Lubelskie Żonki!! - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-14, 17:02   #4201
martuko
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Laski! Nie chcę zapeszać, bo jeszcze nie rozpakowany stoi w garażu. Ale jest... narożnik. Może ktoś się dziś zlituje i mi go wniesie, to będę mogła coś więcej napisać, na razie wiem tylko tyle, że jest.

Martuko! Jaki śliczny! A pokaż to, co Ty kupilaś.
ja kupilam taki, tylko drożej :/ już nam się nie chcialo wracać do domu i zamawiać prpzez allegro....

Dzisiaj szukalam tapety i taka którą sobie upatrzylam kiedyś jest raczej zbyt ciemna. Muszę poszuakć czegoś innego
czekamy na narożnik
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 17:31   #4202
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Hej!

u mnie ostatnio smutno bo niunio nam się rozchporował...Najpierw gardło,non stop goraczka a teraz przeszło na ucho.Dzis w nocy ciagle sie budził z płaczem.Tak sie meczymy od wtorku.Mam nadzieje,że dzis bedzie spokojna nocka bo goraczki juz nie ma,kropelki mu zapusciłam.

TOLA fajnie ,że narożnik juz jest.Wklej zdjęcie!Ciekawa jestem jaki.

Wkłady do wanienki-ja zakupiłam wkład z gabki i lipa.Słuzył nam z 3tyg.Codziennie suszyłam go na balkonie zeby nie gnił w łazience.Bakterie sie w nim zbierały.Wygladał jakby sie plesn zebrała he he.Zastapiłam go recznikiem.

Fajnie,że znów weekend.Spoko taki krótszy tydzień.Mimo ,że nie pracuje to lubie weekendy bo zawsze cos sie dzieje,gdzies pojdziemy itd.i mąz jest wiecej w domu!
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 18:12   #4203
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Nareszcie weekend!!!

Ale szybko zlecial ten tydzień
oooo rany, niby 3-dniowy tydzień, ale dał mi bardziej w kość niż nie jeden normalny
Tola - bez nerwów, nie ma sensu się martwić na zapas, jeszcze tyyyyle się może zmienić

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 18:40   #4204
tola3804
Zakorzenienie

No wiem dziewczyny, że nie powinnam się tym teraz przekmować, ale ja już tak mam, że planuję wszystko z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. Właśnie wróciłam z prezentami pod choinkę dla dzieciaków z mojej i małża rodziny. Później nie będe miała na to siły.

Jodie! Sorki, nie mogłam odebrać, a teraz Ty masz zajęte...
Stary 2008-11-14, 19:09   #4205
Sonia11
Wtajemniczenie

Tola - u mnie było podobnie w pracy - jak byłam w 4 miesiącu to powiedzieli mi że nie przedłużą ze mną umowy - tzn musieli, ale tylko do dnia porodu. W międzyczasie okazało się że jednak będę pracowac i dostalam nawet umowę na czas nieokreślony, samochód służbowy i jeszce kilka rzeczy o które prosiłam 2 lata - więc głowa do góry - zanim zechcesz wrócić do pracy kryzys finansowy się skończy i jeszce podwyżkę dostaniesz

Bandola w Carefourze są w promocji puzle piankowe.

Edytowane przez Sonia11
Czas edycji: 2008-11-14 o 19:32
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-14, 22:42   #4206
bandola18
Zadomowienie

Hejka!
A ja byłam wczoraj w kinie i dzisiaj w kinie a co tam
I zaraz idę spać chyba, że mnie Jodie wychwyci

Tola no to nareszcie będzie impreza, to kiedy?

Sonia, dzięki za info, przebrnęłam przez ten gruby katalog w pdf ale te puzzle nie podobaja mi się, kurcze w biedronce były fajowe i tanie, cos podobnego
http://www.allegro.pl/item475096588_...0x90_nowe.html
Stary 2008-11-14, 22:55   #4207
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

o jak Ci fajnie... a my wczoraj z małżem odpuściliśmy wejściówki do kina, bo siedzieliśmy jeszcze na maksa padnięci w pracy, kiedy się o nich dowiedzieliśmy.... wrrrrrr
no trudno, mam nadzieję, że ktoś miał z nich większy pożytek niż my, bo ja bym chyba zasnęła w tym kinie

małż poszedł na piwo z kolegami
jestem trochę rozczarowana jego postawą, bo wczoraj mi zwiał na cały wieczór z domu i dzisiaj też... ciekawe w jakim stanie wróci jeśli będzie coś "nie halo" to zrobię mu z d**y jesień średniowiecza....

tym bardziej że mnie coś w głowę się stało i sprzątam mieszkanie, żeby jutro już nie musieć

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 07:44   #4208
sija
Zadomowienie

dzień dobry śpiochy siedzicie do późna na forum a rano nie ma z kim poklikać

Tola no super, że się w końcu doczekałaś narożnika, teraz my czekamy na fotki a pracą się nie martw, pod koniec roku w wielu firmach są nerwowe okresy.

Martuko fajny dywan

kino powiadacie chyba muszę mężowi dziure w brzuchu powiercić, bo już z rok nie byliśmy w kinie

a mój małż wrócił rano z nocki, ja wstaje, a tu na mnie czeka śniadanko przygotowane (i to dokładnie takie, na jakie miałam ochote), gorąca herbatka i jeszcze deserek. Chyba muszę się zrewanżować jakimś pysznym obiadkiem

Wczoraj oglądałam gazetki z marketów, już się zaczynają promocje na zabawki i jak co roku mam problem - co kupić siostrzenicy na gwiazdkę? Ma już 8 lat a mi się kończą pomysły

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 08:04   #4209
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Hej . Ja też mam dylemat z zabawkami - tylko mój chrześniaczek ma 1.5 roku. Myślałam o sankach - co wy na to (bo generalnie ma mnóstwo zabawek i ciuszków).
Hmmmm.... Dla 8-latki to może coś takiego?
http://allegro.pl/item478163839_wiel...mebl_6980.html
http://allegro.pl/item478584318_czas...ik_koszyk.html
http://allegro.pl/item474330956_cias...s_wiertlo.html
http://allegro.pl/item475801765_pies...zdek_epee.html
http://allegro.pl/item480152766_☠☠☠☠☠☠..ja_gratis.html
http://allegro.pl/item477029918_gra_...burger_tv.html
http://allegro.pl/item474579490_epee..._tv_od_ss.html
http://allegro.pl/item474589285_gra_...najtaniej.html
http://allegro.pl/item472867931_duza...a_joytoys.html
http://allegro.pl/item473261659_magi...ziandrzej.html

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 08:51   #4210
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

w tym roku na topie u 8latek jest High School Musical- moja siostrzenica 8letnia czeka tylko na takie gadżety z bohaterami filmu.

A tak w ogóle witam po dłuuuuugaśnej przerwie moze jeszcze ktośmnie pamieta??pozdrawiam wszystkie koleżanki.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 09:35   #4211
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mam nadzieję,że nie zapeszę, ale dziś czuję się znacznie lepiej Może wreszcie nastąpi poprawa, bo niestety fasolka mocno daje w w kość. W związku z tym kochany małż wymyślił małą- na 12 osób imprezkę dla znajomych Więc zamiast cieszyć się z lepszego samopoczucia spedzę pół dnia w kuchni a resztę na sprzątaniu chałupy
Odezwę się później. Buziaki
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 09:47   #4212
pola_m
Wtajemniczenie

dzień dobry

Martuko, fajny ten dywan

cześć Indygo, miło Cię widzieć

A propos kina my idziemy dzisiaj do ChŻ na "Poza strachem" o Tybecie, a potem może gdzies potańczyć, już dawno nie byłam na żadnym dicho

Selka, to niech mąż pomaga jak wymyślił imprezkę. Życzę trwałej poprawy samopoczucia

Edytowane przez pola_m
Czas edycji: 2008-11-15 o 09:53
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-15, 09:51   #4213
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Hej . Ja też mam dylemat z zabawkami - tylko mój chrześniaczek ma 1.5 roku. Myślałam o sankach - co wy na to (bo generalnie ma mnóstwo zabawek i ciuszków).
Hmmmm.... Dla 8-latki to może coś takiego?
hmmm fajne te rzeczy, ale aż tyle nie zamierzałam wydać. Do tego siostra by mnie chyba zatłukła jakbym jej przywiozła coś dużego, bo Gosia ma już tyle zabawek, że coraz mniej miejsca jest dla niej samej w pokoju Zastanawiam się właśnie nad taką grą jak np operacja, w tesco mają promocję na duże gier i zabawek i jest taniej niż na allegro.

A sanki to jak najbardziej dobry pomysł, byle by śniegu nie zabrakło

Indygo79 witaj oczywiście, że Cię pamiętamy, co u Ciebie?

Edytowane przez sija
Czas edycji: 2008-11-15 o 09:52
Stary 2008-11-15, 09:52   #4214
bandola18
Zadomowienie

Witam!
Ja nie śpię chociaż jestem na necie do późna, mam mały niezawodny budzik
Ale ten listopad zrobił się ciekawy, małż znalazł nową robotę, będzie pracował od grudnia a dzisiaj pojechał z kumplem kupić autko
Stary 2008-11-15, 10:01   #4215
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Witam!
Ale ten listopad zrobił się ciekawy, małż znalazł nową robotę, będzie pracował od grudnia a dzisiaj pojechał z kumplem kupić autko
ooo ale fajnie, gratulacje dla męża

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 10:13   #4216
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
a mój małż wrócił rano z nocki, ja wstaje, a tu na mnie czeka śniadanko przygotowane (i to dokładnie takie, na jakie miałam ochote), gorąca herbatka i jeszcze deserek. Chyba muszę się zrewanżować jakimś pysznym obiadkiem
No proszę jaki kochany!

Bardzo fajne te pomysły. Ale nie wiem, czy dla 8-latki... Ja takie rzeczy dla 4-5 latka kupowałam. A słuchajcie... bo zapomniałam o jednym dziecku... co kupić 9-letniemu chłopcu?

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle witam po dłuuuuugaśnej przerwie moze jeszcze ktośmnie pamieta??pozdrawiam wszystkie koleżanki.
No pewnie, że Cię pamiętamy Indygo. Napisz więcej, co tam u Ciebie?

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mam nadzieję,że nie zapeszę, ale dziś czuję się znacznie lepiej Może wreszcie nastąpi poprawa, bo niestety fasolka mocno daje w w kość. W związku z tym kochany małż wymyślił małą- na 12 osób imprezkę dla znajomych Więc zamiast cieszyć się z lepszego samopoczucia spedzę pół dnia w kuchni a resztę na sprzątaniu chałupy
Odezwę się później. Buziaki
Wymyślił, niech pomoże. A ja dziś niestety czuję się fatalnie. Zgaga dziś przegina na maxa. Mam już jej powyżej dziurek w nosie. Wredna małpa!

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
A propos kina my idziemy dzisiaj do ChŻ na "Poza strachem" o Tybecie, a potem może gdzies potańczyć, już dawno nie byłam na żadnym dicho
Też bym gdzieś poszła potańczyć, ale oczywiście nie w tym stanie... Czekam na lepsze czasy.

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Witam!
No widzisz, same dobre wiadomości. Super! Gratulacje dla męża!

No dobra, obiecane zdjęcia. Ale niestety jakieś ciemne, taka pogoda dzisiaj dupna...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (29,8 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (29,5 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (33,8 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (34,6 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e.jpg (34,4 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f.jpg (25,8 KB, 51 załadowań)
Stary 2008-11-15, 10:14   #4217
tola3804
Zakorzenienie

i ostatnie...

No to teraz zapraszam!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg g.jpg (27,2 KB, 66 załadowań)
Stary 2008-11-15, 10:32   #4218
bandola18
Zadomowienie

Hej Tola! Widzę sławetny żyrandol a pomarańcz fajnie ożywił ten pokój. A narożnik bardzo ładny. Nie mogę sie doczekać kiedy będę go opijać.
Trzeba zmobilizowac laski na odwiedziny abyśmy zdążyły przed godziną zero!!!
Stary 2008-11-15, 10:32   #4219
sija
Zadomowienie

Cytat:
i ostatnie...

No to teraz zapraszam!
fajny, to kiedy można się wprosić? sprawdzimy czy wygodny

z prezentami dla chłopczyka to nie ma aż takich problemów, wystarczy wiedzieć czym mniej więcej się interesuje. Mój bratanek np. w tym wieku to szalał za lego bionicle, dobre są też sterowane samochody, chociaż może to dla troche młodszych?. No i (oczywiście koniecznie w porozumieniu z rodzicami) można pomyśleć o jakimś zwierzaku niewielkim jeśli jeszcze nie ma Siostrzenicy bym sprawiła chętnie zwierzaka, ale już ma 2 świnki morskie - nieustanne źródło uciechy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-15, 10:36   #4220
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
fajny, to kiedy można się wprosić? sprawdzimy czy wygodny

z prezentami dla chłopczyka to nie ma aż takich problemów, wystarczy wiedzieć czym mniej więcej się interesuje. Mój bratanek np. w tym wieku to szalał za lego bionicle, dobre są też sterowane samochody, chociaż może to dla troche młodszych?. No i (oczywiście koniecznie w porozumieniu z rodzicami) można pomyśleć o jakimś zwierzaku niewielkim jeśli jeszcze nie ma Siostrzenicy bym sprawiła chętnie zwierzaka, ale już ma 2 świnki morskie - nieustanne źródło uciechy
No mobilizujcie się, wymyślcie jakiś termin, co by większości pasował i wpadajcie. Tylko dajcie znać z dzień wcześniej.

A co do tego chłopaka, to problem polega na tym, że my go praktycznie nie znamy i nie wiemy, czym się interesuje... Długa historia, ale coś mu musimy kupić.
Stary 2008-11-15, 10:40   #4221
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

co u mnie i u nas? w zasadzie po staremu, ale bardzo dobrze. właśnie zmieniamy mieszkanko na większe- sprawy finansowo-kredytowe udało się załatwić przed kryzysem ufffff. więc jakoś leci- w pracy nienajgorzej, w małżeństwie super. tylko rodzina sie nie powiększa niestety i tak juz raczej pozostanie ech....

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Stary 2008-11-15, 10:44   #4222
sija
Zadomowienie

O a zapomniałam całkiem, mam pytanko, może któraś z Was się orientuje: mam na skierowaniu na wtorkowe badania zaznaczoną glukozę z dopiskami "TOG" i nie wiem czy "50yc" czy to "SOyc" trudno rozczytać - czy to coś z piciem glukozy? lekarz nie mówił żebym wzięła ze sobą glukozę, może dają na miejscu? i ile czasu trwa takie badanie?

Tola a może mikroskop? sama się już zastanawiam, bo gra dla 8 latki, która ma już swojego lapka to chyba jednak nie najlepszy pomysł

Stary 2008-11-15, 10:45   #4223
jodie
Zakorzenienie

dzen dobry! wczoraj mnie na necie wieczorkiem już nie było nie miałam jak się wyszukac bandola wieczorem byliśmy w kinie ubaw po pachy
Tola narożnik cudny!! i jak pisała Bandola dodatki pomarańczowe suuuuuuuuper!
Ja w lu bedę 21-22.11 bo 23 mam bilety do teatru ,, może wtedy nawiedzimy Tolę? Tola co Ty na to?
pochwalę sie nowym nabytkiem wczorajszym - 10 nowych storczyków
Stary 2008-11-15, 10:49   #4224
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
co u mnie i u nas? w zasadzie po staremu, ale bardzo dobrze. właśnie zmieniamy mieszkanko na większe- sprawy finansowo-kredytowe udało się załatwić przed kryzysem ufffff. więc jakoś leci- w pracy nienajgorzej, w małżeństwie super. tylko rodzina sie nie powiększa niestety i tak juz raczej pozostanie ech....
A czemu już tak raczej pozostanie, jeśli mogę spytać?

Sija! Co do tego dopisku, to nie pomogę, bo nie wiem, co to znaczy. Ale jeśli masz zrobić glikozę, to właśnie się pije to coś. Jeśli 50-tka to pobierają Ci krew na czczo, pijesz to słodkie blee, czekasz godzinę i znowu pobierają Ci krew. A jeśli 75-tka to to samo + czekasz kolejną godzinę i znowu pobierają Ci krew. Mi też lekarz nie powiedział, że muszę mieć swoją glukozę, bo to chyba od przychodni zależy. W jednych mają, w innych nie mają. I tym sposobem kukałam pod apteką do 8:00, aż mi ją otworzą i będę mogla nabyć to coś. Tak więc lepiej zadzwoń do swojej przychodni i się dowiedz, jak to u Ciebie jest.
Stary 2008-11-15, 10:50   #4225
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
dzen dobry! wczoraj mnie na necie wieczorkiem już nie było nie miałam jak się wyszukac bandola wieczorem byliśmy w kinie ubaw po pachy
Tola narożnik cudny!! i jak pisała Bandola dodatki pomarańczowe suuuuuuuuper!
Ja w lu bedę 21-22.11 bo 23 mam bilety do teatru ,, może wtedy nawiedzimy Tolę? Tola co Ty na to?
pochwalę sie nowym nabytkiem wczorajszym - 10 nowych storczyków
i gdzie ustawiasz te wszystkie storczyki??

Tola dzięki, to chyba faktycznie zadzwonię. Może nie będzie aż tak źle, bo mnie strasznie do słodyczy ciągnie ostatnio więc jakoś przeżyję jak to określiłaś "słodkie bleee"

Edytowane przez sija
Czas edycji: 2008-11-15 o 10:52
Stary 2008-11-15, 10:52   #4226
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Spoko, pasuje mi jak najbardziej. Oczywiście jeśli nie wyląduję na porodówce w tzw. międzyczasie. No ale niech więcej dziewczyn się wypowie. Czy komuś jeszcze pasuje?
Stary 2008-11-15, 10:53   #4227
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
i gdzie ustawiasz te wszystkie storczyki??

Tola dzięki, to chyba faktycznie zadzwonię. Może nie będzie aż tak źle, bo mnie strasznie do słodyczy ciągnie ostatnio więc jakoś przeżyję jak to określiłaś "słodkie bleee"
sija jeszcze nie wiem ale jest juz 41 wszystkich
Stary 2008-11-15, 10:54   #4228
sija
Zadomowienie

Cytat:
Spoko, pasuje mi jak najbardziej. Oczywiście jeśli nie wyląduję na porodówce w tzw. międzyczasie. No ale niech więcej dziewczyn się wypowie. Czy komuś jeszcze pasuje?
Mi bardziej piątek lub niedziela pasuje, bo na sobotę chyba będziemy mieć gości, ale dokładniej będę wiedzieć koło środy dopiero

ooooooooo 41 łaaał u mnie to by wszystkie samobójstwo popełniły, dobrze że się mąż podlewaniem kwiatków zajmuje

Edytowane przez sija
Czas edycji: 2008-11-15 o 10:55
Stary 2008-11-15, 11:01   #4229
jodie
Zakorzenienie

Sija a u mnie odwrotnie - pan S. ususzył mi wandę - storczyka - no jestem wściekła - zapomniał zwilżyc korzenie przez 5 dni no nic

dobra wstaje i jadę do firmy, mam ostatnio strasznego lenia!

nie zauważyłam - cześć indygo
Stary 2008-11-15, 11:05   #4230
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
A czemu już tak raczej pozostanie, jeśli mogę spytać?
były próby, badania - o wyniku pisać nie będe, poza tym, że jest dla nas negatywny.... naturalnie dzidzia raczej nie wchodzi w grę, inne metody też nie dla mnie z powodów róznych ech

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości