Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-04, 10:13   #391
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
nie wiedziałam, ze i szampon mają z tej serii - znam tylko balsam i wielbię bez ustanku
Głównie dla tego wzięlam ten szampon, ciekawa bylam czy też taki fajny...no i super jest

Wiecie co...tak sobie myślę,że jak ktoś szuka pracownika dobrego na lata, to ma w dupie czy on ladny i zrobiony czy nie. Ma być dobry i skuteczny w tym co robi. Bo ladna buzia za miesiąc moze przestać być ladna. A jak ktoś szuka na chwilę, bo rotacja duża, to szuka lalki. Nie koniecznie mądrej, bo za jakiś czas na jej miejsce przyjdzie następna. Może lepiej zrobiona.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 10:19   #392
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
1. I tam

2.

3. A próbowałaś Isana Urea ?
Tak sobie wrzucilam do koszyka, bo mocznik wysoko i cena 5 zł, krem byl fajny a go nie ma....i zachwycona jestem. Pół butli za mną i na pewno jeszcze kupię

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...a-shampoo.html
Dzięki, nie próbowałam. Jak się toto może mieć do łojotoku a co za tym idzie tendencji do tłustego łupieżu? Tak wiem, obrzydlistwo, fujoza, no ale sad but true Nie mogę się non stop meziać Nizoralem. Coś na co dzień mursi być. A jakoś nie uśmiecha mi się wydawać grubej kasy na Biodermy i inne dermy.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Wiecie co...tak sobie myślę,że jak ktoś szuka pracownika dobrego na lata, to ma w dupie czy on ladny i zrobiony czy nie. Ma być dobry i skuteczny w tym co robi. Bo ladna buzia za miesiąc moze przestać być ladna. A jak ktoś szuka na chwilę, bo rotacja duża, to szuka lalki. Nie koniecznie mądrej, bo za jakiś czas na jej miejsce przyjdzie następna. Może lepiej zrobiona.
No ale tak bywa właśnie, racja. Zwłąszcza w sieciach firm. A czasem to ma być po prostu istne chodzące, żywe perfection!
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 10:24   #393
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

A szampon przy okazji wypróbuję
Stary 2015-11-04, 11:00   #394
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Dzięki, nie próbowałam. Jak się toto może mieć do łojotoku a co za tym idzie tendencji do tłustego łupieżu? Tak wiem, obrzydlistwo, fujoza, no ale sad but true Nie mogę się non stop meziać Nizoralem. Coś na co dzień mursi być. A jakoś nie uśmiecha mi się wydawać grubej kasy na Biodermy i inne dermy. [!
Myślę,że móglby dać radę...mocznik wysoko,a skoro na przetłuszczające/łuszczące facjaty dziala dobrze.....ja bym spróbowala
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 11:15   #395
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru snad drugiego podejścia do zupy dyniowej

Cytat:
Dzięki, nie próbowałam. Jak się toto może mieć do łojotoku a co za tym idzie tendencji do tłustego łupieżu? Tak wiem, obrzydlistwo, fujoza, no ale sad but true Nie mogę się non stop meziać Nizoralem. Coś na co dzień mursi być. A jakoś nie uśmiecha mi się wydawać grubej kasy na Biodermy i inne dermy. [COLOR="Silver"]
Cały czas z uporem maniakia

http://www.aptekagemini.pl/healing-h...owy-200ml.html

Przesłać Ci próbaska ?

Stary 2015-11-04, 11:19   #396
Katty_p13
Piers do przodu

Baru snad kawy siorbanej przez słomkę (tak tak, po wizycie ze znieczuleniem u zębologa)

Piękna listopadowa pogoda tylko dlaczego rano tak pieruńsko zimno??

Idę szukać jakiegoś pomysłu na marynatę do ligawy .....
Stary 2015-11-04, 11:20   #397
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Młodzieniec miał dziś wypadek w szkole. utrata przytomności. Pogotowie, kilka godzin w szpitalu. Naprawdę, nikt mi nie wmówi, że poziom naszej służby zdrowia się nie poprawił. Zrobili mu wszystkie badania z tomografią włącznie. Prześwietlili nawet stłuczone biodro. Lekarz dał nam prywatny numer jakby coś się działo. Naprawdę jest dobrze.
super

zdrówka dla Młodego
Cytat:

Poratuje ktoś dobrym kryminalnym serialem ? (którego jeszcze nie widziałam)
ja nie z kryminalnych (już chyba wszystkie widziałam, albo odkładam na przyszłość, bo mają za mało sezonów ), ale teraz oglądam to: http://www.filmweb.pl/serial/Carniv%C3%A0le-2003-110868
i podoba mi się taki mhroczny
Cytat:

Sofia Loren opowiadała, że nosi makijaż nawet do łóżka. zmywa dzienny, nakłada nocny i nastawia sobie budzik wcześnie rano, żeby poprawić ten nocny zanim jej mąż się obudzi. To jest coraz częstszy problem. Ja mam znajome, które na wspólnych wyjazdach śpią w dyskretnej tapecie. Pod namiotem wstaja rano i zanim wylezą szczać nakładają fresk. Kobiety, które nie wpuszczą paczkonosza bo nieumalowane - wolą zapierdzielać na pocztę i stać w kolejach.

I to nie są przypadki jednostkowe. I to nie są stare kobiety...
takie osoby to już faktycznie mają problem
Cytat:
Mąż kuzynki ma spory salon fryzjerski. A ja dorobiłam się przemytnika malego. Jako że salon umiejscowiony daleeeko, to nie bylo jak korzystać. Teraz moja M zmienila robotę i pracuje 5 minut od nich, a u mnie jest średnio co dwa tygodnie, trzy tygodnie...to podrzuca jakieś cuda not for sale
normalnie raj
Cytat:

U mnie w firmie siostrzanej tak właśnie zatrudnili lalkę zaraz po studiach i zdziwieni że nic nie potrafi.No nie potrafi bo jeszcze nigdzie nie pracowała, jak chcieli z doświadczeniem to trzeba było celować w kogoś innego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-04, 11:44   #398
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.osoba , która się tak do Neski zwróciła , jest przede wszystkim niewychowana , bo taka odzywka to podręcznikowy brak kultury a tolerancja odmienności zależy od tego , co kto ma w głowie , a że przeciętna większość ma w głowie oględnie mówiąc to co ma , trudno oczekiwać otwartych , światłych umysłów
2.wbrew pozorom te nastolatki z pryszczami bardzo z ich powodu cierpią , Widujesz ich w chwilach zaangażowania w cośtam , ja ich widuję w okolicznościach wręcz odmiennych , i im te trądy bardzo przeszkadzają i mają straszne kompleksy . A żyją z tym bo muszą , że ich to męczy nie mają wypisane na twarzy . I są tacy , co z powodu trądu zamykają się w domach i unikają ludzi . No i chłopcy raczej się nie malują , więc nawet nie mogą tego zamazać niczym , i cierpią z powodu trądów nawet bardziej niż dziewczyny .
3.dołonczyliśmy do grona cywilizacji wysokorozwiniętych

1.a faceci z trądem ? Oni się nie malują , a trądy mają . Trąd nie musi robić się od zapychu .
2.Syf to IMO każde paskudztwo zaburzające gładkość i równość oraz koloryt , więc syfem jest i sino-ropna gula o średnicy 3 cm i mała czerwona krostka , i w ogóle krostka niezależnie od koloru , blada takoż . Bo nie powinno jej być w ogóle , jest objawem zaburzeń funkcjonowania skóry .

Ja się nigdy au naturel dobrze nie czułam , więc makijaż dodał mi jakieś 100% do zadowolenia z własnego wyglądu . I zaczęłam wcześniej od Was . I maluję się dla siebie , żeby nie uciekać z wrzaskiem na widok własnego odbicia w lustrze .

1 Wyobraż sobie że to nie osoba , bo jakby to była jedna osoba to nawet bym nie zapamiętała ... To osoby liczba mnoga
I te pytania , dlaczego nie malujesz rzęs? Kurka maluję, ale nie dziś .... Maluję jak mi się chce...

2 Tak , nastolatki i pryszcze to bbaaaardzo duży problem , psychologiczny. Naprawdę a często pomijany zazwyczaj przez ludzi którzy bez malunku na ulice nie wyjdą

3 Faceci też tuszują buźki są dla nich specjalne pudry niby męskie

4 W moim przypadku fluidory i pudry drogeryjne powodują nawrót trądu ... Wiem że coś w środku go powoduje ale mjkap działa jak wyzwalacz

5 I o to chodzi niech się maluje kto chce i jak chce , ale niech się nie czepia że ktoś mejkapu nie ma

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
1. No jasne, wiem bo miałam oba Neska zresztą też, z tego co pisała.
Dokładnie wypłowiałe oczka + syfy.
Podczas pierwszej kuracji zrobiłam sobie trochę krzywdę... W sumie mogę zwalić to na lekarza który nie poinformował mnie o zasadach .
Dostałam antybiotyk w płynie + reninin A .Iiiii z tego co pamiętam najpierw dawałam antybiotyk(był na spirycie) , potem jak się wchłonął na obszary zajęte krostami ten nieszczęsny retinin... i ja tak smarowałam aż skóra mi się poparzyła .Czyli wyglądało to tak że ,całe czoło , okolica brody do polików ust ,były wielkimi czerwonymi złuszczonymi do żywego obszarami , usiane ropnymi wykwitami Jakiekolwiek pokrywanie tego czymkolwiek w celu "wyrównania" powodowało występowanie kolejnych ropnych wykwitów. Na wizycie kontrolnej dowiedziałam się że ma nie być tuszowania gojącej się skóry i jak tylko zauważyłam podrażnienie powinnam odstawić retinin.także tak Mogła powiedzieć to na pierwszej wizycie
Stary 2015-11-04, 11:49   #399
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Na wizycie kontrolnej dowiedziałam się że ma nie być tuszowania gojącej się skóry i jak tylko zauważyłam podrażnienie powinnam odstawić retinin.także tak Mogła powiedzieć to na pierwszej wizycie
Neska, ale to jest tak, jak ja przy bardzo silnym AZS dostałam od dermatologa sterydy. Tak, wiem, leki mają ulotki i należy te ulotki czytać. Ale co by takiej durnej pani doktor szkodziło przy okazji powiedzieć, że mordy potraktowanej maścią sterydową nie należy wystawiać na słońce? Albo, że tych preparatów nie należy stosować ciurkiem, tylko doraźnie?
Stary 2015-11-04, 11:56   #400
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Neska, ale to jest tak, jak ja przy bardzo silnym AZS dostałam od dermatologa sterydy. Tak, wiem, leki mają ulotki i należy te ulotki czytać. Ale co by takiej durnej pani doktor szkodziło przy okazji powiedzieć, że mordy potraktowanej maścią sterydową nie należy wystawiać na słońce? Albo, że tych preparatów nie należy stosować ciurkiem, tylko doraźnie?
Wiesza ja w sumie , myślałam że to ma tak wyglądać ... Tzn bardzo silne złuszczenie ... I wyłażenie ropniaków Ulotkę czytałam i jest napisane w niej że może wystąpić przemijające zaczerwienienie skóry .... Noooo i mi to przemijanie się przedłużyło

Słuchaj jeśli chodzi o Słońce to ja spotkałam się z taką opinią, że przy stosowaniu złuszczających terapii przeciwtrądzikowych nie trza filrtów stosować ... Także tennnn .Nie lubię teorii spiskowych ale , przez takie postępowanie lekarze sami napędzają sobie na przyszłość pacjentów ...
Stary 2015-11-04, 12:04   #401
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Piękna listopadowa pogoda tylko dlaczego rano tak pieruńsko zimno??

.
O tak, mogłoby tak cała zimę byc,c'nie?

Rano i wieczorem niestety ziąbi, ale w dzien cudnie

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
A to co innego jest. Dla mnie to jest zawsze pasmo porażek. Nie umiem, nie lubię, kreski krzywe, cienie osypane, róż na nosie, spirala w oku, rękanogamózgnaścianie.

Dla mnie ten rytuał to jest kawa i muzyka. Jeśli mam czas to więcej muzyki. I jeszcze troszkę. I na koniec... jaki koniec?! Jja pracuję w domu!
No oczywiste, ze kazdy ma inny rytuał, kazdego co innego odrpeza. Mozna miec pare rytuałów też i to cieszy, bo takie chwile fajnie wyciszaja, poprawiaj nastrój etc.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-04, 12:16   #402
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Słuchaj jeśli chodzi o Słońce to ja spotkałam się z taką opinią, że przy stosowaniu złuszczających terapii przeciwtrądzikowych nie trza filrtów stosować ... Także tennnn .Nie lubię teorii spiskowych ale , przez takie postępowanie lekarze sami napędzają sobie na przyszłość pacjentów ...
Ale ja nie piszę o terapiach przeciwtrądzikowych tylko o sterydach przy AZS! Na trądziku się nie znam, a czasów historycznych nie chce mi się za bardzo wspominać.

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
O tak, mogłoby tak cała zimę byc,c'nie?

Rano i wieczorem niestety ziąb, ale w dzień cudnie
Ooooo tak zdecydowanie wolę taką pogodę, choćby i z porannymi przymrozkami niż jak mi ma wiać i lać na łeb

Poza tym jak usłyszycie o kolejnym mordzie dokonanym w Warszawie, to tym razem sprawcą będę ja jednak muszę zacząć chodzić z włączonym dyktafonem, człowiek nie zna dnia ani godziny
Stary 2015-11-04, 12:20   #403
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ooooo tak zdecydowanie wolę taką pogodę, choćby i z porannymi przymrozkami niż jak mi ma wiać i lać na łeb

Poza tym jak usłyszycie o kolejnym mordzie dokonanym w Warszawie, to tym razem sprawcą będę ja jednak muszę zacząć chodzić z włączonym dyktafonem, człowiek nie zna dnia ani godziny
Dokładnie, od razu chce się jakos bardziej życ i optymizm jakiś tam jest i fogle przyjemniej się człek czuje

O mamo! Znowu babol??

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-04, 12:27   #404
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nie piszę o terapiach przeciwtrądzikowych tylko o sterydach przy AZS! Na trądziku się nie znam, a czasów historycznych nie chce mi się za bardzo wspominać.

Chodziło mi o zjawisko , nie informowania do końca pacjenta o terapii
Stary 2015-11-04, 12:33   #405
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
O mamo! Znowu babol??
Tekst sprzed 15 minut: "chyba panią pop.ierd.oliło!" w odpowiedzi na normalnie zadane pytanie.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Zjawisko olewania pacjenta przez niedouczonego lekarza jest, niestety, nagminne.
Stary 2015-11-04, 12:36   #406
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę,że móglby dać radę...mocznik wysoko,a skoro na przetłuszczające/łuszczące facjaty dziala dobrze.....ja bym spróbowala
Ależ oczywista, że spróbuję

Cytat:

Cały czas z uporem maniakia

http://www.aptekagemini.pl/healing-h...owy-200ml.html

Przesłać Ci próbaska ?

Pamiętam, ale czy on ejst do codziennego stosowania? Nie za silny, na tzw codzienne mycie? Dziękuję, nie trzeba Kupić, kupię, ale myślałam, że w charakterze przeciwłupieża, tak 1-2 razy w tyg

Cytat:
Baru snad kawy siorbanej przez słomkę (tak tak, po wizycie ze znieczuleniem u zębologa)
O mjan gott Hardkorowa odyseja u Cię. Ale rozumiem, nie ma wyjścia, to nie ma. Tulam I trzymam za odfajkowanie wszystkich nieprzyjemności.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja nie z kryminalnych (już chyba wszystkie widziałam, albo odkładam na przyszłość, bo mają za mało sezonów ), ale teraz oglądam to: http://www.filmweb.pl/serial/Carniv%C3%A0le-2003-110868
i podoba mi się taki mhroczny
Dzięksy, mhroczny poczebny od zaraz

Cytat:

5 I o to chodzi niech się maluje kto chce i jak chce , ale niech się nie czepia że ktoś mejkapu nie ma
Otóż to!

W temacie mejkapu - właśnie wyszykowałam paczuszkę dla takiej rodzinki potrzebującej z moich okolic (wszystko do nich trafia, ciuchy, meble, firanki, kubki) zrobiłam porządki w szufladzie i doooooobrze mi!!!!!

Dobra, to jeszcze rączka do góry, kto używa fluidy, a konkretnie Burżuje CC, nr 32 i 31, zapraszam na pw.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-11-04 o 12:50
Stary 2015-11-04, 12:37   #407
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:

Margota kto Cię zajeżył??

edit:
Rachelciu już bliżej jak dalej lecę że tak powiem taranem, bo jak za bardzo rozwlekam w czasie to zwykle nie udaje mi się przeprowadzić sprawy do końca

Edytowane przez Katty_p13
Czas edycji: 2015-11-04 o 12:39
Katty_p13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 12:41   #408
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Toć napisałam powyżej
Stary 2015-11-04, 12:44   #409
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Tekst sprzed 15 minut: "chyba panią pop.ierd.oliło!" w odpowiedzi na normalnie zadane pytanie.
To ma być tekst do pracownika?? To sie nadaje do gazety!!! Ten babol musi sie opamietac, no!

Live long and prosper
🖖🏻

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-04, 12:46   #410
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
To ma być tekst do pracownika?? To sie nadaje do gazety!!! Ten babol musi sie opamietac, no!
Musi to na Rusi, w Polsce (a zwłaszcza w prywatnej firmie), jak kto chce

Toteż dlatego napisałam, ze muszę się nauczyć błyskawicznie dyktafon obsługiwać....na razie się mogę wywnętrzyć we w Barze...

Plus: apetyt mi odebrało
Stary 2015-11-04, 12:48   #411
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

edit:
Rachelciu już bliżej jak dalej lecę że tak powiem taranem, bo jak za bardzo rozwlekam w czasie to zwykle nie udaje mi się przeprowadzić sprawy do końca
Doskonale rozumiem. Jak cierpieć, to krócej. Szybciej mieć to za sobą. Pewnie to niewiele da, ale życzę Ci jakiegoś fenomenalnego źródła energii i siły, oby się nie dać. Oby zwyciężać. Mówią, że najwiecej go w nas. Ale i w najbliższych się pewnie znajdzie.
Stary 2015-11-04, 12:50   #412
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Toteż dlatego napisałam, ze muszę się nauczyć błyskawicznie dyktafon obsługiwać....na razie się mogę wywnętrzyć we w Barze...

Plus: apetyt mi odebrało
Prywatna firma czy nie, kultura i savoir vivre obowiązują pracodawce, pracowników i wszystkich.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-04, 12:52   #413
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Prywatna firma czy nie, kultura i savoir vivre obowiązują pracodawce, pracowników i wszystkich.
Znaczy, wodę po grubszej potrzebie i w przypadku dolegliwości kobiecych też powinna spuszczać? Żartujesz!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-04, 13:08   #414
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No nieee, przeż na zdjeciu widać zrobioną twarz. Ma pasować do "modelu" ma być "zrobiona" "profesjonalna". Nazywa się to teraz reprezentatywna.
To jeszcze rozumiem - chce mieć odpicowaną sekretarkę laskę to sobie wybiera na podstawie zdjęć. Ale nadal nie rozumiem po co komu widoczny podkład - przecież osoba z dobrą cerą może się machnąć pudrem na wszelki wypadek, zrobić oczy i usta i git. Będzie wyglądać bardziej reprezentacyjnie niż ta na siłę zmalowana, z której wszystko spłynie.

Cytat:
Mąż kuzynki ma spory salon fryzjerski. A ja dorobiłam się przemytnika malego.
Ooo, ale super!

Cytat:
A gdzie kup[ujecie ten krem z Celi z kolagenem? Szukalam w Rossmanie i nie ma....
Ja się poświęciłam i namierzyłam najbliższy sklep obsługujący Dax. A potem okazało się... że są w Kerfurze pod blokiem -_-

Cytat:
I te pytania , dlaczego nie malujesz rzęs? Kurka maluję, ale nie dziś .... Maluję jak mi się chce...
O bosz. Mnie tak kiedyś pytali czemu nie prostuję włosów. Przymus, kurde.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

BTW nowe Metro Glukhovskyego wychodzi, yay!

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 13:13   #415
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam, ale czy on ejst do codziennego stosowania? Nie za silny, na tzw codzienne mycie? Dziękuję, nie trzeba Kupić, kupię, ale myślałam, że w charakterze przeciwłupieża, tak 1-2 razy w tyg
Go się stosuje codziennie do momentu ustania objawów... no i można wspomóc się techniką nakładania tylko na guowę

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

O bosz. Mnie tak kiedyś pytali czemu nie prostuję włosów. Przymus, kurde.[COLOR="Silver"]
No właśnie i o ten mus mnie się rozchodzi

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-11-04 o 13:12
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 13:13   #416
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego tak lubię korpo
(plus to, że dobrze i terminowo płacą. U prywatnych takie akcje przechodziłam, że podziękuję )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-11-04 o 13:35
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 13:21   #417
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
To jeszcze rozumiem - chce mieć odpicowaną sekretarkę laskę to sobie wybiera na podstawie zdjęć. Ale nadal nie rozumiem po co komu widoczny podkład - przecież osoba z dobrą cerą może się machnąć pudrem na wszelki wypadek, zrobić oczy i usta i git. Będzie wyglądać bardziej reprezentacyjnie niż ta na siłę zmalowana, z której wszystko spłynie.
No wiem, wiem, dlatemu mnie to rozwala, że one są tak wytapetowane, że komuś zależy, żeby to było widać. Coś jak w Sephorze, choć tam to jest zrozumiałe i zasadne, ale też jakby przeginka, bo dobrze umalowaną Sephorzankę, ze świecą w ręku znaleźć. Zazwyczaj widziałam zaprawę murarską. Szpachlę brązera na to szpachlę różu, jak pasy startowe lotniska. Nie zawsze, nie każdą, ale nader często. Unikałam takich, jak jeszcze chadzałam testować podkłady.

Cytat:
Go się stosuje codziennie do momentu ustania objawów... no i można wspomóc się techniką nakładania tylko na guowę
Aaaa no to, ja potrzebuję coś na po ustąpieniu łupieżu, żeby nie było nawrotu. Żeby skalpu nie drażniło. I np trochę wstrzymało wypad? Stąd ten Alpecin obczajam. A sam łojotok mi nie ustąpi do lata

Kupiłam taki pisurkacz z łopianem ale dopiero raz psiurkłam. Był stosunkowo tani, nie wiem, czego się spodziewać. http://sklep.elfa-pharm.pl/gb/hair-c...845500333.html

W Rossie tańsze było.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-11-04 o 13:23

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-04, 13:24   #418
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No wiem, wiem, dlatemu mnie to rozwala, że one są tak wytapetowane, że komuś zależy, żeby to było widać. Coś jak w Sephorze, choć tam to jest zrozumiałe i zasadne, ale też jakby przeginka, bo dobrze umalowaną Sephorzankę, ze świecą w ręku znaleźć. Zazwyczaj widziałam zaprawę murarską. Szpachlę brązera na to szpachlę różu, jak pasy startowe lotniska. Nie zawsze, nie każdą, ale nader często. Unikałam takich, jak jeszcze chadzałam testować podkłady.
Mój małz sie zawsze dziwi, czemu te Panie w D i S sa tak mocno i widocznnie oraz brzydko wytapetowane
Ale są oczywiscie wyjątki, znam parę Dziewczyn, które ładnie i subtlenie sa umalowane

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-04, 13:31   #419
Redhaired Witch
Nindżopesz

Raptem raz miałam robiony makijaż "profesjonalny", oczywiście podkład podkreślił mi wszystko co się dało, szminka zwarzyła, rzęsy skleiły, cienie osypały, róż było z daleka widać jako dwa fuksjowe placki...
Może więc tak trzeba?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 13:31   #420
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaa no to, ja potrzebuję coś na po ustąpieniu łupieżu, żeby nie było nawrotu. Żeby skalpu nie drażniło. I np trochę wstrzymało wypad? Stąd ten Alpecin obczajam. A sam łojotok mi nie ustąpi do lata

Kupiłam taki pisurkacz z łopianem ale dopiero raz psiurkłam. Był stosunkowo tani, nie wiem, czego się spodziewać. http://sklep.elfa-pharm.pl/gb/hair-c...845500333.html

W Rossie tańsze było.
Do ustąpienia objawów codziennie, a potem ja raz na jakiś czas profilaktycznie jak czuję że skóra przeciążona...(Ogólnie po nim ma się wrażenie że włosy dęba stają). A na małe łuski bezpośrednio spirytusem salicylowym aż do jej odpadnięcia ...A w międzyczasie myję rosjaninem .

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-11-04 o 13:33
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości