|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
kasiamniam - krótki opis tego, czego na szczeście na fotkach nie widać:
nos czerwony od 2 dni nieustannie zakatarzony, włosy przetłuszczone spięte tylko do zdjęcia, ubrana w stary podarty dres. Poza tym kochana Ty mnie już widziałaś, jeszcze Ci się nie znudziłam? A te zdjęcia akurat i tak pstrykneło na takich wysokościach, jak są, bo to samowyzwalacz Tylko boki uciełam, żeby zdjecia weszły na wizaż i tony husteczek nie było widać ![]() Na pocieszenie dodam Wam zdjęcie z innymi twarzami Informacja na jednym z hipermaketów w moim mieście
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no spoko rozumiem :P ale to nie tyczyło się tylko Ciebie ale rowniez innych dziewczyn no co ja poradze jak ja lubie Was ogladać
|
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ten płaszczyk i za ile? przyznaj sie |
|
|
|
|
#4174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cudowny płaszczyk ! Strasznie mi się spodobał.... Jest on jesienny czy już taki na zimę ?
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płaszczyk z Tesco firma F&F cena 175,- zł (bo teraz jest -30%) Cieszę się, że Wam się podoba ![]() Były jeszcze bordowe i jaśniutkie (kość słoniowa?) w tym fasonie i z krótkich z 2 rzędami guzików na przedzie były białe. Ale w tym czułam się najlepiej
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poluje od jakiegos czasu na czarny plaszczyk, ale jakos mi sie nic nie podoba Twoj jest prawie ze idealny jak dla mnie Gdyby mial pasek hmmmm![]() ![]() ale ja za bardzo wybrzydzam :PP wiec wybacz ) wydaje mi sie, ze dobrze lezy na Tobie, Kiedys zrobisz jeszcze zdjecia calosci z nozkami ![]()
|
|
#4177 |
|
Konto usunięte
|
Sara Ramirez moze nie jest taka XXL ale do chudzielców nie należy
|
|
|
|
#4178 |
|
Konto usunięte
|
Queen Latifah
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
kilka propozycji i idę się wygrzewać pod kołdrą
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
miłej niedzieli życzę
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
i dobrej nocki dziewczyny
|
#4182 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
chilanes kuruj się i szybko wracaj do zdrowia
) |
|
|
|
#4184 |
|
Rozeznanie
|
puszysta1_jupiter_east_news_200.jpeghups_by_sabineschoenberger.jpg
Miss_Cicciona_1121236.jpg26518_1178006427_242e_p.jpeg A ja takie coś znalazłam... Późna pora więc nie mam weny do lepszego szukania... ale uczynię to jutro
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczynają mi się podobać, choć lepiej by wyglądały, gdyby były dłuższe, a nie takie króciutkie! ![]() Kilka fotek na dobry początek dnia
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, która zna się na polyvore? Czy jak ja dorzucam tam nowe ciuchy, to inni też je widzą w spisie?
|
#4187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uwielbiam czerwień na paznokciach u stóp a u rąk dziś będzie brąz po długiej przerwie Jak zwykle boskie zdjęcia Poszukałam czegoś w sieci, mam nadzieję że nie było
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Wtajemniczenie
|
i ostatnie
|
|
|
|
#4189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
HAHAH A CO co niektóre nie wierzą że mam mały biust ale niestety cała tkanka tłuszczowa przeszła nico niżej muszę pokazać dowód Dziewczyny śliczne zdjęcia dodajecie! nie wiem jak wy, ale ja czasami nie mogę się w nich odnaleźć tzn są pewną inspiracją ale chodzi mi o te modelki, większość z nich owszem nosi większe rozmiary, to widać, ale mimo to mają bardzo ładne kształty, ładny biuścik, wcięcie w talii i większe bioderka i uda i mogą nosić ładnie dopasowane ciuszki... ja mimo że nosze ten plus size to musze mniec wszystko luźniejsze ponieważ tłuszczyk gdzie niegdnie się odznacza... też tak macie czy tylko ja mam taką problematyczną figure?
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
nie tylko Ty Faficzkowa
![]() Moje zestawy z Polyvore ![]() http://www.polyvore.com/cgi/set?id=3945490 http://www.polyvore.com/cgi/set?id=3945519 http://www.polyvore.com/cgi/set?id=1317843 http://www.polyvore.com/cgi/set?id=1151120 http://www.polyvore.com/cgi/set?id=1149692
|
#4191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A w ogóle całość robi swoje: fryzura, makijaż, dodatki, buty. I pewnie PS czasami też Ja też mam takie problemy ![]() Cytat:
Chilanes nie chcesz wpaść do Gdyni i zostać moją stylistką?
|
||
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaasne :d kogoś mogę ubrać, gorzej z sobą
![]() http://www.polyvore.com/cgi/set?id=3945763 http://www.polyvore.com/cgi/set?id=3945610
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-10-05 o 14:06 |
|
|
|
#4193 |
|
Wtajemniczenie
|
chilanes , faktycznie bardzo ładne zestawy
chciałabym mieć takie ciuchy w swojej szafie... niby jakieś tam podobne mam ale jednak to nie wygląda tak ładnie może jak znajdziecie czas powrzucacie częściej swoje zestawy? chyba swoje ciuchy wrzuca tylko kasiamniam? ![]() mimo że nie potrafię pozować to takich "szafiarskich" zdjęć to postaram się coś kiedyś zrobić Aha tak jakoś dzisiaj oglądając "jak dobrze wyglądać nago" wpadło mi do głowy czy wystąpiłybyście w takim programie??? z tego co wiem to ma być polska wersja, jakoś pół roku zbierali chętne osoby ciekawe jak to będzie wyglądać I KTO BĘDZIE STYLISTĄ? (z pewnością nie Jacyków bo on jest ANTY PLUS SIZE ale mimo to i tak go lubię )w sumie chciałabym usłyszeć rady dobrego stylisty, ale jakoś nie widzę się w telewizji
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
ja nawet wysłałam swoje zgłoszenie, z listem i zdjeciami, ale nie odpowiedzieli nigdy. no i chyba zrezygnowali w miedzyczasie z polskiej wersji niestety na rzecz tej całej "Agentki do zadań specjalnych" (która jest beznaaaaadzieeeeeeeejna)
a ja od paru dni bezskutecznie poszukuję brązowego sweterka zapinanego na guziczki. ktoś widział? obeszłam H&M, Cubus, KappAhl, New Yorker (w tym sklepie jak są to minimalnie za małe ). Został mi jeszcze C&A, wiecie może czy tam jakieś fajne są? Takie nie za grube. Chodząc tak i szukając brązowego swetra,oczywiście kupiłam inny :P Szary, zapinany na jeden guzik po biustem (i tak lekko odcinany przy okazji) - fajny bardzo, ale rękawy 3/4 więc na teraz, na jesień. W Cubusie
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
Limonatka to chyba mamy taki sam sweterek, tylko że ja mam niebieski
a brązowego niestety nie widziałam ,przynajmniej nie rzuciły mi się w oczy...zrezygnowali z tej edycji? ja właśnie liczyłam że będzie na jesień ale że w ramówce TVN Style tego nie było to liczyłam na wiosnę może to trochę musi potrwać? ale faktycznie ta agentka jest beznadziejna, bardziej sztuczne to być chyba nie mogło
|
#4196 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Próbowałam dziś nadrobić zaległości w tym co już tu napisałyście jak mnie nie było ale mam gorączkę i nic z tego nie wyszło
Nawet te super ciuszki nie cieszą co tu widzę na foteczkach
|
|
|
|
#4197 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i zero w niej ciepła ![]() Cytat:
![]() Aja po kilku tygodniach oglądania pewnych butów nie wytrzymałam i kliknęłam dziś ![]() http://www.butyk.pl/towar.2007.Kozak...ar_300275.html |
|||
|
|
|
#4198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kuruj się kochana i wracaj szybko do zdrowia MrsVargas, fajne te buciki, ja ostatnio choruje na oxfordy... może gdzieś widziałyście? p.s. chciałam kupić w deichmannie ale niestety na całym śląsku już nie ma 38 ;( więc szukam dalej
|
|
#4199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faficzkowa dziękuję ![]() Śliczne te oxfordy, szczególnie trzecie w sumie też bym chciała te buty Najgorzej że nie za bardzo jest gdzie trzymać kolejne kartony A szukałaś na Allegro? Czy nie chcesz tą drogą? ![]() Edit: Właśnie spojrzałam na Allegro, nie ma tam żadnych ciekawych
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze dziewczyny podziwiam was
ja to bym chyba na pierwszym zakrecie zęby wybiła czasem na płaskich butach się potykam takie obcasy wow wiem ze powinnam pewnie tez nosic wyzsze, bo jestem niska (162cm) ale co z tego jak nie potrafie i czuje sie jak na szczudłach?? hehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

A te zdjęcia akurat i tak pstrykneło na takich wysokościach, jak są, bo to samowyzwalacz 

no co ja poradze jak ja lubie Was ogladać 

skąd ten płaszczyk i za ile? przyznaj sie 

Późna pora więc nie mam weny do lepszego szukania... ale uczynię to jutro
Nawet te super ciuszki nie cieszą co tu widzę na foteczkach 

ja to bym chyba na pierwszym zakrecie zęby wybiła