|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Też mam dylemat co podać dzisiaj ![]() No i super, że wygrałyśmy... Cytat:
i wracaj do nas szybko...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie też na szczęście dają sporo mniej![]() Cytat:
Za zębulki ![]() I również wszystkiego naj dla wszystkich mamuś Cytat:
100 latek dla
|
|||||||
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
I proszę -- gadać zaczyna ![]() |
|
|
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam śliczną laurkę pogryzmoloną twórczo przez moją córkę
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego mamusie w dniu naszego święta
![]() i dla naszych solenizantów ![]() ![]() ![]() Virteus nie daj się! Moja mama opiekuje się maluszkiem, który usiadł jak miał 9miesięcy, bo wtedy był gotowy... Ja rozumiem jak coś dolega dziecku... ale w tych czasach jak nie robi czegoś książkowo wtedy i wtedy od razu na rechabilitacje chcą wysyłać... A i nie raczkowało to dziecko wcale! Matka poszła nawet do neurologa(pisałam kiedyś) a on ją wyśmiał, że wszytsko ok... i co ..wrócili do domua dziecko chwyciło się mebli i wstało na nóżki... Gissh Xpressja śliczności A to mój malsuzek z ulubioną zabawką
|
|
|
|
#4175 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam, ja bym sie nie matrwila...dzieci rozwijaja sie kazde w swoim tempie... Ale jak - nie siedzi a sam stoi?? Jaka sliczna! U nas bedzie dzisiaj losos + ziemniaczki + marcheweczka ![]() Mamuski, w dniu naszego swieta milkshaki dla wszystkich dzisiaj? Załącznik 3139267 Eeeee tam, lepiej cos konkretnego Załącznik 3139268Załącznik 3139269Załącznik 3139270
|
|
#4177 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mamuś
no i dla naszych bobasów czyli Filusia, Olivierka i Oliwii no i szczęśliwej 30-stki Brombrusiu ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Kareninko ty to zawsze cos smakowitego przygotujesz szkoda że tylko wirtualnie...
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietacie mnie jeszcze??? Ostatnio mam urwanie głowy od dwoch tygodni pracuje juz i trzeba sie przestawic a troszke trudno,jak mam na rano to przychodze z pracy odrazu z malym na spacer pozniej jakis obiad szykuje na nastepny dzien i padam spac a jak druga to od rana spacer gotowanie a pozniej jak przychodze to nie mam sily tylko ide odrazu spac-masakra jakas normalnie macierzynski mogłby z rok trwac ![]() :b rzydal:Teraz tez wlasnie na spacer sie szykujemy wiec tylko szybko przeleciaLAM Wszystkiego najlepszego dla solenizantów i z okazji naszego dzissiejszego swieta ![]() :part y:
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Mamusie
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS Kachulka nie przepracowuj sie tam...no szkoda, ze macierzynski taki krotki ale co zrobic ![]() DiTu ja daje albo jabluszka albo zupke jarzynowa...ciagle sie zastanawiam ![]() Xpresja, Zeberka, Gishh cudne dzieciaczki Brombis ja za tydzien kocze 26 lat..wiec witaj bliźniaczko
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakos tez nie znajduję teraz dużo czasu na wizaz. czas tak szybko leci, a ja sie chce małym nacieszyć, zreszta ten schemat jest taki szybki że szok, dopiero sie mały budzi, przewijamy sie i obaclujemy, pogadamy, pobawimy, zjemy, znowu pobawimy i pogadamy i znowu spanie
a w miedzyczasie trzeba cos srobić w domu i dla sioebie i na spacer wyjść... oj normalnie tydzien za tygodniem dzis juz środa, a dopiero weekend byl... i tak się cieszę ze moge jeszcze w domku być...Kachula,, ukłony w Twoją strone (Madzia, Brombi, Ela też - chyba żadnej pracujacej mamusi nie pominęłam, jesli tak to prosze o wybaczenieZ tego co pamietam: Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów: Filusia, Oliwierka i Oliwii DLA WSZYSTKICH MAMUS, szczegolnie tych, co pierwszy raz w zyciu DZIEN MATKI obchodzą Gish, ale dostalas prezent ![]() Domi rozumiem Twoje zdenerwowanie ślubem, wszytskie panny mlode przez to przeszły, potem bedziesz to wspominać z usmiechem. Buziaki na razie postaram sie jeszcze zjarzec.
|
|
#4181 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ze szczęścia więc dołączam się do życzeń MAMUŚKI ![]() ale wysyp zdjęci ostatnio hihi no przesliczne te nasze dzieciaczki XPRESSJA zarąbisty śliniaczek a gdzie go kupiłaś![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- [QUOTE=malina81;19586175]Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mamuś no i dla naszych bobasów czyli Filusia, Olivierka i Oliwii no i szczęśliwej 30-stki Brombrusiu QUOTE] przyłączam się do życzeń dla maluszków kochanych i dla Ciebie BROMBUSIU ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- kolejne śliczne zdjęcia się pokazały nie wymieniam juz bo wszystkie dzieciaczki misiaczki do schrupania i widać już jak się pozmieniały nam te szkrabki małe a ja powiem jeszcze że moja ostatnia @ była 8 kwietnia ![]() byłam wczoraj u lekarza i dostałam luteine na wywołanie i dodatkowo mam przyjść jutro na usg, kurde ale sie boje masakra, tabletek mam sie nie bać bo jakbym była w ciąży to one nie zaszkodzą bo to tez jest na podtrzymaci ciąży i na wywołanie miesiączki dziwne nie? do jutra do usg to ja zwariuje oj mamusie teraz pomyślałam ze są tu mamusie które mają też już większe dzieciaczki więc tylko nie które obchodzą pierwszy raz DZIEŃ MAMUSI
Edytowane przez aniulka8204 Czas edycji: 2010-05-26 o 13:01 |
||
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry MAMUSIE
|
#4183 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja pamiętam Dzieciaczki piękne Kropciu |
||
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Aniulka, Domi
![]() Kachula, Konspiracja dobrze, że u Was dobrze wsio
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() najpierw życzonka: dla Paulinki Kamyczkowej z okazji imieninek dla Filipka i Oliwierka oraz Oliwki no i dla nas - mamuś z okzaji naszego święta Cytat:
) ![]() no jak mogłybyśmy zapomniec kurczak miałam więcej napisac ale musze uciekac. może później zajrze - baaj. |
|
|
|
|
#4186 |
|
Zadomowienie
|
![]() I najlepsze życzonka Dla Paulinki Filipka Oliwki Oliwierka Zdjęcia są cudne ![]() Zebra mam pytanko czy tego słonika kupiłaś na allegro czy też może w sklepie? pytam bo nie wiem gdzie lepiej się opłaci
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Maria mały dostał go od swojej matki chrzestnej a ona kupowała w sklepie... ogółem na all widziałam, że ok 35 zł kosztował.
http://allegro.pl/item1054512294_slo...po_polsku.html Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-05-26 o 18:06 |
|
|
|
#4188 |
|
Zadomowienie
|
Witam
100 latek dla wszystkich małych solenizantów i 200latek dla tej większej (odrobinkę ) solenizantkiJa dziś jestem mega szczęśliwa mamusia. Tżt na dzień matki w imieniu syna podarował mi 200zł które ja ambitnie wydałam na fryzjera i solarium w końcu mam moje kochane jasne włosy bez mega odrsotu
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na sekunde bo czasu dzis u mnie wolnego zero caly czas na rozjazdach wpadlam sie tylko pochwalic ze mamy zeba pierwszego
|
#4190 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa pod adresem mojej Księżniczki
Cytat:
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Haj
Wszystkiego najlepszego Mamuśki z okazji naszego święta ![]() ![]() I dziękuję za życzenia dla Filusia ![]() Jeśli chodzi o życzenia dla mnie, to proszę za 3 dni, bo jak już pisałam wczoraj, mam w sobotę te nieszczęsne urodziny ![]() Dzisiaj odebrałam paczkę dla Filusia na Dzień Dziecka Taa, dla Filusia ![]() Wiadomo, że te wszystkie czekoladki i ciasteczka to matka skonsumuje, bo Filuś jeszcze za mały ![]() Pietrusiu za ząbek Wiecie co, dostałam kwiatki z okazji Dnia Matki i zapowiedziane mam, że dostanę prezent łączony z urodzinowym ![]() To teraz już tak zawsze będę oszukana i będę dostawać jeden prezent za dwie okazje ?
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-05-26 o 20:36 |
|
|
|
#4192 |
|
Zadomowienie
|
nie mam czasu na nic
fifi przez te zeby jest okropny..:/ tylko was przelecialam i ide zaraz spac.. nie mam ochoty natknac sie na mame bo wlasnie wroicla do domu..i prosze okliki.. ![]() http://www.tryfreecandysample.com/referal.php
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Brombi nie martw sie, ja mam 2 czerwca urodziny, a 1ego Dzien Dziecka..wiec zawsze byłam poszkodowana
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pustki ojjoj.
Kochane chyba zdecydowałam sie na oper. tych moich nieszczesnych cyców ![]() Katekate -zazdroszecze Mi tez nie złożył zyczen ;( zreszta wkurza Mnie mam go dośc ...tez musze wybrac sie do fryzjieras ;brzydal: tylko co zrobic hmm
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie Kamilce nawet nie wiem kiedy ten zabek wyszedl dzis przez przypadek go zauwazylam, mam nadzieje ze reszte zabkow tez jej tak bedzie bezbolesnie wychodzic ![]() Ja tez prosze o kliczki link w podpisie ![]() ![]()
|
|
#4196 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, ze pamietamy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hmmm....moj malz spi na sofie....a ja co mam robic?
|
|
#4197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Piotruś - ach
Tak jak pisały dziewczyny - każde dziecko rozwija się własnym tempem - na razie nie ma co panikować Cytat:
![]() Cytat:
Przy dwójce jest jeszcze fajniej![]() Cytat:
Fajny prezent![]() Cytat:
Cytat:
Kliknęłam - kto kliknie![]() Zdrówka dla
|
|||||
|
|
|
#4198 | |
|
Wtajemniczenie
|
zaległe sto lat dla solenizantów i ich mamuś!
ja tam u ans widzę same osiemnastki ![]() gratuluję pierwszych ząbków ! Moja mała mimo tego, że starsza od Lenki w ogóle zaprzestała prób siadania. Wcześniej podciągała głowę, a teraz jaby w ogóle zapomniała. Skupia się za to na testowaniu głosu! Czasem mam już dość! ![]() Cytat:
nie, nie! LIROJ MERLIN miłego dnia mamusie! |
|
|
|
|
#4199 |
|
Zadomowienie
|
Ja również Witam
I przyłączam się do życzeń dla dzisiejszych solenizantów Dittu prezent rzeczywiście fajny zwłaszcza że za farbowanie zapłaciłam 100 i resztę mam dla siebie Naprawde dziewczyny taka mała zmiana a tyle zmienia w nastroju że aż niemożliwe.Ditu o co chodzi z tymi skitelsami ![]() Kamila ciekawa jestem który z Naszych synów będzie najstarszym szczerbaczkiem ![]() No nic lasencje spadam ostatecznie poprawiać moją pracę bo w sobote zawożę ją do podpisu. |
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie nie
Erle Merle![]() Pietrusiu gratuluję zębuszka ![]() Ditu dziękuje ![]() Sto lat dla Zosi, Kingi, Stasia i Michałka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mały dał mi popalić od wczoraj koncertami... Oj miałam ochote go zostawic, ubrać słuchawki i wyjść. Ale zaraz mi przeszło... i jakos w końcu go uspokoiłam i było mi go szkoda takiego upłakanego... Bo wiedziałam, ze w dużej mierze moje nerwy to pogorszyły ale nie zawsze głebokie oddechy są w stanie pomóc zwłaszcza jak drze się dłużej a człowieka jeszcze głowa boli... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

i wracaj do nas szybko...

szkoda że tylko wirtualnie...