|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
|
|
|
|
#4202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ty wygladasz slicznie w tych wloskach tz dzownil z pracy heh ciekawe cio to wieczorem bede a ja wyczkeuje@ zobaczymy... dziewczynki pytalam sie was o tem przed @ mozecie mi mniej wiecej napisac?? dzieki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#4203 |
|
Wtajemniczenie
|
Cosmaaa fajna fryzurka i kolorek.Nie widzę żadnych marchewkowych odrostów
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
ja przed okresem miałam mniej więcej na poziomie 37,0 do 37,3 a w dniu okresu od rana spadła do 36,7
|
|
#4205 |
|
Wtajemniczenie
|
Sas biedactwo zdaje sobie sprawę z tego,że jesteś zła i bardzo się martwisz jednoczesnie.Uwierz mi jednak,ze w każdym związku czasami sa takie "ciche dni" i trzeba to jakos przeczekac.Twoj Tż na pewno wkrotce się opamięta i zacznie z tobą rozmawiać.U nas już 2 razy były takie ostrzejsze spięcia z moim płaczem, trzaskaniem drzwiami i ucieczką do rodziców.Zawsze winny był stres i przepracowanie.Zaczynalo sie o ☠☠☠☠☠☠☠y, apotem szlo juz o wszystko.Na szczescie sobie wszystko wyjasniliśmy i teraz odpukać jest wszystko si.Trzymam za was kciuki!
![]() Cosmaaa ja też zaczynam z zazdrością patrzeć na ciężarne kobiety.Mój Tż sie smieje, że sie czuje jakby miał jakąś inna żonę.Wczesniej mialam jazdę w druga stronę.Zabezpieczalismy się maksymalnie, a teraz to ciągle obsesyjnie myślę o dziecku.Mam nadzieję, że niedługo zobacze te dwie kreski ![]() Jutro ide na badania:Toxo, cytomegalia, różyczka.Ciekawe co mi wyjdzie.Mam nadzieję, że bedziemy mogli za tydzien spokojnie brac sie do roboty
|
#4206 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrnełam do końca...........ale naskrobałyście
ja juz po przeglądzie , koniec gwarancji i delikatne naprawy na 27 paźdz. ale za darmo jeszcze![]() Witam nowe koleżanki sorry, ale jeszcze nie pamiętam kto co i jak, bo całe pół dnia mnie nei było więc zafasolkowanym szcześliwego rozwiązania a niezafasolkowanym szczęśliwego zafasolkowania![]() ![]() Cosma moja SŁODKA I KOCHANA!! Ja Ci powiem, nie gniewaj się słoneczko moje, ale mówie co myślę wyglądasz ślicznie, bo jesteś śliczna lasencja, ale w jaśniejszych lepiej, ale to tylko moja skromna opinia
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-19 o 17:30 |
|
|
|
#4208 |
|
Wtajemniczenie
|
no ładnie ci ładnie cosmaaa to ybły chyba twoje zdjecia kiedyc co wstawiałaś chyba 4 co nie?
o tych caroll mówisz? tam mi sie tez ten blond podobał |
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tym właśnie mówię a jak Ty się czujesz kochana???
|
|
#4210 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co dzisiaj niebardzo... krzyz mnie boli jak chodzę i to tak mocniej.. tak jeszcze mnie nie bolał w ciąży.. az sie boje co bedzie za miesiąc
![]() pozaty jak sie nie widzę w lustrze to samopoczucie nienajgorsze mam straszne rozstepy.... boje się ze nie znikną... smaruje oliwką dwa razy dziennie a one sie powiekszaja i tak,... nie kupuje kremu bo uzywałam taki za 80 zł i dupa. wcale nie pomógł.. bu.. |
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic mi nie pomogło, smarowalam wszystkim czym się dało i tak sie zrobiły, taka skora, nic na to nie poradzisz, ale zbledną, nie martw się, moje są juz takie jaśniutkie i je polubilam a na istniejące najlepszy jest laser tylko drogi jest oj mnie tez krzyż bardzo bolał i żebra mi strasznie cierpły hehhe takie strasznie dziwne uczucie naczynka na nogach mi popękały i powinnam iśc na laser albo je ostrzyknąć, ale na razie nie mam funduszy no i kolejny bejbik na pewno też spustoszenie zrobi więc poczekam
|
|
#4212 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli ziemniaki to tylko z sałatką, bądź w sałatce Aha i mniej soli używam. Na razie efektów nie ma, bo zbyt krótko tak jem. Za to dobrze się czuję i nie mam już takich problemów z jelitami - no chyba, że wrzucę coś mało zdrowego. Cytat:
|
|
#4213 |
|
Raczkowanie
|
cosmaaaaa ty na zdjęciach wyglądasz rewelacyjnie! super babka z ciebie jest...
|
|
|
|
#4214 |
|
Wtajemniczenie
|
caroll matko biedactwo... nie strasz mnie.. może najgorsze jeszcze przede mną?
ja mam rozstepy jak kaniony kolorado juz a jeszcze przeciez urośnie.. co ta Toska tej swojej mamie wyrabia
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-19 o 18:47 |
|
|
|
#4215 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś cicho się zrobiło?
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
ja mężowi obiadek robiłam
właśnie przyszedł więc "chwilę" mnie nie było nie wiem co tu pisać bo taka jakaś rozkojarzona jestem, ta pogoda chyba tak na mnie sennie działa...;P
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w stroju kapielowym paraduje i mam to gdzieś Moja Ola była jak stado koni w brzuchu bawiła się ze mna w chowanego, wystawiała pięte prawie pod żebra, ja ją łapałam za nią, a ona ciach w inne miejsce, do dzisiaj jest strasznym łobuzem jak zaczną z mężem rozrabiać, to ja szału dostaję lepiej wyjść z pokoju![]() A tak w ogóle jakie Ty masz kompleksy??Jesteś sliczną kobietą a kg po ciąży spadną szybciej niż myślisz!!! Pepus ja stosowałam dietę 1200 Kcal i schudłam 5 kg w 5 miesięcy, czyli najzdrowiej piłam i jadlam wszystko, ale liczyłam kalorie i zadziałało z resztą nie tylko u mnie
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-19 o 20:09 |
|
|
|
|
#4218 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz mam wielkie plany odnośnie tych nadprogramowych kilogramów
|
|
|
|
#4219 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki kochane jak was tak teraz podczytuje to marze
![]() ![]() ehhh tak piszecie o ciazy bobasach ja czuje, ze @ nadjedzie jutro albo pojutrze nio ale coz widocznie na razie tak musi byc
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4220 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też tak marzę,zaglądam w wózki kobietkom w sklepie,podziwiam brzuchy i zazdroszczę... Dołujące ;( Ale kiedyś i nam się uda.Mam nadzieję...
|
|
|
|
#4221 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Ale mam wieczor. Tz wrocil caly w skowronkach ze jest juz w domu. Dostalam sliczne perfumy Channel i... poklocilismy sie . Teraz siedzimy kazde w oddzielnym pokoju. No i oczywiscie poszlo o ☠☠☠☠☠☠☠e. My chyba powinnysmy przeprowadzic jakas seksmisje dziewczyny
|
|
|
|
#4222 |
|
Wtajemniczenie
|
sas farminka i wiem o co wam chodzi i dlatego głupio mi czsami wam tu tak pisać bo domyslam się co wtedy czujecie... i nie wiem jak sie zachowac zabardzo..
|
|
|
|
#4223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
normalnie te chlopy![]() Cytat:
to, ze my marzmy o tym czy sie jakos rozczulamy wewnetrznie to pi prostu z pragnienia bycia mama ale ja luie czytac o waszych dzidziusiach i wasychb odczuciach moze kiedys i mnie sie uda
||
|
|
|
#4224 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no ładnie mi wszystko idzie w tyłek hihihi chociaz tez troche brzuszek jest witam nowa mamusie ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Witam cie serdecznie nie martw sie nie tylko ty jestes przerażona ja to ciagle cos sobie do głowy wbijam ze to niemożliwe ze jestem ze mam to szczescie potem sto mysli a co jak cos sie stanie fasolince a co jak ja sobie nie dam rady a co jak mi wyjda złe wyniki masakra !!!! mam nadzieje ze obie damy rade i ze bedziemy mysleć tylko na pozytywnie kolorowo ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
a co do porzadku to nie ucieknie jak chcesz przyjade ci pomoc a potem ty mi przyjedziesz pomóc ![]() Oczywiscie witam superedzie ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Musi..... nie musi !!!! Ale napewno sie uda jedne zachodza odrazu inne musza troche poczekac widocznie u twojego bocka dłuzsza kolejka nie martw sie na zapas bo to tez źle słuzy i wcale nie pomaga a wrecz przeciwnie szkodzi musicie wyluzować i nie mysleć o tym czy w koncu sie udało wiem że sie łatwo mówi ale sa takie słowa im bardziej sie chce tym dalej od nas jest Przesyłam
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-10-19 o 23:23 |
|||||
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem taki mały i bezbronny? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla Ciebie. On będzie na Ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym! - Twój anioł będzie Ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do Ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej Ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU".
|
|
#4226 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
One wyszly takie dziwne ... na poczatku mialam wlasnie marchewkowe odrosty, a reszta cos w bordo, oberzyne czy cos podobnego ... Teraz zbrazowilam to, ale poswit zostal Najlepsze jest to ze TZ jak mnie zobaczyl, to oczu nie mogl oderwac Zmykam do pracy, pozniej napewno zajrze Milego dzionka kochane i jeszcze raz dziekuje za komplementy ![]() Aaaa Caroll, wielu osobom sie podobam w jasnych Ale lepiej sie czuje w ciemniejszych, z reszta teraz nie mam i tak wyboru bo koloru nie mogla mi zdjac.... Tak sie wzarl ...
|
||
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które robiły betę: ile może kosztowac to badanie?
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Edzia normalnie sie popłakałam jak czytałam tą historyjkę, jest przepiękna!!!!!! ![]() Kasiu mam nadzieję, ze szybciutko sie pogodzicie faceci sa jednak z innej planety...Haniu u mnie 15 zł kosztuje trzymam mocno kciuki!!!!
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() sas ja normalnie miałam 36,8 a w dniu @ gwałtowny spadek na 36,40. Nie da się pomylić tego spadku z czymś innym hanjah różnie te padanie kosztuje i różny jest czas oczekiwania. ja jak dzwoniłam u siebie to ceny w granicy 25 zeta a czas oczekiwania od jednego dnia nawet do tygodnia. Więc zanim pójdziesz radzę Ci zrobić wywiad. I wcale tam gdzie dłużej trzeba czekać nie musi być taniej. paprotka86 jak tylko masz ochotę to nawijaj nam o małej Tosi, rozstępach itp, a Ty kochana myślisz, że jak my wkońcu będziemy paradować z brzuszkami to się powstrzymamy od dzielenia radościami i troskami. Mnie rozstępny na brzuchu ominęły, za to mam - na szczęście niewielkie - na udach. Smarowałam od początku oliwką dla dzieci. Co do bóli, to ja pod koniec nie wyrabiałam, jak oliwia nogą zapodała pod żebro, normalnie momentami musiałam ją przeciskać ręką, bo ja wręcz miałam problemy z oddychaniem. Cosma no i ilu ludzi tyle gustów i guścików, mi się ten kolorek podoba i mi się bardziej podobasz w ciemniejszych, ale najważniejsze jest to jak Ty się czujesz ![]() Edzia400 samych kolorowych zmartwień kochana No a u mnie wczoraj była burza - w związku - mam nadzieję, że dziś już będzie jak to ktoś ładnie napisał oczyszczona atmosfera i wyjdzie słonko. |
|
|
|
#4230 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

....ładnie dziewczęco.

oj mnie tez krzyż bardzo bolał i żebra mi strasznie cierpły hehhe takie strasznie dziwne uczucie

ja mam rozstepy jak kaniony kolorado juz a jeszcze przeciez urośnie.. co ta Toska tej swojej mamie wyrabia
nio ale coz widocznie na razie tak musi byc
normalnie te chlopy