System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 23:30   #391
Rena
Zakorzenienie

Dot.: Koktajl SlimFigura Herbapol

Po pierwsze byl juz o nich watek, po drugie koktajl zawiera cukier. No i zastepowanie nim posilku? To nie lepiej wziasc kromke ciemnego chleba posmarowac serkiem i polozyc plasterek szynki? Taniej i zdrowiej, a napewno od tego nie przytyjesz.

Ja stanowczo mowie nie.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-26, 17:58   #392
juhasakikirikama
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)

agaciak_89- agaciak, ale czy to napewno wina herbatki? sama mówiłaś, że jadłaś TYLKO 2 posiłki. więc jak odstawiłaś to zołądek się skurczył i przy większym jedzeniu skręca.

Ja jestem zadowolona z tych herbatek, dzieki temu sporo zrzuciłam,a le + regularne jedzenie- tak regularnosc jest super, przyspeisza metabolizm i wcale nie chce sie jesc nie wiadomo ile. jiestet wrocilo u mnie do nie milej normy i jak jeszcze 2 lata temu wazylam ok 58 to teraz 62, choc sie ciesze bo bylo nawet i 65-66
juhasakikirikama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-22, 17:46   #393
Ponura
Wtajemniczenie

Dot.: koktajl-SLIM FIGURA

Waniliowy jest rzeczywiście nieciekawy. Ale truskawkowy i bananowy (tylko koniecznie na mleku, na wodzie to świństwo) są w porządku. A dzięki siemieniu 'uspokajają' żołądek. Posiłku tym lepiej nie zastępować, bo zrobiony na mleku będzie miał 200-250 kcal, ale przegryzkę jak najbardziej.

A! i koniecznie trzeba to potraktować blenderem czy innym mikserem. Inaczej są wstrętne grudki.

Stultorum infinitus est numerus...

Edytowane przez Ponura
Czas edycji: 2010-05-22 o 17:47 Powód: dopisek
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 07:49   #394
up yours
Przyczajenie

będąc ostatnio w sklepie, zauważyłam sprzedawany na sztuki i oczywiście nie powstrzymałam się. zakupiłam każdego smaku po jednym i naprawdę są świetne! oczywiście w przeciwieństwie do powyższych opinii mi najbardziej smakował waniliowy dla mnie jest sycący na tyle, że spokojnie zastąpiłam nim drugie śniadanie - a dodam, że pierwsze jem ok 7-8 a obiad dopiero o 17. więc moim zdaniem pyszności i dobry zapychacz i naprawdę bym poleciła
up yours jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-31, 18:37   #395
fajnaja79
Przyczajenie

Dziewczyny, a piłyście koktajl Molke Kur ten, który jest na allegro sprzedawany?
Duże opakowanie po 17 zł jest, starcza na ok.2-3 tygodnie ponoć.
Natomiast Slim Figurę wypiłam z zakrytym nosem, piłam bananowy, ale nie kupię już nigdy więcej.
fajnaja79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-12, 15:50   #396
poziomkalol
Raczkowanie

Miałam dwie sztuki waniliowego.
Z wodą jest wstrętny, ale całkiem znośny w wersji 3/4 szklanki wrzątku i 1/4 szklanki mleka. Gluty trzeba długo i celnie rozdrabniać łyżeczką.
poziomkalol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-14, 18:07   #397
Joda98
Przyczajenie

Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)

gdzie kupiłaś tą herbatkę ? ;>
Joda98 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-16, 20:33   #398
justyna1985r
Przyczajenie

hey, ja dzisiaj zakupiłam w rossmanie na sztuki koktajl truskawkowy, waniliowy i czekoladowy(1,99/szt) zrobiłam sobie truskawkowy na wodzie hmm pachnie cudnie w smaku, no cóż bez smaku ale fakt faktem zapycha na prawie 3 h (a ja jestem fasuchem i do tej pory potrafiłam jeśc nawet 10 posiłków dziennie dzieki czemu w 4 miesiące przytyłam 5 kg) za 15 minut mam zamiar spróbować czekoladowy na mleku a o 5 rano na sniadanie wanilie, jak będzie ok to w pn zakupuje wiekszą ilość na co najmniej tydz, trzymajcie kciuki

moja waga to 72 kg

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

a więc tak slim figura czekolada odradzam ,chyba że ktos lubi smak budyniu czekoladowego- ja jednak nie przepadam za budyniem ,rano próbuje wanilie , jak na razie truskawka zostaje w menu
justyna1985r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-12, 22:46   #399
Temida84
Przyczajenie

Ja piłam jakiś czas temu waniliowy-ale mi nie smakował.A ostatnio pilam czekoladowy i jak dla mnie był dobry . Ja piję z wodą. Muszę zakupić jeszcze truskawkowy. I...moim zdaniem to fajne rozwiązanie jeśli chce się nam cos słodkiego, czy na II sniadanie, ewentualnie wieczorem aby zapchać żołądek. Ma mało kalorii ,bo tylko ok 60-70 w opakowaniu, i wcale nie tak dużo cukrów jak ktoś napisał.Mało tłuszczu, błonnik, len mielony. Czemu nie próbować?
Temida84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-19, 12:23   #400
Nelka817
Przyczajenie

Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)

Stosuję herbatkę Figura forever i nie zauważyłam u siebie żadnych dolegliwości .Nie działa przeczyszczającą a do tego jest przepyszna .Nie uważam aby miała zły wpływ na pracę całego organizmu .Co do efektów to nie mogę w 100 procentach stwierdzić ,że przyczyniła się do mojego spadku wagi ponieważ wdrożyłam także ćwiczenia i "małą dietę "Małą ponieważ nie mogę się odchudzać tak jak bym chciała ,ponieważ szybko "łapie" mnie niedocukrzenia
Nelka817 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości