O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-28, 09:31   #391
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Bry Dzien!

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Hej my wlasnie w drodze do znajomych. Wczoraj caly dzien w koncu w domku ale zabawy bylo caly dzien w nocu Tulka goraczkowala:/ ida zeby nam i 5i 3 takze wesolo. Katar juz 3tygodnie rowno:/
Biedna mala. A jak dzisiaj?

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Mój mąż zażyczył sobie roladki wołowe i kluski śląskie, a nigdy nie robiłam,od rana więc w kuchni, a efekt średni Jakoś nie smakuje mi ta wołowina, mężowi niby smakowało
No bo wolowina czesto twarda jest. Ja lubie robic steki, takie srednio wysmazone. Tak zeby mieso jeszcze bylo miekkie i lekko krwiste.

Cytat:
Yss a nawet nie pytaj kuzwa. Powiem tak nie ma dnia zebym cwiczyla! ja w domu jednak nie umiem no nie moge. Za to jestem na diecie zgodnej z indeksem glikemicznym i powiem ze jestem mile zaskoczona.
Zawsze cos!

Cytat:
A wiecie co zrobił dzisiaj mój mąż? Zabrał mnie do kina Tzn ja byłam na filmie, a chłopcy na mnie czekali Bardzo mi się podobał, bo z moim ukochanym R.W. Król życia
Ale Ci dobrze!!!

Co do pryszczy to mi ciagle na brodzie wyskakuja ostanio.
Wczoraj poodkurzalam klatke schodowa, TZ za to poodkurzal cale mieszkanie. Rodzice jutro wracaja i by bylo marudzenie, ze balagan jest. Potem projektowalam ... uwaga !!! .... nowe wzory kartek swiatecznych dla starej starej pracy. Wymyslilam wczoraj 2, dzis zrobie 2 kolejne. A potem gralismy na Xboxie dla relaksu.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 09:39   #392
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Czy tylko mnie się forum muli? Siostry były i się zmyly, zaraz biorę się za sprzątanie.

Margot jak widzę ten teledysk z walkerem to zawsze mi się płakać chce, bardzo mi było żal jak zginął 😢

Lila czyli czystek juz nie dla mnie, mam dość syfow bez niego ☺

Yss juz na święta 💜 ale super, chętnie zobaczę jak masz ochotę pokazać co tam wymyśliłas 😊
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 10:07   #393
89migotka
Zakorzenienie

O widzicie to mnie pewnie po czystku tak spryszczylo, a ja mówiłam, że ze stresu przed laparo

Yss pokaż nam co tam ciekawego zaprojektowałaś

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 10:28   #394
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Ja dzis mam na popo. Pije wlasnie kawke
Mala w zlobku dzis spala z nami do tatusia sie tak tulila ze tz wstal w skowronkach i mowi ze Tulka musi dzis tez z nami spac a przytulasow i calusow rano bylo ze hoho taka sie robi slodka mala no wie jak nas sobie owinac wokol palca

Mysia i jak byl kwas? Ja w koncu nie ale ide teraz robic

Kasia i co znalazas butki?

Ewcia udanego poranka z sis

Yss dziekuje dzis bez goraczki wiec na pewno to zeby ja mecza.

Na przyszly tydzien tz mi wybywa i chyba bedziemy same z Tulka

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Ewcia jem produkty o niskim indeksie glikemicznym przez co czuje sie dluzej najedzona i syta. I rzeczywiscie tak jest. Nie jest to trudne do opanowania. Praktycznie trzeba wyeliminowac wszystkie slodycze fast fody i tego typu jedzenie. Duzo jest pelnoziarnistych produktow. No jest troche zabawy z odwazaniem porcji ale nie jest to takie straszne. Ogolnie np dzieki temu jak zjem sniadanie o 8 to dopiero kolo 14-15 zaczynam odczuwac glod ale zjadam cos kolo 12 potem 16 i na noc szkalnka czerwowonej herbaty bo juz nie jestem w stanie nic zjesc bo czuje sie pelna.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 10:33   #395
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka to super opcja, ale takie rzeczy jak ciemny ryż czy ciemny makaron i kasze można jeść? Słodycze odstawiam, staram się , fast food nie pamiętam kiedy jadłam. Czerwona herbata nie dla mnie ale zielona z mięta jak najbardziej.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

A Tula słodziak 😊tez Lubie te calusy i przytulasy rano ☺
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-09-28, 10:47   #396
mysia1986
Zakorzenienie

Gianka, no kiedy ten kwas kobito jak ja w pracy Może wieczorem coś ogarnę.
Tulka słodzizna

Migotka, no ja CI powiem, ze mi takie syfy jak te dwa teraz to od momentu jak stosuje bardziej naturalną pielęgnacje twarzy rzadko wyskakują No ale.. może to i przez visanne 3 tabsy już za mną i na razie fochów i innych akcji brak Aaa.. kupiłam sobie jeszcze oprócz tych kwiatków w weekend krem na dzień i tonik z manuki
Patrzyłam też na czystek ale mieli wielką pakę 300g a ja nie wiem czy mi to przyskakuje , wołałabym jakieś mniejsze opakowanie na początek
Czekam na wypłatę i rezerwuje bilet do Ciebie

Yss, zdolna bestio Ty! Je też chętnie polukam na Twoje cuda
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 10:57   #397
89migotka
Zakorzenienie

Mysia właśnie miałam pytać jak się czujesz po tabsach Dobrze, że na razie bez "atrakcji" i oby tak zostało
Muszę i ja zacząć używać tych bardziej naturalnych specyfików

Gianka jaka słodka Tulinka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-28, 11:02   #398
Gianna M
Zakorzenienie

Ewcia tutaj chodzi o weglowodany im mniejszy indeks glikemiczny tym lepiej bo wtedy jest mniekszy wyrzut insuliny. Na fb ci wrzuce moja tabelke o kaszach etc i jej wymiennikach weglowodanowych.

Stary 2015-09-28, 11:08   #399
zophiee
Zakorzenienie

Dzień dobry.
U nas jeszcze jelitówka nie powiedziała ostatniego słowa, ale już dużo lepiej. Niestety to nie było zatrucie, bo moja siostra od rana
Także tylko tż się trzyma...
Mi dalej wiruje w brzuchu ale już mogę się poruszać, to najważniejsze
Byliśmy w aptece po leki dla siostry, dziś się ja nią opiekuję, bo ona dyżurowała w sobotę z Bobrem, bo ja byłam nieprzytomna, na szczęście teściowa i kroplówki mnie uratowały
Lila- tak, ja też miałąm wysyp na początku po czystku- on uwalnia toksyny, więc na twarzy i na ciele miałam sporo pryszczyków, takich drobnych, ale mnie to naet cieszyło, bo wiedziałam, że organizm się oczyszcza. Fakt, że trwało to około miesiąca, potem wszystko wróciło do formy. Ale Ci tż zrobił niespodziankę, też mama ochotę na ten film

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Gianna- Tula cudowna brawa za dietę
Kasia- ja też nie przepadam za tą serią, my teraz katujemy wieczorami Grę o Tron

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Bobrik śpi, siostra dogorywa na kanapie, choć z tego co widzę, lepiej to znosi, chyba dlatego,że dostała od razu całą baterię leków

lecę zrobić bulion warzywny regenerujący, a potem będę myśleć o jakimś obiedzie
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 11:19   #400
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Zophiee o losie to uzyliscie wszyscy. Dużo zdrówka dla Was ☺

Gianka jeszcze raz dziękuję, zapisałam sobie fotki 😊

No została mi podłoga do umycia i heya banana 😊
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-09-28, 11:31   #401
zophiee
Zakorzenienie

A ja dalej na bakier z jedzeniem... od piątku nie zjadłam prawie nic... dosłownie kilka biszkoptów... i dalej brak apetytu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-28, 12:19   #402
kasiab91
Zakorzenienie

Hej.

Gianka nie znalazlam Tych nike jest pelno i ciezko znalezc

Zophiee biedaki Wy

Ewa juz sie obrobilas a ja jeszcze lazienka i salon :/ Dobrze ze obiad tesciowa daje

Ja wlasnie uspilam Olke bez cyca od rana w ogole nie bylo. Plakala strasznie no ale kiedys trzeba to skonczyc Wiec powolutku sie przestawiamy
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 12:21   #403
Gianna M
Zakorzenienie

Kur.w.a. siedze na przystanku i sobie przypomnialam ze kwasu z nog nie zmylam za.☠☠☠.isc.ie! Fak przyjade do roboty i bede musiala nogi myc.ja jestem jednak swirnieta!

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Kasia kciuki za odcycowywanie

Mysia ja myslalam ze ty to wczoraj pisalas o tym kwasie. Ja jednak mam cos z dynka!

Stary 2015-09-28, 12:24   #404
MiliTu
Wtajemniczenie

Dzień dobry !

Dziewczyny , brzdąc się rusza ! No serio czuję to ❤❤❤ ależ to wspaniałe uczucie 😍
RudaEwcia25 ja jutro idę na wizytę i dopiero dowiem się kiedy będę miała usg ale ja pewno później niż miałaś Ty. No nic poczekam. Dwa tygodnie migusiem Ci zlecą i znów tż będzie z Wami .

kasiab91 ja też bez orzechów robiłam za to dodawałam jedno jabłko i ciut rodzynek cieszę się że smakowało brawa za zumbę i efekty ! A nie można dodatkowych zajęć?

Gianna M ale słodko spaliscie i te Wasze przytulanki rano ! Wspaniale a gdzie to tż Ci wybywa na cały tydzień?

zophiee o losie to Was złapało! Współczuję! Wracajcie do zdrowia. I mam nadzieję że apetyt Ci wróci!

Lila_27 perfekcyjna kucharka nasza no! Super ze strony męża że pomyślał o Tobie !

arletka1313 no uważaj tam na siebie dziewczyno! Tyle masz na głowie i to jeszcze prawa ręka! Mam nadzieję że w końcu odpuści!

89migotka o losie współczuję @! Z drugiej strony coraz bliżej do staranek mam nadzieję że@ będzie łaskawa. A jak tam Twój tż ? I jego odwyk ?

mysia1986 ależ miło Cię przyjęli😍 widzisz chudzino nasza ! Ty bromka przechodzilas łagodnie to i teb lek Ci odpuści, spokojnie! Też mam tonik z manuki. Muszę pomyśleć nad jakimiś kremami na moją starą buźkę co polecasz z tych naturalnych specyfików?

No a my byliśmy u rodziców. W sobotę impreza. Wkurzyli mnie bo mama rano była w szpitalu. Kolejny raz już puls jej skoczył no i serducho i ją położyli pod kroplówki i po 13 wypuścili, ale nic mi powiedzieć nie chcieli!!! Mogli kurde odwołać tą imprezę ale przecież się mama uparla. Dobrze że chociaż tym razem siostry pomogły a raczej w sobotę zrobiły wszystko. Tylko mi nic nie powiedzieli a przecież mogłam wcześniej pojechać i pomóc!

Wczoraj wieczorem wróciliśmy. Tam mały od brata chory i mnie dziś katarzysko złapało, ale już była herbatka z miodem i cytrynką.
Idę coś poogarniac bo przecież lezalam w łóżku, tż kazał mi się wygrzać!

Buziaki!
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 13:07   #405
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mili 💜💜💜💜 ale super 😊 pierwsze ruchy 😢💜💜💜💜 mama nieźle narozrabiala 😈 mam nadzieje ze juz lepiej ☺

Gianka o nie nogi Ci odpadną 😂😂 ale z Ciebie agentka 😊

Kasiutka czyli odstawiasz? Życzę spokoju i wytrwałości 😊a bucikow szukaj dalej, nie poddawaj sie 😊

Zophiee ale masz dietę fest 😠

Ja właśnie wcina warzywa na patelnie z mielonym kotletem na obiad, jak żyć 😑

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Dziewczyny Kostek do mnie z tekstem ze jak jest księżyc to później słonko na spacerek wychodzi 💜

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Dzisiaj ja lecę do sis na kawę.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-09-28, 13:17   #406
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

zophiee Ale przeboje, wspolczuje takich przezyc.

Cytat:
Kur.w.a. siedze na przystanku i sobie przypomnialam ze kwasu z nog nie zmylam za.☠☠☠.isc.ie! Fak przyjade do roboty i bede musiala nogi myc.ja jestem jednak swirnieta!
Ty jestes boska!

Mili No super, ze brzdac zaczyna mame kopac!
Wspolczuje przejsc z mama. Podobnie jest u TZta w rodzinie, tez ''o tych sprawach'' sie nie mowi. Chociaz sie ostatnio zmienilo.

Pokaze wam te kartki jak bede w domu - ale szalu nie ma.
Dzis jestem pierwszy dzien sama, bo kolezanka na urlopie przez 3 tyg. Na cale szczescie dzis na zmianie jest fajny lekarz.
W ogole sie okazalo, ze jak kiedys mierzylam moja mame jak tu zaczelam pracowac. Tak dla testow. To sie okazalo, ze wykrylam jej schorzenie a nie zauwazylam tego. Ale pracowalam tutaj za krotko i nie ogarnialam tematu do konca.
Nic mi sie jesc nie chce. Sniadania do konca nie wciagnelam. Poszlam na lunch i zapakowalam do pudelka. Zjadlam tylko melona i koktail.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 13:22   #407
89migotka
Zakorzenienie

Gianka

Mili na pewno cudowne uczucie Mam nadzieję, że mama już lepiej się czuje. A co do mojego tż to jak zawsze raz lepiej, a raz gorzej Odwyk? Już dawno się skończył, ale teraz ma jakieś inne gry i spokojnie siedzi
Niestety @ wcale nie jest łaskawa z tego co czytałam na forum to zazwyczaj tak wygląda pierwsza po laparo

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Zophiee, ale Was wzięło Wracajcie do zdrowia! A po jelitowce zazwyczaj tak jest, że brak apetytu przez jakiś czas.

Ruda, Kostuś to taki mądry chłopczyk

Stary 2015-09-28, 13:57   #408
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Ja dzis mam na popo. Pije wlasnie kawke
Mala w zlobku dzis spala z nami do tatusia sie tak tulila ze tz wstal w skowronkach i mowi ze Tulka musi dzis tez z nami spac a przytulasow i calusow rano bylo ze hoho taka sie robi slodka mala no wie jak nas sobie owinac wokol palca

Mysia i jak byl kwas? Ja w koncu nie ale ide teraz robic

Kasia i co znalazas butki?

Ewcia udanego poranka z sis

Yss dziekuje dzis bez goraczki wiec na pewno to zeby ja mecza.

Na przyszly tydzien tz mi wybywa i chyba bedziemy same z Tulka

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Ewcia jem produkty o niskim indeksie glikemicznym przez co czuje sie dluzej najedzona i syta. I rzeczywiscie tak jest. Nie jest to trudne do opanowania. Praktycznie trzeba wyeliminowac wszystkie slodycze fast fody i tego typu jedzenie. Duzo jest pelnoziarnistych produktow. No jest troche zabawy z odwazaniem porcji ale nie jest to takie straszne. Ogolnie np dzieki temu jak zjem sniadanie o 8 to dopiero kolo 14-15 zaczynam odczuwac glod ale zjadam cos kolo 12 potem 16 i na noc szkalnka czerwowonej herbaty bo juz nie jestem w stanie nic zjesc bo czuje sie pelna.
A gdzie tz wybywa?

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
Dzień dobry !

Dziewczyny , brzdąc się rusza ! No serio czuję to ❤❤❤ ależ to wspaniałe uczucie 😍
RudaEwcia25 ja jutro idę na wizytę i dopiero dowiem się kiedy będę miała usg ale ja pewno później niż miałaś Ty. No nic poczekam. Dwa tygodnie migusiem Ci zlecą i znów tż będzie z Wami .

kasiab91 ja też bez orzechów robiłam za to dodawałam jedno jabłko i ciut rodzynek cieszę się że smakowało brawa za zumbę i efekty ! A nie można dodatkowych zajęć?

Gianna M ale słodko spaliscie i te Wasze przytulanki rano ! Wspaniale a gdzie to tż Ci wybywa na cały tydzień?

zophiee o losie to Was złapało! Współczuję! Wracajcie do zdrowia. I mam nadzieję że apetyt Ci wróci!

Lila_27 perfekcyjna kucharka nasza no! Super ze strony męża że pomyślał o Tobie !

arletka1313 no uważaj tam na siebie dziewczyno! Tyle masz na głowie i to jeszcze prawa ręka! Mam nadzieję że w końcu odpuści!

89migotka o losie współczuję @! Z drugiej strony coraz bliżej do staranek mam nadzieję że@ będzie łaskawa. A jak tam Twój tż ? I jego odwyk ?

mysia1986 ależ miło Cię przyjęli😍 widzisz chudzino nasza ! Ty bromka przechodzilas łagodnie to i teb lek Ci odpuści, spokojnie! Też mam tonik z manuki. Muszę pomyśleć nad jakimiś kremami na moją starą buźkę co polecasz z tych naturalnych specyfików?

No a my byliśmy u rodziców. W sobotę impreza. Wkurzyli mnie bo mama rano była w szpitalu. Kolejny raz już puls jej skoczył no i serducho i ją położyli pod kroplówki i po 13 wypuścili, ale nic mi powiedzieć nie chcieli!!! Mogli kurde odwołać tą imprezę ale przecież się mama uparla. Dobrze że chociaż tym razem siostry pomogły a raczej w sobotę zrobiły wszystko. Tylko mi nic nie powiedzieli a przecież mogłam wcześniej pojechać i pomóc!

Wczoraj wieczorem wróciliśmy. Tam mały od brata chory i mnie dziś katarzysko złapało, ale już była herbatka z miodem i cytrynką.
Idę coś poogarniac bo przecież lezalam w łóżku, tż kazał mi się wygrzać!

Buziaki!
Ruchy to cudowne uczucie

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 14:06   #409
Lila_27
Zakorzenienie

Mili cudowne uczucie co? Jak tan czas leci, niedługo dzidzia będzie na świecie

Gianka rozwaliłaś system

Zophie cieszę się, że lepiej u WAS, teraz jeszcze siostra niech szybko dochodzi do siebie

Ruda Kostello mistrz, mega mądry jak na swój wiek i te jego teksty Chyba rośnie Ci ktoś wybitny w domu

Obkupiłam się na bazarku w warzywa i owoce ,kilka wrzosów do domu i jest tak jesiennie
Obiad miałam wczorajszy, więc dzisiaj wolne Ale zaraz marchewkowe będę robić, a potem trochę popracuję może

Do później
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-28, 15:56   #410
kasiab91
Zakorzenienie

A ja u mamy jestem. Bo P do 19 w pracy i nie mialabym z kim zostawic Oli tzn niby z tesciowa ale ja cos noga boli (jak zwykle)
Mili o losie ❤❤❤ cudaśnie A no i ja dotarlam jablko tylkp bez rodzynek bo maz nie lubi

Lila daj znac jak Wam smakuje. No ja czekam na targ do srody Musze pokupowac tez warzywa bo i marchwi nie mam i pietruszka sie konczy

Ewa grzej zatoki. Ja ostatnio suszarka to robie a pozniej zakladam szalik w okolo glowy i serio pomaga

Ysss ja tez nie mialam apetytu na nic, pozniej sie rozkrecilam

Wiecie co boje sie przecieku na cycach na zumbie :p Bo pelne jak banki. A nie mam wkladek laktacyjnych :/
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 16:12   #411
MiliTu
Wtajemniczenie

89migotka o kurczę ale może tylko ta jedna będzie taka wredna co ? Mój tż męczy mnie o nową grę, ale on tak zawsze jak kończy się poprzednia :p tyle że ja uważam, że musimy w końcu zastanowić się nad innymi rzeczami.

Lila_27 oj cudowne ❤ tak na to czekałam ! Mogłabym czuć to cały czas na razie czuję takie pojedyńcze strzały no ja muszę z tż-tem na zakupy jakieś pojechać. Sama nie dźwigam.

kasiab91 z jabłkiem jest lepsze będziesz super sexi wyglądała, miss mokrego podkoszulka

yssmay z mamą już lepiej ale kurde ona jest przemeczona. Siedzi z bratankiem, spacery,obiady dla całej rodziny, jeszcze ta taty impreza. A ona zawsze robi wszystkiego 10 razy za dużo. Opierniczylam że nic nie mówią, a tż powiedział jej że jak oni tak to my o narodzinach wnuka powiemy 2 dni po może zrozumie o co nam chodzi. W końcu my się martwimy po prostu! A Ty coś dla byłego szefa robisz? A zapłacił Ci w końcu?

RudaEwcia25 Kostello mój mistrz 😍 no taki jest słodziak że nie wiem!

Dzieci to są super - mój bratanek (rok i 7 miesięcy) zadzwonił dziś do mnie od mamy mojej - bo ma zdjęcia przy kontaktach i on chciał do Mylenki

Jadę psy zawieźć do fryzjera
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-28, 16:41   #412
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny on mnie często zadziwia i uwierzcie mi ze on non stop gada. No co by nie robił to gada, teraz mi opowiada ze jak był tata to on był z nami w Lidlu 😁😁😁

Migotka jak to z tym grzaniem zatok?

Kasiu a co dasz na noc? Masz jakieś mm w razie czego? Obolalych cyckow współczuję 😢

Lila wolałbym żeby był normalnym dzieckiem a nie jakimś mądralą 😃 a jak Twój Skarb? Grzeczny w nocy ?

Mili no fajne są takie dzieciaki ale dzisiaj jak mi głowę rozsadza a on non stop gada to czasem mam dość 😊 a Ty jak z zrzutem? Przeszło trochę ?

Idę do tego gaduly, muszę coś na kolacje wymyślić , chyba jajko zjem.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-09-28, 17:00   #413
Lila_27
Zakorzenienie

Przepyszne Na ciepło 2 kawałki musiałam,nie mogłam się powstrzymać Bez tej polewy nawet, tylko cukier puder

Ruda noce u nas cały czas beznadziejne,ale kiedyś w końcu będzie lepiej nie?

Kasiu to trzymam kciuki,żeby nie ciekło z cyccorów
Ale raczej nic nie ucieknie, ja na weselu myślałam, że mi pękną, a nawet kropelka nie uciekła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-28, 17:05   #414
89migotka
Zakorzenienie

Ruda nie ma co się dziwić, że Kosta taki gaduła, wiadomo po kim to ma
A co do zatok to ja robię tak, że sól w woreczek i skarpetkę, nagrzewam żelazkiem i tak przykładam do czoła. Jak mnie teraz zatoki biorą to od razu ratuje się wodą morską i sinulan forte Ostatnio czytałam na necie, że na zatoki też jest dobre świecowanie uszu.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Mili mam taką nadzieję, że następne już takie męczące nie będą. Twojemu tż już niech gry w głowie nie będą, no w sumie do marca niech jeszcze chłopak sobie pogra Później będzie miał inne zajęcie

Skoro tak zachwalacie się tak tym ciastem marchewkowym to będzie trzeba zrobić

Stary 2015-09-28, 17:15   #415
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migocia faktycznie nie mam żadnego woreczka a na patelni podgrzewalas kiedyś ? Wodę morska mam i mam mucofluid tego smierdusa 😠o Boże a co to to swiecowanie?

Lila ja na weselu byłam 3mce po porodzie o i 2 razy , odciągnąć musiałam bo by mi je rozwalilo ale Wy już tak długo karmicie ze raczej nic nie powinno się ulac 😊
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-09-28, 18:07   #416
Lila_27
Zakorzenienie

Właśnie na początku to tak mi się lało, że czasem wkładki laktacyjne przeciekały Wystarczyło,że pomyślałam o karmieniu i już jak na zawołanie

Stary 2015-09-28, 18:09   #417
89migotka
Zakorzenienie

Ruda, ale taki zwykły woreczek foliowy żeby sól przez skarpetkę się nie wysypywala. Tak wcześniej na patelni podgrzewałam, ale wygodniej jest żelazkiem A co do swiecowania to masz tutaj http://m.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/...szu_41948.html

Stary 2015-09-28, 18:37   #418
zophiee
Zakorzenienie

Ruda ja w skarpetkę Borysa, albo jakąś swoją- ale ty nosisz stópki, więc bierz Kostka

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Dobry wieczór
Apetyty brak, ale nie martwię się ty wcale, Borys też nie je od piątku prawie nic, złapie jakąć bułeczkę, czy biszkopta. Zrobiłam dziś wywar warzywny, ale nie ma chętnych
A siostra znalazła mieszkanie więc w weekend się wyprowadza
Stary 2015-09-28, 18:40   #419
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie na początku to tak mi się lało, że czasem wkładki laktacyjne przeciekały Wystarczyło,że pomyślałam o karmieniu i już jak na zawołanie
Ja jak słyszałam jak dziecko płacze nawet cudze to cycki od razu mi pracowały 😊

Migotka o Boże to świeci wanie never ever. Chyba wole ręcznik wygrany na grzejniku 😊

Czekam aż Młody padnie i będę leżeć we wannie 😊

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Zophiee no szkoda ze tak szybko jej poszło z mieszkaniem, zawsze miałaś chociaż towarzystwo jak Boberek poszedł spać 😢
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-09-28, 18:43   #420
zophiee
Zakorzenienie

Ciasto marchewkowe uwielbiam, lubię jeszcze bananowe i dyniowe nie sądziłam, że są takie pyszne i w sumie łatwe w zrobieniu
Milli- cudownie z ruchami jeszcze chwilka i będziemy przeżywały z Tobą poród A tż zabierz lepiej do jakiegoś sklepu z wyprawkami, niech zobaczy lie to wszystko kosztuje- odechce mu się kupowania gier
A dla mamy bacik się należy, fatycznie za dużo wzięła sobie na głowę... Niech odpoczywa teraz. A z ciśnieniem pogoń do kardiologa, bo to jest niebezpieczne! Serio

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Ja jak słyszałam jak dziecko płacze nawet cudze to cycki od razu mi pracowały 😊

Migotka o Boże to świeci wanie never ever. Chyba wole ręcznik wygrany na grzejniku 😊

Czekam aż Młody padnie i będę leżeć we wannie 😊

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Zophiee no szkoda ze tak szybko jej poszło z mieszkaniem, zawsze miałaś chociaż towarzystwo jak Boberek poszedł spać 😢
No bardzo szkoda, zwłaszcza, że tż ostatnio już przesadza z tymi godzinami powrotów, wyjerzdza przed 7, a wraca przed 22, albo i lepiej masakra! Jeszcze teraz jak B chory, a ja sama z tym wszystkim...
No nic, ja ją rozumiem, bo dojerzdza od nas codziennie 1.5 godziny, więc 3 godziny dziennie w komunikacji miejskiej- to jest solidny arhument. A mieszkanko piękne, w fajnym miejscu, i cena do zaakacpetowania umowa już podpisana, więc w weekend wybywa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości