Offtopowe zapuszczanie cz. V - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 15:18   #4171
weegirl
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
To ładny gest ze strony Tż Może czyta wizaż? Mój Tż mówi, że kiedyś mnie znajdzie na tym moim wizażu i zobaczy co tam wypisuję
Oraaany, weź mnie nie strasz!

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
to nie jest śmieszne - ja kiedyś byłam głupia i powiedziałam Tż-owi jaki mam nick
Ja na komputerze Tż mam na wizażu ustawioną opcję "pamiętaj mnie" czy jakoś tak Więc, jakby miał dużo czasu, to mógłby spokojnie swobie wszystkie poczytać...

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ania ja rozumiem że epopeję napisałam ale czytaj proszę dokładnie posty na które odpowiadasz
Napisałam że TŻ powiedział że jeśli pójdzie na zaoczne do Wrc to nie zamieszka ze mną we Wrc i to mnie dobija. Wolałabym żeby poszedł na dzienne (on pewnie też) albo jeśli na zaoczne to żeby mieszkał ze mną! Ja tu nie widzę żadnych ultimatów i skreślania szans na kształcenie się Wręcz przeciwnie, uważam że jego kariera trenerska będzie miała większy rozpęd jeśli zacznie we Wrocławiu. Sama widzę jak przegląda doświadczenie trenerów to patrzy jakie kluby trenował, i przecież oczywiste jest że lepiej będą wyglądali nawet trampkarze Śląska niż seniorzy jakiegoś KS Pcimów -_- Może sam to też zrozumie.

Dziękuję wam wszystkim, jesteście kochane powiem wam że ten wątek to jedyne miejsce gdzie czuję się swojo, gdzie mogę wszystko powiedzieć
Szczerze mówiąc, dziwi mnie postawa Twojego TŻta. Przecież nie oczekujesz od niego, żeby Ci się oświadczył, a tego raczej boją się młodzi mężczyźni. Przecież dla niego to by miało same plusy, w zasadzie bez większych zobowiązań. Ale czemu właściwie nie chce z Tobą mieszkać? Boi się, jest tak przywiązany do tradycji, czy też do swojej niezależności??
Ja z kolei mam trochę dosyć wspólnego mieszkania z TŻ, bo... na początku nie przeszkadzał mi taki niezalegalizowany związek, ale już ponad rok tak mieszkamy i po prostu mówienie o tym mnie zawstydza. To znaczy, że on zwyczajnie nie chce mi się oświadzyć. A ja nie chcę całe życie żyć w konkubinacie. A tutaj ciągle jakieś wątpliwości

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
A mnie spotkała przykra niespodzianka - chciałam sobie obiadek zrobić, wczoraj odmroziłam pangę, zaglądam do lodówki i nie ma... więc albo ja ze starości jestem już tak ślepa i niepełnosprawna, że ryby w lodówce znaleźć nie umiem, albo moja rybka już została pochłonięta przez jakieś futrzaki...
A mi została sałatka śledziowa z surówką...
Twoje spryciule same sobie lodówkę potrafią otworzyć?
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:19   #4172
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Poszalałyście dzisiaj

Ja już po wszystkim. Byłam u okulisty, bo narzekałam ostatnio na ból oczu, ale pani doktor powiedziała mi, że mam idealny wzrok, a bóle wynikają z przemęczenia. A olimpiada poszła chyba całkiem dobrze, mimo że trochę poległam na kulturówce, to nadrobiłam gramatyką - przynajmniej mam taką nadzieję
.
świetne wieści z okulistką

mam nadzieje, że wyniki tez bedą satysfakcjonujące

Cytat:
Niewątpliwe najbardziej ujmujące są Twoje opowieści o Nim, o jego odpowiedzialności, opiekuńczości - ot dobry z Niego człowiek (a że do tego ciateczko to inna sprawa )
o wielu rzeczach jeszcze nie pisalam np ze zapina mi sweter pod szyje, żebym sie nie przeziębiła, albo w nocy otula mnie kołderką szczelnie zeby mi zimno nie bylo. Sprawdza tez w nocy czy mam cieple rece a jak nie mam, to wklada mi sie pod kołdre
i miliony tego typu rzeczy, ale za duzo nie ma co chwalić bo wiecie

Cytat:
Dziewczyny - te masażery są super nie plączą włosów i tak cudownie miziają skórę głowy można odpłynąć....
najlepszy masażer to rece TZ - wiele razy zasnelam mu przez to na kolanach ale w taki sprzęt chętnie bym sie zaopatrzyla

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:26   #4173
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość

Twoje spryciule same sobie lodówkę potrafią otworzyć?
Myślę, że mama im pomogła

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
o wielu rzeczach jeszcze nie pisalam np ze zapina mi sweter pod szyje, żebym sie nie przeziębiła, albo w nocy otula mnie kołderką szczelnie zeby mi zimno nie bylo. Sprawdza tez w nocy czy mam cieple rece a jak nie mam, to wklada mi sie pod kołdre

najlepszy masażer to rece TZ - wiele razy zasnelam mu przez to na kolanach ale w taki sprzęt chętnie bym sie zaopatrzyla
Jak słodko
chyba całą godzinę na tym grochu powinnaś Motylku przeklęczeć

Jest nowa promocja Pantene - można dostać za darmo 150ml odżywki
Tu regulamin: http://www.pantene.pl/mocne_wlosy/Re...n_Promocja.pdf
Stary 2009-10-16, 15:34   #4174
Bejjka
Zakorzenienie

Dziewczyny takie tempo narzucacie, że nie nadążam Was czytać
dziś jak będę już w domku (ale jestem głodna ) to nałożę jakąś maskę i będę wcierała płyn na wypadanie włosów taki masażer by mi się przydał.
ja do TŻeta mam 100% zaufanie, że nie podczytuje moich wątków (dla niego wizaż to taka głupota) ani nie narusza mojej prywatności.
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:35   #4175
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc, dziwi mnie postawa Twojego TŻta. Przecież nie oczekujesz od niego, żeby Ci się oświadczył, a tego raczej boją się młodzi mężczyźni. Przecież dla niego to by miało same plusy, w zasadzie bez większych zobowiązań. Ale czemu właściwie nie chce z Tobą mieszkać? Boi się, jest tak przywiązany do tradycji, czy też do swojej niezależności??
Ja z kolei mam trochę dosyć wspólnego mieszkania z TŻ, bo... na początku nie przeszkadzał mi taki niezalegalizowany związek, ale już ponad rok tak mieszkamy i po prostu mówienie o tym mnie zawstydza. To znaczy, że on zwyczajnie nie chce mi się oświadzyć. A ja nie chcę całe życie żyć w konkubinacie. A tutaj ciągle jakieś wątpliwości
Temat ślubu już raz konkretnie omówiliśmy i przez kolejne kilka lat nie zamierzam go poruszać bo rozumiem i tak się dogadaliśmy - on mówi że musi czuć, że jest gotowy wziąć na siebie takie zobowiązanie, że musi mieć zaplecze finansowe, żeby był w stanie być odpowiedzialny także za mnie. Podoba mi się to że myśli o tym tak poważnie, a nie "heja weźmy ślub a co do gara to nieważne", ja oczywiście jak większość dziewczyn doczekać się nie mogę ale nie wiem czy chciałabym teraz ślub brać, jestem taka młoda, tyle przed nami, a jeśli mamy być razem to będziemy i ślub niczego by nie zmienił.
Będzie u mnie niedługo i porozmawiamy o tym. Myślicie żeby mu powiedzieć wprost że jeśli będzie tak jak on mówi tzn pójdzie na zaoczne i zostanie u siebie to ja nie będę chciała tego kontynuować? Niby jeszcze rok został i tyyyle może się zmienić ale może lepiej mu powiedzieć to teraz żeby był tego świadomy?

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:44   #4176
eyee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Dziewczyny takie tempo narzucacie, że nie nadążam Was czytać
dziś jak będę już w domku (ale jestem głodna ) to nałożę jakąś maskę i będę wcierała płyn na wypadanie włosów taki masażer by mi się przydał.
ja do TŻeta mam 100% zaufanie, że nie podczytuje moich wątków (dla niego wizaż to taka głupota) ani nie narusza mojej prywatności.
jakiego płynu używasz??

od 1.01.2010 *7 min but blasting *50 przysiadów

od 13.01.2010
-zero chipsów, pizzy, kiełbasy, cukru, słodyczy, ciast
od 01.12.2009
-adenozyna, saw palmetto, tran, witaminy,
od 12.01.2010 kwasy
eyee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:53   #4177
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Oraaany, weź mnie nie strasz!

Ja na komputerze Tż mam na wizażu ustawioną opcję "pamiętaj mnie" czy jakoś tak Więc, jakby miał dużo czasu, to mógłby spokojnie swobie wszystkie poczytać...
Widzę, że przestraszyłam większość dziewczyn, wybaczcie

Cytat:

Ale kochanego masz Tż

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 15:54   #4178
Anariel
Wtajemniczenie

motylku hehhee to mozna mu wybaczyc,ze czasami zpaomina o prezentach
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:56   #4179
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, to naprawdę wspaniałego masz tego TŻta

Cytat:
Myślę, że mama im pomogła
cóż, kiedy warunki fizyczne nie pozwalają kotu zegoś zrobić, zmuszony jest, by użyć potęgi swego rozumu i wysyłać domownikom sygnały podprogowe

Cytat:
Temat ślubu już raz konkretnie omówiliśmy i przez kolejne kilka lat nie zamierzam go poruszać bo rozumiem i tak się dogadaliśmy - on mówi że musi czuć, że jest gotowy wziąć na siebie takie zobowiązanie, że musi mieć zaplecze finansowe, żeby był w stanie być odpowiedzialny także za mnie. Podoba mi się to że myśli o tym tak poważnie, a nie "heja weźmy ślub a co do gara to nieważne", ja oczywiście jak większość dziewczyn doczekać się nie mogę ale nie wiem czy chciałabym teraz ślub brać, jestem taka młoda, tyle przed nami, a jeśli mamy być razem to będziemy i ślub niczego by nie zmienił.
Będzie u mnie niedługo i porozmawiamy o tym. Myślicie żeby mu powiedzieć wprost że jeśli będzie tak jak on mówi tzn pójdzie na zaoczne i zostanie u siebie to ja nie będę chciała tego kontynuować? Niby jeszcze rok został i tyyyle może się zmienić ale może lepiej mu powiedzieć to teraz żeby był tego świadomy?
To by było trochę stawianie sprawy na ostrzu noża Powiedz mu, że Ci na tym zależy, podaj jakieś argumenty, które może go przekonają, że z Tobą będzie mu się fajnie mieszkało. Jeśli to nie zadziała, cóż, albo ma poważny powód, albo po prostu nie chce teraz z Tobą zamieszkiwać. Ile Tż ma lat, tak w ogóle? możliwe, że wcześniej pisałaś, ale ja mam słabą pamięć do takich rzeczy Rozumiem, że to jego drugi kierunek, czy dopiero zaczyna studia?
A poza tym, jak jest u niego w domu? Na czyich barkach spoczywają obowiązki domowe? Czasami ludzie nie chcą się angażować w związek zamieszkując z drugą osobą dlatego, że w ich domach rodzinnych źle się działo. Nie wiem nic o Twoim TŻ i nic Ci za bardzo nie doradzę, ale myślę, że teraz w tej sytuacji ważniejsze jest poznać przyczynę, niż zmienić nastawienie.
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 15:58   #4180
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
założylam wątek na dogomanii o tym psie
No ! tak trzymac, moze ktos sie zglosi
Cytat:
pomyślałam że przedstawię wam mój zwierzyniec :P

Dwie kotki - czarna 2,5 roku, bura już ponad 10 lat ma, no i gekonik
Sliczne A Gekonik jest czadowy

Dziewczyny byłam w Rossmanie. Kod nie zadziałał i nie dali mi prezentu, ale pani w drogerii powiedziała, że już 5 osób tak miało i mają dzwonić tam i pytać co się stało

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 16:01   #4181
Magdzia94
Zakorzenienie

Nadrobione

Cytat:
pomyślałam że przedstawię wam mój zwierzyniec :P
Dwie kotki - czarna 2,5 roku, bura już ponad 10 lat ma, no i gekonik
Ale piękny gekon<3

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki przyjmiecie mnie do swego grona włosomaniaczek? zapuszczam włosy całe życie, ale jeszcze mi się nie udało osiągnąć długości powyżej 20cm
Witam

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Miałam wszystko pod ręką więc szybko cyknełam foto.
Ale śmiesznie to wyglada
Cytat:
Poszalałyście dzisiaj

Ja już po wszystkim. Byłam u okulisty, bo narzekałam ostatnio na ból oczu, ale pani doktor powiedziała mi, że mam idealny wzrok, a bóle wynikają z przemęczenia. A olimpiada poszła chyba całkiem dobrze, mimo że trochę poległam na kulturówce, to nadrobiłam gramatyką - przynajmniej mam taką nadzieję

Od dzisiaj w Rossmannie jest promocja na szampony i odżywki Accent, ale opanowałam się przed zakupem (póki co) .

Coś ostatno dawno nie było Narka, ciekawe co z nią.
To gratuluję i okulisty i olimpiady.

Narek moze się uczy

Cytat:
A mnie spotkała przykra niespodzianka - chciałam sobie obiadek zrobić, wczoraj odmroziłam pangę, zaglądam do lodówki i nie ma... więc albo ja ze starości jestem już tak ślepa i niepełnosprawna, że ryby w lodówce znaleźć nie umiem, albo moja rybka już została pochłonięta przez jakieś futrzaki...
A mi została sałatka śledziowa z surówką...
nie jedz pangi, ona żyje w ściekach.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-16, 16:14   #4182
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
cóż, kiedy warunki fizyczne nie pozwalają kotu zegoś zrobić, zmuszony jest, by użyć potęgi swego rozumu i wysyłać domownikom sygnały podprogowe
Tia...a moje są w tym mistrzami

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
nie jedz pangi, ona żyje w ściekach.
To nie panga była a tilapia, czy jakoś tak pomyliły mi się rybki, bo i to białe i to białe, a jak napisałaś o ściekach to mi się przypomniało,ze pangi nie kupujemy

Mona - wydaje mi się, że nie ma co stawiać sprawy tak ostro, ale możesz delikatnie zasugerować, że jego postępowania, skłania Cię do refleksji czy on w ogóle widzi jakąś przyszłość dla tego związku, bo nie chcesz być tylko "na teraz" (czuję się jak facet doradzając odwracanie kota ogonem )

Chyba muszę się wyprysznicować, ubrać i jakoś pomalować...
I ciasto upiec
Stary 2009-10-16, 16:14   #4183
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Masakra
Ja za moje zapłaciłam chyba 30zł, ale były przeprowadzane jak Kangur (w realu, tzn nie w markecie, tylko w niewirtualnej rzeczywistości) no i dostałam oficjalny papier
Też kiedyś zrobie sobie taki test, jestem ciekawa jaki miałabym wynik. Ale to dopiero za jakieś dwa lata, jak zamieszkam we Wrocku.

Cytat:
Trochę się boję, bo mnie za jakąś snobkę weźmiecie
wyszło, że mam IQ 148 i zaprosili mnie do Mensy
Gratuluje!!! Mam takie troche głupie pytanie, co sie dzieje jak wezmą kogoś do Mensy???

Cytat:
A mój kocur zdarł sobie skórę z tylnej łapki, przy stawie...tak bardzo mocno już miał piękny strupek i dziś znów to rozwalił krew nie leci, ropa też, niby ładnie się zasklepiło, ale wygląda okropnie. Teraz leży w łóżku to sobie krzywdy nie zrobi, ale rano muszę mu to jakoś zabezpieczyć, tylko bandaż ściąga w ciągu 30 sekund
Biedaczek.

Cytat:
Poszalałyście dzisiaj

Od dzisiaj w Rossmannie jest promocja na szampony i odżywki Accent, ale opanowałam się przed zakupem (póki co) .

Gratulcje wiedziałam, ze Ci dobrze pójdzie!!!
A co do Narka, to też zauważułam, że jej dawno nie ma.

Cytat:
Twój TZ jest cudowny, jak o Ciebie dba.

Muszę dziewczyny Was pochwalić, nabazgrałyście dziś duuuużo stron.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 16:22   #4184
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Gratuluje!!! Mam takie troche głupie pytanie, co sie dzieje jak wezmą kogoś do Mensy???
W sumie nic tzn. płaci się składki członkowskie, dostaje legitymację i raz w miesiącu są nieobowiązkowe spotkania stowarzyszenia
No chyba że ktoś ma ochotę się poudzielać, to może np. pomagać przy organizacji festiwalu nauki.
Stary 2009-10-16, 16:36   #4185
Anariel
Wtajemniczenie

Jednym slowem dajesz i nic nie dostajesz hahahaha

Stary 2009-10-16, 16:40   #4186
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Jednym slowem dajesz i nic nie dostajesz hahahaha
niom ewentualnie można szpanować, że ma się coś wspólnego z Dodą

Nowy av? czy ja mam spóźniony refleks?
Sliczne loczki
Stary 2009-10-16, 16:41   #4187
Anariel
Wtajemniczenie

Nowy av takie mi loczki wychodza Moze bede juz zawsze miec loczki, zobaczymy

Stary 2009-10-16, 16:44   #4188
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Nowy av takie mi loczki wychodza Moze bede juz zawsze miec loczki, zobaczymy
To nie jest jeszcze ze mną tak źle
Pięknie na twoich włosach wyglądają jak je robiłaś?
Stary 2009-10-16, 16:49   #4189
Anariel
Wtajemniczenie

Zaczelam ekspeymentowac bo mi fryzjeka powiedziala,ze mam naturalnie krecone wlosy A zrobilam je tak,ze po umyciu zawinelam w koszulke (plunking - zobacz na youtubbe) na 30 minut i tak o to wyszlo to cos

Stary 2009-10-16, 16:52   #4190
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eyee Pokaż wiadomość
jakiego płynu używasz??
chronostim na dzień + na noc firmy Ducray, a także łykam suplementy ANACAPS tej samej firmy na wypadanie włosów. wiosną miałam super efekty, włosy przestały lecieć jak szalone i szybko odrastały. teraz jesienią, mimo ponad 2 m-cy kuracji, jakoś nie działa

Cytat:
Witam
dzięki

Anariel ten plunking jest genialny tylko mam do tego jeszcze za krótkie włosy. czy rzeczywiście jest tak banalnie łatwo zrobić takie loczki jak wygląda to na youtube?

Edytowane przez Bejjka
Czas edycji: 2009-10-16 o 17:01
Stary 2009-10-16, 17:01   #4191
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczelam ekspeymentowac bo mi fryzjeka powiedziala,ze mam naturalnie krecone wlosy A zrobilam je tak,ze po umyciu zawinelam w koszulke (plunking - zobacz na youtubbe) na 30 minut i tak o to wyszlo to cos
musze się dokształcić dziękuję za info
Stary 2009-10-16, 17:05   #4192
Anariel
Wtajemniczenie

Bejjka ja zrobilam ten plunking tak jak powinnam pierwszy raz dopiero dzis rano. I powiem Ci,ze naprawde jest to banalnie proste, i jesli Twoje wloski maja tendencje do krecenia to mozna niezle efekty osoagnac. Troche potrwa znaim odzyskaja swoj skret... bo zawsze je prostowalam itd i nigdy nie dbalam o to by sie skrecaly.

Stary 2009-10-16, 17:37   #4193
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Narek moze się uczy
Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
A co do Narka, to też zauważułam, że jej dawno nie ma.
Dzięki, Dziewczyny, za zainteresowanie Uczyć się nie uczyłam, tylko przez ten zakichany śnieg nie miałam prądu(był tak ciężki, że połamał drzewa, które zerwały druty wysokiego napięcia ) przez 2,5 dnia! Nawet nie wiecie, jak zła chodziłam Poza tym przez ostatnie kilka dni byłam zajęta dzisiejszym apelem z okazji Dnia Nauczyciela, byłam jedną z prowadzących i miałam mnóstwo prób

Uff, udało mi się Was nadrobić, 20 stron na mnie czekało

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:39   #4194
Bejjka
Zakorzenienie

Anariel na pewno spróbuje
Stary 2009-10-16, 17:44   #4195
19agusia91
Zakorzenienie

Zaraz na Was z wałkiem chyba wyskoczę
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 17:57   #4196
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Narku dobrze Cię rozumiem. U mnie też nie było prawie trzy dni prądu ale na szczęście mam internet na telefonie. No ale były tego plusy - kolacje i kompiele przy świecach. Bardzo romantyczne
Stary 2009-10-16, 18:00   #4197
dymka
Zakorzenienie

Narek wróciła

ja wsadziłam ciasto do piekarnika i czekam na gości nie wiedziałam, ze urządzanie imprez jest tak stresujące...normalnie wino już otworzyłam i trochę wypiłam, żeby wrócić do normalności
Stary 2009-10-16, 18:02   #4198
Narek
Zakorzenienie

Aniu, Ty przynajmniej masz w telefonie Internet, ja niby też mam, ale zanim cokolwiek się tam włączy, to mija ruski rok Dlatego byłam kompletnie odcięta od świata, jeszcze dzień i nawet telefon by mi padł

Dymka, Póki znów śnieg nie wróci będę cały czas z Wami

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2009-10-16 o 18:03
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:05   #4199
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

ja wsadziłam ciasto do piekarnika i czekam na gości nie wiedziałam, ze urządzanie imprez jest tak stresujące...normalnie wino już otworzyłam i trochę wypiłam, żeby wrócić do normalności
Udanej imprezy

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 18:05   #4200
19agusia91
Zakorzenienie

Ja nie umiem skonfigurować internetu w telefonie
Po sprawdzianie z matematyki jestem zadowolona. Wydaje mi się, ze straciłam tylko 2 punkty więc czwórka wpadłaby do dziennika. Ale nie wiadomo, bo musimy nawet w zadaniach opisywać dokładnie co ro bimy i cz czego to wynika, może się okaże, ze za mało napisałam? Z angielskiego dos5ałam 4

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Dymko, oj jest, jest na mojej osiemnastce trzęsłam się ze strachu
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości