![]() |
#4201 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
Dzisiaj szukalam tapety i taka którą sobie upatrzylam kiedyś jest raczej zbyt ciemna. Muszę poszuakć czegoś innego czekamy na narożnik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
u mnie ostatnio smutno bo niunio nam się rozchporował...Najpierw gardło,non stop goraczka a teraz przeszło na ucho.Dzis w nocy ciagle sie budził z płaczem.Tak sie meczymy od wtorku.Mam nadzieje,że dzis bedzie spokojna nocka bo goraczki juz nie ma,kropelki mu zapusciłam. TOLA fajnie ,że narożnik juz jest.Wklej zdjęcie!Ciekawa jestem jaki. Wkłady do wanienki-ja zakupiłam wkład z gabki i lipa.Słuzył nam z 3tyg.Codziennie suszyłam go na balkonie zeby nie gnił w łazience.Bakterie sie w nim zbierały.Wygladał jakby sie plesn zebrała he he.Zastapiłam go recznikiem. Fajnie,że znów weekend.Spoko taki krótszy tydzień.Mimo ,że nie pracuje to lubie weekendy bo zawsze cos sie dzieje,gdzies pojdziemy itd.i mąz jest wiecej w domu! |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
oooo rany, niby 3-dniowy tydzień, ale dał mi bardziej w kość niż nie jeden normalny
![]() Tola - bez nerwów, nie ma sensu się martwić na zapas, jeszcze tyyyyle się może zmienić ![]()
#4204 |
Zakorzenienie
|
No wiem dziewczyny, że nie powinnam się tym teraz przekmować, ale ja już tak mam, że planuję wszystko z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. Właśnie wróciłam z prezentami pod choinkę dla dzieciaków z mojej i małża rodziny.
![]() Jodie! Sorki, nie mogłam odebrać, a teraz Ty masz zajęte... ![]()
#4205 |
Wtajemniczenie
|
Tola - u mnie było podobnie w pracy - jak byłam w 4 miesiącu to powiedzieli mi że nie przedłużą ze mną umowy - tzn musieli, ale tylko do dnia porodu. W międzyczasie okazało się że jednak będę pracowac i dostalam nawet umowę na czas nieokreślony, samochód służbowy i jeszce kilka rzeczy o które prosiłam 2 lata - więc głowa do góry - zanim zechcesz wrócić do pracy kryzys finansowy się skończy i jeszce podwyżkę dostaniesz
![]() Bandola w Carefourze są w promocji puzle piankowe. Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2008-11-14 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zadomowienie
|
Hejka!
A ja byłam wczoraj w kinie i dzisiaj w kinie ![]() I zaraz idę spać chyba, że mnie Jodie wychwyci ![]() Tola no to nareszcie będzie impreza, to kiedy? Sonia, dzięki za info, przebrnęłam przez ten gruby katalog w pdf ale te puzzle nie podobaja mi się, kurcze w biedronce były fajowe i tanie, cos podobnego http://www.allegro.pl/item475096588_...0x90_nowe.html
#4207 |
Zakorzenienie
|
o jak Ci fajnie... a my wczoraj z małżem odpuściliśmy wejściówki do kina, bo siedzieliśmy jeszcze na maksa padnięci w pracy, kiedy się o nich dowiedzieliśmy.... wrrrrrr
![]() no trudno, mam nadzieję, że ktoś miał z nich większy pożytek niż my, bo ja bym chyba zasnęła w tym kinie małż poszedł na piwo z kolegami jestem trochę rozczarowana jego postawą, bo wczoraj mi zwiał na cały wieczór z domu i dzisiaj też... ciekawe w jakim stanie wróci ![]() ![]() tym bardziej że mnie coś w głowę się stało i sprzątam mieszkanie, żeby jutro już nie musieć ![]()
#4208 |
Zadomowienie
|
dzień dobry śpiochy
![]() ![]() Tola no super, że się w końcu doczekałaś narożnika, teraz my czekamy na fotki ![]() Martuko fajny dywan ![]() kino powiadacie ![]() ![]() ![]() Wczoraj oglądałam gazetki z marketów, już się zaczynają promocje na zabawki i jak co roku mam problem - co kupić siostrzenicy na gwiazdkę? Ma już 8 lat a mi się kończą pomysły ![]()
#4209 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Hmmmm.... Dla 8-latki to może coś takiego? http://allegro.pl/item478163839_wiel...mebl_6980.html http://allegro.pl/item478584318_czas...ik_koszyk.html http://allegro.pl/item474330956_cias...s_wiertlo.html http://allegro.pl/item475801765_pies...zdek_epee.html http://allegro.pl/item480152766_☠☠☠☠☠☠..ja_gratis.html http://allegro.pl/item477029918_gra_...burger_tv.html http://allegro.pl/item474579490_epee..._tv_od_ss.html http://allegro.pl/item474589285_gra_...najtaniej.html http://allegro.pl/item472867931_duza...a_joytoys.html http://allegro.pl/item473261659_magi...ziandrzej.html
![]() |
#4210 |
Zadomowienie
|
w tym roku na topie u 8latek jest High School Musical- moja siostrzenica 8letnia czeka tylko na takie gadżety z bohaterami filmu.
A tak w ogóle witam po dłuuuuugaśnej przerwie ![]()
#4211 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam nadzieję,że nie zapeszę, ale dziś czuję się znacznie lepiej ![]() ![]() ![]() Odezwę się później. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Martuko, fajny ten dywan cześć Indygo, miło Cię widzieć ![]() A propos kina my idziemy dzisiaj do ChŻ na "Poza strachem" o Tybecie, a potem może gdzies potańczyć, już dawno nie byłam na żadnym dicho Selka, to niech mąż pomaga jak wymyślił imprezkę. Życzę trwałej poprawy samopoczucia Edytowane przez pola_m Czas edycji: 2008-11-15 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A sanki to jak najbardziej dobry pomysł, byle by śniegu nie zabrakło ![]() Indygo79 witaj ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2008-11-15 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zadomowienie
|
Witam!
Ja nie śpię chociaż jestem na necie do późna, mam mały niezawodny budzik ![]() ![]() Ale ten listopad zrobił się ciekawy, małż znalazł nową robotę, będzie pracował od grudnia a dzisiaj pojechał z kumplem kupić autko ![]()
#4215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No dobra, obiecane zdjęcia. Ale niestety jakieś ciemne, taka pogoda dzisiaj dupna...
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
i ostatnie...
No to teraz zapraszam! ![]()
#4218 |
Zadomowienie
|
Hej Tola! Widzę sławetny żyrandol a pomarańcz fajnie ożywił ten pokój. A narożnik bardzo ładny. Nie mogę sie doczekać kiedy będę go opijać.
![]() Trzeba zmobilizowac laski na odwiedziny abyśmy zdążyły przed godziną zero!!!
#4219 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() z prezentami dla chłopczyka to nie ma aż takich problemów, wystarczy wiedzieć czym mniej więcej się interesuje. Mój bratanek np. w tym wieku to szalał za lego bionicle, dobre są też sterowane samochody, chociaż może to dla troche młodszych?. No i (oczywiście koniecznie w porozumieniu z rodzicami) można pomyśleć o jakimś zwierzaku niewielkim jeśli jeszcze nie ma ![]() ![]()
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tego chłopaka, to problem polega na tym, że my go praktycznie nie znamy i nie wiemy, czym się interesuje... Długa historia, ale coś mu musimy kupić.
![]() |
#4221 |
Zadomowienie
|
co u mnie i u nas? w zasadzie po staremu, ale bardzo dobrze. właśnie zmieniamy mieszkanko na większe- sprawy finansowo-kredytowe udało się załatwić przed kryzysem ufffff.
![]() ![]() ![]()
#4222 |
Zadomowienie
|
O a zapomniałam całkiem, mam pytanko, może któraś z Was się orientuje: mam na skierowaniu na wtorkowe badania zaznaczoną glukozę z dopiskami "TOG" i nie wiem czy "50yc" czy to "SOyc" trudno rozczytać - czy to coś z piciem glukozy? lekarz nie mówił żebym wzięła ze sobą glukozę, może dają na miejscu? i ile czasu trwa takie badanie?
Tola a może mikroskop? sama się już zastanawiam, bo gra dla 8 latki, która ma już swojego lapka to chyba jednak nie najlepszy pomysł ![]()
#4223 |
Zakorzenienie
|
dzen dobry! wczoraj mnie na necie wieczorkiem już nie było nie miałam jak się wyszukac bandola
![]() ![]() ![]() Tola narożnik cudny!! i jak pisała Bandola dodatki pomarańczowe suuuuuuuuper! Ja w lu bedę 21-22.11 bo 23 mam bilety do teatru ,, może wtedy nawiedzimy Tolę? Tola co Ty na to? pochwalę sie nowym nabytkiem wczorajszym - 10 nowych storczyków ![]()
![]() |
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sija! Co do tego dopisku, to nie pomogę, bo nie wiem, co to znaczy. Ale jeśli masz zrobić glikozę, to właśnie się pije to coś. Jeśli 50-tka to pobierają Ci krew na czczo, pijesz to słodkie blee, czekasz godzinę i znowu pobierają Ci krew. A jeśli 75-tka to to samo + czekasz kolejną godzinę i znowu pobierają Ci krew. Mi też lekarz nie powiedział, że muszę mieć swoją glukozę, bo to chyba od przychodni zależy. W jednych mają, w innych nie mają. I tym sposobem kukałam pod apteką do 8:00, aż mi ją otworzą i będę mogla nabyć to coś. Tak więc lepiej zadzwoń do swojej przychodni i się dowiedz, jak to u Ciebie jest.
![]() |
#4225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tola dzięki, to chyba faktycznie zadzwonię. Może nie będzie aż tak źle, bo mnie strasznie do słodyczy ciągnie ostatnio więc jakoś przeżyję jak to określiłaś "słodkie bleee" ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2008-11-15 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ooooooooo 41 łaaał u mnie to by wszystkie samobójstwo popełniły, dobrze że się mąż podlewaniem kwiatków zajmuje ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2008-11-15 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Sija a u mnie odwrotnie - pan S. ususzył mi wandę - storczyka - no jestem wściekła - zapomniał zwilżyc korzenie przez 5 dni
![]() dobra wstaje i jadę do firmy, mam ostatnio strasznego lenia! nie zauważyłam - cześć indygo ![]()
![]() |
#4230 |
Zadomowienie
|
były próby, badania - o wyniku pisać nie będe, poza tym, że jest dla nas negatywny....
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.