Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 16:05   #4201
superedzia
Raczkowanie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Ach i prosze o wyrozumialosc dla mojej twarzy, jestem po 12 godzinach drogi, nieumyta, nieuczesana i mega wymeczona
gratulacje za skromność....ładnie dziewczęco.
superedzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 16:53   #4202
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie!! Witam tez nowe kolezanki!! Szancik, gratulacje !! Mysha, nie martw sie, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo Teraz bedziecie mieli dzieciatko, napewno poradzicie sobie ze wszystkim i bedziecie szczesliwi ! Wielkie gratulacje i tyle szczescia ile uniesiecie

Sas, kochanie, dziewczyny maja racje. Musisz byc twarda i pokazac mu jak dziecku, gdzie sa granice. Ja tez zawsz siedze cicho, jak TZ sie kloci ze mna- on monolog sobie wtedy prowadzi. Tak go trafia jak ja nic nie mowie ze juz nie raz nie dwa az zaczal przeklinac, co mu sie nie zdarza normalnie! Potem oboje pomyslimy, pogadamy. Najczesciej to on przychodzi w laski.

Wklejam obiecana fotke Oczywiscie nie wytrzymalam i farbnelam wloski ciemniejszym kolorem ... Teraz lepiej wygladam wiec sie pokazuje I licze na szczere opinie, bez slodzikow
Ooo nawet sie do Was usmiechnelam

Boshe jaki mam syf w mieszkaniu .... Az sie zyc odechciewa... TZ wrocil w sobote z PL i dopiero dzisiaj rano minimalnie ogarnal salon, ymczasem w kuchni nie lada wyzwanie mnie czeka .... ;(
tak wiem wiem ze macie racje i DZIEKUJE ze jestescie
a ty wygladasz slicznie w tych wloskach
tz dzownil z pracy heh ciekawe cio to wieczorem bede
a ja wyczkeuje@ zobaczymy...
dziewczynki pytalam sie was o tem przed @ mozecie mi mniej wiecej napisac??
dzieki
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 16:54   #4203
Gosiaro
Wtajemniczenie

Cosmaaa fajna fryzurka i kolorek.Nie widzę żadnych marchewkowych odrostów

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:01   #4204
motylek85
Zakorzenienie

ja przed okresem miałam mniej więcej na poziomie 37,0 do 37,3 a w dniu okresu od rana spadła do 36,7

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:22   #4205
Gosiaro
Wtajemniczenie

Sas biedactwo zdaje sobie sprawę z tego,że jesteś zła i bardzo się martwisz jednoczesnie.Uwierz mi jednak,ze w każdym związku czasami sa takie "ciche dni" i trzeba to jakos przeczekac.Twoj Tż na pewno wkrotce się opamięta i zacznie z tobą rozmawiać.U nas już 2 razy były takie ostrzejsze spięcia z moim płaczem, trzaskaniem drzwiami i ucieczką do rodziców.Zawsze winny był stres i przepracowanie.Zaczynalo sie o ☠☠☠☠☠☠☠y, apotem szlo juz o wszystko.Na szczescie sobie wszystko wyjasniliśmy i teraz odpukać jest wszystko si.Trzymam za was kciuki!

Cosmaaa ja też zaczynam z zazdrością patrzeć na ciężarne kobiety.Mój Tż sie smieje, że sie czuje jakby miał jakąś inna żonę.Wczesniej mialam jazdę w druga stronę.Zabezpieczalismy się maksymalnie, a teraz to ciągle obsesyjnie myślę o dziecku.Mam nadzieję, że niedługo zobacze te dwie kreski
Jutro ide na badania:Toxo, cytomegalia, różyczka.Ciekawe co mi wyjdzie.Mam nadzieję, że bedziemy mogli za tydzien spokojnie brac sie do roboty

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:28   #4206
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Cosmaaa fajna fryzurka i kolorek.Nie widzę żadnych marchewkowych odrostów
Dziekuje
A te odrosty juz zniwelowalam Nalozylam ciemniejszy odcien brazu i sa o wiele mnie widoczne- bynajmniej nie marchewkowe A uwierzcie mi wygladalam strasznie
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:29   #4207
Carol77
Zakorzenienie

I dobrnełam do końca...........ale naskrobałyście ja juz po przeglądzie , koniec gwarancji i delikatne naprawy na 27 paźdz. ale za darmo jeszcze

Witam nowe koleżanki sorry, ale jeszcze nie pamiętam kto co i jak, bo całe pół dnia mnie nei było więc zafasolkowanym szcześliwego rozwiązania a niezafasolkowanym szczęśliwego zafasolkowania

Cosma moja SŁODKA I KOCHANA!! Ja Ci powiem, nie gniewaj się słoneczko moje, ale mówie co myślę wyglądasz ślicznie, bo jesteś śliczna lasencja, ale w jaśniejszych lepiej, ale to tylko moja skromna opinia

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-19 o 17:30
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:48   #4208
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

no ładnie ci ładnie cosmaaa to ybły chyba twoje zdjecia kiedyc co wstawiałaś chyba 4 co nie?
o tych caroll mówisz? tam mi sie tez ten blond podobał
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 17:55   #4209
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
no ładnie ci ładnie cosmaaa to ybły chyba twoje zdjecia kiedyc co wstawiałaś chyba 4 co nie?
o tych caroll mówisz? tam mi sie tez ten blond podobał
Dokładnie tak Paprotko o tym właśnie mówię a jak Ty się czujesz kochana???

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-19, 18:05   #4210
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

wiesz co dzisiaj niebardzo... krzyz mnie boli jak chodzę i to tak mocniej.. tak jeszcze mnie nie bolał w ciąży.. az sie boje co bedzie za miesiąc
pozaty jak sie nie widzę w lustrze to samopoczucie nienajgorsze
mam straszne rozstepy.... boje się ze nie znikną... smaruje oliwką dwa razy dziennie a one sie powiekszaja i tak,... nie kupuje kremu bo uzywałam taki za 80 zł i dupa. wcale nie pomógł.. bu..
Stary 2009-10-19, 18:34   #4211
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co dzisiaj niebardzo... krzyz mnie boli jak chodzę i to tak mocniej.. tak jeszcze mnie nie bolał w ciąży.. az sie boje co bedzie za miesiąc
mam straszne rozstepy.... boje się ze nie znikną... smaruje oliwką dwa razy dziennie a one sie powiekszaja i tak,... nie kupuje kremu bo uzywałam taki za 80 zł i dupa. wcale nie pomógł.. bu..
Kochana ja mam piaski pustyni na brzuchu nic mi nie pomogło, smarowalam wszystkim czym się dało i tak sie zrobiły, taka skora, nic na to nie poradzisz, ale zbledną, nie martw się, moje są juz takie jaśniutkie i je polubilama na istniejące najlepszy jest laser tylko drogi jestoj mnie tez krzyż bardzo bolał i żebra mi strasznie cierpły hehhe takie strasznie dziwne uczucienaczynka na nogach mi popękały i powinnam iśc na laser albo je ostrzyknąć, ale na razie nie mam funduszyno i kolejny bejbik na pewno też spustoszenie zrobi więc poczekam

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-19, 18:41   #4212
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez aa2;14804775
[B
sas biedactwo, wykończysz się nerwowo, popieram to co napisały dziewczyny o zagraniu na olewke jak sama napisałaś wydaje Ci się że przyniosło to minimalny skutek, więc walcz dalej, i polecam książkę "dlaczego meżczyźni kochają zołzy" [/B]
a oto mała zachęta która spowodowała że przeczytałam tą książke i oczywiście polecam wszystkim:

Zołza, o jakiej mówię, nie jest jedzą ani wrednym babsztylem, jakiego gra Joan Collins w Dynastii. Nie jest te klasyczna zołzowata biurwa znienawidzona przez wszystkich w pracy.
Kobieta, jaka opisuje, ma życzliwe usposobienie, a jednocześnie jest silna. Ma silę, która przejawia sie bardzo subtelnie. Taka kobieta nie rezygnuje z własnego życia i nie ugania sie za mężczyznami.
Nie pozwala, żeby mężczyzna myślał, że ma ja w garści. I umie postawić na swoim, gdy on sie zagalopuje.
Wie, czego chce, ale nie sprzeniewierzy sie samej sobie, żeby to dostać. Przy tym wszystkim jest kobieca, jak stalowa magnolia – na zewnątrz delikatna jak kwiat, wewnątrz twarda jak stal. Używa tej kobiecości
dla własnej korzyści. Co nie znaczy, e wykorzystuje z premedytacja mężczyzn, bo ona gra fair. Ma jedna rzecz, której pozbawiona jest gąska: przytomność umysłu, dzięki której nie daje się ponieść romantycznym mrzonkom. Ta przytomność umysłu pozwala jej używam swojej siły wtedy, gdy jest to konieczne. Na dodatek nie traci głowy, gdy znajdzie sie po czyjąś presja. Podczas gdy kobieta, która jest „zbyt miła”, daje i daje, a zostanie z niczym, kobieta trzeźwo myśląca wie, kiedy sie wycofać.”

Carol super Ci wyszły włoski!!!!
Nie no super zachęta Chyba poszukam tą książkę

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
mój mój, strasznie mnie już wybrzuszyło, do tego spodnie ciązowe i biały sweter i wyglądam jakbym miała nie wiem jaki brzuch
Ślicznie wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez szancik Pokaż wiadomość
a tak przy okazji obiadków, czy któras z Was stosuje tak zwane zdrowe odżywianie??
tzn na obiad mięsko i dużo sałatki bez ziemniaków??
my z mężem staramy sie to wprowadzać i ziemniaki jemy tylko u teściów w niedziele
ściagneliśmy ten sposób odżywiania od znajomych na wakacjach

Ale dziś mamy barszczyk i krokiety z grzybami, robiłam pierwszy raz ciekawe jak wyszły
Ja zaczęłam od pewnego czasu jak stwierdziłam, że po drugiej stronie lustra stoi potwór
Jeśli ziemniaki to tylko z sałatką, bądź w sałatce . Zero gazowanych napojów - kurczę to jest trudniejsze niż niejedzenie słodyczy, bo ja uwielbiam pepsi, no ale jak chce się być pięknym i mieścić się w lustrze to jakoś się oduczę. Staram się jeść mało smażonego i zastępuję to gotowaniem na parze mięska Aha i mniej soli używam.
Na razie efektów nie ma, bo zbyt krótko tak jem. Za to dobrze się czuję i nie mam już takich problemów z jelitami - no chyba, że wrzucę coś mało zdrowego.

Cytat:
Ach i prosze o wyrozumialosc dla mojej twarzy, jestem po 12 godzinach drogi, nieumyta, nieuczesana i mega wymeczona
Cukrzyć Ci nie będę, bo nie mam powodu do cukrzenia! Jestem szczera aż do bólu i nic nie poradzę na to. Wiem, że nikt nie lubi krytyki, ale sama napisałaś żeby pisać szczerze. Więc zasiadam i oglądam dwie fotki. I co z tego, że jechałaś 12 h i tak wyglądasz rewelacyjnie. Wydaje mi się, że na zdjęciu nie wyszły te włosy tak jak w realu. Nie wiem, ale widzę jakiś kolorek coś pod oberżynę? Czy to tylko tak na tym drugim zdjęciu wyszło?? Mi się podobasz w tych nowych włoskach

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:42   #4213
niutek
Raczkowanie

cosmaaaaa ty na zdjęciach wyglądasz rewelacyjnie! super babka z ciebie jest...
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:45   #4214
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

caroll matko biedactwo... nie strasz mnie.. może najgorsze jeszcze przede mną? ja mam rozstepy jak kaniony kolorado juz a jeszcze przeciez urośnie.. co ta Toska tej swojej mamie wyrabia mama ma juz tyle kompleksów a tu jeszcze nastepne...

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-10-19 o 18:47
Stary 2009-10-19, 19:26   #4215
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Coś cicho się zrobiło?

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:02   #4216
motylek85
Zakorzenienie

ja mężowi obiadek robiłam właśnie przyszedł więc "chwilę" mnie nie było nie wiem co tu pisać bo taka jakaś rozkojarzona jestem, ta pogoda chyba tak na mnie sennie działa...;P

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:05   #4217
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
caroll matko biedactwo... nie strasz mnie.. może najgorsze jeszcze przede mną? ja mam rozstepy jak kaniony kolorado juz a jeszcze przeciez urośnie.. co ta Toska tej swojej mamie wyrabia mama ma juz tyle kompleksów a tu jeszcze nastepne...
Kochana nie martw się, na pewno nie będzie gorzej!! A rozstępy zbledna i beda do zniesienia ja w stroju kapielowym paraduje i mam to gdzieś Moja Ola była jak stado koni w brzuchu bawiła się ze mna w chowanego, wystawiała pięte prawie pod żebra, ja ją łapałam za nią, a ona ciach w inne miejsce, do dzisiaj jest strasznym łobuzem jak zaczną z mężem rozrabiać, to ja szału dostaję lepiej wyjść z pokoju
A tak w ogóle jakie Ty masz kompleksy??Jesteś sliczną kobietą a kg po ciąży spadną szybciej niż myślisz!!!

Pepus ja stosowałam dietę 1200 Kcal i schudłam 5 kg w 5 miesięcy, czyli najzdrowiej piłam i jadlam wszystko, ale liczyłam kalorie i zadziałało z resztą nie tylko u mnie

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-19 o 20:09
Stary 2009-10-19, 21:00   #4218
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

ja juz mam wielkie plany odnośnie tych nadprogramowych kilogramów
Stary 2009-10-19, 21:15   #4219
sas
Wtajemniczenie

dziewczynki kochane jak was tak teraz podczytuje to marze ehhh tak piszecie o ciazy bobasach ja czuje, ze @ nadjedzie jutro albo pojutrze nio ale coz widocznie na razie tak musi byc
Stary 2009-10-19, 21:18   #4220
farminka
Wtajemniczenie

Ja też tak marzę,zaglądam w wózki kobietkom w sklepie,podziwiam brzuchy i zazdroszczę... Dołujące ;( Ale kiedyś i nam się uda.Mam nadzieję...
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 21:51   #4221
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Hej!

Ale mam wieczor. Tz wrocil caly w skowronkach ze jest juz w domu. Dostalam sliczne perfumy Channel i... poklocilismy sie . Teraz siedzimy kazde w oddzielnym pokoju. No i oczywiscie poszlo o ☠☠☠☠☠☠☠e. My chyba powinnysmy przeprowadzic jakas seksmisje dziewczyny . Z tymi chlopami nie idzie ujechac normalnie
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 22:14   #4222
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

sas farminka i wiem o co wam chodzi i dlatego głupio mi czsami wam tu tak pisać bo domyslam się co wtedy czujecie... i nie wiem jak sie zachowac zabardzo..
Stary 2009-10-19, 22:37   #4223
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Hej!

Ale mam wieczor. Tz wrocil caly w skowronkach ze jest juz w domu. Dostalam sliczne perfumy Channel i... poklocilismy sie . Teraz siedzimy kazde w oddzielnym pokoju. No i oczywiscie poszlo o ☠☠☠☠☠☠☠e. My chyba powinnysmy przeprowadzic jakas seksmisje dziewczyny . Z tymi chlopami nie idzie ujechac normalnie
normalnie te chlopy Kasiu ehh wczoraj ja dzisiaj ty noormalnie jakis wirus chyba mam nadzieje, ze szybko sie pgodzicie

Cytat:
sas farminka i wiem o co wam chodzi i dlatego głupio mi czsami wam tu tak pisać bo domyslam się co wtedy czujecie... i nie wiem jak sie zachowac zabardzo..
kochana pisz o wszystkim to, ze my marzmy o tym czy sie jakos rozczulamy wewnetrznie to pi prostu z pragnienia bycia mama ale ja luie czytac o waszych dzidziusiach i wasychb odczuciach moze kiedys i mnie sie uda
Stary 2009-10-19, 23:21   #4224
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ogólnie mam na razie tylko jedno zdjetko z sobotniej imprezy czekam na wiecej ale wklejam to co mam a obok mnie siedzą najukochańsze laseczki pod słońcem
troszkę mine zrobiłam jak sierotka ale co tam

no no ładnie mi wszystko idzie w tyłek hihihi chociaz tez troche brzuszek jest

witam nowa mamusie

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez mysha25xx Pokaż wiadomość
Hej, właśnie zrobiłam sobie test i mam 2 kreski-z jednej strony bardzo się cieszę, bo już wiek i staż małżeński odpowiedni, ale z 2 strony strasznie się boję. No i nie mam z kim pogadać, bo przy okazji leżę przeziębiona w łóżku.Jest tam jakaś pomocna dusza?

Witam cie serdecznie nie martw sie nie tylko ty jestes przerażona ja to ciagle cos sobie do głowy wbijam ze to niemożliwe ze jestem ze mam to szczescie potem sto mysli a co jak cos sie stanie fasolince a co jak ja sobie nie dam rady a co jak mi wyjda złe wyniki masakra !!!! mam nadzieje ze obie damy rade i ze bedziemy mysleć tylko na pozytywnie kolorowo

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Witajcie!! Witam tez nowe kolezanki!! Szancik, gratulacje !! Mysha, nie martw sie, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo Teraz bedziecie mieli dzieciatko, napewno poradzicie sobie ze wszystkim i bedziecie szczesliwi ! Wielkie gratulacje i tyle szczescia ile uniesiecie

Sas, kochanie, dziewczyny maja racje. Musisz byc twarda i pokazac mu jak dziecku, gdzie sa granice. Ja tez zawsz siedze cicho, jak TZ sie kloci ze mna- on monolog sobie wtedy prowadzi. Tak go trafia jak ja nic nie mowie ze juz nie raz nie dwa az zaczal przeklinac, co mu sie nie zdarza normalnie! Potem oboje pomyslimy, pogadamy. Najczesciej to on przychodzi w laski.

Wklejam obiecana fotke Oczywiscie nie wytrzymalam i farbnelam wloski ciemniejszym kolorem ... Teraz lepiej wygladam wiec sie pokazuje I licze na szczere opinie, bez slodzikow
Ooo nawet sie do Was usmiechnelam

Boshe jaki mam syf w mieszkaniu .... Az sie zyc odechciewa... TZ wrocil w sobote z PL i dopiero dzisiaj rano minimalnie ogarnal salon, ymczasem w kuchni nie lada wyzwanie mnie czeka .... ;(
super wygladasz fryz na maedal i kolorek tez zajefajny a co do porzadku to nie ucieknie jak chcesz przyjade ci pomoc a potem ty mi przyjedziesz pomóc bo ja codziennie musze za 4 facetów ogarniać bałagan

Oczywiscie witam superedzie

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane jak was tak teraz podczytuje to marze ehhh tak piszecie o ciazy bobasach ja czuje, ze @ nadjedzie jutro albo pojutrze nio ale coz widocznie na razie tak musi byc
Nie martw sie kochana moze nastepnym razem sie uda chociaz jak nie ma nie możesz sie zaraz przekreslac a co do meża mówi sie ze pierwsze 5 lat jest na dotarcie dajcie sobie czas i nie zalatwiajcie spraw nerwami poprostu kiedy widzisz ze twoje kochanie chcce sie kłocic mówisz prawie szeptem a może bysmy usiedli i na spokojie to przedyskutowali lub a może pogaday bo ja nienawidze sie z tobą kłocic wolałabym sie przytulić i dostac buziaka czasem faceci czuja sie niepotrzebni tzn wtedy kiedy kobieta daje sobie ze wszystkim rady a on wraca z pracy i co widzi wszystko zrobione wiec po co ja jestem potrzebny nie martw sie słonko duzo rozmawiajcie i wszystko sie ułozy

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Ja też tak marzę,zaglądam w wózki kobietkom w sklepie,podziwiam brzuchy i zazdroszczę... Dołujące ;( Ale kiedyś i nam się uda.Mam nadzieję...

Musi..... nie musi !!!! Ale napewno sie uda jedne zachodza odrazu inne musza troche poczekac widocznie u twojego bocka dłuzsza kolejka nie martw sie na zapas bo to tez źle słuzy i wcale nie pomaga a wrecz przeciwnie szkodzi musicie wyluzować i nie mysleć o tym czy w koncu sie udało wiem że sie łatwo mówi ale sa takie słowa im bardziej sie chce tym dalej od nas jest Przesyłam i wiem że sie uda

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2009-10-19 o 23:23
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 23:56   #4225
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
no no ładnie mi wszystko idzie w tyłek hihihi chociaz tez troche brzuszek jest

witam nowa mamusie

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Witam cie serdecznie nie martw sie nie tylko ty jestes przerażona ja to ciagle cos sobie do głowy wbijam ze to niemożliwe ze jestem ze mam to szczescie potem sto mysli a co jak cos sie stanie fasolince a co jak ja sobie nie dam rady a co jak mi wyjda złe wyniki masakra !!!! mam nadzieje ze obie damy rade i ze bedziemy mysleć tylko na pozytywnie kolorowo

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

super wygladasz fryz na maedal i kolorek tez zajefajny a co do porzadku to nie ucieknie jak chcesz przyjade ci pomoc a potem ty mi przyjedziesz pomóc bo ja codziennie musze za 4 facetów ogarniać bałagan

Oczywiscie witam superedzie

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Nie martw sie kochana moze nastepnym razem sie uda chociaz jak nie ma nie możesz sie zaraz przekreslac a co do meża mówi sie ze pierwsze 5 lat jest na dotarcie dajcie sobie czas i nie zalatwiajcie spraw nerwami poprostu kiedy widzisz ze twoje kochanie chcce sie kłocic mówisz prawie szeptem a może bysmy usiedli i na spokojie to przedyskutowali lub a może pogaday bo ja nienawidze sie z tobą kłocic wolałabym sie przytulić i dostac buziaka czasem faceci czuja sie niepotrzebni tzn wtedy kiedy kobieta daje sobie ze wszystkim rady a on wraca z pracy i co widzi wszystko zrobione wiec po co ja jestem potrzebny nie martw sie słonko duzo rozmawiajcie i wszystko sie ułozy

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Musi..... nie musi !!!! Ale napewno sie uda jedne zachodza odrazu inne musza troche poczekac widocznie u twojego bocka dłuzsza kolejka nie martw sie na zapas bo to tez źle słuzy i wcale nie pomaga a wrecz przeciwnie szkodzi musicie wyluzować i nie mysleć o tym czy w koncu sie udało wiem że sie łatwo mówi ale sa takie słowa im bardziej sie chce tym dalej od nas jest Przesyłam i wiem że sie uda
Wrzucam kolejny wierszyk i uciekam spacDOBRANOC!!!!

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem taki mały i bezbronny? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla Ciebie. On będzie na Ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym! - Twój anioł będzie Ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do Ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej Ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU".

