nowości kosmetyczne - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-19, 18:15   #391
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: nowości kosmetyczne

Widziałyście już nowości cieniowe MaxFactora? te sypkie i te podwójne? u mnie na razie nie ma
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 20:44   #392
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella
Dostępny na rynku od 21.11.2005 wiec wypróbuj go pierwsza i opisz swoje doznania.
Cos slaba nowosc, od listopada zeszlego roku, ale nie widzialam tego nigdzie - chyba trzymaja gdzies pod ladą!
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 20:54   #393
Estella
Zakorzenienie

Ja też nie widziałam; w ogóle rzadko bywam w miejscach gdzie mają tą firmę. Jak widać chyba mało osób widziało ten podkład.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 21:34   #394
Kamikitten
Zadomowienie

Tydzień temu kupiłam nowość Maybelline Dream Mousse Blush, mam odcień 01 dolly pink. Z tego co wiem, jest jeszcze odcień pomarańczowy. Różyk jest jak dla mnie całkiem fajny, delikatnie się mieni, ma rózowy barbie'owy kolorek jednak na buzi (przynajmniej na mojej, mam jaśniutką karnację) wygląda inaczej, nie tak słodki, naprawdę fajnie . Jestem zadowolona z zakupu, nie żałuję, tylko... nie umiem sie jeszcze nim za dobrze posługiwać, to mój pierwszy róż w kremie więc wymaga techniki i wprawy żeby dobrze na polikach wyglądał
Stary 2006-04-19, 22:12   #395
MagJa
Zakorzenienie

A wspominał już ktoś, że Bell wypuścił nowe kolorki cieni Planete?? Takie bardziej wiosenne co po niektóre. Sama kupiłam jeden, jasny i w miarę uniwersalny 319 - tak na próbę, ale że próba wypadła pozytywnie, to może się jeszcze na jakiś kolorek skuszę. Zwłaszcza, że wszystkie śliczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg planete.k.jpg (25,8 KB, 71 załadowań)
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 22:19   #396
margitta
Zakorzenienie

Ja polecam nowe cienie prasowane JOKO Winter Glamour, takie ze śnieżynką odbitą - w sam raz na wiosnę Są cudne, jak je zobaczyłam w drogerii to się oderwać nie mogłam. Mają piękne koloy po prostu. Szczególnie mi sie spodobały czarny i miedziany, ale najchętniej kupiłabym wszystkie. Super się mieszają ze sobą.

PS. Nie jestem przedstawicielką firmy Joko
Stary 2006-04-19, 22:59   #397
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margitta
Ja polecam nowe cienie prasowane JOKO Winter Glamour, takie ze śnieżynką odbitą - w sam raz na wiosnę Są cudne, jak je zobaczyłam w drogerii to się oderwać nie mogłam. Mają piękne koloy po prostu. Szczególnie mi sie spodobały czarny i miedziany, ale najchętniej kupiłabym wszystkie. Super się mieszają ze sobą.

PS. Nie jestem przedstawicielką firmy Joko
A ja tych cieni nie polecam Kolorki co prawda śliczne, trwałość niczego sobie, ale ten borkat... Jest wszędzie... Osypuje się już przy nakładaniu i potem też jakoś tak dziwnym trafem roznosi się po całej twarzy. Z żalem oddałam swój, bo kolorek był śliczny i nigdzie podobnego nie znalazłam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-20, 06:40   #398
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez mimbi
Cos slaba nowosc, od listopada zeszlego roku, ale nie widzialam tego nigdzie - chyba trzymaja gdzies pod ladą!
tez nigdzie ich nie widziałam, a lubię podkłady w piance dobrze je kamufluja pod tą ladą

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 14:04   #399
Moonlight
Wtajemniczenie

a ja coś widziałam w drogerii ale nie wiem czy to nowość, czy to ja jakaś zacofana jestem widziałam z Daxa maseczkę... chyba oczyszczającą i korektor antybakteryjny. takie w żółtawych opakowaniach z linii Perfecta

nie miałam czasu za bardzo się przyglądać bo skoczyłam na okienku żeby kupić koleżance prefumy na urodziny wrzuciłam flakonik do koszyka i musiałam już wracać do szkoły... może wieczorem poszukam jakichś fotek na necie i wrzuce... teraz niestety nie mam czasu
Stary 2006-04-20, 15:47   #400
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa
A wspominał już ktoś, że Bell wypuścił nowe kolorki cieni Planete?? Takie bardziej wiosenne co po niektóre. Sama kupiłam jeden, jasny i w miarę uniwersalny 319 - tak na próbę, ale że próba wypadła pozytywnie, to może się jeszcze na jakiś kolorek skuszę. Zwłaszcza, że wszystkie śliczne

GDZIE JE KUPIŁAŚ ??!!

Ja nabyłam 2 Satin mat ale nie w KRK, jeśli widziałaś je gdzies u nas to prosze zdradź

Wąchałam pomarańczowego Adidasa- totalna klapa, żadnych tropików ani niczego co by je przypominało, pachnie jak jakieś "popłuczyny po kwiatkach" Dawno żaden zapach mnie tak nie obrzydził
Stary 2006-04-20, 16:00   #401
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka

GDZIE JE KUPIŁAŚ ??!!
W mojej rodzinnej dziurze Jakby co jakbyś bardzo chciała, to będę tam znów na weekend majowy i jak do tej pory nie znajdziesz w Kraku, to mogę kupić.
Cytat:
Ja nabyłam 2 Satin mat ale nie w KRK, jeśli widziałaś je gdzies u nas to prosze zdradź
Ech, ten Kraków coś bidny pod względem zaopatrzenia w cienie Bell Ja ich jeszcze nie widziałam, a też się napaliłam. Powiedz, jak się sprawują i które kolorki wybrałaś?
Stary 2006-04-20, 16:10   #402
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa
W mojej rodzinnej dziurze Jakby co jakbyś bardzo chciała, to będę tam znów na weekend majowy i jak do tej pory nie znajdziesz w Kraku, to mogę kupić.

Ech, ten Kraków coś bidny pod względem zaopatrzenia w cienie Bell Ja ich jeszcze nie widziałam, a też się napaliłam. Powiedz, jak się sprawują i które kolorki wybrałaś?
to moje pierwsze cienie matowe i jak na razie zauwazyłam, że bardzo "gładko" się nakładają, można je świetnie rozetrzec bez "łysych placków". Wybrałam nr147- taki szarobury i 151- zółtawa jasna zieleń. Kupiłam za 5,50 przy rzeszowskim dworcu ale nie mieli wszystkich kolorów a z testera spodobał mi sie jeszcze róż 144 i teraz na niego poluje. Dokładniej jeszcze nie zdążyłam przetestować co do trwałości ale dam znać możliwe, że też tam będę w czasie długiego łykendu to jakby co to mogę Ci kupić
Jeśli mi się uda być na jutrzejszym spotkaniu (jeszcze nie wiem ) to przyniosę Ci
Stary 2006-04-20, 16:23   #403
Moonlight
Wtajemniczenie

znalazłam ciekawostkę nowe błyszczyki w tubkach czekoladowy, miód i mleko, leśna poziomka i... ptasie mleczko ciekawa jestem jak się będą sprawować

kuknijcie sobie
http://www.dax.com.pl/perfecta/smile/smile.html

i jeszcze jest jakaś nowa seria kosmetyków do cery mieszanej... dwa kremy i maseczka, o tu: http://www.dax.com.pl/perfecta/mieszana/mieszana.html

a tego co widziałam dziś w drogerii nie ma albo to jest tak nowa nowość że jeszcze nie ma jej w internecie, albo jestem tępa i ślepa i nie mogę znaleźć, albo mi się na mózg rzuciło i nie wiem co widziałam
Stary 2006-04-20, 16:47   #404
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka
to moje pierwsze cienie matowe i jak na razie zauwazyłam, że bardzo "gładko" się nakładają, można je świetnie rozetrzec bez "łysych placków". Wybrałam nr147- taki szarobury i 151- zółtawa jasna zieleń. Kupiłam za 5,50 przy rzeszowskim dworcu ale nie mieli wszystkich kolorów a z testera spodobał mi sie jeszcze róż 144 i teraz na niego poluje. Dokładniej jeszcze nie zdążyłam przetestować co do trwałości ale dam znać możliwe, że też tam będę w czasie długiego łykendu to jakby co to mogę Ci kupić
Jeśli mi się uda być na jutrzejszym spotkaniu (jeszcze nie wiem ) to przyniosę Ci
Dziękuję za opis i czekam na więcej
A co do jutra - fajnie by było jakby Ci się udało przybyć. Ja będę na stówę

Cytat:
Napisane przez Moonlight
znalazłam ciekawostkę nowe błyszczyki w tubkach czekoladowy, miód i mleko, leśna poziomka i... ptasie mleczko ciekawa jestem jak się będą sprawować

kuknijcie sobie
http://www.dax.com.pl/perfecta/smile/smile.html

i jeszcze jest jakaś nowa seria kosmetyków do cery mieszanej... dwa kremy i maseczka, o tu: http://www.dax.com.pl/perfecta/mieszana/mieszana.html

a tego co widziałam dziś w drogerii nie ma albo to jest tak nowa nowość że jeszcze nie ma jej w internecie, albo jestem tępa i ślepa i nie mogę znaleźć, albo mi się na mózg rzuciło i nie wiem co widziałam
Eee żadna to nowość - i te błyszczyki i seria dla mieszańców już są trochę na rynku. Błyszczyki to może i z rok nawet
Stary 2006-04-20, 17:17   #405
Moonlight
Wtajemniczenie

osz... a ja tych błyszczyków nigdzie nie widziałam
zacofana jestem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-20, 17:20   #406
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

dziewczyny, a nie wpadla Wam w rece nigdy jakas fajna brazowa szminka? Nie blyszczyk, tylko koniecznie szminka... Wszystkie jakie w sklepie wygladaja chociaz na brazowe to po pomalowaniu sa albo bordowe, albo dziwnie rude Nie moge znalezc takiej typowo brazowej. Mam taka najblizsza brazu szminke Inglota, ale to jeszcze nie to czego szukam
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 17:39   #407
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b
Cool Dot.: nowości kosmetyczne

Cytat:
Napisane przez Impersona
dziewczyny, a nie wpadla Wam w rece nigdy jakas fajna brazowa szminka? Nie blyszczyk, tylko koniecznie szminka... Wszystkie jakie w sklepie wygladaja chociaz na brazowe to po pomalowaniu sa albo bordowe, albo dziwnie rude Nie moge znalezc takiej typowo brazowej. Mam taka najblizsza brazu szminke Inglota, ale to jeszcze nie to czego szukam
JAk to ja mam pelno brazowych szminek???? I nie sa rude ani bordowe Np. L'Oreal Color Riche kolor Evy Longorii
Stary 2006-04-20, 17:41   #408
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez kasienka.b
JAk to ja mam pelno brazowych szminek???? I nie sa rude ani bordowe Np. L'Oreal Color Riche kolor Evy Longorii
oo a to jakas nowosc? Bo ogladalam szminki L'Oreala i takowej nie widzialam Bede musiala tej poszukac A jaki to braz? Ciemny, czy jasny?
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 17:42   #409
MagJa
Zakorzenienie

Aha, zapomniałam. Jeszcze widziałam nowe produkty (nową serię w sumie) Lirene, chyba Beauty Care czy coś w tym guście. Był krem-żel do mycia buźki, żel z peelingiem, żel nawilżająco-oczyszczający i chyba jakiś peeling. Miałam kupić ten ostatni żel, ale jakoś tak się zbierałam, że nie kupiłam. Może po weekendzie majowym się w niego zaopatrzę bo i opis i cena (11zł) i wygląd (ładna niebieskawa tubka) i zapach (delikatny i ładny) i brak SLS zachęcały

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-20, 17:49   #410
Moonlight
Wtajemniczenie

hmmm... a ja mam brązową szmineczkę z Vipery kolorek 016, bezdrobinkowy, bardzo naturalny i nie jest bordowy ani rudy śmiem twierdzić że taki kolor ma kakao lub czekolada do picia
Stary 2006-04-20, 17:51   #411
Moonlight
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagJa
Aha, zapomniałam. Jeszcze widziałam nowe produkty (nową serię w sumie) Lirene, chyba Beauty Care czy coś w tym guście. Był krem-żel do mycia buźki, żel z peelingiem, żel nawilżająco-oczyszczający i chyba jakiś peeling. Miałam kupić ten ostatni żel, ale jakoś tak się zbierałam, że nie kupiłam. Może po weekendzie majowym się w niego zaopatrzę bo i opis i cena (11zł) i wygląd (ładna niebieskawa tubka) i zapach (delikatny i ładny) i brak SLS zachęcały
już było o tej nowej serii Lirene nawet ośmieliłam się kupić kremowy żel do mycia buzi i go tutaj troszkę pozachwalać
Stary 2006-04-20, 18:16   #412
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa
Dziękuję za opis i czekam na więcej
A co do jutra - fajnie by było jakby Ci się udało przybyć. Ja będę na stówę

Eee żadna to nowość - i te błyszczyki i seria dla mieszańców już są trochę na rynku. Błyszczyki to może i z rok nawet
faktycznie te błyszczyki są już przestarzałe i nic nie warte. Miałam ptasie mleczko - okropny zapach i smak, o właściwościach nie wspomnę, bo tych praktycznie nie ma bubel!
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-20, 18:21   #413
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moonlight
już było o tej nowej serii Lirene nawet ośmieliłam się kupić kremowy żel do mycia buzi i go tutaj troszkę pozachwalać
Oo to przegapiłam. Pędzę poszukać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-21, 14:17   #414
agnieska
Zakorzenienie

Pani Irena szaleje
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-21, 14:53   #415
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska
Pani Irena szaleje
Faktycznie

MagJu znalazłam Satin Mat Bell na Balickiej za 5,90. Jest większość kolorków, przyniosę Ci dziś te co mam- kupiłam różyk majtkowy
Stary 2006-04-21, 15:25   #416
primavera
Zakorzenienie

Ja dziś z nowości (chyba _ testowałam nową szminkę MAybelline Hydra Extreme- ale jakoś mnie nie zachwyciła , nie zauważyłam tego super- nawilżenia.

Może tak mnie od niej odrzuciło z powodu koloru danego do próbki- u Adriany Limy wygląda nawet fajni, a na ustach u mnie wyszedł majtkowo-różowy
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-21, 15:41   #417
smerfeta01
Zakorzenienie

fajnie, że Lirene tak rozszerza swoją ofertę, bo bardzo lubię produkty tej firmy
Stary 2006-04-21, 15:41   #418
smerfeta01
Zakorzenienie

aha, ja dziś z nowości ( może nie aż takich za bardzo ) kupiłam błyszczyk Miss Sporty o zapachu poziomek mniaaammm.....
Stary 2006-04-21, 18:43   #419
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Widziałyście już nowości cieniowe MaxFactora? te sypkie i te podwójne? u mnie na razie nie ma
sypkie MaxFactory trzeba obczaić co i jak

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-21, 18:47   #420
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka*
sypkie MaxFactory trzeba obczaić co i jak
w wątku "filtrowym" pisałam ale napisze tez tutaj:

są nowe filtry firmy Iwostin
są dostęne: spf 25, 40, 50+

widziałam spf 25 w cenie 22 zł a 50+ 23 zł, ale to w taniej patece... Przeważnie kosztują ok 28-30 zł

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości