Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-26, 09:23   #4171
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
...
Super, ze usg ok

Relacja super

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

...
Super, ze bioderka okej
Ja wczoraj dalam kilka lyzeczke marchewki, a jutro planuje zupke jarzynowa albo marchewke z jablkiem (bo samych jablek nie widzialam w sklepie) i mam dylemat

...
DiTu my obie dostaniemy nagrody + probki Naomi i dyktafon za to, ze nasz klubik wygral
Poza tym zauwazylam, ze wiekszosc Mamusiek wybrala klub Fashion
...

Też mam dylemat co podać dzisiaj
No i super, że wygrałyśmy...
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
czesc mamusie.. wiem ze ostatnio malo pisalam ale raczej nie bedzie mnie tu na wizazu przez jakis czas.. tak mi sie dziwnie teraz zycie uklada ze musze sobie ze wszystkim poradzic.. wroce jak mi sie unormuje sytuacja.. mam nadzieje ze nie zapomnicie
Kropciu - i wracaj do nas szybko...
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
...
Agnessja a nie gryzą wszystkie dzieci jak mają ząbki? No bo jak inaczej ssać z zębami nie wiem sama... Ale (wiem głupie porównanie) pieski jak mają ząbki to kąsają matkę i przeważnie wtedy ona ucieka przed nimi i kończy się przygoda z karmieniem pamietam naszą suczkę Spanielkę jak uciekała a one ją łapały w locie i ciągła je po dywanie(niskopodłogowa była)
Nie wszystkie gryzą
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
...
Ja tylko na chwilkę, bo padam na cycki
Dobrze, że jutro pracuję tylko do 10.15, szkoda tylko że mam lekcję z pewnym obleśnym uczniem, który próbuje mnie sprowokować do czegoś, nie wiem o co mu chodzi, ale takie teksty rzuca że o maj gad
W każdym razie, dobrze się składa że chodzę nie wyspana, bo co walnie jakimś głupim tekstem to ziewam ostentacyjnie i mówię mu, żeby wymyślił coś lepszego bo mnie nudzi. I wtedy mu żyłka na szyi skacze

Byliśmy dzisiaj w leroy merlin, mama kafelki do kuchni kupowała, Filusiowi najbardziej podobało się na dziale z oświetleniem, potem ufifrał się chrupkami kukurydzianymi, oblał soczkiem i wołał "tata" głośno na cały sklep

...

I jeszcze miałam napisać, że reszta dzieciaczków jak zwykle urocza, Polusia w nowej bryce bosko wygląda, a Kamilka to mała rezolutna ślicznotka. I Madzia w marchewce, śliczna chyba do Mamusi podobna
...
Dobra metoda - tfffarda bądź...

Cytat:
...

A propos, mam doła bo w tym tygodniu kończę 30 lat.
O rany ale jestem stara
Chociaż mnie dzisiaj uczniowie pocieszyli że się nawet dobrze trzymam i wyglądam góra na 26
Nawet mnie nie denerwuj - stara kobieto mnie też na szczęście dają sporo mniej
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Ditu, Madzia, Malina, Agnessja cudne te wasze dzieciaczki ...

...

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
hej mamusie,
nie odzywałam się kilka dni, ale podczytywałam codziennie
piękne dzieciaczki na zdjęciach! jejku jak te maleństwa nam szybko rosną!

u nas wszystko dobrze, Lenka poznaje nowe smaki, uwielbia jagody, gardzi kurczakiem od kilku dni wprowadzamy gluten.
przewracanie się na brzuszek to już pestka, coraz pewniej siedzi i chce siedzieć jak najwięcej, robi też "pozycje startową" do raczkowania, na prostych rączkach pupa w górze... tylko wystartować nie może
no i idą nam zebole, więc marudzenie okrutne!

Wszystkiego Najlepszego w Dniu Naszego Święta - Mamusie

Za zębulki

I również wszystkiego naj dla wszystkich mamuś

Cytat:
Napisane przez vitreus Pokaż wiadomość
...

U Oskara jeszcze też ząbka nie widać. Jak skończył pół roczku i byliśmy na szczepieniu to pediatra powiedział, że jak za miesiąc nie będzie siedział to rehabilitacja!...Czy wszystkie Wasze dzieciaczki w tym wieku siedzą? Nie wiem czy powinnam się martwić, dla mnie on jest malutki, urodził się cały miesiąc wcześniej więc moim zdaniem ma jeszcze czas..
Jestem zaskoczona też tym, że sam stoi trzymając się rączkami np. ławy.
dziwi mnie też to, że gaworzy tylko gdy leży sam w łóżeczku. Gdy mnie zobaczy natychmiast milknie. A jak zobaczy kogoś obcego to od razu mina grobowa i ani nie drgnie

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
Czy ja dobrze zrozumiałam, że sam stoi i nie siedzi?

100 latek dla

Oliwci
Filipka
Olivierka
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:25   #4172
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
...

Moja córeczka zrobiła mi z tej okazji najlepszy prezent z możliwych, a mianowicie uraczyła mnie dziś zaraz po przebudzeniu ślicznym i głośnym "ma-ma" Normalnie łezka mi poleciała... No wiem, wiem że to jeszcze nie jest to świadome "mama", ale co tam... I tak się rozczuliłam

Moja Księżniczka
Jaka śliczna i taka juz duża
I proszę -- gadać zaczyna
Stary 2010-05-26, 09:29   #4173
Ravenne
Raczkowanie

Wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta!!

Dostałam śliczną laurkę pogryzmoloną twórczo przez moją córkę
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:42   #4174
zebra666
Zakorzenienie

Najlepszego mamusie w dniu naszego święta
i dla naszych solenizantów

Virteus nie daj się! Moja mama opiekuje się maluszkiem, który usiadł jak miał 9miesięcy, bo wtedy był gotowy... Ja rozumiem jak coś dolega dziecku... ale w tych czasach jak nie robi czegoś książkowo wtedy i wtedy od razu na rechabilitacje chcą wysyłać...
A i nie raczkowało to dziecko wcale! Matka poszła nawet do neurologa(pisałam kiedyś) a on ją wyśmiał, że wszytsko ok... i co ..wrócili do domua dziecko chwyciło się mebli i wstało na nóżki...

Gissh

Xpressja śliczności

A to mój malsuzek z ulubioną zabawką

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:42   #4175
vitreus
Raczkowanie

GG do vitreus

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość

Czy ja dobrze zrozumiałam, że sam stoi i nie siedzi?

100 latek dla

Oliwci
Filipka
Olivierka
No tak, jak się czegoś trzyma.

Cytat:
Dzień dobry

Filipku, Oliwko, Olivierku- buziaki od cioci Gissh i Dominiki z okazji Waszego święta

No i wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta, Mamusie!!!

Moja córeczka zrobiła mi z tej okazji najlepszy prezent z możliwych, a mianowicie uraczyła mnie dziś zaraz po przebudzeniu ślicznym i głośnym "ma-ma" Normalnie łezka mi poleciała... No wiem, wiem że to jeszcze nie jest to świadome "mama", ale co tam... I tak się rozczuliłam

Moja Księżniczka
Śliczna jest i piękne ma oczka.

.razem.

Oskar ~ 12.11.2009

Maja ~ 12.07.2011

ząbki Oskara.
vitreus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:45   #4176
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Dzień dobry wszystkim mamusiom

U Oskara jeszcze też ząbka nie widać. Jak skończył pół roczku i byliśmy na szczepieniu to pediatra powiedział, że jak za miesiąc nie będzie siedział to rehabilitacja! Czy wszystkie Wasze dzieciaczki w tym wieku siedzą? Nie wiem czy powinnam się martwić, dla mnie on jest malutki, urodził się cały miesiąc wcześniej więc moim zdaniem ma jeszcze czas..
Jestem zaskoczona też tym, że sam stoi trzymając się rączkami np. ławy.
dziwi mnie też to, że gaworzy tylko gdy leży sam w łóżeczku. Gdy mnie zobaczy natychmiast milknie. A jak zobaczy kogoś obcego to od razu mina grobowa i ani nie drgnie

E tam, ja bym sie nie matrwila...dzieci rozwijaja sie kazde w swoim tempie...
Ale jak - nie siedzi a sam stoi??

Cytat:
Moja Księżniczka
Jaka sliczna!

Cytat:
Też mam dylemat co podać dzisiaj
U nas bedzie dzisiaj losos + ziemniaczki + marcheweczka

Mamuski, w dniu naszego swieta milkshaki dla wszystkich dzisiaj? Załącznik 3139267

Eeeee tam, lepiej cos konkretnego Załącznik 3139268Załącznik 3139269Załącznik 3139270

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 09:54   #4177
malina81
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mamuś
no i dla naszych bobasów czyli Filusia, Olivierka i Oliwii

no i szczęśliwej 30-stki Brombrusiu (a ja też zauważyłam ze praca nauczyciela chyba konserwuje- bo wiekszość znanych mi nauczycielek młodo wygląda)

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Kareninko ty to zawsze cos smakowitego przygotujesz szkoda że tylko wirtualnie...
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:01   #4178
kachula27
Zakorzenienie

Pamietacie mnie jeszcze???
Ostatnio mam urwanie głowy od dwoch tygodni pracuje juz i trzeba sie przestawic a troszke trudno,jak mam na rano to przychodze z pracy odrazu z malym na spacer pozniej jakis obiad szykuje na nastepny dzien i padam spac a jak druga to od rana spacer gotowanie a pozniej jak przychodze to nie mam sily tylko ide odrazu spac-masakra jakas normalnie macierzynski mogłby z rok trwac:b rzydal:

Teraz tez wlasnie na spacer sie szykujemy wiec tylko szybko przeleciaLAM

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów i z okazji naszego dzissiejszego swieta:part y:

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:24   #4179
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc Mamusie

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS

Kachulka nie przepracowuj sie tam...no szkoda, ze macierzynski taki krotki ale co zrobic

DiTu ja daje albo jabluszka albo zupke jarzynowa...ciagle sie zastanawiam

Xpresja, Zeberka, Gishh cudne dzieciaczki

Brombis ja za tydzien kocze 26 lat..wiec witaj bliźniaczko

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 12:22   #4180
konspiracja
Zakorzenienie

Ja jakos tez nie znajduję teraz dużo czasu na wizaz. czas tak szybko leci, a ja sie chce małym nacieszyć, zreszta ten schemat jest taki szybki że szok, dopiero sie mały budzi, przewijamy sie i obaclujemy, pogadamy, pobawimy, zjemy, znowu pobawimy i pogadamy i znowu spanie a w miedzyczasie trzeba cos srobić w domu i dla sioebie i na spacer wyjść... oj normalnie tydzien za tygodniem dzis juz środa, a dopiero weekend byl... i tak się cieszę ze moge jeszcze w domku być...
Kachula,, ukłony w Twoją strone (Madzia, Brombi, Ela też - chyba żadnej pracujacej mamusi nie pominęłam, jesli tak to prosze o wybaczenie
Z tego co pamietam:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów: Filusia, Oliwierka i Oliwii

DLA WSZYSTKICH MAMUS, szczegolnie tych, co pierwszy raz w zyciu DZIEN MATKI obchodzą:roza :

Gish, ale dostalas prezent

Domi rozumiem Twoje zdenerwowanie ślubem, wszytskie panny mlode przez to przeszły, potem bedziesz to wspominać z usmiechem.

Buziaki na razie postaram sie jeszcze zjarzec.

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 12:55   #4181
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
hej mamusie,
nie odzywałam się kilka dni, ale podczytywałam codziennie
piękne dzieciaczki na zdjęciach! jejku jak te maleństwa nam szybko rosną!

u nas wszystko dobrze, Lenka poznaje nowe smaki, uwielbia jagody, gardzi kurczakiem od kilku dni wprowadzamy gluten.
przewracanie się na brzuszek to już pestka, coraz pewniej siedzi i chce siedzieć jak najwięcej, robi też "pozycje startową" do raczkowania, na prostych rączkach pupa w górze... tylko wystartować nie może
no i idą nam zebole, więc marudzenie okrutne!

Wszystkiego Najlepszego w Dniu Naszego Święta - Mamusie
dziewczyny nasz 1 dzień Mamuś
to ze szczęścia
więc dołączam się do życzeń MAMUŚKI

ale wysyp zdjęci ostatnio hihi
no przesliczne te nasze dzieciaczki

XPRESSJA zarąbisty śliniaczek a gdzie go kupiłaś

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta!!

Dostałam śliczną laurkę pogryzmoloną twórczo przez moją córkę
ale fajnie

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

[QUOTE=malina81;19586175]Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Mamuś
no i dla naszych bobasów czyli Filusia, Olivierka i Oliwii

no i szczęśliwej 30-stki Brombrusiu (a ja też zauważyłam ze praca nauczyciela chyba konserwuje- bo wiekszość znanych mi nauczycielek młodo wygląda)

QUOTE]

przyłączam się do życzeń dla maluszków kochanych

i dla Ciebie BROMBUSIU

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

kolejne śliczne zdjęcia się pokazały
nie wymieniam juz bo wszystkie dzieciaczki misiaczki do schrupania i widać już jak się pozmieniały nam te szkrabki małe

a ja powiem jeszcze że moja ostatnia @ była 8 kwietnia
byłam wczoraj u lekarza i dostałam luteine na wywołanie i dodatkowo mam przyjść jutro na usg, kurde ale sie boje masakra, tabletek mam sie nie bać bo jakbym była w ciąży to one nie zaszkodzą bo to tez jest na podtrzymaci ciąży i na wywołanie miesiączki dziwne nie?
do jutra do usg to ja zwariuje

oj mamusie teraz pomyślałam ze są tu mamusie które mają też już większe dzieciaczki więc tylko nie które obchodzą pierwszy raz DZIEŃ MAMUSI

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-05-26 o 13:01
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 13:04   #4182
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dzien Dobry MAMUSIE
Stary 2010-05-26, 13:13   #4183
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Cytat:
I również wszystkiego naj dla wszystkich mamuś

100 latek dla

Oliwci
Filipka
Olivierka
dołaczam sie

Cytat:

E tam, ja bym sie nie matrwila...dzieci rozwijaja sie kazde w swoim tempie...
Ale jak - nie siedzi a sam stoi??
popieram
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

ja pamiętam

Dzieciaczki piękne

Kropciu trzymaj sie i wracaj szybko
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 13:27   #4184
zebra666
Zakorzenienie

Aniulka, Domi

Kachula, Konspiracja dobrze, że u Was dobrze wsio

Stary 2010-05-26, 15:46   #4185
simpatica
Zakorzenienie

hello
najpierw życzonka:
dla Paulinki Kamyczkowej z okazji imieninek
dla Filipka i Oliwierka
oraz Oliwki

no i dla nas - mamuś z okzaji naszego święta

Cytat:
zazdroszczę - najlepszy prezent pod słońcem - nawet jeśli to było nieświadomie (chociaż kto wie )
Cytat:

no jak mogłybyśmy zapomniec

kurczak miałam więcej napisac ale musze uciekac. może później zajrze - baaj.

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 16:14   #4186
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Wszystkiego Dobrego Mamusie

I najlepsze życzonka Dla Paulinki Filipka Oliwki Oliwierka

Zdjęcia są cudne

Zebra mam pytanko czy tego słonika kupiłaś na allegro czy też może w sklepie? pytam bo nie wiem gdzie lepiej się opłaci
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 18:05   #4187
zebra666
Zakorzenienie

Maria mały dostał go od swojej matki chrzestnej a ona kupowała w sklepie... ogółem na all widziałam, że ok 35 zł kosztował.

http://allegro.pl/item1054512294_slo...po_polsku.html

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-05-26 o 18:06
Stary 2010-05-26, 18:39   #4188
katekatee
Zadomowienie

Witam Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Święta
100 latek dla wszystkich małych solenizantów i 200latek dla tej większej (odrobinkę) solenizantki

Ja dziś jestem mega szczęśliwa mamusia. Tżt na dzień matki w imieniu syna podarował mi 200zł które ja ambitnie wydałam na fryzjera i solarium w końcu mam moje kochane jasne włosy bez mega odrsotu I nie będę się musiała więcej przed ludźmi chować Chociaż to mi poprawiło humor bo sprawy rodzinno-mieszkaniowe ciągle do bani

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 18:50   #4189
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Ja tylko na sekunde bo czasu dzis u mnie wolnego zero caly czas na rozjazdach wpadlam sie tylko pochwalic ze mamy zeba pierwszego : jupi:

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 20:08   #4190
gissh
Raczkowanie

Dziękuję za wszystkie miłe słowa pod adresem mojej Księżniczki

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Ja tylko na sekunde bo czasu dzis u mnie wolnego zero caly czas na rozjazdach wpadlam sie tylko pochwalic ze mamy zeba pierwszego : jupi:
Brawa dla Kamilki

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 20:35   #4191
brombusia
Zakorzenienie

Haj
Wszystkiego najlepszego Mamuśki z okazji naszego święta
I dziękuję za życzenia dla Filusia
Jeśli chodzi o życzenia dla mnie, to proszę za 3 dni, bo jak już pisałam wczoraj, mam w sobotę te nieszczęsne urodziny

Dzisiaj odebrałam paczkę dla Filusia na Dzień Dziecka
Taa, dla Filusia
Wiadomo, że te wszystkie czekoladki i ciasteczka to matka skonsumuje, bo Filuś jeszcze za mały

Pietrusiu za ząbek

Wiecie co, dostałam kwiatki z okazji Dnia Matki i zapowiedziane mam, że dostanę prezent łączony z urodzinowym
To teraz już tak zawsze będę oszukana i będę dostawać jeden prezent za dwie okazje ?

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2010-05-26 o 20:36
brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 21:04   #4192
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

nie mam czasu na nic fifi przez te zeby jest okropny..:/ tylko was przelecialam i ide zaraz spac.. nie mam ochoty natknac sie na mame bo wlasnie wroicla do domu..

i prosze okliki..
http://www.tryfreecandysample.com/referal.php

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 21:09   #4193
domi7ks
Zakorzenienie

Brombi nie martw sie, ja mam 2 czerwca urodziny, a 1ego Dzien Dziecka..wiec zawsze byłam poszkodowana

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 21:23   #4194
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Ale pustki ojjoj.

Kochane chyba zdecydowałam sie na oper. tych moich nieszczesnych cyców

Katekate -zazdroszecze Mi tez nie złożył zyczen ;( zreszta wkurza Mnie mam go dośc ...tez musze wybrac sie do fryzjieras ;brzydal: tylko co zrobic hmm
Stary 2010-05-26, 21:39   #4195
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
nie mam czasu na nic fifi przez te zeby jest okropny..:/ tylko was przelecialam i ide zaraz spac.. nie mam ochoty natknac sie na mame bo wlasnie wroicla do domu..

i prosze okliki..

U mnie Kamilce nawet nie wiem kiedy ten zabek wyszedl dzis przez przypadek go zauwazylam, mam nadzieje ze reszte zabkow tez jej tak bedzie bezbolesnie wychodzic

Ja tez prosze o kliczki link w podpisie

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 22:22   #4196
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość

Kareninko ty to zawsze cos smakowitego przygotujesz szkoda że tylko wirtualnie...
Tak bezpieczniej dla wszystkich

Cytat:

Pewnie, ze pamietamy

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
a ja powiem jeszcze że moja ostatnia @ była 8 kwietnia
byłam wczoraj u lekarza i dostałam luteine na wywołanie i dodatkowo mam przyjść jutro na usg, kurde ale sie boje masakra, tabletek mam sie nie bać bo jakbym była w ciąży to one nie zaszkodzą bo to tez jest na podtrzymaci ciąży i na wywołanie miesiączki dziwne nie?
do jutra do usg to ja zwariuje
Ale nie rozumiem - robilas test czy jak??

Cytat:

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Brombi nie martw sie, ja mam 2 czerwca urodziny, a 1ego Dzien Dziecka..wiec zawsze byłam poszkodowana

Hmmm....moj malz spi na sofie....a ja co mam robic?

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 09:10   #4197
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
...
A to mój malsuzek z ulubioną zabawką
Piotruś - ach
Cytat:
No tak, jak się czegoś trzyma.
...
Tak jak pisały dziewczyny - każde dziecko rozwija się własnym tempem - na razie nie ma co panikować
Cytat:

...

Mamuski, w dniu naszego swieta milkshaki dla wszystkich dzisiaj? Załącznik 3139267

Eeeee tam, lepiej cos konkretnego Załącznik 3139268Załącznik 3139269Załącznik 3139270
mniam
Cytat:

Ostatnio mam urwanie głowy od dwoch tygodni pracuje juz i trzeba sie przestawic a troszke trudno,jak mam na rano to przychodze z pracy odrazu z malym na spacer pozniej jakis obiad szykuje na nastepny dzien i padam spac a jak druga to od rana spacer gotowanie a pozniej jak przychodze to nie mam sily tylko ide odrazu spac-masakra jakas normalnie macierzynski mogłby z rok trwac:b rzydal:

...
Kachula - oby głowa pozostała na swoim miejscu Przy dwójce jest jeszcze fajniej
Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
...

Ja dziś jestem mega szczęśliwa mamusia. Tżt na dzień matki w imieniu syna podarował mi 200zł które ja ambitnie wydałam na fryzjera i solarium w końcu mam moje kochane jasne włosy bez mega odrsotu I nie będę się musiała więcej przed ludźmi chować Chociaż to mi poprawiło humor bo sprawy rodzinno-mieszkaniowe ciągle do bani
Fajny prezent
Cytat:
ZĄB:jup i:
Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość

i prosze okliki..

Kliknęłam i sama mam linka w podpisie - kto kliknie

Zdrówka dla

Zosi
Kinguni
Stasia

Michasia

Stary 2010-05-27, 09:13   #4198
tarasia
Wtajemniczenie

zaległe sto lat dla solenizantów i ich mamuś!
ja tam u ans widzę same osiemnastki

gratuluję pierwszych ząbków !

Moja mała mimo tego, że starsza od Lenki w ogóle zaprzestała prób siadania. Wcześniej podciągała głowę, a teraz jaby w ogóle zapomniała.
Skupia się za to na testowaniu głosu! Czasem mam już dość!
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
czesc mamusie.. wiem ze ostatnio malo pisalam ale raczej nie bedzie mnie tu na wizazu przez jakis czas.. tak mi sie dziwnie teraz zycie uklada ze musze sobie ze wszystkim poradzic.. wroce jak mi sie unormuje sytuacja.. mam nadzieje ze nie zapomnicie
mam nadzieję, że wszystko się u ciebie ułoży i oddezwij się szybciutko!

Cytat:
lerła merlę
nie, nie!
LIROJ MERLIN

miłego dnia mamusie!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 09:25   #4199
katekatee
Zadomowienie

Ja również Witam
I przyłączam się do życzeń dla dzisiejszych solenizantów

Dittu prezent rzeczywiście fajny zwłaszcza że za farbowanie zapłaciłam 100 i resztę mam dla siebie Naprawde dziewczyny taka mała zmiana a tyle zmienia w nastroju że aż niemożliwe.
Ditu o co chodzi z tymi skitelsami

Kamila ciekawa jestem który z Naszych synów będzie najstarszym szczerbaczkiem Ja już u Wikiego czuje pod palcami ząbek ale jeszcze się nie przebił. ALe szczerze mówiąc jakoś mnie to nie rusza czy ma tego zęba czy nie. A co do zasypiania to u mnie wieczorem też były obietniec... a skończyło się że tżt zasnął jak zabity zanim ja do łóżka dotarłam

No nic lasencje spadam ostatecznie poprawiać moją pracę bo w sobote zawożę ją do podpisu.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-27, 09:26   #4200
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
nie, nie!
LIROJ MERLIN
Oj nie nie Erle Merle

Pietrusiu gratuluję zębuszka

Ditu dziękuje

Sto lat dla Zosi, Kingi, Stasia i Michałka

Mały dał mi popalić od wczoraj koncertami... Oj miałam ochote go zostawic, ubrać słuchawki i wyjść. Ale zaraz mi przeszło... i jakos w końcu go uspokoiłam i było mi go szkoda takiego upłakanego... Bo wiedziałam, ze w dużej mierze moje nerwy to pogorszyły ale nie zawsze głebokie oddechy są w stanie pomóc zwłaszcza jak drze się dłużej a człowieka jeszcze głowa boli...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości