![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jablonex (i inne koraliki) - Łódź, Wrocław, Warszawa...
A może wiecie, gdzie we Wrocławiu dostanę drut (najlepiej posrebrzany, może być też zwykly 'metalowy') o dużej śrdnicy, 2mm i więcej? Nigdzie nie mogę znaleźć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Wtajemniczenie
|
prześledziłam cały wątek i przyznam, że bardzo mi pomogłyście
![]() co dosklepu na hauke bosaka - jak dotąd tam kupowałam, bo miałam porównanie cenowe tylko z empikiem. wg. mnie obsługa bardzo miła, asortyment też dość szeroki. ![]() pozdrawiam ![]() P.S. mam jeszcze pytanie. Czy któraś z dziewczyn mieszka na krzykach? myśle o wspólnym zamawianiu, a co za tym idzie dzieleniem kosztów wysyłki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Wie może ktoś o jakimś sklepie z półfabrykatami i ciekawymi koralikami w dobrych cenach w Krakowie?? Ja znalazłam tylko pasmanterię e Galerii Krakowskiej, ale nie jest tam zbyt tanio... Błagam o pomoc. Jak czytam ile jest tego typu sklepów e Warszawie, Łodzi i Wrocławiu to aż mi sie chce płakać, bo w Krakowie nic nie mogę znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko do dziewczyn z Wrocławia:
chodzi mi o sklep na Powstańców Śląskich (u liptonki, chyba). pisałyście o nim troszkę, więc mam pytanko: od której do której mniej więcej jest otwarty ten sklepik? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
O sklepach w krakowie było już bardzo dużo, ale może rzeczywiście trochę trudno wszystko znależć. ja podaję te co znam ale bez opinii bo nie we wszystkich byłam:
+Na Karmelickiej pasmanteria "Kłębuszek" - baaardzo dużo szklanych i drewnianych +na rogu Długiej i Szlak pasmenteria (wchodzi się przez sklep z bielizną) +Galeria Krakowska(empik i pasmanteria), Galeria Kazimierz (empik) +Astari przenosi się do Krakowa - Jak ktoś będzie wiedział gdzie i kiedy startują niech da znać!!! +jakaś "Przetwórnia" niby na Groblach 14 przez ileś, ale ja jej znależć nie umiem :/ +Na ul Gertrudy (koło Wawelu) ze srebrem, kamieniami - nie byłam +na Rakowickiej masę hurtowni ze srebrem +Oczywiście Giełda Minerałów od czasu do czasu organizowana ![]() +Niby są też w pasmanterii w bramie na ul. Szpitalnej ale ja tam nie wchodziłam +Ktoś pisał że na rogu św Krzyża w indyjskim pani na gramy sypie, ale nie umiem znaleźć - proszę zorientowanych o skorygowanie czy on w ogóle istnieje! +czasami chyba w indyjskim na Grodzkiej za skrzyżowaniem po prawej stronie No i więcej sobie nie przypominam
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ggagatka: dziekuje Ci bardzo! Aktualnie nie jestem w mieście, ale jak tylko wroce to napewno zaraz sie wybiore do tych sklepow o ktorych mowilas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Hej wydaje mi sie ze w normalnych od 10 do 18 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
dzieeeeki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Ja tu z takim pytankiem (nowa jestem, właściwie wczoraj poprzeglądałam cudeńka robione przez was i się uparłam, że też tak chcę ![]() ![]() A, i jeszcze jedno... gdzie kupić drut posrebrzany? Dostanę go w pasmanterii albo chociażby jakimś sklepie elektronicznym? ![]() ![]() Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
drut posrebrzany w Empiku (Silesia w Katowicach, Piotra Skargi w Katowicach), ale tylko w tych, gdzie sztuka rodzinna... a sklep z koralikami - Diamicart, Chorzów - Batory ul. Karpacka 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Raz gadałam z dziewczyną z Dąbrowy na ten temat i ona mówiła, że na Allegro jest sprzedawca właśnie z tego miasta. Poszukaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo
![]() Osobę na allegro znalazłam, właśnie czekam na odpowiedź co do możliwości odbioru osobistego - byłoby to zbawieniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Wtajemniczenie
|
bo po prostu nie we wszystkich empikach jest... we wroclawiu tez empiki sa zroznicowane :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i na krzykach mieszkam tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
to dzieki za info
![]() ![]() planujesz może zamawiać coś w najbliższym czasie (chodzi mi o zamówienia w necie...) ?? wejdź na wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101724 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2mm znalazłam w empiku (w rynku) ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
A jaki jest dokładny adres tego sklepu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Em no wiecie co, albo ja mam pecha, albo slepa jestem ale tego sklepu tam nie ma... ;(
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Wtajemniczenie
|
nie jesteś ślepa
![]() ja też miałam problem dzisiaj ze znalezieniem go. on znajduje się, jak wyczaiłam, po drugiej stronie ulicy. to też powstańców śląskich przy skrzyżowaniu z sokolą, ale po drugiej stronie. numeru niestety nie pmietam :P P.S. koniec języka za przewodnika :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
mam pytanko; czy któraś z was spotkała się z hurtownią minerałów, ale nie internetową, tylko taką gdzie można znaleźć minerały do biżuterii po niskich cenach w dużych ilościach i je osobiście oglądnąć, albo kupić naszyjniki zrobione już z mineraów po niskich cenach do rozłączenia (takie jak sprzedają na giełdzie minerałów) w okolicach Dolnego Śląska, ale niekoniecznie może być także w innej okolicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
ktoś kiedyś 9chyba nawet na wizażu) podawał taki link:
http://www.geo.uw.edu.pl/HOBBY/SHOW/shows_pl.htm może się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Przyczajenie
|
![]()
dzięki za info
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Wtajemniczenie
|
nie ma za co
![]() musimy sobei pomagać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Przyczajenie
|
jeśli któreś z Was używają posrebrzanych/ pozłacanych elementów- polecam na Allegro użytkownika lol2, m.in. z tego względu, że daje gratisy. zrobiłam zakupy za ok. 20 zł i dostałam posrebrzane przekładki i pozłacane bigle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
lol2 to ta sama osoba co astari.pl
![]()
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o sklepy w Krakowie to bylam na ulicy Szpitalnej, niestety tam nie ma wyboru, a na Świetego Krzyza nie znalazlam zadnego sklepu indyjskiego... Moze on rzeczywiscie nie istnieje
![]()
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
O Astari dowiedzialam sie tyle, ze siedziba znajduje sie na Długiej 48, ale na dzien dzisiejszy nie da sie robic zakupow bezposrednio u nich, tylko trzeba zamawiac przez internet i wlasnie tam zglosic sie po odbior osobisty.
![]() |
![]() |
#419 |
Przyczajenie
|
Hej, w WARSZAWIE na ulicy Chłodnej 15 jest sklep z koralikami z kamieni (szyld - giełda kamieni), ceny są różne w zależności od tego jakiego rodzaju to kamień, ale i tak w porównaniu z internetem to za tyle kupuje sie szkło.
Zna ktoś adres JABLONEXU?? tam na marconich nikogo nie ma, słyszałam że sie z tamtąd zwineli, że już nie ma jablonexu, ale chyba gdzieś sie zaopatrują te wszystkie sklepy:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Ggagatko: mam co Ciebie jeszcze jedna prosbe
![]() Czy możesz dokładniej sprecyzować gdzie na Karmelickiej znajduje się ta pasmanteria? Bo jakoś nie bardzo mogę ja znaleźć... I mam jeszcze pytanko do dziewczyn z Wrocławia: będę tam niedługo i chciałabym wybrać się na Powstańców Śląskich, w związku z tym chciałabym się dowiedzieć czy ten sklep jest godny polecenia? Czy jest duży wybór i przystępne ceny? Ach... Już kombinuję na wszystkie sposoby ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.