak było z serią Tokyo-Milano)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Przyjaciółka KWC
|
Jak dla mnie to mogą tego nie wprowadzać.
![]()
![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Ja chciałabym najpierw zobaczyć opis po angielsku, a jeszcze lepiej - zbliżenie produktów; najbardziej ciekawią mnie pomadki i ten róż/rozświetlacz. Ciekawa jestem co jest w tym czarnym pudełeczku czy to może zwykła ozdoba.
Widziałam w "Twoim Stylu" nowy róż Deborah. Zrobiony na podobnej zasadzie co zeszłoroczny: ciemniejsze tło i na tym jaśniejszy motyw paska. Fajnie wygląda ![]() Edytowane przez agnieska Czas edycji: 2007-09-14 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Nowa kolekcja jest już w Douglasach
![]() ![]() ![]() A co do metalicznych róży - mi wydały się blade, ale z równomiernie rozłożonymi normalnej wielkości drobinkami?? Chyba się spłuczę w październiku Aaaa, wprowadzili też nowe kolory potrójnych hi-tech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem tych nowych sypkich pudrów i kolorów cieni ![]() Zazdroszcze Deborah ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już wcześniej pisałam - u mnie oferta w Douglasach jest zróżnicowana, wczoraj byłam w tym w którym są tylko nowości wystawiane więc też nie jest najlepiej (a tam najczęściej bywam) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aga, może orientujesz się, w którym Douglasie we Wrocławiu jest najlepszy wybór kosmetyków Deborah i Nouba? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Margaretko, we Wrocławiu bywam tylko w dwóch Douglasach - w Dominikańskiej i w Auchan na Bielanach; w tym pierwszym wystawiają same nowości Deborah a i szafy Nouby nie kojarzę (więc chyba też tylko nowości). Na Bielanach na pewno mają całą szafę Deborah, na Noubie się tam specjalnie nie skupiałam. Pamiętam, że na wakacjach mieli tam wystawiony ekspozytor letniej kolekcji Nouby obok lub nad szafą Deborah, ale czy mają całą szafę? Nie wiem.
Teraz widzę na stronie Douglasa, że nowe sklepy są w Arkadii i w Pasażu, a tam jeszcze w ogóle nie byłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Przyznam się, że Douglasa omijam, bo Sephora ma jednak lepsze promocje ![]() Jak będę mieć trochę czasu, to przejadę się po wszystkich i pospisuję sobie, gdzie co jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
A ich oferta rzeczywiście ciekawa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja nie znalazłam nic ciekawego w ofercie Red Earth.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.