![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
u nas wlasnie oglosili kiedy zaczna nabor do przedszkoli. dopiero 18.04,
bedziemy mieli dodatkowe pkt za zlozenie wniosku do przedszkola najblizej miejsca zameldowania 5pkt, pozniej za drugie dziecko w domu 2pkt. i 1pkt. za zlobek...ciekawe czy sie dostaniemy, mozemy skladac max do 3 nie wiem o co chodzi, ale sie rano wazylam i mam -1kg?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
pamiętacie ten mój pas obniżający zapięcie
jakimś dziwnym trafem allegro zmieniło mi kategorię ![]() wystawiałam w kategorii ciąża i poród, której obecnie już nie ma ![]() szlag by trafił , drugi raz muszą go pchnąć, bo w pasach wyszczuplających raczej nikt nie szuka obniżacza pasów samochodowych ![]() babka pytała mnie za ile bym sprzedała bo jej się spieszy, to podalam cenę po której schodziły ostatnio, ale jak widać to za wysoko dla niej ![]() kij mi sie nie spieszy , jeść pas nie woła ![]() ja mam przez tydzień taka samą wagę, ale to mnie nie pociesza jak stanę w środę pewnie będzie z nawiązką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy mnie pogielo, czy co? siedze na all i szukam sukienek? tylko po co? nie bede raczej potrzebowac w najblizszym czasie zadnych sukienek wyjsciowych, tym bardziej, ze nie wiem nawet jaki rozmiar bede miala....ale cos mnie kusi i kupilabym sobie cos....nie wiem moze buty sobie podjade poszukac dzis Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-11 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
ale mnie rozbawilas
![]() jutro idziemy do klubu na 30 urodziny znajomego, musze cos wykombinowac w co sie wystroje, bo garderoba raczej dosc uboga, a w cos ubrac sie przeciez musze :P nieee no masakra, jak dziecko w jej wieku ze zmoczkiem wyglada? http://www.pudelek.pl/artykul/30932/...na_od_smoczka/ dla mnie, to 2 latki smiesznie wygladaja ze smoczkiem w buzi Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-11 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Hejka
U nas byla wczoraj tak paskudna pogoda, wialo i lalo, ze mialam ochote uciec gdzie pieprz rosnie ![]() Na szczescie dzis wyjrzalo slonce ![]() Veronka, kup sobie cos jak masz ochote ![]() Ja mam wielka ochote na wiosenne zakupy i juz nie moge doczekac sie przyszlego tygodnia ![]() ![]() ![]() A ta Suri jak byla mniejsza, to wydawala mi sie taka slodka, teraz po tych artykulach nie moge jej zdzierzyc jakos Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-03-11 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
bleee
obleśne jak dla mnie bobasy starsze ze smokiem jeszcze tam do snu jak nikt nie widzi takich 2 latków to dobra rozumiem, ale chodzące po ulicach ze smokami, koszmar do kościoła czasem przychodzą takie bobasy wyrośniete i smok w paszczy, aż czuje niesmak ![]() Miki lubi się przytulać do tetrowej pieluszki nadal, no ale na dwór jej nie zabiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pieluszka, kocyk czy pluszak - to akurat dla mnie jedno i to samo ![]() byłam już na sporych zakupach, piwo się chłodzi ![]() u nas wnioski składa się od 14 marca ALE, no właśnie. małż wyczytał,że urząd miasta uchwalił,że przedszkola są bezpłatne tylko do godziny 13. co oznacza,że będziemy płacić o 15o zł więcej zdaje się. czyli jakieś 500zł.. przekonamy się za parę miesięcy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy macie o tyle dobrze, ze juz macie miejsce i nie musisz sie martwic czy Ci przyjma |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
Ta cała Suri mnie już drażni tak samo jak jej rodzice
![]() ![]() Czekam na kuriera z Siódemki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
coś mój małż chyba źle doczytał,bo wlazłam na stronę i owszem bezpłatna opieka do południa ale te różnice w opłatach nie są tak kosmiczne
![]() http://swarzedz.pl/index.php?id=49&no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=3237&tx_ttnews[backPid]=10&cHash=b236a91d90 możecie spojrzeć ile tu jest przedszkoli publicznych ![]() blisko mamy jedno, w miarę blisko dwa (i do jednego z nich chodzi Iga) Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-11 o 09:03 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko jakie głupie uczucie ![]() U nas też gmina gwarantuje "bezpłatną reaLizację podstawy programowej" w godzinach 8-14. Za każdą dodatkową godzinę płatne 1,60... Dziś odwożę młodą do mamy (ona już rano mnie budziła, że dzisiaj do babci!!) a my jedziemy ze znajomymi do chaty w górach... mam nadzieję, że odpocznę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest tyle http://www.absolwenci.wroclaw.pl/prz...nuh=0&menus=15 ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łoł. no w dużym mieście całkiem sporo ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
sierota ze mnie
![]() to tylko na sam swarzedz? duzo Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-11 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
ja też BARDZO zazdroszczę wyjazdu
![]() ja mam za zadanie obfocić dziecko w weekend, moja mama wczoraj dzwoniła i już stęskniona. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- no w tym ze 4 na dalsze okolice ![]() mieszka tu ok. 30tys. ludzi, jaby ktoś chciał porównać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Witam
oj biedny Piterek znów go tak męczy /zdrowiej szybko kochany ![]() Anisia ja cie podziwiam ja to bym już na pogotowie dzwoniłam przy takiej temp. a robiłaś chłodzącą kąpiel pamiętam jak Karolek gorączkował prawie 39,8 i jak dzwoniłam do przychodni - to mnie pielęgniarka ochrzaniła że jak można dopuścić do takiej temp. a z kolei w szpitalu mi powiedzieli że u takich dzieci 40 st. to wcale nie jest taka krytyczna - bo u takich dzieci niby się inaczej na to patrzy Ale jak dla mnie temp. 40 st. to i tak jest przerażająca co do przedszkoli to czy ja wiem czy po znajomości w zeszłym roku wypełniałam tak samo wniosek, oddałam nawet później niż teraz a Krystianek się dostał fakt że muszą przyjąć wszystkie 5 i 6 latki //ale oni są w innej sali. A 4 -latki to większość będzie tych co już chodzą teraz jako 3 latki - więc miejsce 3 latków jest pusta //pani od maluchów mówiła że mam duże szanse - no ale zobaczymy Veronko coś mi się wydaje że ta utrata tego kg. jest spowodowana tym że wczoraj za dużo wypoczywałaś ![]() ![]() chyba wypoczynek ci nie służy ![]() ![]() Mój tz pyta tylko co tam nowego u mamusiek //bo czasem mu opowiadam co u was - oczywiście tylko to co uważam za stosowne ![]() Albo czasem jak wieczorem siedzę i was nadrabiam to pyta czy długo jeszcze będę tam siedzieć Mam dziś sporo do roboty jutro zresztą też aa jeszcze wam nie mówiłam jak raz Karolek się gdzieś stracił //dom pełen gości/a Karolka nie ma wszyscy zaczęli go szukać a ten sie zamknął w spiżarni i przeszukiwał szuflady I wiecie co znalazł //stary smoczek . wychodzi dumny ze smoczkiem w buzi i zakrywał rękami by go nie było widać Ale że moja reakcja była taka ![]() to wziął go wyciągnął i z rozmachem wyrzucił jak tylko umiał najdalej ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
sałatka gotowa
![]() ![]() zadzwoniłam do brata, obudziłam oczywiście i kazałam pociągu szukać bo miał już pomysł by jutro z samego rana dopiero wsiąść ![]() idę sprzątać łazienkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Nie mowcie mi nic o przedszkolu
![]() Tzet wczoraj rozmawial z dyrektorem przedszkola no i musimy czekac jeszcze tydzien na decyzje, bo kwestia taka, czy jakis dzieciak pojdzie do szkoly i zwolni miejsce. Tutaj jest tak, ze jak dzieciak urodzony do konca czerwca, to do szkoly idzie obowiazkowo, a jak pozniej urodzony to pojsc do szkoly moze, ale nie musi. No i czekamy na decyzje, czy ktos sie na szkole jednak skusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki kochane
Nie doczytałam Was zbyt dobrze, tak tylko mniej więcej i spylam na spacer, coś zabaniaczyłam dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj nie słyszałam nic o tsunami ![]() Sosno na weekend jedziecie? fajniusio ![]()
#4194 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() zdrówka dla Piterka! Wiki nadal ze stanem podgorączkowym i kaszle. Musze jej kupic jakis syrop , moze drosetux bo mam tylko resztki jakiejs mali czy jakos tak. Charczy na maxa ![]() ja dzis bez auta a mam wolne ![]()
#4195 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4196 |
Zakorzenienie
|
Drogi ten płaszczyk ?
![]() słońca dziś brak, chyba nawet coś kapie ![]() brat jednak będzie jutro ![]() za 20min. lecę po wyjca. dziś przy wpychaniu jej do sali (bo tak to u niej wygląda) wybuchła płaczem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
o przyzwyczajaniu to nawet mi nie mów bo Wiki po tym moim L4 urządza takie jazdy jak spie po nocce ze ręce opadają. Ucieka mojej mamie jak tylko ją spusci z oczu i leci po schodach do góry zeby mi sie władowac do łóżka. Jedne schody z bramką wiec nie otworzy to cwaniara leci na drugie. Albo stoi na dole i jęczy "mamusia".
Kasiulka koniecznie foty wstaw jak juz dostaniesz to cudo ![]() dostałam przelew za adidaski ![]() a młoda śpi ![]()
#4198 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie zrobiła przerwę i piję kawusię
Wikusiu zdrowiej kobitko ![]() cos mi się wydaje że Piterek i Wiki nie przypadli sobie do gustu i robią wszystko by ich rodzice nie sfatali ![]() jowiszku nie zazdroszczę tych porannych przeżyć z przedszkolem oby sie to szybko skończyło teraz jak już wiosna przyjdzie /jestem dobrej myśli ![]() aa i na pewno mniej będzie chorować Kasiulka też jestem ciekawa jaki to płaszczyk //koniecznie się pochwal // |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko po 9 miesiącach przerwy wróciło do popołudniowych drzemek
![]() Małż pojechał umyć auto, a ja sączę winko (dla rozluźnienia ![]() ![]() Kasiunia, pochwal się koniecznie ![]() ![]() Mnie też właśnie mama dzwoniła, że płaszczyk dla Mati przyszedł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.