![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do klubu,pubu co na Sylwka?Pomóżcie!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Rozeznanie
|
Dot.: co na ta wyjatkowa noc??-fotki:):)
Cytat:
![]() ![]() Sorry ale nie jestem jakąś prostytutką ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
A jeżeli na zaproszeniu jest napisane "Bal Sylwestrowy" to też poszłybyście w dżinsach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
Nie założyłabym dzinsów. Słowo " bal " zoobowiązuje do elegancji. Jakaś sukienka, szpilki albo ewent. butki na obcasie jeśli spodnie to satynowe i piękny top to sylwester musi być błyszcząco. Jestem po 30- ce może młodsze koleżnki uważają inaczej Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
BAN stały
|
babeczki jeansy niestety odpadają. Poprosiłam narzeczonego żeby podpytał się jak byli ubrani ludzie w zeszłym roku (on pracuje w tym klubie gwoli wyjaśnienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
OO..mamy nową akcje..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
No a ja niezdążyłam kupic sukienki (ktoś mnie wyprzedził) I tertaz znów mam problem!!! I chyba spodnie,widziałam takie satynowe ale odpowiedzniej bluzki jeszcze nidobrałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
BAN stały
|
ja do klubu zakładam taki oto zestawik. Wiem, wiem, miały być jeansy, ale padło na spódnicę. Doszłam do wniosku, że klub jak klub, ale w tym, do którego sie wybieramy nie będzie raczej nikogo ubranego tak całkiem na luzie. Byłam tam nie raz na imprezie w zwykłą sobotę i dziewczyny zazwyczaj ubrane są z odrobiną elegancji, nie jakieś wytarte jeansy i T-shirt. mam tylko problem, jakie założyć do tego buty - kozaczki, czy moze płytkie na obcasiku? Jeszcze tylko dopiszę, że bluzka jest brązowa, tylko na zdjęciu jakis taki niemrawy ten kolor wyszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
BAN stały
|
no cóż wróciłam z zakupów ale nic mnie nie zachwyciło szczerze mówiąc.Sukienki okropne, rybaczki albo za krótkie albo za wysoki stan a z topów też jakoś nic nie wpadło mi w oko albo robiłam wielkie oczy zobaczywszy cenę
![]() Edytowane przez Justek Czas edycji: 2006-08-02 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
Sylwester w akademiku...pomocy!!!
Witam wszystkie Wizażanki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylwester w akademiku...pomocy!!!
Witaj
![]() Hmmm skoro to akademik- to chyba wymyślne kreacje raczej tam nie będą królować ![]() ![]() Myślę,że na taką imprezę najodpowiedniejszym strojem będą jakieś spodnie (żeby było wygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli już założysz jakąś np. świecącą bluzeczkę- to myślę że w takim wypadku kolczyki to już takie drobne raczej... żeby nie odwracały uwagi od bluzki- ale za to z bransoletką możesz poszaleć ![]() ![]() No to tyle ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() miłej zabawy ![]()
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak myslicie?
jezeli ma byc elegancko to jest ok, plus te upiete wlosy wyzej wspomniane. A jezeli ma byc bardziej imprezowo to podwinelabym nogawki u jeansow , fajnie to wyglada wlasnie przy balerinkach,i rozpuscila wlosy i troche je pokrecila ale bez przesady , zeby wygladalyby bardziej seksownie i na luzie.Pasek napewno blyszczacy .
Pozdrowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
wedlug mnie swietny stroj, ale tak jak radzily dziewczyny ja bym zwiazala wlosy i jakies fajne kolczyki nalozyla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
fryzurka najlepiej konski ogon z natapirowanym czubkiem (jak na foto), albo tak sobie mysle swietnie by pasowąła do balerinek rowniez fryzurka z kucykiem i taka czarna szersza tasiemka zawiazana jak opaska, długie kolczyki lub jesli bedziesz miala cos strojnego na szyi to jakies krotkie by nie przeladowac, i mkijaz czarny przydymiony i jasne rozowe, z duza iloscia błyszczyku ustaczka
![]()
![]() |
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
sadzee podobnie jak jaszmurka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem podobnego zdania jak wyżej.Dżinsy mogą byc..albo jakaś spódnica.I do tego bluzka oraz jakies dodatki(zalezy w jakim kolorze)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się dziewczynami, jeansy, niewysokie buty. Elegancja raczej nie jest wskazana (już niedługo pochodzisz sobie na uczelnie elegancko ubrana :P). Zresztą impreza w akademiku kojarzy mi się z siedzeniem i piciem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
3 razy organizowaliśmy sylwestra w akademiku
![]() ![]() Ja z mojej strony polecam czarne spodnie na kant + strojna jasna bluzka np. z cekinami ![]() ![]() Aha ważne jest to gdzie jest ta impreza organizowana - w akademiku - ale czy w pokoju dla kilka osób czy na sali. Bo jeśli w pokoju to jeansy i zwykła bluzeczka wystarczą ![]() Życzę udanej zabawy sylwestrowej i zazdroszcze akademickich szaleńst dla mnie to pierwszy sylwestrer bez statusu studenta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, poradźcie, bo już sama zgłupiałam...
Ide na sylwestra do klubu/dyskoteki i NIE JEST to bal sylwestrowy. Na górę zakładam bluzeczkę czarna z dźetami z przody, wiązaną na szyi i odkrywającą połowe pleców. A teraz dól - z którym mam problem... Czy lepiej będzie yglądać krótka (bardzo krótka) spodniczna jeansowa granatowa czy obcisłe jeansy granatow 3/4.??? NA nogi kozaczki chyba... Pomóżcie... ![]()
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Rozeznanie
|
Ja bym ubrała spódniczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: co na ta wyjatkowa noc??-fotki:):)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Justek widzisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Przyczajenie
|
![]()
No to ja może się ujawnie w tym poście i zarazem przedstawie moje ciuszki na sylwka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.