|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koktajl SlimFigura Herbapol
Po pierwsze byl juz o nich watek, po drugie koktajl zawiera cukier. No i zastepowanie nim posilku? To nie lepiej wziasc kromke ciemnego chleba posmarowac serkiem i polozyc plasterek szynki? Taniej i zdrowiej, a napewno od tego nie przytyjesz.
Ja stanowczo mowie nie. |
|
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
agaciak_89- agaciak, ale czy to napewno wina herbatki? sama mówiłaś, że jadłaś TYLKO 2 posiłki. więc jak odstawiłaś to zołądek się skurczył i przy większym jedzeniu skręca.
Ja jestem zadowolona z tych herbatek, dzieki temu sporo zrzuciłam,a le + regularne jedzenie- tak regularnosc jest super, przyspeisza metabolizm i wcale nie chce sie jesc nie wiadomo ile. jiestet wrocilo u mnie do nie milej normy i jak jeszcze 2 lata temu wazylam ok 58 to teraz 62, choc sie ciesze bo bylo nawet i 65-66
|
|
|
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: koktajl-SLIM FIGURA
Waniliowy jest rzeczywiście nieciekawy. Ale truskawkowy i bananowy (tylko koniecznie na mleku, na wodzie to świństwo) są w porządku. A dzięki siemieniu 'uspokajają' żołądek. Posiłku tym lepiej nie zastępować, bo zrobiony na mleku będzie miał 200-250 kcal, ale przegryzkę jak najbardziej.
A! i koniecznie trzeba to potraktować blenderem czy innym mikserem. Inaczej są wstrętne grudki.
Muminki cię widzą. Muminki cię śledzą. Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą... ************************* *** Stultorum infinitus est numerus... Edytowane przez Ponura Czas edycji: 2010-05-22 o 18:47 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#394 |
|
Przyczajenie
|
będąc ostatnio w sklepie, zauważyłam sprzedawany na sztuki i oczywiście nie powstrzymałam się. zakupiłam każdego smaku po jednym i naprawdę są świetne! oczywiście w przeciwieństwie do powyższych opinii mi najbardziej smakował waniliowy
dla mnie jest sycący na tyle, że spokojnie zastąpiłam nim drugie śniadanie - a dodam, że pierwsze jem ok 7-8 a obiad dopiero o 17. więc moim zdaniem pyszności i dobry zapychacz i naprawdę bym poleciła |
|
|
|
|
#395 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a piłyście koktajl Molke Kur ten, który jest na allegro sprzedawany?
Duże opakowanie po 17 zł jest, starcza na ok.2-3 tygodnie ponoć. Natomiast Slim Figurę wypiłam z zakrytym nosem, piłam bananowy, ale nie kupię już nigdy więcej. |
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
Miałam dwie sztuki waniliowego.
Z wodą jest wstrętny, ale całkiem znośny w wersji 3/4 szklanki wrzątku i 1/4 szklanki mleka. Gluty trzeba długo i celnie rozdrabniać łyżeczką. |
|
|
|
|
#397 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
gdzie kupiłaś tą herbatkę ? ;>
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#398 |
|
Przyczajenie
|
hey, ja dzisiaj zakupiłam w rossmanie na sztuki koktajl truskawkowy, waniliowy i czekoladowy(1,99/szt) zrobiłam sobie truskawkowy na wodzie hmm pachnie cudnie w smaku, no cóż bez smaku ale fakt faktem zapycha na prawie 3 h (a ja jestem fasuchem i do tej pory potrafiłam jeśc nawet 10 posiłków dziennie dzieki czemu w 4 miesiące przytyłam 5 kg) za 15 minut mam zamiar spróbować czekoladowy na mleku a o 5 rano na sniadanie wanilie, jak będzie ok to w pn zakupuje wiekszą ilość na co najmniej tydz, trzymajcie kciuki
![]() moja waga to 72 kg ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- a więc tak slim figura czekolada odradzam ,chyba że ktos lubi smak budyniu czekoladowego- ja jednak nie przepadam za budyniem ,rano próbuje wanilie , jak na razie truskawka zostaje w menu
|
|
|
|
|
#399 |
|
Przyczajenie
|
Ja piłam jakiś czas temu waniliowy-ale mi nie smakował.A ostatnio pilam czekoladowy i jak dla mnie był dobry
. Ja piję z wodą. Muszę zakupić jeszcze truskawkowy. I...moim zdaniem to fajne rozwiązanie jeśli chce się nam cos słodkiego, czy na II sniadanie, ewentualnie wieczorem aby zapchać żołądek. Ma mało kalorii ,bo tylko ok 60-70 w opakowaniu, i wcale nie tak dużo cukrów jak ktoś napisał.Mało tłuszczu, błonnik, len mielony. Czemu nie próbować?
|
|
|
|
|
#400 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
Stosuję herbatkę Figura forever i nie zauważyłam u siebie żadnych dolegliwości .Nie działa przeczyszczającą a do tego jest przepyszna .Nie uważam aby miała zły wpływ na pracę całego organizmu .Co do efektów to nie mogę w 100 procentach stwierdzić ,że przyczyniła się do mojego spadku wagi ponieważ wdrożyłam także ćwiczenia i "małą dietę "
Małą ponieważ nie mogę się odchudzać tak jak bym chciała ,ponieważ szybko "łapie" mnie niedocukrzenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

i jak jeszcze 2 lata temu wazylam ok 58 to teraz 62, choc sie ciesze bo bylo nawet i 65-66
dla mnie jest sycący na tyle, że spokojnie zastąpiłam nim drugie śniadanie - a dodam, że pierwsze jem ok 7-8 a obiad dopiero o 17. więc moim zdaniem pyszności i dobry zapychacz i naprawdę bym poleciła