|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta i ćwiczenia, bo w 2016/2017 spełnimy nasze fit marzenia. cz.4
Hej dziewczeta, czytam Was ale zarzucili mnie robota dzisiaj...
![]() U mnie dzis: sniadanie: 3 pomidory pieczone z parmezanem, jajecznica z dwoch jaj, dwa tosty z chleba pelnoziarnistego lunch: kasza peczak z buraczkami i piersia z kurczaka przed treningiem: j.w. bodympump kolacja/po treningu: zupa z ciecierzycy |
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tutaj cisza nastała
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Każda czyms zajęta
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
melduje 6 km biegu
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie boje jakos codziennie ćwiczyć ze przestanie mi waga spadać. ... A tak w ogóle... W jakich butach biegacie i ile km dla nich przewidujecie? Ja slyszalam cos o 400-1000 km w zależności od podłoża i rodzaju buta. Dla Moich wyszlo by okolo 500 bo mam bardzo miekkie tworzywo, a z 100 mam juz na pewno za soba
|
|
|
#396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam proste buty adidasa do buegania kupione w go sport na jakiejs przecenie ponad 400 w nich wybiegalam i nadal sa ok Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#397 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja po liceum mam problemy z kolanami. Za bardzo poswiecilam się grze w siatkówkę Cytat:
![]() Cytat:
10,3km za mną. Jutro raczej nie będę mogła biegać więc dziś musiałam nadrobić. Ale zimno!! Temperatura na "-"
|
|
|
|
#398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
Andziusiaech nie wiem jak Ty to robisz ale podziwiam za te 70 minut hula hop ja robie około 10
dodaja z kolanami mam to samo jak się nie ruszam to zaczynają boleć Brawa za bieganie bo ja sobie każda wymówke znajdę... Ale w domu biorę się do pracy pomału ale do celu 10 minut hula hop i 10 minut ćwiczeń na brzuch i tylek Co do gorsetow to myślę że jest to ciężki temat bo nie wiadomo dokładnie co powodują we wnętrzu ciała. Ale czytałam o pasach neoprenowych i sama używam partia ciała która się nim otacza ogromnie się poci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
witam w srode chudziny
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
za bieganie, super Wam idzie, tyle km. EkstraJą też myślę że gorsety to coś nienaturalnego dla wnetrznosci, jak tam w środku wszystko jest ściśnięte to pewnie wnetrznosci się jakoś "przesuwają" zeby funkcjonować. Tak sobie to wyobrażam. U mnie wczoraj 40min hula hop, ekstra figura Chodakowskiej i Mel b abs |
|
|
|
|
|
#403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama ostatnio się nimi trochę interesowałam aczkolwiek opinie są tak skrajne i jest tak wiele rodzajów, że zwyczajnie odpuściłam. Na początku wysyłali mi 2 razy fejkowe numery nadania. Kiedy po 8 dniach nic nie przyszło to otworzyłam spór. Jak tylko otworzyłam spór to na następny dzień postanowili mi wysłać paczkę. Otrzymałam tylko obciążniki, taśmy brak Myślałam, że oszaleję. Jak przymierzyłam obciążniki to okazuje się, że są źle zeszyte, ponieważ rzep jest nieco krótki. Umiem go zapiąć dosłownie na cm i to muszę mega ścisnąć i jak ćwiczę intensywniej to odpinają się Do żadnego maila się nie ustosunkowali, nie odbierali telefonów, nie przyjęli reklamacji. Dla mnie dno totalne. I jeszcze dziś rano przeczytałam maila, że kobieta żąda, żebym zamknęła spór, bo przecież wysłali mi taśmę Niech żyje kompleksowe dbanie o klienta ![]() Cytat:
![]() Też mam ten pas, ale ciągle o nim zapominam Dzień dobry U mnie wczoraj 35 minut stepperka i 4 godzinny trening barków i pleców, przy wynoszeniu 300 litrów wody z akwarium ![]() Ej coś ten wątek nam umiera! Budzimy się
|
||
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
Dodaja TŻ mowi ze widać różnicę na boczkach ze zmalały a to właśnie na ta partie uzywam wiec może faktycznie efekt jest a nie jest to jakieś drogie i nie przeszkadza w ćwiczeniach wiec go uzywam. Nawet bardziej mnie motywuje bo jak opina mi brzuch to czuje ze bardzo przytyłam i mocniej ćwiczę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#405 |
|
Zadomowienie
|
Zapomnialam ze mam pas.. Bede nakladac go do biegania
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętaj ze jego się nakłada na ubranie żeby Ci skóry nie odpazylo
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja to naprawdę świnie z tej firmy. Wystaw im negatywny komentarz po wszystkim, tylko pewnie odwdzięczą się tym samym
Co do ćwiczeń na wew. stronę ud to tak jak przy innych zawsze są takie i takie opinie, ja myślę, że jak się nie będzie ćwiczyć to "pampuchy" na nogach same nie zmaleją. Ale bym zjadła parowce ![]() Ja myślałam że pas neoprenowy nakłada się na gołą skórę i kiedyś tak robiłam. Ja myślałam, ze to nić nie daje a tu proszę, a jednak. Muszę go przywieźć do Wrocławia i zakładać przy kręceniu hula hopem. |
|
|
|
|
#409 |
|
Przyczajenie
|
Jak dla mnie nic tak nie działa jak bieganie. Skuteczne na wszystkie mięśnie nóg i nie tylko. Tylko czasami ciężko się zmusić, ale od kiedy weszło mi to w nawyk, wszystko stało się lepsze
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
Przy hula hopie mi jest np ciężko z tym ćwiczyć bo jeszcze mam niekiedy problem bo mi spada ale jak Tobie się uda to daj znać bo aż jestem ciekawa czy jestem taka ciamajda czy trudno jest faktycznie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie może być ciężko utrzymać ale wypróbuje i dam znać
|
|
|
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczeta!
Odzywam sie teraz, dopoki nikogo w biurze nie ma, bo jak przyjda, to znowu sie nie bede mogla z papierow wygrzebac... U mnie wczoraj godzinka bodypump, tesknilam za tym! Na dzis: sniadanie: pasta jajeczna z dwoch jaj, dwa tosty z chleba pelnoziarnistego lunch (niezbyt dietetycznie...): makaron pelnoziarnisty penne ze szpinakiem, cukinia, suszonymi pomidorami i serem plesniowym ![]() kolacja: zupa z ciecierzycy W poniedzialek ugotowalam zupe z ciecierzycy i miala byc na cztery porcje, a wyszlo tak, ze w koncu jemy ja z TZ-em od poniedzialku i chyba wreszcie dzisiaj zmeczymy ten garnek ![]() Wczoraj mialam jakis ciezki dzien... Poszlam na bodypump i tak sobie mowilam, ze ja nigdy nie bede taka szczupla jak niektore dziewczyny... W jadlospisie mam okolo 1500-1700 kcal, do tego 2-3 treningi w tygodniu, a waga ani drgnie smuteczek |
|
|
|
|
#414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No tak, tak, ale kiedy do Was dołączyłam to bujniejsze rozmowy tutaj się działy ![]() Cytat:
![]() Przy kręceniu kiedyś próbowałam założyć ale tak jakby talia mi się gdzieś schowała w tym pasie i ciągle mi spadało i zwyczajnie było mi nie wygodnie. Daj znać jak będzie u Ciebie ![]() Ależ mam zakwasy po poniedziałkowym treningu. Chodzę jak Robokop
|
|||
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wracam po chorobie ![]() Antybiotyki to zło szczególnie jak probiotyku niby przy nim nie trzeba brać wg lekarza
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odpukać na razie nie miałam przeziębienia, a mój TŻ juą chory był, koleżanka z pracy to samo. I tak sobie myślę, ze czystek pomaga ![]() Muszę zobaczyć co to takiego bodypump bo nie mam zielonego pojęcia. Co do zakwasów to ja mam takie od poniedziałku po niedzielnych ćwiczeniach że hej. Ciekawe kiedy mi minie. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Ja właśnie wpierdzielam gruszkę. Ten tydzień idzie mi dobrze, nie podjadam wieczorami. Zjem po ćwiczeniach makrelę i kilka orzechów i to wszystko. Mam nadzieję, że w poniedziałek zobaczę spadek. |
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
No w pon poplynelam ale wczoraj juz bylo perfekcyjnie . Zamierzam utrzymac ten stan jak najdluzej
![]() Ja sie biore za 2 sniadanie - salatka owocowa ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Andziusiaech;673365 61]
Muszę zobaczyć co to takiego bodypump bo nie mam zielonego pojęcia.[/SIZE] Taki fitness ze sztangami ![]() Sluchajcie, ja mam niby 1500-1700 kcal, wiec to chyba nieduzo, a mam wrazenie codziennie, ze sie przejadam...
|
|
|
|
|
#419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że już Ci lepiej ![]() Cytat:
Również piję czystek Cytat:
Do domu ! |
|||
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli czystek działa Edytowane przez Andziusiaech Czas edycji: 2016-11-09 o 11:40 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

Pzt przy Waszym bieganiu możecie jeść więcej. 

Niech żyje kompleksowe dbanie o klienta 

smuteczek