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 08:12   #4226
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
A probowalas kremu na rozstepy z Pharmaceris? Sa specjalne dla kobiet w ciazy i maja b.dobre opinie ...Zastaawiam sie czy na swoje nie kupic
Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Cukrzyć Ci nie będę, bo nie mam powodu do cukrzenia! Jestem szczera aż do bólu i nic nie poradzę na to. Wiem, że nikt nie lubi krytyki, ale sama napisałaś żeby pisać szczerze. Więc zasiadam i oglądam dwie fotki. I co z tego, że jechałaś 12 h i tak wyglądasz rewelacyjnie. Wydaje mi się, że na zdjęciu nie wyszły te włosy tak jak w realu. Nie wiem, ale widzę jakiś kolorek coś pod oberżynę? Czy to tylko tak na tym drugim zdjęciu wyszło?? Mi się podobasz w tych nowych włoskach
Hehe One wyszly takie dziwne ... na poczatku mialam wlasnie marchewkowe odrosty, a reszta cos w bordo, oberzyne czy cos podobnego ... Teraz zbrazowilam to, ale poswit zostal

Najlepsze jest to ze TZ jak mnie zobaczyl, to oczu nie mogl oderwac

Zmykam do pracy, pozniej napewno zajrze
Milego dzionka kochane i jeszcze raz dziekuje za komplementy

Aaaa Caroll, wielu osobom sie podobam w jasnych Ale lepiej sie czuje w ciemniejszych, z reszta teraz nie mam i tak wyboru bo koloru nie mogla mi zdjac.... Tak sie wzarl ...
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 08:16   #4227
hanjah
Zakorzenienie

Mam pytanie do dziewczyn, które robiły betę: ile może kosztowac to badanie?
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 08:27   #4228
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane
Edzia normalnie sie popłakałam jak czytałam tą historyjkę, jest przepiękna!!!!!!

Kasiu mam nadzieję, ze szybciutko sie pogodziciefaceci sa jednak z innej planety...

Haniu u mnie 15 zł kosztuje trzymam mocno kciuki!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-20, 08:43   #4229
marlenka0505
Zakorzenienie

Dzień Doberek
sas ja normalnie miałam 36,8 a w dniu @ gwałtowny spadek na 36,40. Nie da się pomylić tego spadku z czymś innym
hanjah różnie te padanie kosztuje i różny jest czas oczekiwania. ja jak dzwoniłam u siebie to ceny w granicy 25 zeta a czas oczekiwania od jednego dnia nawet do tygodnia. Więc zanim pójdziesz radzę Ci zrobić wywiad. I wcale tam gdzie dłużej trzeba czekać nie musi być taniej.
paprotka86 jak tylko masz ochotę to nawijaj nam o małej Tosi, rozstępach itp, a Ty kochana myślisz, że jak my wkońcu będziemy paradować z brzuszkami to się powstrzymamy od dzielenia radościami i troskami. Mnie rozstępny na brzuchu ominęły, za to mam - na szczęście niewielkie - na udach. Smarowałam od początku oliwką dla dzieci. Co do bóli, to ja pod koniec nie wyrabiałam, jak oliwia nogą zapodała pod żebro, normalnie momentami musiałam ją przeciskać ręką, bo ja wręcz miałam problemy z oddychaniem.
Cosma no i ilu ludzi tyle gustów i guścików, mi się ten kolorek podoba i mi się bardziej podobasz w ciemniejszych, ale najważniejsze jest to jak Ty się czujesz
Edzia400 samych kolorowych zmartwień kochana

No a u mnie wczoraj była burza - w związku - mam nadzieję, że dziś już będzie jak to ktoś ładnie napisał oczyszczona atmosfera i wyjdzie słonko.
Stary 2009-10-20, 08:44   #4230
niutek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które robiły betę: ile może kosztowac to badanie?
u mnie to 32 zł...
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości