![]() |
#391 |
Przyczajenie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
musze przestac objadac sie wieczorami,to mnie gubi najbardziej.Przez caly dzien moge jesc zdrowo male porcje a wieczorem wszystko sie wali.Ze wzgledow zdrowotnych nie moge cwiczyc intensywnie ale rower i basen jak najbardziej i oczywiscie yoga.
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
To trzymam kciuki, a jakbyś potrzebowała batow to na pewno jakaś chętna się znajdzie :P
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny, z nieba mi dzisiaj spadłyście, potrzebowałam grupy wsparcia co by się ponownie wziąć za siebie ![]() Jak każda kobieta jestem ciągle na "diecie" ciągle zapuszczam włosy itp ![]() Mam 174 cm wzrostu, teraz ważę jakieś 63 kg, chcę wrócić do 58 bo wtedy się czuje w miarę ok ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Przyczajenie
|
Jejku ja musze zrzucic ponad 10 kg,tez sie zapuscilam przez ostatnie miesiace,ale coz ide robic koktail z awokado
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Dziewczyny wrzucam Wam przepis na pyszny koktail: 2 jablka 1/4 ananasa garsc szpinaku pol limonki laska selera 2-3 cm ogorka 1-2 cm imbiru 1/4 awokado ze wszystkiego wycisnac sok i zblendowac z awokado.Pyszne!! |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
ja w związku z wolnym dniem zrobiłam sobie placki owsiankowe , spokojnie je zjadłam i biorę się za ogarnięcie mieszkania
![]() ![]()
![]() |
#396 |
Przyczajenie
|
Ja również z wami zaczynam kochane.
![]() ![]() W ciągu roku zdążyłam zrzucić "sama z siebie" około 5 kg - bez praktycznie żadnych treningów czy diet (chociaż wiadomo, że czasami coś zaczynałam, ale szybko traciłam chęci). Teraz wzięłam się za siebie, bo wiem, że sukcesy same z siebie z nieba nie spadają. Pamiętam te czasy, kiedy kilka lat temu byłam bardzo drobna, kiedyś nawet miałam jedno zdjęcie z tamtych czasów i nie mogłam się na nie napatrzeć... Później zaczęłam coraz więcej jeść i mimo uwag najbliższych nie przestałam. Bardzo szybko przytyłam, a wiadomo, że zrzucić parę kilo jest trudniej niż je zyskać... ![]() Na dzień obecny mam w planach zapisać się na siłownię oraz uczestniczyć we wszystkich zajęciach, które oferuje ten klub fitness (w tym pole dance, na który bardzo chciałam pójść i tylko czekałam, aż zrobią go w moim mieście). Odnośnie klubu fitness to kwestia kilku dni i wykupuję karnet na 12 miesięcy, pozostało załatwienie kilku formalności. Chciałabym również kogoś, kto będzie czuwał nad moją dietą. Za kilka dni dam wam znać, jak to wszystko u mnie konkretnie wygląda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Malbora bo dzisijsza młodzież to w większości bydło
![]() ![]() LilyLoKonkurs - niestety się nie udało. Ale to nic, będę próbowała gdzie indziej ![]() Znam kilka osób które pracują w Urzędach i na pewno nie dostali się na swoje stanowiska za pierwszym takim konkursem, także głowa do góry ![]() Buldog taaa pomóc, jakbyś wiedziała co on teraz wyprawia. Od 2 tygodni mam bieżnię w domu, to mi nie pozwala synek ćwiczyć, mówi że ja dobrze wyglądam i mi nie wolno a tatusia z rana budzi i na chama ciągnie na bieżnie. Tatuś musi przed pracą i po pracy co najmniej 5 min na bieżnie wejść bo mu synek spokoju inaczej nie da ![]() ![]() Syska miłego dnia, ale nie podaruję ci dzisiejszych ćwiczeń, spinaj tyłek chociaż na 30min ![]() @na witaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
hejka-na chwilkę tylko wpadam
![]() madzia -nikogo nie dopisuj-odczekaj tydzień to zobaczymy kto zostanie ![]() mam mamę znikam ![]()
#399 |
Zakorzenienie
|
Miałam dzisiaj iść na kurs niemca i
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Aguś hejka. Tak poczekamy trochę, bo dużo osób może się przez nasze forum tylko przewinąć ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ja idę poćwiczyć na bieżni, a wy co dzisiaj już zaliczyłyście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzien dobry ![]() Ale tu ruch od rana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melduję zaliczoną bieżnię, bieganie połączone z chodzeniem, w sumie 67min (6km) ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- U mnie ciągle pada, więc rower odpada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe
![]() Boziu drogi jak u mnie gorąco. Ja sie zbieram powoli i wkładam rower miedzy nogi. ![]() Wypije sobie jeszcze kawę i heja! ImageUploadedByWizaz Forum1447242246.170888.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Bejata440 jak ja Ci zazdroszczę tego roweru!!!
U mnie leje i wieje, nic mi się nie chce ![]() W planach mam 100 brzuszków i 100 przysiadów, ale wieczorkiem ![]() Teraz popijam Yerba Mate i obejrzę jakiś film dla relaksu ![]()
#405 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ![]() ![]() u mnie też leje i wieje-pogoda do kitu...na dodatek pompa od centralnego u nas w bloku poszła i nie grzeją już 2gi dzień...dobrze że w miarę ciepło jest... witam nowe dziewczynki i życzę wytrwałości ![]() ania89-ja sie zmusiłam-a ty co??ile minut ćwiczeń masz??:P sandra-ja mam to samo z horrorami co ty ![]() ja robiłam 2 dni temu zupę krem 1-szy raz...smaczna ale tyłka nie urywa ![]() jakąś małą dyńkę miałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madzia-ja piekłam placki na słodko i na słono jak ziemniaczane z dyni...i smakują jak placki ziemniaczane ![]() ![]() ![]() ![]() malbora-szkoda że musiałaś tyle zakuwać na darmo... co do młodzieży...to mam wrażenie że im młodsze pokolenie tym gorsze...dążymy do samozagłady ![]() nic mi nie mówią te tytuły filmów ![]() sysa-właśnie jak to jest?? nie wolno pracować w święto-prawo mówi że wtedy może pracować właściciel a nie pracownicy... DagaJusta-ja też mam fazę na awokado ![]() ![]() beatka-jak sie dzisiaj czujesz? lepiej ![]()
#406 |
Przyczajenie
|
rower zaliczony,a popoludniu spacer z coreczkami do parku. biore sie za zupe ogorkowa z soczewica czerwona,takiej jeszcze nie jadlam wiec trzeba sprobowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Beatka gorąco?? gdzie to ja zaraz tam do ciebie jadę, u mnie pada
![]() Malbora ooo robisz wyzwanie z przysiadami i brzuszkami? Ja też, co drugi dzień o 5 więcej, dzisiaj mam w planach po 65 ![]() A te jerba mate to ta czerwona herbata, pijesz smakową czy zwykłą? Mi to nie podchodziło, śmierdzi mi rybami ![]() Aguś to krótko mama była u ciebie, wygoniłaś ją pewnie ![]() Hmm a dynia jest dietetyczna? bo jak tam to chętnie zrobię dyniowe placuszki ![]() DagaJusta rower zaliczony, ale przyznaj się ile przejechałaś, czy 2km czy 200km ![]() Ja zabieram się za naukę niemca, potem może jeszcze wypróbuje mój nowy skośny stepperek, bo tak na mnie patrzy z litością ![]() Dzisiaj nachodziłam sięna dworze przy tym głupim deszczy, zrobiłam ponad 8km, tyle mi Endomondo pokazało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Przyczajenie
|
63kg/63kg/54kg
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Przyczajenie
|
mysle ze bylo ok 10km
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
madzia-eee ona nie umie siedzieć długo..zaraz na zegarek patrzy-jakby dzieci małe w domu miała...leciała bo obiad musi ugotować...dziwne że wogóle przyszła
![]() ![]() masz o dyni ![]() http://vitalia.pl/artykul6516_Schudnij-z-dynia.html w 100 gramach 30 kalorii ![]() ![]() ![]() ![]()
#411 | ||
Zakorzenienie
|
o tak, nawet nie wiesz jak bardzo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez @na Czas edycji: 2015-11-11 o 12:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Przyczajenie
|
Hej, hej
![]() ![]() Również planuję trochę schudnąć pomimo tego, że słyszę od znajomych, że nie mam z czego. Ważę 54kg i mam 170cm wzrostu. Chciałabym ważyć 50kg. Głównie zrzucić trochę z brzucha i ud. Oprócz tego zależy też na tym, żeby poprawić kondycje. Codziennie kręcę ok. 30min hula hop, skaczę dużo na skakance (ale nie, że tylko skaczę a wykonuję również przy tym różne ćwiczenia, takie cardio na skakance ![]() Może coś z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
hej dziewczęta
![]() grzeszyłam, dlatego wstydziłam się pokazać, ale dziś okres mi się skończył, więc wznawiam ćwiczonka ![]() Jessiexx, witaj kochana, ale my nie popieramy, tak skrajnego odchudzania ![]() ![]()
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Przyczajenie
|
Skrajne to moja mama jak przy wzroście 173 waży 52kg a wcale się nie odchudza.. Wręcz przeciwnie, codziennie je chipsy
![]() I w sumie to może trochę źle się wyraziłam bo zależy mi tak naprawdę na zrzucenie mojej tłustej oponki z brzucha (którą mam pomimo wagi i wzrostu), i wewnętrznej partii ud. A kondycję mam fatalną.. Więc aby ją poprawić robię to cardio przy którym pewnie też trochę schudnę. Więc to zrzucanie kilogramów to tak 'przy okazji' a główne cele to te wyżej wspomniane ![]() A tak btw. Liviene piękny podpis masz ![]() Edytowane przez Jessiexx Czas edycji: 2015-11-11 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | ||
Zakorzenienie
|
DagaJusta 10km na normalnym rowerze też jest dobre, zawsze się dotlenisz i coś kalorii spalisz
![]() Aguś ja placki smażę na niewielkiej ilości tłuszczyku, także nie ma tak źle ![]() ![]() ![]() @na Zawsze do usług, ja chętnie rozdaję baty i chętnie przyjmuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Liviene ja grzeszyłam bez okresu a się pokazywałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
Ja przy wzroście 161 ważyłam kiedyś 48kg nie byłam za chuda, w sam raz a mimo to oponke na brzuchu miałam i uda też troche tłuszczu miały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Przyczajenie
|
Oo dobrze się składa bo akurat posiadam ciężarek
![]() ![]() Edytowane przez Jessiexx Czas edycji: 2015-11-11 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Polecam też Zuzkę Light, na YT znajdziesz, daje w kość
![]() ![]() ![]() ![]() Zjadłam pół kilo pieczarek i jak się cieszę, że był dietetyczne i takie pyszne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
ja tam wolę kobiety z biustem i bioderkami (nie mylić z grubasami) a nie płaskie kościste dziewczątka
![]() ![]() madzia-spróbuj i tak zrób ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liviene-grzeszki jedzeniowe to żadne usprawiedliwienie:P wątek jest po to żeby sie wspierać i motywować-każda z nas robi co dzień jakieś grzeszki a mimo to jesteśmy aktywne...więc nie marudź i bierz się za siebie ![]()
#419 |
Zakorzenienie
|
Aguś Ja też lubię nowości ale np owoców morza to za cholerę nie zjem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Przyczajenie
|
zapowiada sie godzinny szybki marsz z siostrzyczka
![]() Edytowane przez DagaJusta Czas edycji: 2015-11-11 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.