![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koktajl SlimFigura Herbapol
Po pierwsze byl juz o nich watek, po drugie koktajl zawiera cukier. No i zastepowanie nim posilku? To nie lepiej wziasc kromke ciemnego chleba posmarowac serkiem i polozyc plasterek szynki? Taniej i zdrowiej, a napewno od tego nie przytyjesz.
Ja stanowczo mowie nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
![]()
agaciak_89- agaciak, ale czy to napewno wina herbatki? sama mówiłaś, że jadłaś TYLKO 2 posiłki. więc jak odstawiłaś to zołądek się skurczył i przy większym jedzeniu skręca.
Ja jestem zadowolona z tych herbatek, dzieki temu sporo zrzuciłam,a le + regularne jedzenie- tak regularnosc jest super, przyspeisza metabolizm i wcale nie chce sie jesc nie wiadomo ile. jiestet wrocilo u mnie do nie milej normy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: koktajl-SLIM FIGURA
Waniliowy jest rzeczywiście nieciekawy. Ale truskawkowy i bananowy (tylko koniecznie na mleku, na wodzie to świństwo) są w porządku. A dzięki siemieniu 'uspokajają' żołądek. Posiłku tym lepiej nie zastępować, bo zrobiony na mleku będzie miał 200-250 kcal, ale przegryzkę jak najbardziej.
A! i koniecznie trzeba to potraktować blenderem czy innym mikserem. Inaczej są wstrętne grudki.
Muminki cię widzą. Muminki cię śledzą. Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą... ************************* *** Stultorum infinitus est numerus... Edytowane przez Ponura Czas edycji: 2010-05-22 o 17:47 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Przyczajenie
|
będąc ostatnio w sklepie, zauważyłam sprzedawany na sztuki i oczywiście nie powstrzymałam się. zakupiłam każdego smaku po jednym i naprawdę są świetne! oczywiście w przeciwieństwie do powyższych opinii mi najbardziej smakował waniliowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a piłyście koktajl Molke Kur ten, który jest na allegro sprzedawany?
Duże opakowanie po 17 zł jest, starcza na ok.2-3 tygodnie ponoć. Natomiast Slim Figurę wypiłam z zakrytym nosem, piłam bananowy, ale nie kupię już nigdy więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Miałam dwie sztuki waniliowego.
Z wodą jest wstrętny, ale całkiem znośny w wersji 3/4 szklanki wrzątku i 1/4 szklanki mleka. Gluty trzeba długo i celnie rozdrabniać łyżeczką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Przyczajenie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
gdzie kupiłaś tą herbatkę ? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
hey, ja dzisiaj zakupiłam w rossmanie na sztuki koktajl truskawkowy, waniliowy i czekoladowy(1,99/szt) zrobiłam sobie truskawkowy na wodzie hmm pachnie cudnie w smaku, no cóż bez smaku ale fakt faktem zapycha na prawie 3 h (a ja jestem fasuchem i do tej pory potrafiłam jeśc nawet 10 posiłków dziennie dzieki czemu w 4 miesiące przytyłam 5 kg) za 15 minut mam zamiar spróbować czekoladowy na mleku a o 5 rano na sniadanie wanilie, jak będzie ok to w pn zakupuje wiekszą ilość na co najmniej tydz, trzymajcie kciuki
![]() moja waga to 72 kg ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- a więc tak slim figura czekolada odradzam ,chyba że ktos lubi smak budyniu czekoladowego- ja jednak nie przepadam za budyniem ,rano próbuje wanilie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Przyczajenie
|
Ja piłam jakiś czas temu waniliowy-ale mi nie smakował.A ostatnio pilam czekoladowy i jak dla mnie był dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Przyczajenie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
Stosuję herbatkę Figura forever i nie zauważyłam u siebie żadnych dolegliwości .Nie działa przeczyszczającą a do tego jest przepyszna .Nie uważam aby miała zły wpływ na pracę całego organizmu .Co do efektów to nie mogę w 100 procentach stwierdzić ,że przyczyniła się do mojego spadku wagi ponieważ wdrożyłam także ćwiczenia i "małą dietę "
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.