|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
|
|
|
|
#4172 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Tak, mamy piątunio. Nalewam sobie kaweczkę i zaraz zacznę popijać. |
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Adusia.
Co tam u Was? jak się czują dzieci? |
|
|
|
#4174 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Sąsiad już w domciu. Słabiutki jeszcze, ale szczęśliwy, bo operacja udała się, no i przecież nie ma to jak w domku własnym.
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Buźka Cyferuś. Dziękuję, u dzieci trochę lepiej. |
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
No tak Adusia, nie ma jak w domu.
Emek pojechał po wypis ze szpitala, pewnie mu zejdzie z pół dnia, tam ogromny przerób operacji i zabiegów. Ciekawa jestem, czy dzisiaj coś załatwi. ------------ Pochmurny dzień, zimno. Trzeba się przyzwyczajać
|
|
|
|
#4176 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferko,
Jaka pogoda w Twoich stronach? Bo u nas po wczorajszej mgle ani śladu. Jest bardzo słonecznie, ale jednocześnie bardzo zimno. Naprawdę, przejmujący ziąb. |
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Adusia całe szczęście,że dzieciom już lepiej...
jelitówka jest okropna, może zmaltretować człowieka. |
|
|
|
#4178 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Tak. Typową jelitówkę miałam raz. Wspominam ją masakryczne. Nie chciałabym nigdy więcej.
|
|
|
|
#4179 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Cześć kochane koleżanki
Może być mnie mniej, może nie być mnie wcale, albo co gorsza, mogę pisać dziwne rzeczy. Zaczął się dla mnie bardzo trudny czas, pt. Zaduszki Rok rocznie jest to samo. Niby mamy plany z TS na ozdobę halloweenową ale... ale... Zaduszki to Zaduszki. Więc... Cokolwiek będzie się ze mną dziać, to miejcie to na uwadze.-------------- Klasycznie jestem zmęczona po pracy, po całym tygodniu, który jak przewidywałam był dość ciężki. W sumie, rzadko który tydzień nie jest ciężki Ściskam Was bardzo serdecznie Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-10-25 o 17:05 |
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4181 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Sobotnia kawencja pachnie tak pięknie. Słonko też pięknie świat oświetla, a klony robiły się zupełnie złote. Jednak w TV właśnie mówili, że to ostatnie takie dni, bo od nowego tygodnia wkracza do Polski zgniły wyż. Buuu... Będzie szaro, buro i ponuro. Buuu... ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cyferuś, czyżby do Ciebie ten paskudny wyż już przyszedł...?? |
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Ada
![]() Wyszło słońce ![]() 5*C U mnie klony czerwone ![]() Winobluszcza prawie nie ma na tarasiku, drzewa wolno gubią liście w tym roku. ---------- Dzisiaj sami z Emkiem jesteśmy, także luzik. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- ![]() Klient powiedział mi, że zapłaci mi jak zda maszynę. Teraz nie może , bo ma pieniądze, ale na papierosy ![]() Powiedziałam mu, żeby za papierosy zapłacił później ![]() Oj czasami takie komedie się u mnie dzieją... Ech. Dzisiaj samych cudaków mam. Kobieta chciała wynająć przyczepkę, dowód miała swojej mamy, a kierowca brat przyjdzie jak będzie mógł i weźmie
|
|
|
|
#4183 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
. Adi Rano patrzyłam na pogodynkę, to przyszły tydzień też u mnie słoneczny.
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi
Hejka, fajnie, że zajrzałaś ![]() Jak się czujesz? odpoczęłaś? ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Dobrze, że już koniec pracy Jadę po drobne zakupy, ale przyjemne bo w sklepie kosmetycznym ![]() Miłego weekendu. Pa
|
|
|
|
#4185 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
#4186 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Hejka
![]() Dobrego dnia życzę Próbuję jakoś produktywnie dzień spędzić. Jutro poniedziałek i znów zniknę z kalendarza codzienności. Trzymajcie się
|
|
|
|
#4187 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam przywitać się, trochę skołowana nowym czasem, jeszcze wszystko po staremu ![]() Szykuję obiad. Pogoda przepiękna, byłam na cmentarzu, dzisiaj spacer, ludzi mało, pora mszy. ---------- Koty mają się dobrze wspólny posiłek ![]() nic tak nie łączy jak dorsz
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Budyń pilnuje ,żeby Dzidek nie wyszedł
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
A tu niedzielne SPA polarnego kota
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
A jak Wy się macie?
Emmi jeszcze musisz zaczekać, czas szybko leci.Jesteście zdrowi? Grzyby jeszcze są? Nasz majster mówi, że ogrom rydzów. -------------- Adusia chodzicie na spacerki z sąsiadką? Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-10-27 o 13:16 |
|
|
|
#4192 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
MM wybrał się na grzyby ale widzę, że w koszyku to tak niewiele. Chociaż pospacerował sobie po lesie. Pogoda przepiękna. Ja utknęłam w domu ale nie chciało mi się wychodzić na dłużej, tyle co musiałam ogarnąć zwierzaki.
Tak człowiek z nadzieją patrzy na emeryturę a ciekawe czy da z niej wyżyć i czy w ogóle się jej doczeka . ech... Staram się wypoczywać. Od jutro na nowo zachrzan
|
|
|
|
#4193 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Teraz dojrzałam zdjęcia. Rany!!! Jak tam nieskazitelnie czysto! To się gryzie z bytnością kota, a kotów! Niezwykłe
. Miło popatrzeć, że się akceptują.
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Poszaleć się nie da z memerytury. No ale ja mam najniższa. Pewnie inni mają ciut lepiej. Zmieniają się trochę priorytety.
Z moich obserwacji wcześniejszych, to zdarzało mi się dokladać paniom memerytkom w aptece i wiem co to znaczy, jak realizuję mamine recepty teraz. To jest największy memerycki problem, Dostajesz mało tej memerytury, a większość z tego pożera apteka. Więc dzierwczyny jak myślicie o memryturze, to naważniejsze dużo wcześniej zadbać o zdrowie aby nie finansować aptek połową swojej memerytury;P Zdarzało mi się w Krakowie, że w dzien dostania maminej memeryturki (ja celowo pisze to przez m Poszłam zrobić opłaty i do apteki i zostało 200 zl... na życie... Dobrze, że mama nie jest sama na tym świecie. Ale ludzie samotni w takiej sytuacji po prostu nie mają co jeść albo nie wykupują leków. Toz z tą akcją że leki są za darmo, to jest pic na wodę fotomontaż. No mama ma tylko jeden za darmo, a za resztę normalnie trzeba zapłacić.
|
|
|
|
#4195 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
#4196 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
A oprócz kawy i herbaty polityka.
|
|
|
|
#4197 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emerytura. Tak, maluśko pieniędzy, to jej wielki minus. My z MM-kiem oboje właśnie takie nizutkie emeryturki mamy. Apteka i opłaty mieszkaniowe pożerają straszną kasę. Na inne wydatki bardzo mało zostaje, niestety. Dlatego napisałam, że jestem królową swojego czasu, a nie swojego portfela.
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cyferuś, miło patrzeć na kocich chłopaków. Świetnie się zaaklimatyzowali. Brawo! |
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Adusia
Jest kawka, jestem i ja Jest też słońce ![]() ------ Emmi koty nie bałaganią Dobrego dnia Wszystkim, mam robotę. Pa. |
|
|
|
#4199 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferko,
światełko. Jak miło. |
|
|
|
#4200 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

Rok rocznie jest to samo. Niby mamy plany z TS na ozdobę halloweenową ale... ale... Zaduszki to Zaduszki. Więc... Cokolwiek będzie się ze mną dziać, to miejcie to na uwadze.

. 

. ech...
Poszłam zrobić opłaty i do apteki i zostało 200 zl... na życie... Dobrze, że mama nie jest sama na tym świecie. Ale ludzie samotni w takiej sytuacji po prostu nie mają co jeść albo nie wykupują leków. Toz z tą akcją że leki są za darmo, to jest pic na wodę fotomontaż. No mama ma tylko jeden za darmo, a za resztę normalnie trzeba zapłacić.