| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-12-27, 09:59 | #4171 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Witajcie po Świętach  dziękuję dziewczyny za miłe słowa    my wczoraj nigdzie nie wychodziliśmy po prostu błogo leniuchowaliśmy. dziś chcę jechać do h&M pooglądać jeszcze te przeceny. byliśmy w czwartek i oglądałam te sztruksy ciążowe za 40 zł - ale zostały same brązowe, a z czarnych 1 sztuka i na dodatek rozmiar 36  no i oczywiście skusiłam się na bluzeczkę dla małego i skarpetki   Subtelle odpoczywaj kochana Wanilia ja zaraz zabieram się ja jedzenie sernika   | 
|     | 
|  2010-12-27, 10:11 | #4172 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: z domu :) 
				 | 

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

witajcie po swietach   Aniolki macie poklikane trzymam kciuki  tż wybyl do pracy a ja leze z kotami w lozku i czytam co wczoraj naskrobalyscie | 
|     | 
|  2010-12-27, 10:15 | #4173 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Dzień dobry   Wybaczcie że nie złożyłam Wam życzeń ale było tyle pracy i gonitwy że nie dałam rady. W ogóle dziwne w tym roku były te święta. Najspokojniesza była kolacja. Na drugi dzień to już gonitwa, kłopot z kotem i zmęczenie. U teściów był taki tapczan że zasąć nie szło, a brzuch mnie rozobolał tak miesiączkowo przez całą noc, potem i dzień. Jak już wreszcie u siebie w mieszkaniu na spokojnie się położyłam to się uspokoiło, ale jak tylko pochodziłam trochę to znowu bolało. Nie wiem co to bylo. W głowie miałam już wizyte w szpitali w święta  Dlatego dzisiaj będę lenić się cały dzień w łóżku. Zobaczymy. Oby przeszło bo jak nie to wybiore się IP jak mąż wróci. W ogóle obudziłam się z bólem gardła i dziwnym nosem   | 
|     | 
|  2010-12-27, 10:16 | #4174 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Krk 
				 | 

Ja miałam piękny sen, urodził się mój synek taki malutki, śliczniutki  w 36 tc o 11.40 !  ah   
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | 
|     | 
|  2010-12-27, 10:16 | #4175 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  też mi się brzuch napinał wczoraj, aż się zgięłam w pół, za dużo siedziałam cały dzień na krześle, przy kompie potem mieliśmy gości, byłam co prawda na spacerze, ale to chyba nie pomogło, teraz poleguję, bo to nie było przyjemne, lepiej niech się nie powtarza!   | |
|     | 
|  2010-12-27, 10:21 | #4176 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

święta święta i po świętach...  moja psiapsióła dziś nad ranem urodziła córę  57 cm i 3620g a ona taka drobniutka, skora kosci i brzuszek miała tylko. ale się męczyła biedna wczoraj cały dzień a i stwierdziła - nigdy więcej żadnych dzieci   już się nie mogę doczekać aż będą w domku i pójdę do nich ahhh chyba będę tam siedzieć cały dzień   | 
|     | 
|  2010-12-27, 10:23 | #4177 | |
				 | 

Cytat: 
  oby mój sen się nie spełnił....w wigilię rano jak się przebudziłam to uświadomilam sobie że śnił mi się poród. pojechałam do szpitala i mówię że jestem już po terminie i mnie zostawili. a jak zobaczyłam lekarza dyżurującego miałam dość - taki maruda i w ogóle wszystko u niego było na nie......koszmar.....:mur : sny podobno tłumaczy się odwrotnie haha | |
|     | 
|  2010-12-27, 10:26 | #4178 | 
				 | 

megus teraz widzę Twoje zdjęcie ślicznie się prezentowałaś w święta     Muszę zapamiętać 11.40 i 36 tc sen był taak realistyczny   
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | 
|     | 
|  2010-12-27, 10:29 | #4179 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: z domu :) 
				 | 

Cześć po świętach. U mnie jak co roku rodzice musieli się pochapać, normalnie tradycja  Młoda znów kaszle i ma katar, masakra. Zaraz zrobię kawkę, do tego ciasto. Potem sprzątanko lekkie chałupki. | 
|     | 
|  2010-12-27, 10:31 | #4180 | |
				 | 

Cytat: 
  wiecie co mam pytanie do dziewczyn z grupą krwi RH A(-). miałyście w 28 tyg. ciąży robiony zastrzyk RhoGAM ????? http://parenting.pl/portal/teksty/28...zaplodnieniowy Edytowane przez megi2015 Czas edycji: 2010-12-27 o 10:33 | |
|     | 
|  2010-12-27, 10:32 | #4181 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
 subtelle i kamapsiula dużo wypoczywajcie  ja to już się cieszę że idę na kontrole w czwartek bo ostatnio jak smarkam mam wrażenie jakby mi ktoś kamień w podbrzusze wsadził   matko  dobrze że nie ja jedna  Cytat: 
  ja ostatnio budzę się z kotem na brzuchu  obojętnie czy śpię na boku czy na plecach Aron zawsze znajdzie na mnie wygodną pozycje Cytat: 
 czyżby proroczy sen   
				__________________  | |||
|     | 
|  2010-12-27, 10:34 | #4182 | 
				 | 

troszkę za wcześnie   mógłby do 38 tc  poczekać   
|     | 
|  2010-12-27, 10:35 | #4183 | 
				 | 

moja mama tez bardzo starala sie popsuc wigilie swoim komentarzami i zlosliwosciami na szczescie nastepne swieta w kwietniu uff..

| 
|     | 
|  2010-12-27, 10:37 | #4184 | 
				 | 

U mnie akurat ojciec, matula narobi się jak głupia co roku, a on, to nie takie, to śmakie itp cholera może człowiek wziąć.

| 
|     | 
|  2010-12-27, 10:41 | #4185 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Dolny Śląsk 
				 | 

dziewczyny z tymi twardniejącymi brzuchami to nie żarty lepiej leżeć wtedy   i bóle jak na @ też nie są dobre - ja przez to do szpitala trafilam, lepiej to sprawdzić. Cytat: 
  mi się dziś śniło że znów do szpitala trafiłam  i leżałam w sali 8osobowej  tak że ja pielęgniarka wchodziła musiała mnie z łóżkiem przesuwać żeby przejść  Cytat: 
  odwidzi jej się niedługo  zawsze tak się mówi - nigdy więcej a potem zapomina się i następny dzidziuś  Cytat: 
  ale na szczęście zaraz jej przeszło choć i tak pod koniec atmosfera już nie taka dziś w godzinach 15-17 koniec konkursu   
				__________________ Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej...  Wreszcie z nami  Oliwier 3.04.2011r.   Wreszcie wszyscy razem  Marcel 7.01.2015 rok.  | |||
|     | 
|  2010-12-27, 10:44 | #4186 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Góra Kalwaria/Piaseczno 
				 | 

cześć dziewczynki ja dziś znowu w pracy, ale pocieszam się, że to ostatni tydzień  Cytat: 
  duża dzidzia  Cytat: 
  mi się śniło, że miałam jechać rodzić, a nie miałam spakowanej torby do szpitala i juz mi wody odeszły a ja biegałam w poszukiwaniu koszuli nocnych bo nic nie miałam   | ||
|     | 
|  2010-12-27, 10:46 | #4187 | 
				 | 

Rozwaliła mnie przed chwilą jedna laska. Dostaję wiadomość na pw, a tam o tym, żeby na nią klikać.   A ja jej nie znam | 
|     | 
|  2010-12-27, 11:02 | #4188 | |
| Zadomowienie | 

ja też ogarniam chate pomału.Zosi pokój to istny poligon.Muszę kupić jej albo regał albo półki na ścianę,o po świetach przybyło jej zabawek  Biorę się za sortowane,stare ale niezniszczone oddam do domu dziecka.Krystian(mąż) jak wozi rzeczy po Zosi to zawsze chłopaki go pytają czy nie ma dla nich samochodów  Mężuś gra w piłkę,zrobił akcje w klubie i dzieciaki dostały piłki  ale radocha była ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat: 

__________________ w miłości i w marzeniach wszystko jest możliwe | |
|     | 
|  2010-12-27, 11:04 | #4189 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Dolny Śląsk 
				 | 

Cytat: 
 heh bo to koniec konkursu prawie każdy teraz radzi sobie jak może  dobra jest   
				__________________ Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej...  Wreszcie z nami  Oliwier 3.04.2011r.   Wreszcie wszyscy razem  Marcel 7.01.2015 rok.  | |
|     | 
|  2010-12-27, 11:06 | #4190 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Witam poświątecznie!  Pewnie brzuchy większe o dwa rozmiary,co?  Ale sie najadłam,chyba przez kilka dni musze troche odpuścić,bo w styczniu do Urzędu Cywilnego wkulam się,albo mnie wniosą  Ja chciałam sie pochwalic,że święta były dla mojej rodziny ekscytujące,a zwłaszcza noc wigilijna.  Okazało się,że zostane ciocią,a moja Lilianka będzie mieć kuzyna albo kuzynkę młodszą tylko o 4 miesiące  Moja siostra jest w ciązy!  Bedziemy razem z wózkami jeździć i wychowywac maluchy  Ale się cieszę! A ja już w pracy,wszyscy wolne,a ja ciężarna muszę na wszyskich harować  Jutro id na usg,więc bardzo prosze o kciuki,żeby wszystko było ok i zeby coreczka nadal nią pozostała!  Kampasiula fajna akcja   
				__________________  Córeczka Lilianka i Synek Filip  8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi  Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski | 
|     | 
|  2010-12-27, 11:07 | #4191 | 
				 | 

oki mam nadzieje ze udalo sie wrzucic zdjecia moich kotek ta jasniejsza to Lila ta ciemniejsza i grubsza to Enigma zdjecia sa z komorki wieczorem sprobuje zmniejszyc zdjecia z aparatu to beda lepszej jakosci    | 
|     | 
|  2010-12-27, 11:20 | #4192 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  ale właśnie miałam pytać, jak twardnieje, to niekoniecznie musi boleć, tylko tak się napina i skóra się jakby rozciąga na brzuchu, prawda? no nic, w razie czego będę dzwonić do gin Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat: 
   | |||||
|     | 
|  2010-12-27, 11:25 | #4193 | 
				 | 

a mnie sie trymestry pomyliły chyba bo mdłości dopadły mnie straszne    
|     | 
|  2010-12-27, 11:29 | #4194 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Ewelqa1985 przecudne  to są brytyjczyki??  Mi też czasem brzuch twardnieje, to chyba normalne po 20 tc... parę minu twardy, a potem mięknie. Montii to pewnie mdłości poświąteczne  Czuję się gruuuboooo, moj dzisiejszy brzuchol: | 
|     | 
|  2010-12-27, 11:32 | #4195 | 
				 | 

chyba nieee.... juz przed swietami budziłam się zmulona ale dzisiaj przeszło to wszelkie mozliwosci ;-p juz zapomnialam co to wymioty ;-p  Olusia gdzie tam grubo  slicznie a nie   
|     | 
|  2010-12-27, 11:35 | #4196 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-12-27, 11:36 | #4197 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
 cieszymy się razem z tobą  no i oczywiście trzymamy kciuki Cytat: 
       chyba dobrze widzę że to brytyjczyki    to będzie mój kolejny kotek  monti mnie też dopadają ostatnio mdłości   olusia śliczny brzuszek   
				__________________  | ||
|     | 
|  2010-12-27, 11:42 | #4198 | |
				 | 

Cytat: 
  obydwie sa rodowodowe i bedziemy sie niebawem rozgladac za jakimis dobrymi kandydatami na tatusiow  i marzy nam sie hodowla brytyjczykow zobaczymy jak to bedzie po pierwszych porodach naszych kotek   | |
|     | 
|  2010-12-27, 11:45 | #4199 | 
				 | 

wanilko pewnie to przez to ,że dzidzia coraz większa i uciska na żołądek..bo i zgaga mnie nie omija..      
|     | 
|  2010-12-27, 11:45 | #4200 | |
				 | 

Cytat: 
   Kciuki trzymam !!! Ja mam jutro wizytę u gina, ale usg dopiero ok. 30 - 32 tyg. ciąży...jeszcze troszkę musze poczekać żeby podpatrzeć mojego synusia   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

od dziś większość dnia będę leżeć no i zobaczymy co mi powie lekarz na kontroli w czwartek
  od dziś większość dnia będę leżeć no i zobaczymy co mi powie lekarz na kontroli w czwartek