Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-21, 18:35   #391
ajah
wańka wstańka

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Widziałam, dla mnie mega
Stary 2015-07-21, 18:36   #392
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
18 chyba

Powoli ogarniam jej kanał od jakiego s tygodnia i ma świetne foodbooki. Ogólnie sprawia wrażenie weganki, której nie odbiło, wiec polecam
ja wlasnie lece jej filmy i wydaje sie w ogóle bardzo symaptyczna i przyjemna w odbiorze
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 18:42   #393
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/5ZukFlqlJr/ u Bogusiów w kuchni jeszcze więcej zielonego, po prostu nie mogę się doczekać efektu końcowego
Ale ANR () robi postępy... Przyznaje ludziom prawo do własnego zdania

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ech, mówiłam, ze ta typiarka u Lulu to ta co zawsze:

EeskellaA 1 dzień temu
Bez obrazy, ale miejscami przypominasz mi Czarownice z Muminkow. Szczegolnie jesli o glos i o nos chodzi
Odpowiedz ¡ 11

Ukryj odpowiedzi

AniolNaResorach 1 dzień temu
+EeskellaA looz takie to miłe ... twój awatar niestety nic mi nie przypomina. pozdrawiam
Odpowiedz ¡ 1

ola brok 1 dzień temu (edytowany)
+EeskellaA bardzo ładnie scharakteryzowałaś siebie,to co napisałaś świadczy o tobie,(specjalnie użyłam małych liter)
Odpowiedz ¡ 4

Emilka Englert 4 godziny temu
+ola brok Myslę ze to jakaś dziewczyna z wizaz.pl pisała. One tam mają ostrą jazde na Bogusie. Przeszkadza im, że się rozwija. One się nie rozwijają. Jedna skonczyła filologie polską i uważa się za alfe i omege a pracuje w sklepie A ile to krytykowała Bogusie za to ze pracowała w redakcji. Zazdrość i tyle bo sama nic nie osiąga. do tego jest słabym pracownikiem bo podczas kiedy powinna pracować wypisuje głupoty na Bogusie na wizazu. Niestety teraz mamy takich pracowników jak wspomniana panna M i dlatego nasz kraj tak wygląda.

to chyba ta sama co ma zawsze ból odwłoka na temat wizazu na kafe XD

Wizaż zły Nic tylko obgadujo, plotkujo, obrażajo, spiskujo! Nołlajfy jedne
Stary 2015-07-21, 18:47   #394
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Czy Was bawi uroda Boguśki?

Jaki ma charakter i gust wszyscy wiemy, ale po co się śmiać z urody chorego człowieka i porównywać ją do jakiejkolwiek postaci?

Boguśka jest chora, więc ma twarz jaką ma, z taką się urodziła i to jest niekulturalne się z tego śmiać.
Mnie też nie. Wygląda jak większość ludzi z otyłością. Nie uważam też, żeby choroba jakoś zniszczyła jej twarz. Jak była odrobinę chudsza, to często zdarzały się zdjęcia, na których wyglądała naprawdę ładnie. Teraz w sumie też jak nie walnie jakiegoś papuziego makijażu
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 18:47   #395
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość

Wizaż zły Nic tylko obgadujo, plotkujo, obrażajo, spiskujo! Nołlajfy jedne
Wizaż zły, niedobry, obgadujo, okej, okej, ale takie komentarze:

"EeskellaA 1 dzień temu
Bez obrazy, ale miejscami przypominasz mi Czarownice z Muminkow. Szczegolnie jesli o glos i o nos chodzi "

to naprawdę dno. "Witam, bez obrazy, jesteś głupia, gruba i brzydka. Pozdrawiam."
bez obrazy
pozdrawiam
heheszki

Tak jak napisała TheDocha, co to ma na celu? Może pośmiejmy się z Bogu, że na wózku jeździ, albo że ma metr wzrostu? No boki zrywać, faktycznie.
Staram się ją traktować jak inne vlogerki, dlaczego miałoby być inaczej? Jak się umaluje jak klaun czy ubierze w śmieszny żakiet - skomentuję, ale to, że ma nos jak wiedźma? Nie pojmę.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 18:58   #396
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Czy Was bawi uroda Boguśki?

Jaki ma charakter i gust wszyscy wiemy, ale po co się śmiać z urody chorego człowieka i porównywać ją do jakiejkolwiek postaci?

Boguśka jest chora, więc ma twarz jaką ma, z taką się urodziła i to jest niekulturalne się z tego śmiać.
Tu się zgadzam, przegięcie.

Co do Doncze to naprawdę zazdroszczę jej nóg. Przeglądnęłam teraz trochę jej insta i naprawdę wow.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 18:59   #397
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Wizaż zły, niedobry, obgadujo, okej, okej, ale takie komentarze:

"EeskellaA 1 dzień temu
Bez obrazy, ale miejscami przypominasz mi Czarownice z Muminkow. Szczegolnie jesli o glos i o nos chodzi "

to naprawdę dno. "Witam, bez obrazy, jesteś głupia, gruba i brzydka. Pozdrawiam."
bez obrazy
pozdrawiam
heheszki

Tak jak napisała TheDocha, co to ma na celu? Może pośmiejmy się z Bogu, że na wózku jeździ, albo że ma metr wzrostu? No boki zrywać, faktycznie.
Staram się ją traktować jak inne vlogerki, dlaczego miałoby być inaczej? Jak się umaluje jak klaun czy ubierze w śmieszny żakiet - skomentuję, ale to, że ma nos jak wiedźma? Nie pojmę.
Jaja, ale ja nie odniosłam się do samego komentarza, tylko faktu, że każdy taki durny wybryk jest od razu zwalany na wizaż. Po prostu żal mi osoby, która kojarzy takie bzdury z tym forum.

Ale uważam też, że nie ma o co bić piany. Z nosem przegięcie, ale że kogoś przypomina? Bez przesady. Ludzie zdrowi też często mi kogoś przypominają (bywa, że i postaci z kreskówek, zresztą kiedyś tutaj ktoś porównywał np. Boogie do jakiegoś psa z kreskówki - to było ok, bo zdrowa? przecież też nie ma wpływu na budowę twarzy), a w tym komentarzu nikt nie wspomniał o wózku. Nie reagujcie od razu jak to Bogusia ma w zwyczaju: krytykujo, bo niepełnosprawna. Naprawdę wyczuwam przewrażliwienie.

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-07-21 o 19:02
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 19:04   #398
201607110949
Konto usunięte

LusiaPlotkara wymazałam łapę podkładami. Na moje oko, najjaśniejszyy Gosh (Porcelain) jest o jakieś pół tonu jaśniejszy i mniej beżowo-ziemisty, ciuteńkę bardziej różowy, ale nadal jest to ładny, dość neutralny kolor. Wklejam zdjęcie (kijowe, bo robione telefonem, no ale może coś dojrzysz).

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pod.jpg (275,1 KB, 161 załadowań)
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 19:06   #399
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
LusiaPlotkara wymazałam łapę podkładami. Na moje oko, najjaśniejszyy Gosh (Porcelain) jest o jakieś pół tonu jaśniejszy i mniej beżowo-ziemisty, ciuteńkę bardziej różowy, ale nadal jest to ładny, dość neutralny kolor. Wklejam zdjęcie (kijowe, bo robione telefonem, no ale może coś dojrzysz).

O, coś dla mnie. Ładny odcień. Jakbyś dała radę kiedyś zrobić jakieś zdjęcie w lepszym świetle, to chętnie zobaczę

Byłam dziś u fryzjera z pytaniem o farbowanie na platynowy blond (na włosach ledwo sięgających ramion) z olaplexem... 330 pln... Chlip... Znów portfel schudnie. Myślicie, że to normalna cena?

Czas edycji: 2015-07-21 o 19:09
Stary 2015-07-21, 19:07   #400
yunis3001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
A skąd jest Olimpia? nie mogę znaleźć tego posta
Skasowala już

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
yunis3001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 19:08   #401
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
O, coś dla mnie. Ładny odcień. Jakbyś dała radę kiedyś zrobić jakieś zdjęcie w lepszym świetle, to chętnie zobaczę
Spróbuję jutro

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 19:11   #402
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Spróbuję jutro
Stary 2015-07-21, 19:13   #403
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

Dzieki
Nie wiem, chyba zaryzykuje i kupie jaki mi sie Revlon skonczy.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 19:15   #404
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Jaja, ale ja nie odniosłam się do samego komentarza, tylko faktu, że każdy taki durny wybryk jest od razu zwalany na wizaż. Po prostu żal mi osoby, która kojarzy takie bzdury z tym forum.

Ale uważam też, że nie ma o co bić piany. Z nosem przegięcie, ale że kogoś przypomina? Bez przesady. Ludzie zdrowi też często mi kogoś przypominają (bywa, że i postaci z kreskówek, zresztą kiedyś tutaj ktoś porównywał np. Boogie do jakiegoś psa z kreskówki - to było ok, bo zdrowa? przecież też nie ma wpływu na budowę twarzy), a w tym komentarzu nikt nie wspomniał o wózku. Nie reagujcie od razu jak to Bogusia ma w zwyczaju: krytykujo, bo niepełnosprawna. Naprawdę wyczuwam przewrażliwienie.

Ma taką twarz, a nie inną, bo Pan Bóg ją taką stworzył. Już lepiej.

Już nie mogę ciągle czytać albo o szczypiorku Szusz, ani o Boguśce jaka to ona gruba, brzydka i bezguście.

https://instagram.com/p/5WQt8oh3tF/?...by=fitdevangel

Przeraża mnie wiek ich widzek. wczoraj zgłosiłam jej vlog na YT za nagość.

Edytowane przez TheDocha
Czas edycji: 2015-07-21 o 19:18
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 19:15   #405
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Nie pierwsza i nie ostatnia. :P

Cytat:
Ale uważam też, że nie ma o co bić piany. Z nosem przegięcie, ale że kogoś przypomina? Bez przesady. Ludzie zdrowi też często mi kogoś przypominają (bywa, że i postaci z kreskówek, zresztą kiedyś tutaj ktoś porównywał np. Boogie do jakiegoś psa z kreskówki - to było ok, bo zdrowa? przecież też nie ma wpływu na budowę twarzy), a w tym komentarzu nikt nie wspomniał o wózku. Nie reagujcie od razu jak to Bogusia ma w zwyczaju: krytykujo, bo niepełnosprawna.
Myślałam, że staram się tego nie robić, ale... no nie wiem, może i masz rację.
Cytat:
Naprawdę wyczuwam przewrażliwienie.
u mnie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 19:16   #406
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Dzieki
Nie wiem, chyba zaryzykuje i kupie jaki mi sie Revlon skonczy.
Przejdź się z Revlonem do Hebe i porównaj. Tylko ten najjaśniejszy odcień jest często wykupiony Mnie się o wiele lepiej Gosh nosi niż CS, a kryje ładnie. Jest bardziej kremowy. Tylko opakowanie do kitu, pod koniec ciężko cokolwiek wycisnąć.
Stary 2015-07-21, 19:17   #407
Ollaya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

To może mało wiesz, bo jeśli nie ma problemów o podłożu hormonalnym nawrót choroby po takiej kuracji wynosi ok. 5%. Mi retinoidy uratowały cerę. Ale też wiem, że trafiłam na dobrego lekarza (ciągłe badania, wywiad, częste wizyty itd.).
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Cholerstwo, ale i wybawienie. Nie taki diabeł straszny jak go malują. Nie wszystkich dotykają te okropne skutki uboczne. Kwestia trafienia pod opiekę do dermatologa, który ma doświadczenie w kuracjach retinoidami.

Mnie również, jestem już z 5-6 lat po kuracji. Będę "wielbić" retinoidy do końca mych dni.
Dziewczyny jeśli piszecie o retinoidach doustnych to jestem serio zdziwiona. Na własne oczy widziałam, że wyrządzają więcej szkody niż pożytku, no ale jeśli u Was zadziałały bez skutków ubocznych to nic tylko się cieszyć..

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Pewnie się zacznie jak z szamponami, Niesia pokazuje suchy żel pod prysznic

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...02&oe=564C20E9
szkoda, że nie pokazała składu. Ciekawa jestem co za 'bomba' musi siedzieć w takim żelu. Pewnie jest to produkt-kolega tych wszystkich żeli antybakteryjnych, które wody też nie potrzebują, a ręce 'odkażą' przy okazji wysuszając skórę na maxa, bo w większości są na bazie alkoholu

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, no i ona obwieściła jakie jest jej zdanie. Nie chce Was martwić, ale jesteśmy zablokowane

+Emilka Englert Ja nieczytam tego guwna wizaz ale mam informacje co tam sie wyprawia. Ostatnio rozmawiałam z Szavka i ona tez mówi ze to jest cyrk. Na szczescie już was zablokowałysmy.
no, nie czytam nie wiem, ale się wypowiem

a właśnie a propo Szavki
wrzuciła nowy vlog, chyba nikt nie wklejał

Cytat:
wow, Doncze mega mi imponuje swoimi postępami na siłowni.
Moją najsłabszą częścią ciała są właśnie ramiona, także patrzę jak zaczarowana
Ollaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 19:20   #408
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Nie pierwsza i nie ostatnia. :P

Myślałam, że staram się tego nie robić, ale... no nie wiem, może i masz rację.

u mnie?
Nie u Ciebie, a w ogóle

Czas edycji: 2015-07-21 o 19:23
Stary 2015-07-21, 19:25   #409
bubus900
Zakorzenienie

Ja akurat zapamiętałam skąd jest Olimpia. To naprawdę małuteńka wieś. Nie powinna podawać tego adresu..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 19:29   #410
Ms_E
Zadomowienie

A ja chciałabym pochwalić Ilcię za ten nowy makijaż oglądając filmiki Katosu czy Maxi niby się zachwycam, ale już przy tych obróbkach, oświetleniu itd. itp. tak naprawdę nie wiem jak to wygląda na żywo. A tutaj bez tego wszystkiego naprawdę się można szczerze pozachwycać tylko ubolewam, że niedługo i Ilcia zakupi lampę, nauczy się obróbki i znów nie będę miała kogo oglądać, żeby widzieć taki prawdziwy efekt
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 19:37   #411
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
A ja chciałabym pochwalić Ilcię za ten nowy makijaż oglądając filmiki Katosu czy Maxi niby się zachwycam, ale już przy tych obróbkach, oświetleniu itd. itp. tak naprawdę nie wiem jak to wygląda na żywo. A tutaj bez tego wszystkiego naprawdę się można szczerze pozachwycać tylko ubolewam, że niedługo i Ilcia zakupi lampę, nauczy się obróbki i znów nie będę miała kogo oglądać, żeby widzieć taki prawdziwy efekt
e no, nie przesadzaj. Obrobić to mogą zdjęcie, ale filmików raczej nie retuszują Akurat u tych bjutigutu widać, że mają wiedzę i pewną rękę, a i tak, mimo pro oświetlenia i sprzętu, dostaje im się często za swoje dzieła.
Stary 2015-07-21, 19:43   #412
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje za miłe słowo. Nie tak prędko z tą technologią. Nie ukrywam, że chciałabym nagrywać po ludzku, żeby to miało ręce i nogi ale wszystko w swoim czasie. Najważniejsze, że sprawia mi to meeeega frajdę
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 19:46   #413
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
e no, nie przesadzaj. Obrobić to mogą zdjęcie, ale filmików raczej nie retuszują Akurat u tych bjutigutu widać, że mają wiedzę i pewną rękę, a i tak, mimo pro oświetlenia i sprzętu, dostaje im się często za swoje dzieła.
Tyle lat już w tym siedzą, że wcale bym się nie zdziwiła gdyby też filmy obrabiały. Z resztą same nieraz mówią ile to czasu im zajmuje montaż itd. Odkąd zobaczyłam ten teledysk, gdzie na początku nieumalowana, nieogarnięta dziewczyna śpiewa a na koniec ma zrobiony cały makijaż, fryzurę i chyba nawet ciuchy właśnie dzięki obróbce to już nic mnie nie zdziwi (pewnie wiecie o co chodzi, ale nie mogę tego znaleźć żeby wrzucić)A Katosu mówiła, że bardzo się interesuje grafiką, właśnie obróbką itd.
A samo światło dużo daje, w którymś filmiku Hania DG żeby pokazać podkład na chwile wyłączyła lampę i bylam naprawdę w ciężkim szoku...

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Dziękuje za miłe słowo. Nie tak prędko z tą technologią. Nie ukrywam, że chciałabym nagrywać po ludzku, żeby to miało ręce i nogi ale wszystko w swoim czasie. Najważniejsze, że sprawia mi to meeeega frajdę
Mi się podoba tak jak jest a jakbyś powycinała teksty typu "Ilona Ty wieśniaro" to już by nie był ten sam kanał haha
Stary 2015-07-21, 19:46   #414
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Tyle lat już w tym siedzą, że wcale bym się nie zdziwiła gdyby też filmy obrabiały. Z resztą same nieraz mówią ile to czasu im zajmuje montaż itd. Odkąd zobaczyłam ten teledysk, gdzie na początku nieumalowana, nieogarnięta dziewczyna śpiewa a na koniec ma zrobiony cały makijaż, fryzurę i chyba nawet ciuchy właśnie dzięki obróbce to już nic mnie nie zdziwi (pewnie wiecie o co chodzi, ale nie mogę tego znaleźć żeby wrzucić)A Katosu mówiła, że bardzo się interesuje grafiką, właśnie obróbką itd.
A samo światło dużo daje, w którymś filmiku Hania DG żeby pokazać podkład na chwile wyłączyła lampę i bylam naprawdę w ciężkim szoku...
To było nawet całkiem niedawno. Pamiętam ten test. I rzeczywiście wyglądało to zupełnie inaczej niż w tej światłości. Ale nie mogę powiedzieć, że te lampy jakoś strasznie mi przeszkadzają w odbiorze.
Stary 2015-07-21, 19:48   #415
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

To byly pseudo minerały bez tych lamp zupelnie inna twarz, wlaczyla lampy i nastąpil efekt photoshopa
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 19:49   #416
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
To było nawet całkiem niedawno. Pamiętam ten test. I rzeczywiście wyglądało to zupełnie inaczej niż w tej światłości. Ale nie mogę powiedzieć, że te lampy jakoś strasznie mi przeszkadzają w odbiorze.
Nie o to chodzi, że przeszkadzają tylko właśnie jak Hania testuje podkłady to fajnie byłoby zawsze widzieć chociaż przez chwilę bez lamp, bo to naprawdę robiło ogromną różnicę. W sumie to każdy kosmetyk, jeśli oglądam film przed zakupem, to chciałabym zobaczyć jak się zachowuje, a przy tym oświetleniu to wszystko takie idealne
Zaraz poszukam tego filmu Hani w ogóle
Stary 2015-07-21, 19:51   #417
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Nie o to chodzi, że przeszkadzają tylko właśnie jak Hania testuje podkłady to fajnie byłoby zawsze widzieć chociaż przez chwilę bez lamp, bo to naprawdę robiło ogromną różnicę. W sumie to każdy kosmetyk, jeśli oglądam film przed zakupem, to chciałabym zobaczyć jak się zachowuje, a przy tym oświetleniu to wszystko takie idealne
Zaraz poszukam tego filmu Hani w ogóle
no to fakt, jeśli o podkład i ogólnie makijaż samej twarzy chodzi, odpowiednio ustawione lampy robią olbrzymią robotę. Ale już do samego makijażu oka czy ust, robionego na zbliżeniu, chyba nie ma się co przyczepić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 19:51   #418
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Mi się podoba tak jak jest a jakbyś powycinała teksty typu "Ilona Ty wieśniaro" to już by nie był ten sam kanał haha
Dokładnie Ja często zaglądam na Insta... I to błąd. W nocy. Jak widzę te pyszności... Ech szkoda gadać Dobrze, że ost. robię małe zakupy, więc nie mam co podjadać
Stary 2015-07-21, 19:53   #419
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Dokładnie Ja często zaglądam na Insta... I to błąd. W nocy. Jak widzę te pyszności... Ech szkoda gadać Dobrze, że ost. robię małe zakupy, więc nie mam co podjadać
Przecież u Ilci to tylko ryż i kurczak.
Stary 2015-07-21, 19:56   #420
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]
Wiesz co, nie chcę siedzieć i dukać i potem składać filmu dwa mln lat i mieć efekt marionetki. Staram się siadać, mówić i kończyć, i wychodzi tak że jest jeden cały film i dodaję tylko tytuł. Drugie to to, że szybko mówię i ciężko to pociąć

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
no to fakt, jeśli o podkład i ogólnie makijaż samej twarzy chodzi, odpowiednio ustawione lampy robią olbrzymią robotę. Ale już do samego makijażu oka czy ust, robionego na zbliżeniu, chyba nie ma się co przyczepić
Dokładnie. Podziwiam Maxi jeśli o to chodzi. Robi makijaż na takim zbliżeniu.. i siedzi bez ruchu. Z moim ADHD to nie wchodzi w grę.

Cytat:
Przecież u Ilci to tylko ryż i kurczak.
No właśnie marynaty sie zmieniają :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości