|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. V
Pada i pada, a widzę, że ludzie biegają
![]() Poczytałam trochę i znalazłam takie nakładki antypoślizgowe zastanawiam się nad kupnem Ktoś miał, używał, może coś powiedzieć w temacie ?
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczaki, gdzieś kiedyś widziałam (i nie pamiętam gdzie) takie specjalne raki do butów biegowych.
Takie (podobne) do tych, co wrzuciłaś, widziałam ostatnio w Biedronce (w tym tygodniu). |
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Decalthonie dziś byłam i nie ma czegoś takiego
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
TUTAJ masz takie teoretycznie typowo do biegania. Ale gdzieś jeszcze widziałam, i chyba tańsze
Chyba na grupie "Giełda biegowa" na fb, ale tam dziennie dodają kilkanaście-kilkadziesiąt postów, a to było jakiś czas temu i nie mogę znaleźć.
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam te z Biedry, mam nadzieję, że zdadzą egzamin
Dzięki za informacje
|
#396 |
|
Konto usunięte
|
Ja biegam po śniegu i w ogóle się nie ślizgam (chyba, że zbiegam z górki). O wiele trudniej jest utrzymać równowagę przy zwykłym chodzeniu.
![]() miss.hot mogłabyś sfotografować jak to w ogóle wygląda?;d bo ciekawa jestem A nie widzę na stronie biedronkiedit: dobra, mam na stronie ale wyświetla się już, ze nie sa dostępne, pewnie dlatego nie widziałam u mnie w biedrze.
Edytowane przez 3157a67d1d934f0506c976ba0ef558d7d1211d34_658382e67595e Czas edycji: 2016-01-09 o 11:29 |
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Dla zainteresowanych- w sklepie ultraspire jest jeszcze promocja na pasy i plecaki biegowe
![]() Mam od nich jeden pas, kupiłam z okazji czarnego piątku normalnie kosztował 220 zł, ja zapłaciłam wtedy coś koło 100 zł. Teraz dokupiłam inny łącznik. Nęci mnie jeden plecak, żeby mieć na rower taki mały, ale chyba w tej kwestii wygra jednak deuter.
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;54065441]
miss.hot mogłabyś sfotografować jak to w ogóle wygląda?;d bo ciekawa jestem A nie widzę na stronie biedronkiedit: dobra, mam na stronie ale wyświetla się już, ze nie sa dostępne, pewnie dlatego nie widziałam u mnie w biedrze.[/QUOTE]W mojej biedrze jest tego cały pojemnik, na oko pewnie ze 20 sztuk
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj 15,8 km
Teraz boli mnie wszystko |
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że Ty też z Lublina - w jakich rejonach biegasz ?
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
O patrz! Tomjuż jest nas trzy
![]() Mieszkam w okolicach tesco i np. dzisiaj poleciałam nad Zalew. A na ogół wąwóz na Widoku, Kraśnicka, Jana Pawła, Filaretów, Zana. |
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto trzeci z Lublina?
|
|
#404 |
|
królikoholiczka
|
Nie jesteś sama, ja też jeszcze nie biegalam... Cały czas chorobsko mnie trzyma:-(
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak się zmotywować, żeby biegać więcej?
Nie częściej, tylko dłużej... Wychodzę, robię maks 8km i mam serdecznie dość wszystkiego.... I to nawet nie chodzi o to, że jestem zmęczona tylko mnie to nudzi... Jakaś ciekawsza trasa? Czy tylko nastawienie? Jak biegać samemu 12-16-18km? |
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na długie biorę audiobooka do słuchania , wtedy zapominam o całym świecie i nawet nie wiem kiedy te km mijają |
|
|
|
|
#408 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muzykę mam prawie zawsze, ale radia jeszcze nie próbowałam ![]() Cytat:
Chociaż jak biegnę w lesie to mi trochę szkoda zagłuszać tą ciszę czymś w słuchawkach
Edytowane przez otka_a Czas edycji: 2016-01-10 o 11:49 |
||
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
W lesie dobry klimat tez do książek , jeszcze mocniej sie wczuwasz
Możecie sie śmiać, ja słucham harrego Pottera przede mna jeszcze 4 części , czyta Piotr Fronczewski Po Harrym bede szukac czegos innego. Chyba juz nawet wiem co... |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na długie wybiegania chodzę z koleżanką. Sama chyba też nie dałabym rady
![]() Audiobooki? Hmm, ja nie potrafię się przy tym skupić i potem bym nawet nie wiedziała o czym był
|
|
|
|
#411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z muzyką nie próbowałam biegać, bo moja bateria w telefonie słabo trzyma a mam zawsze uruchomioną aplikację do biegania. Chociaż z audiobookiem Pottera mogłabym spróbować
|
|
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj zmieniłam trasę
jakoś tak po prostu skręciłam w inną stronę niż zawsze i nawet nie wiem kiedy pękło 8km Mogłabym więcej, ale niestety zabrakło czasu :P |
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba juz sie wyleczylam..dzisiaj ide na próbne bieganko
)
|
#415 |
|
Konto usunięte
|
Ja też póki co odpuszczam, w śniegu mogę biegać, w deszczu nie ma mowy.
A na Śląsku leje bez przerwy od paru dni...
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj miałam iść z koleżanką na 7-8 km, ale papka pośniegowa sięgała na osiedlu do kostek i nieszczególnie miałam ochotę przemoczyć buty już na pierwszych 100 metrach.
|
|
|
|
#417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba trzeba się przemóc ![]() ja zazwyczaj biegam sama, ostatnio czasem z mężem jak córka u dziadków ![]() tez biegam do ok. 10 km, na więcej brakuje mi czasu albo trasy ![]() nie biegałam z audiobookiem albo z radio, muzyke raczej zawsze mam ale łapie się na tym, że to ja sie wyłączam i momentami jej nie słucham ![]() Cytat:
ja w niedzielę z córka na sankach w parku saskim byłam, śmignęłam sobie kółeczko ponad 1 km brnąc w śniegu i dałam sobie spokój
|
||
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa w końcu nie byłam... trenuje jeszcze boks wiec dzisiaj idę na trening a bieganie może jutro lub w piątek
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Chciałam sie przywitać ![]() Jestem Angelika i od dzisiaj zaczęłam przygodę z bieganiem ![]() Chodząc do podstawówki brałam udział w zawodach ale wykryto u mnie astmę oskrzelowa i zaprzestałam ćwiczeń wysiłkowych. Natomiast jak większość z Was pewnie i tak samo ja postanowiłam w nowym roku wziąć sie za siebie ![]() Niestety z wiekiem metabolizm sie zmienia i oponka rośnie :p Nie mam weny chodzić na siłownie więc zaczęłam ćwiczyć w domu z aplikacja Nike+ training Club już wczoraj. Na dziś aplikacja przewidziała dla mnie bieganie więc tak tez zrobiłam. Co prawda po wczorajszym treningu ledwo sie ruszam ale stwierdziłam ze trochę biegu nie zaszkodzi. Niestety trochę zaszkodziło bo dostałam okres i po bieganiu myślałam ze umrę ale na szczęście są na to medykamenty ![]() W każdym razie w wolnym czasie zacznę czytać ten temat w celu uzupełnienia wiedzy czy podzielenia sie doświadczeniami ![]() Pozdrawiam? Begginer runner, Angela
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Kojarzę, że chyba kiedyś gdzie razem się udzielałyśmy bodajże w wątkach ślubnych
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

Ktoś miał, używał, może coś powiedzieć w temacie ?

A nie widzę na stronie biedronki