|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Masija - wszystkiego najlepszego dla Leny!!!
Twinsy tez urodziny miały !!! 13go.., Cos wszystkiego naj dla Blanki i Patryka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Graty za zlobek 😁✌ Cytat:
Matko, zaraz wszystkie nasze dzieciaki będą mialy dwa latka pokonczone...chlip chlip jak to leci 😥
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za szybko ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za zyczenia!
Nawet nie robilismy imprezy urodzinowej tylko wybylismy nad morze i sie byczymy
|
|
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam na insta zdjecie mam nadzieje ze pogoda dopisuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla naszych juz 2 latków.
U nas średnio, Michalina w zeszłym tygodniu załapała jakiś wirus i w piątek zaliczylismy IP na cito, dziś już na szczęście lepiej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sto lat dla Leny i naszej watkowej Parki!! 💖💖👑🎂🎁 Nie wiem kiedy to zlecialo... ...tapatalk... ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
...tapatalk... ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Cos super, odpoczywajcie ![]() ...tapatalk... |
|||
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sto lat dla naszych dwulatkow! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wspolczuje nauczycielon ![]() ...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#4180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Sto lat dla twinsów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż jest taka wstydliwa, zestresowana,że nie puściła mojej nogi.Nawet jak wyszły dzieci.. Dzięki dziewczyny ![]() Żeby było wesoło to tak się dzisiaj wywróciła, że zdarła sobie cały mały paznokieć z ręki. Masakra.. ![]() Szczęście w nieszczęściu że przed samym bilnasem więc od razu lekarz popatrzył. Ale płaczu co nie miara. A bilans to jakiś śmiech na sali ![]()
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Wtajemniczenie
|
Sto lat dla naszych 2 latków
![]() O musze mamę do Pepco wysłac za spodenkami. Lubię pepco, fajne rzeczy tam często maja. |
|
|
|
|
#4183 |
|
Zadomowienie
|
Masijka a bilans jak wyglądał?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zasadzie tylko osłuchał, w 1 sek. popatrzył do gardła, kręgosłupa nie badał bo powiedział, że i tak nie ustoi (płakała bardzo przez tego palca) i w sumie to tyle. Zapytał jeszcze czy mówi i wsio..
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem ostatnio mega zalatana. Wykorzystuje kazda minute dnia. Poangazowalam sie troche w kilka rzeczy i naciagam dobe prowadze z kumpela warsztaty hendmejdowe w szkolach, pomagam jej odnawiac meble. Mam troche swoich mebli do przerobki, staram sie nadrabiac braki w książkach, szyje breloki, gotuje obiady na nastepy dzien bo do poludnia jezdze w poszukiwaniu mebli albo jestem w szkole , chodzE z goska na spacery, robie z nia zakupy i staram sie klasc spac przed 23 do tego moje dziecko nie ma juz drzemek ![]() Nie wiem jak zylam i organizowalam czas przed dzieckiem bo poza praca chuja robiam, ale teraz jestem level master
|
|
|
#4187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Woooow!! Super! Pochwal się swoimi pracami jestem mega ciekawa tych mebelków <3 wiesz że lubię odnawiane ![]() ![]() A co do organizacji czasu to ja tez się zastanawiam jak ja żyłam wcześniej, mieć tyle czasu i nadal narzekać na jego brak a teraz .... Japrd marzenie mieć tyle czasu co wtedy ![]() mi autentycznie go brakuje, czasami się nie wyrabiam, np ostatnio zabrakło mi skarpetek bo dałam ciała z praniem Haha ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze prosze jak sie rozwijasz! Rewelacja! Az bije energia od twojego posta. Gratuluje organizacji, sama mam z tym czasami problemy. Wracam powoli do organizacji dnia w planerze, bo bez sie jednak czasem gubie. ...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#4189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O prosze, super. Ja organizacje czasu mam juz opanowana do perfekcji ![]() A dzis nie pracuje i jestem z Amy w domu A tak wogole to przedwczoraj dowiedziałam sie od jakiejś obcej matki na fb, ze jestem zła matka bo wróciłam do pracy. Nie dorosłam do macierzyństwa i za kilka lat dziecko bedzie mi zadawać pytania na ktore nie bede znać odpowiedzi. No i oczywiście wszystkie matki wracające do pracy sa pazerne na pieniądze. Co za baba ale mi ciśnienie podniosła . |
|
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej powaznie? Co za babsztyl!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4191 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Przecież to normalna kolej rzeczy nie ma w tym nic dziwnego dziwna jakaś ta baba... Serio o wiele więcej jest matek które normalnie wracają do pracy niż te które siedzą w domu (albo pod blokiem jak ja ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby pamietam, pozniej jednak sie okazuje, ze bylam w sklepie, ale zapomnialam kupic czegos waznego albo nie wywiesilam prania, albo albo albo i du.pa.Fajna ta matka na jednym ze spotkan chustowych tez jedna zaczela opowiadac takie bajki, ale reszta zmienila temat, bo za bardzo zaczela z druga przezywac to, ze matki wracaja do pracy, poniewaz nie potrafia zrezygnowac z luskusow, ale tak to jest, jak sie chce jezdzic mercedesem i miec wille pod miasten. One nie wroca poki dzieci nie pojda do szkoly, ale wtedy tez tylko na pol etatu. Oczywiscie dzieci pojda do szkoly waldorfowskiej, a jakze. Swoja droga w pl szkola waldorfowska to jest wow, a tutaj ma opinie jak kiedys w pl szkola spoleczna.Takze Aika nie przejmuj sie, takie myslenie znajdzie sie wszedzie. Maja do tego prawo, szkoda tylko, ze czepiaja sie matek o innych pogladach. ...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zapłacę ratę kredytu, rachunki i opiekunke to normalnie miliony mi zostają.
Jakas sfrustrowana baba czepia sie bo nie robisz tak jak ona. Bo ona z czwórka siedzi w domu, super niech siedzi sobie ale niech sie nie czepia innych ktorzy robią inaczej. |
|
|
|
|
#4196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaa daj spokoj będziesz się zje bem jakimś przejmować,aż słów brak bo to same bluzgi się tylko pchają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
one nie rozumieja, ze niektore kobiety MUSZA pracowac. Chociaz to brzmialo jakby troche im zqzdroscily, bo strasznie wytykaly te "luksusy". Nie ma sie czym przejmowac, zawsze sie znajdzie ktos, kto bedzie krytykowal. ...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#4198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam Nissana Micre klasy S ;-) i to jeszcze nie moj tylko firmowy. Chociaz za kilka tyg maja mi zmienić na Skode Fabie, po mikrze to bedzie luksus
|
|
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...tapatalk... |
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy Wasze dzieci tez maja fazę na samodzielne ubieranie sie? Amy nie daje sie ubrać bo ona sama ( oczywiście schodzi to wieki bo zawsze ubierze cos tył na przód), buty tez sama. A jak próbuje jej pomoc to jest złość
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

Od września akcja żłobkoprzedszkole