Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 11:31   #4171
Janki
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
U mnie prezent ślubny kupuje się jeden dla pary młodej. Zazwyczaj jest to jakaś pościel, ręczniki, porcelana, mikrofalówki. Lub daje się pieniądze. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim czymś, że tylko pannie młodej coś się daje... Chyba, że to koleżanki i jako "dodatkowy" upominek lub na wieczór panieński

Dziś miałam same zielone kropki
Ona to wszystko ma. Bierze ślub w późnym wieku. Dla niej największym prezentem jest mąż i nie liczy na tego typu upominki. Z tego co dostanie będzie się na pewno cieszyć
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 11:31   #4172
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Dziewczyny prze weekend zaszalałyście i teraz mam sporo do nadrobienia, ale chciałam się zapytać czy któraś z Was mogłaby mi pomóc dobrać kolor błyszczyka?? Chodzi mi o te soczyste błyszczyki z Color Trends co są teraz w kat. 06 za 8,9 i czy mogła by mi któraś z Was powiedzieć który kolor będzie takim delikatnym różem?? Angel, Start Up Pink czy może Watermelon?? Ze zdjęć tych ust przy numerkach to najbardziej pasowałby mi Watermelon, ale znając życie kolor w kat. nie odzwierciedla koloru rzeczywistego błyszczyka Proszę czy któraś może mi pomóc bo chcę złożyć zamówienie, pliss
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 11:35   #4173
Janki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Janki możesz zrobić fotki tej biżu jestem ciekawa naszyjnika i kolczyków
Jak tylko będę miała możliwość to zrobię i wstawię , ale to będzię poźnym
popołudniem
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 11:51   #4174
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Ona to wszystko ma. Bierze ślub w późnym wieku. Dla niej największym prezentem jest mąż i nie liczy na tego typu upominki. Z tego co dostanie będzie się na pewno cieszyć
W takim razie nie czepiam się Chociaż przyznam, że mnie to dziwi
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 11:58   #4175
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dziewczyny prze weekend zaszalałyście i teraz mam sporo do nadrobienia, ale chciałam się zapytać czy któraś z Was mogłaby mi pomóc dobrać kolor błyszczyka?? Chodzi mi o te soczyste błyszczyki z Color Trends co są teraz w kat. 06 za 8,9 i czy mogła by mi któraś z Was powiedzieć który kolor będzie takim delikatnym różem?? Angel, Start Up Pink czy może Watermelon?? Ze zdjęć tych ust przy numerkach to najbardziej pasowałby mi Watermelon, ale znając życie kolor w kat. nie odzwierciedla koloru rzeczywistego błyszczyka Proszę czy któraś może mi pomóc bo chcę złożyć zamówienie, pliss
Star UP PINK jest taki mocno różowy "barbiowy" więc tylko dla miłośniczek tego koloru, WATERMELOON bardziej stonowany taki róż wpadający w czerwony.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:05   #4176
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Delikatny róż to zdecydowanie doradzam Angel Miałam ten błyszczyk, więc go polecam Odradzam natomiast Start Up Pink to wściekły róż blee, a Watermelon miałam, ale domyślam się, że wpada raczej w odcień czerwieni
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:17   #4177
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Star UP PINK jest taki mocno różowy "barbiowy" więc tylko dla miłośniczek tego koloru, WATERMELOON bardziej stonowany taki róż wpadający w czerwony.
Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Delikatny róż to zdecydowanie doradzam Angel Miałam ten błyszczyk, więc go polecam Odradzam natomiast Start Up Pink to wściekły róż blee, a Watermelon miałam, ale domyślam się, że wpada raczej w odcień czerwieni
Ok dzięki Wam Kochane To w takim układzie wezmę Angel. Mam nadzieję że tym razem trafie z kolorem bo to mój trzeci katalog z kolei i trzeci błyszczyk który kupuje bo z dwóch poprzednich niestety nie byłam zadowolona
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 12:17   #4178
Agatheska
Zadomowienie

muss Dziękuję za fotki lakieru
Gapa ze mnie, bo dopiero teraz zauważyłam Qźde też mi się podoba Mówisz, że najbardziej zbliżony kolor to fotka 3, więc faktycznie nieco inny odcień fioletu od pozostałych ...

Pozostanę przy tym niebieskim, znacznie bardziej mi się podoba /dzięki wielkie za poświęcony czas/

kosmiderdmwz spoko
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."

Edytowane przez Agatheska
Czas edycji: 2011-04-18 o 12:19
Stary 2011-04-18, 12:46   #4179
Lamarii777
Raczkowanie

Jaka jestem zła na siebie!!!!!! Tak się zagapiłam Wartość zamówienia mam za 498,80zl czyli 25%opustu! Jeszcze 1,20 i miałabym 30%
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:47   #4180
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Jaka jestem zła na siebie!!!!!! Tak się zagapiłam Wartość zamówienia mam za 498,80zl czyli 25%opustu! Jeszcze 1,20 i miałabym 30%
O rany! Zrób szybko domówienie, albo dzwoń do Avonu
Stary 2011-04-18, 12:49   #4181
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a nie możesz jeszcze domówić a swoją drogą to ja zawsze wypisuję wszystko na kartce i dokładnie liczę ile wychodzi a tu często czytam, że pare złotych komuś zabrakło do następnego progu
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 12:51   #4182
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to jest normalne, że jak zamówiłam 50 katalogów to dosyałam jeden minikatalog? Jak ja mam pokazać wszystkim klientkom jeden minikatalog?
nie jesteś sama u mnie zrobili ten sam numer i co będe musiała wydrukować i dołączyć tak bo co zrobię, w życiu nie zdążą dosłać mi ich na czas skoro jutro przyjeżdża kurier, kpina jakaś i tyle, super podział 50 katalogów i 1 minikatalog,
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:51   #4183
Agatheska
Zadomowienie

muss Pogrzebałam jeszcze na necie i skusiłam się jednak na ten fiolet Biorę oba lakiery
Stary 2011-04-18, 12:52   #4184
Lamarii777
Raczkowanie

Cytat:
a nie możesz jeszcze domówić a swoją drogą to ja zawsze wypisuję wszystko na kartce i dokładnie liczę ile wychodzi a tu często czytam, że pare złotych komuś zabrakło do następnego progu
No nie mogę, bo wzięłam kuriera i jest już zafakturowane
Ja też policzyłam ale wyszło mi trochę powyżej 500zl a tu pisze, że 498,80 wrrrr
Stary 2011-04-18, 12:53   #4185
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Zadzwoń do nich poproś o korektę i dobierz coś
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:54   #4186
angie_910108
Raczkowanie

na katalogowym wrzuciłam fotki masażera i pumeksu
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:55   #4187
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
muss Pogrzebałam jeszcze na necie i skusiłam się jednak na ten fiolet Biorę oba lakiery
wzięłam jeszcze pepermint leaf, fotki już ktoś wstawiał i dopiero po obejrzeniu fotek na katalogowym się skusiłam
Stary 2011-04-18, 12:55   #4188
p_misiowa
Zadomowienie

Cytat:
ja bym szybko domówienie zrobiła
albo dzwoń odrazu i domów coś przez infolinię

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:55   #4189
smerfetka2000
Raczkowanie

Cytat:
Ok dzięki Wam Kochane To w takim układzie wezmę Angel. Mam nadzieję że tym razem trafie z kolorem bo to mój trzeci katalog z kolei i trzeci błyszczyk który kupuje bo z dwóch poprzednich niestety nie byłam zadowolona
Jakieś cztery lata temu miałam angel.
kolor dla mnie cudowny ale nietrwały
smerfetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:55   #4190
angie_910108
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Zadzwoń do nich poproś o korektę i dobierz coś
spróbuj może akurat się uda
Stary 2011-04-18, 12:56   #4191
aizduj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
nie jesteś sama u mnie zrobili ten sam numer i co będe musiała wydrukować i dołączyć tak bo co zrobię, w życiu nie zdążą dosłać mi ich na czas skoro jutro przyjeżdża kurier, kpina jakaś i tyle, super podział 50 katalogów i 1 minikatalog,
Właśnie dziwnie zrobili bo robiłam 2 zamówienia i w jednym zamówiłam 20 katalogów i dostałam 20 minikatalogów a w drugim zamówiłam pakiet z AC czyli 50 katalogów i dostałam tylko jeden. Troche to niesprawiedliwe, powinni jakoś premiować klubowiczki a nie jeszcze na nich oszczedzac.
aizduj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:56   #4192
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a najgorsze jest to, ze jak jest jakis atrakcyjny program motywacyjny to zazwyczaj nie mam klientek na te produkty i sama kupuję tyle żeby się na ten program załapać i zgarnąć nagrody Wy też tak macie? wiem, że np na ten program z nowymi kremami solutions to na bank sama będę musiała kupić te kremy żeby chociaż na perceive dew się załapać. Mi te kremy pasują (bynajmniej pasowały w tej serii która się kończy ale myślę, że nowa seria nie będzie gorsza) więc zrobię zapasik jakby co, kremy to na pewno zużyję ale już raczej nie będę kupować kolorówki za 150zl żeby dostać tą torbę babiana czy jakoś tak
Ja nigdy jeszcze nie robilam zamowienia na caly program zeby cos dostac. Jakby mi brakowalo jednej sztuki to owszem.
Teraz szykuje sie na ten program Solutions wlasnie, bo PD tez chcialam zamowic a tu moze mi sie uda. Naszyjnik tez mi sie strasznie podoba.... kurka no.
Program z kolorowka nie dla mnie, bo mam za malo klientek, zeby az tyle sprzedac w jednym katalogu. Ale za to zgarne szminke za sprzedaz tuszy . Juz mam zamowienie na 2. jakby co to ja sobie wezme 3.

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość

to napewno nie jest konto Sarunieczki bo ona jest z Krakowa a nie z Garwolina jak ta Madzia z all..
No wlasnie tez na to zwrocilam uwage.

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
dla mnie Ivory też jest za jasny a Nude za ciemny
Dla mnie Ivory jest za rozowy
Ja musze miec z tych zoltych odcieni i dlatego np zima pasowalby mi jeszcze jasniejszy odcien od Nude, a nie ma.
I tak uzywam tego Nude bo mi sie nie chce lazic po drogeriach i testowac nowych podkladow.

Jakby ktoras z Was znala taki fajny podklad jasniejszy od Nude, w tonacji zoltej, srenio kryjacy do cery mieszanej to ja prosze o podpowiedz
No i nie za drogi

Cytat:
Napisane przez Justaa555 Pokaż wiadomość
jaaaaacie, ale mnie tu dawno nie było.
muszę przyznać, że bardzo dużo pisałyście.

ja przed chwilą złożyłam zamówienie na ponad 1tys. i... mam wszędzie zielone kropy. co jest w sumie dosyć dziwne, bo zawsze się trafia jakiś odmieniec, który jest żółty.
to teraz tylko czekać na fakturkę, a jutro święto paczki.
Ja to bym chciala do chociaz te 250 w tym katalogu miec :/. Jutro wysylam a mam tylko siebie i siostre naraze... kurka.

A to Ty jestes na avatarku? Cudny kolor wlosow!

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
zazwyczaj "bardzo jasny popielaty blond:, ale on koło bardzo jasnego nawet nie leżał
kiedyś naturalne miałam włosy właściwie białe potem troszkę mi ściemniały i podchodziły pod taki mysi wqrwiało mnie to, więc zaczęłam farbować ....
ale mimo, że jest to "bardzo jasny" to dla mnie poprostu jest on taki, jaki kiedyś miałam (nawet w sumie i tak ciemniejszy);
a te farby z nazwy "naturalny blond" to dla mnie takie ciemne ....
One zawsze ciemne jakies. Ja niby biore jasny blond i wychodzi mi taki karmelkowy ktory latem sie troche rozjasnia od slonca i mycia

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
do programu z Solutions to akurat też będę dobijać, wezmę wszystko z serii matującej (tzn. tyle ile mi zabraknie do PD i błyszczyka) bo i tak chciałam kupić PD a tu wyjdzie niewiele drożej a jeszcze kremy i błyszczyk będę miała
ano, namowie mame zeby kupila na prezenty dla kolezanek... siostry na co tam one uzywaja i na dla siebie kremy pod oczy bo te lubie... powinno sie uzbierac

Cytat:
jest paczka pierśconek wedding super zaraz zrobię fotki i opiszę resztę moich "skarbów"
Cytat:
zdjęcia się już ładują, trochę nie mogłam złapać ostrości tego pierścionka, ale może jeszcze ktoś wklei lepsze zdjęcia, ale jest naprawdę ładny i kamyczki osadzane , a nie klejone tylko rozmiar 6 dosyć ciasno mi wchodzi, rozmiarówka podobna jak w demi
Kurcze, on naprawde ladnie wyglada, ale 40 zl za niewiadomo jaki material to ja sie musze zastanowic.
A mozesz (jak masz czas) zmierzyc wewnetrzna srednice twojego pierscionka? Nigdy nie kupowalam ich w Avonie i nie wiem jak sie odnieszc do ich rozmiarowki. No i nie mam papierowego wzornika zadnego zeby swoj przylozyc. Dziekowac
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:56   #4193
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
No nie mogę, bo wzięłam kuriera i jest już zafakturowane
Ja też policzyłam ale wyszło mi trochę powyżej 500zl a tu pisze, że 498,80 wrrrr
spróbuj zadzwonić i powiedz że o czymś zapomniałaś i bardzo ci potrzebne szybko, zależy na kogo trafisz
Stary 2011-04-18, 12:57   #4194
Karo89
Zakorzenienie

Mi teraz brakowało gdzieś z 30 zł, ale nie domówiłam w końcu bo jak policzyłam, to bym raptem miała 2zł taniej na produktach objętych 25 % opustem, więc odpuściłam

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:00   #4195
angie_910108
Raczkowanie

jak czekamy z niecierpliwością na fakturkę to długo zwlekają z zafakturowaniem a jak chcemy coś jeszcze zmienić to faktura pojawia się niezwykle szybko
Stary 2011-04-18, 13:01   #4196
Lamarii777
Raczkowanie

A wiecie ile się płaci za połączenie??
Któryś numer jest bezpłatny ale tylko z domowego a u mnie nie ma takowego - jestem na studiach.
Stary 2011-04-18, 13:01   #4197
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość

Kurcze, on naprawde ladnie wyglada, ale 40 zl za niewiadomo jaki material to ja sie musze zastanowic.
A mozesz (jak masz czas) zmierzyc wewnetrzna srednice twojego pierscionka? Nigdy nie kupowalam ich w Avonie i nie wiem jak sie odnieszc do ich rozmiarowki. No i nie mam papierowego wzornika zadnego zeby swoj przylozyc. Dziekowac
zaraz pójdę po sufmiarkę ja akurat na biżu avonową nie narzekam, kupiłam kiedyś pierścionek w jakimś sklepie w porcie za 30 bo mi sie podobał, po pół roku zrobił się jakiś siny i oczka powypadałaya tem ma oczka osadzone podobnie jak dare to dazzle
Stary 2011-04-18, 13:06   #4198
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
A wiecie ile się płaci za połączenie??
Któryś numer jest bezpłatny ale tylko z domowego a u mnie nie ma takowego - jestem na studiach.
228782800

ale spokojnie mozesz napisac reklamację mailem ze strefy, domówić torebki za 5,00 i w kolejnym zamowieniu ci przyjdą a na tą fa ci zrobią korektę.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:06   #4199
Lamarii777
Raczkowanie

Ogólna wartość zamówienia............... ...................... 498,80
Ogółem wartość produktów po cenach katalogowych............. .. 468,90 ->odliczyli tu poduszkę z planet spa, no ale tak czy inaczej ona podwyższa opust.

Wystarczy jak zamówię coś za 10zl? czy oni mi to dodadzą do tych 468,90zl ;/ już sama się w tym pogubiłam
Stary 2011-04-18, 13:09   #4200
patusia22
Zakorzenienie

mam fakturę- brak szamponu Naturals 400ml i portfela Rachel i charmu z oferty netto o którym pisałam wcześniej
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości