Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 13:09   #4201
ziarnko piasku
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Dla mnie Ivory jest za rozowy
Ja musze miec z tych zoltych odcieni i dlatego np zima pasowalby mi jeszcze jasniejszy odcien od Nude, a nie ma.
I tak uzywam tego Nude bo mi sie nie chce lazic po drogeriach i testowac nowych podkladow.

Jakby ktoras z Was znala taki fajny podklad jasniejszy od Nude, w tonacji zoltej, srenio kryjacy do cery mieszanej to ja prosze o podpowiedz
No i nie za drogi
zanim odkryłam BB kremy to byłam bardzo zadowolona z MaxFactora Xperience, odcień 40 Light Ivory - gdzies się spotkałam z opinią, że on różowawy jest ale ja tak nie uważam z powodzeniem go stosowałam na swojej facjacie wybijającej jak nic żółte tony Potem przeczytałam wątek o BB kremach i przepadłam
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:11   #4202
angie_910108
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Ogólna wartość zamówienia............... ...................... 498,80
Ogółem wartość produktów po cenach katalogowych............. .. 468,90 ->odliczyli tu poduszkę z planet spa, no ale tak czy inaczej ona podwyższa opust.

Wystarczy jak zamówię coś za 10zl? czy oni mi to dodadzą do tych 468,90zl ;/ już sama się w tym pogubiłam

tak wystarczy nawet za 5 zł, jeśli chodzi o upust to składają się na niego praktycznie wszystkie produkty, ale niektóre np. z oferty netto kosztują tyle ile jest w netto i ani grosza mniej
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:17   #4203
musso4
Zakorzenienie

na prośbę Ewlyn, pierścionek wedding rozmiar 6, średnica 16,8 mm
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:20   #4204
patusia24
Raczkowanie

hej
jeśli złożyłam zamówienie w czwartek to kiedy będę mogla odebrać paczkę z paczxkomatu?jutro-wtorek 18 .04-tak mam napisane w zakladce,myslicie,ze o ktorej godzinie?jak to jest u was?rano,w poludnie?wieczor?
patusia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:22   #4205
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia24 Pokaż wiadomość
hej
jeśli złożyłam zamówienie w czwartek to kiedy będę mogla odebrać paczkę z paczxkomatu?jutro-wtorek 18 .04-tak mam napisane w zakladce,myslicie,ze o ktorej godzinie?jak to jest u was?rano,w poludnie?wieczor?
rożnie to bywa, niektóre dziewczyny odebrały już w sobotę
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:25   #4206
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia24 Pokaż wiadomość
hej
Teraz przerzuciłam się na płatnego kuriera, a tak to przy terminie na wtorek, to w poniedziałek koło 12 miałam sms Raz miałam koło 18, bo okazało się, że paczkomat był zapchany i dla mojej paczki nie było w nim miejsca
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:30   #4207
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
zanim odkryłam BB kremy to byłam bardzo zadowolona z MaxFactora Xperience, odcień 40 Light Ivory - gdzies się spotkałam z opinią, że on różowawy jest ale ja tak nie uważam z powodzeniem go stosowałam na swojej facjacie wybijającej jak nic żółte tony Potem przeczytałam wątek o BB kremach i przepadłam
Dzieki!
Tez poczytam sobie o tych kremach hihihi
Chociaz ja bez podkladu to czuje sie jakbym jakas gola do ludzi wychodzila

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
na prośbę Ewlyn, pierścionek wedding rozmiar 6, średnica 16,8 mm
Dzieki
No to by mi pasowal na serdeczny paluch Ten co nosze ma 17mm... kurcze... juz mam liste na 90zl z k6 a zawsze staram sie nie przekraczac 80
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 13:36   #4208
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki!
Tez poczytam sobie o tych kremach hihihi
Chociaz ja bez podkladu to czuje sie jakbym jakas gola do ludzi wychodzila

Dzieki
No to by mi pasowal na serdeczny paluch Ten co nosze ma 17mm... kurcze... juz mam liste na 90zl z k6 a zawsze staram sie nie przekraczac 80
ale BB krem to taki leczniczy podkład są mniej i bardziej kryjące (ja wolę te bardziej kryjące of course ) i np na zdjęciu gdzie wstawiałam pół twarzy pokazując avonową farbę do włosów mam właśnie BB krem Missha Perfect Cover #13
Isn't it?

Stary 2011-04-18, 13:36   #4209
Lamarii777
Raczkowanie

DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY!
Istnieję od 4 katalogu i nie wpadłabym na to żeby zadzwonić i zrobić korektę. Przed chwilą właśnie zadzwoniłam i udało się ! Babka powiedziała, że rzeczywiście zabrakło 2 zl do 30% i ona może sie przychylić i wysłać prośbę. Wszystko to bedzie rozliczone w nast. zamówieniu bo teraz już się nie da.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI WAM poprawiłyście mi humor i mogę spokojnie powiedzieć - jutro święto paczki
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:38   #4210
Janki
Raczkowanie

Cytat:
zaraz pójdę po sufmiarkę ja akurat na biżu avonową nie narzekam, kupiłam kiedyś pierścionek w jakimś sklepie w porcie za 30 bo mi sie podobał, po pół roku zrobił się jakiś siny i oczka powypadałaya tem ma oczka osadzone podobnie jak dare to dazzle
Wisiorek też ma oczka osadzane. Kolczyków nie mam. Pamiętam o zdjęciach
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:45   #4211
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
ale BB krem to taki leczniczy podkład są mniej i bardziej kryjące (ja wolę te bardziej kryjące of course ) i np na zdjęciu gdzie wstawiałam pół twarzy pokazując avonową farbę do włosów mam właśnie BB krem Missha Perfect Cover #13
No widzisz jaka ja nieuswiadomiona.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Wisiorek też ma oczka osadzane. Kolczyków nie mam. Pamiętam o zdjęciach
Pan Gugle mowi, ze kazdy element kompltu ma te oczka osadzone - i tez dlatego komplet mi sie podoba
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 13:54   #4212
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNY!
Istnieję od 4 katalogu i nie wpadłabym na to żeby zadzwonić i zrobić korektę. Przed chwilą właśnie zadzwoniłam i udało się ! Babka powiedziała, że rzeczywiście zabrakło 2 zl do 30% i ona może sie przychylić i wysłać prośbę. Wszystko to bedzie rozliczone w nast. zamówieniu bo teraz już się nie da.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI WAM poprawiłyście mi humor i mogę spokojnie powiedzieć - jutro święto paczki
No i super
Stary 2011-04-18, 13:59   #4213
alekaz1
Zakorzenienie

Witam
Szampon z odżywka 2w1 do kazdego typu włosów Mango i Imbir produkcja opóźniona...Musze się po niego do coku udac mam nadzieje że tam bedzie..
Pozdrawiam
alekaz1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:03   #4214
Justaa555
Raczkowanie

Cytat:
/
Ja to bym chciala do chociaz te 250 w tym katalogu miec :/. Jutro wysylam a mam tylko siebie i siostre naraze... kurka.

A to Ty jestes na avatarku? Cudny kolor wlosow!

/
jej, dziękuję. taktak, na avatarku ja. ale i tak mi się wydaje, że mam ten kolor włosów jakiś taki bylejaki.

a fakturkę już mam i w dalszym ciągu wszystko jest. Teraz tylko czekać do jutra na 2 paczki.

jeszcze 14 miesięcy

Edytowane przez Justaa555
Czas edycji: 2011-04-18 o 14:04 Powód: literówka
Justaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:08   #4215
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny !

Właśnie składam zamówienie i widzę, że w ofercie specjalnej mam okazję zakupić Wodę toaletową Up to You dla Niej 50 ml - można ją mieć za 9zl pod warunkiem, że w ost. katalogu złożyło się zamówienie za min 1000zl.
Tak mnie korci.. ale nie mam pojęcia jak pachnie.
MOŻE WY COŚ WIECIE??? ZALEŻY MI NA CZASIE!
Prosze o szybką odpowiedź
ja bym sie nie zastanawiala jak pachnie tlyko brala jesli masz okazje, mi nigdy sie nie udalo tak wysoko zajsc
nawet nie mowie o rare gold;(
pomarzyc mozna;(

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
To już przesada, żeby bez zgody użytkownika przywłaszczać tak sobie zdjęcia. Ja bym sprawę zgłosiła do allegro. A niech się ten ktoś tłumaczy.

o ja nie moge!!ale chamstwo!ludzie to chamy!zeby sobie zdjecia nie zrobic, ale ktos poszedł na łatwizne!
oczywiscie ze trzeba zglosic!
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:08   #4216
dudi83
Raczkowanie

U mnie kurier był ok. 10. a w paczce:
- portfel Rachel - podoba mi się
- precyzyjny ołówek do kresek - super robi kreski
- żel pod prysznic Waterfall - mój zapach, kiedyś było cos podobnego innej firmy i dotąd nie mogłam znaleźć odpowiednika
- U by Ungaro dla TŻ - po 4 godzinach nadal pachnie
- kolczyki i pierścionek Priya - ładne,
reszta standardowa (żele, płyny do kąpieli, kremy do rąk, kremy do stóp itp)

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:14   #4217
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja pierdziele,to nie moje konto już ja nasmaruje do tej laski jak przyjde z pracy
koniecznie i pstryknij jej wszystkie aukcje aby za to zabuliła hehe
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:31   #4218
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
Chyba ktoś już zgłosił, ale aukcji nie zdjęto, zdjęcia zostały zmienione.

Stary 2011-04-18, 14:32   #4219
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
zabuliła?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 14:35   #4220
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Hej, dzisiaj przechodze przez załamanie nerwowe, oczywiscie przez avon. Dzisaj składałam zamówienie z 06, mam wszystko na fakturze wiec jutro bedzie świeto paczki. Ale do czego zmierzam... znowu mam brak charmu żabki, którego zamawiałam 21 lutego!! Wczesniej pisałam o prezent przeprosinowy dla klientki, oczywiście dwa razy odpisali że takowych nie przewidują.. i ze te charmy sa już dostepne... Właśnie widzę jak!! Ale sie wciekłam, co ja teraz powiem klientce, że ma czekać następny miesiąc?! Normalnie żenada!!

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:43   #4221
theMonique
Zakorzenienie

ja bym kupila taka probke u niej i wystawila jej negatywa, ze jest zlodziejka...
Sarunieczka, pisalas juz gdzies z tym?
a moze ona sama tu czyta to forum i usunela bo sie bala?

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:54   #4222
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Hehe, skąd ja to znam Nie wiem czy pamiętacie, ale w zeszłym roku wchodziła szminka potęga koloru o kształcie diamentu. I tam bylo ze za jakąś ilość szminek dostawało sie nowości, i za 8 szminek było chyba z 3 produkty- nowości, no to ja tak sie na to napaliłam, ze zamówiłam na siebie 8 sztuk, na siostrę 8 i jeszcze na jedną swoją KK, która wyraziła zgodę, a sama chciała tylko 1. Czyli miałam az 8+8+7= 23 szminki. No i co do tej pory nie mogę sie ich pozbyć

A tak wogołe muszę sie pochwalić, ze bardzo mało dla siebie zamówiłam w tym katalogu Tylko maska z netto i ten nowy niebieski lakier, no i błyszczykiem z CT dobiłam do 150 zl. A i z pakietu dla lidera zostawiam sobie tylko ten nowy tusz skoro za grosze wychodzi
Resztę będę składać później bo nie mam jeszcze wszystkich zamówień od klientek- trzeba dobić do rarki
W 7 biorę tylko torbę izotermiczną i biały portfel z mini katalogu (nie pamiętam nazwy), no i zobaczę co tam przygotują dla lidera.
Jakoś tak powoli idzie mi ten odwyk kosmetyczny
ooo tez jestem zainteresowana tym portfelem (abelia) czy jak juz go bedziesz miala to zdasz relacje i ewentualnie jakies foty wstawisz???

Cytat:
możesz w k7

zgłoś na allegro i jeszcze napisz do admina wizażu, bo zdjęć z wizażu też nie można kopiować
dokladnie zglos do allegro

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

tu eszcze jest ze zdjeciem ''sarunieczki'' http://allegro.pl/show_item.php?item=1555846335
Stary 2011-04-18, 14:56   #4223
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
bez obrazy ale ja bym nigdy nie dała biżuterii avonowej na prezent ślubny nigdy
ja też nie
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
śliczny ten pierścionek ja pierścionków z avonu nie zamawiam, ale ten to naprawdę mi się podoba.
mnie też
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Jeden mini katalog jest, katalogi są, przyszła ulotka złotej gorączki, dostałam próbkę kremu solutions-zieloną;ukojenia i ochrony.

Wszystko mam, zero braków, pewnie jak będę pakować, lepiej się to potwierdzi, bo tak rzuciłam okiem czy jest wszystko co powinno.
Zamówiłam torbę tą materiałową, będzie w sam raz na zakupy
a te solutions to do czegoś? bo jedna laska mi zamówiła emulsję z Anew, mam jej dołączyć próbkę? w sumie mi się nie uśmiecha bo już jej z grzeczności zamówiłam tę emulsję za 30 zamiast 50 zł

też kupiłam torbę, ale będzie do roznoszenia avonu klientkom fajna jest
Cytat:
Napisane przez Joanna2705 Pokaż wiadomość
Hej, dzisiaj przechodze przez załamanie nerwowe, oczywiscie przez avon. Dzisaj składałam zamówienie z 06, mam wszystko na fakturze wiec jutro bedzie świeto paczki. Ale do czego zmierzam... znowu mam brak charmu żabki, którego zamawiałam 21 lutego!! Wczesniej pisałam o prezent przeprosinowy dla klientki, oczywiście dwa razy odpisali że takowych nie przewidują.. i ze te charmy sa już dostepne... Właśnie widzę jak!! Ale sie wciekłam, co ja teraz powiem klientce, że ma czekać następny miesiąc?! Normalnie żenada!!
no coś Ty? ja zamawiałam w czwartek i miałam już ten charm w paczce, dziś już dałam klientce. no straszna żenada z ich strony :/ powinni dawać najpierw do tych zamówień w których był jako produkt oczekujący :/

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:58   #4224
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Chyba ktoś już zgłosił, ale aukcji nie zdjęto, zdjęcia zostały zmienione.
Hejka,zdjęcia wcale nie są zmienione,widzę je teraz na szmince uwdzicielskie "spojrzenie"
,natomiast nie wiem jak mam to zgłosić,bo przy każdym przedmiocie jest owszem "zgłoś naruszenie zasad" ale nie ma tam takiej kategorii jak nielegalne użycie zdjęcia czy coś jeśli klikam na "inny powód" to nie mogę tego powodu wpisać bo się nie da...
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 15:04   #4225
in bloom
Zadomowienie

i mozna sobie obejrzec jeszcze wszystkie przedmioty tej allegrowiczki i na drugiej str tez ma wystawione zdjecia szminek i to tez sa zdjecia sarunieczki normalnie chamstwo powinni tej babce wszystkie aukcje zablokowac
Stary 2011-04-18, 15:08   #4226
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Hejka,zdjęcia wcale nie są zmienione,widzę je teraz na szmince uwdzicielskie "spojrzenie"
,natomiast nie wiem jak mam to zgłosić,bo przy każdym przedmiocie jest owszem "zgłoś naruszenie zasad" ale nie ma tam takiej kategorii jak nielegalne użycie zdjęcia czy coś jeśli klikam na "inny powód" to nie mogę tego powodu wpisać bo się nie da...
Na tych co podała wcześniej Ewly tutaj juz nie ma Twoich zdjęć. Aby zgłosić klikasz "Zgłoś naruszenie zasad" a później wybierasz nie z tej tabelki tylko wyżej masz : Jeżeli chcesz opisać problem dokładniej lub zgłoszenie dotyczy Użytkownika, a nie przedmiotu, kliknij tutaj. Wtedy z tabelki wybierasz z lewej kolumny "Zasady na Allegro" a po prawej "Chce zgłosić wykorzystanie zdjęć/opisu bez mojej zgody" (poz. 7 od góry) i później wypełniasz formularz.

Stary 2011-04-18, 15:09   #4227
ziarnko piasku
Zadomowienie

ja podejrzewam, że google images jej pokazał te zdjecia i stąd je ma, bo niezalogowany uzytkownik wizażu zdjęć nie widzi... no chyba, że to jakas wizażanka
co oczywiscie nie zmienia faktu, że zdjęcia są ukradzione i allegrowiczka nie ma do nich praw
Sarunieczka, zgłos naruszenie zasad do allegro i napisz do tej uzytkowniczki, w sumie nieważne pod co podepniesz te zdjęca - niech pójdzie zgłoszenie i tyle.
Isn't it?

Stary 2011-04-18, 15:09   #4228
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
a te solutions to do czegoś? bo jedna laska mi zamówiła emulsję z Anew, mam jej dołączyć próbkę? w sumie mi się nie uśmiecha bo już jej z grzeczności zamówiłam tę emulsję za 30 zamiast 50 zł
Guzik bym jej dała Solutions jest dla każdej aktywnej kk
Stary 2011-04-18, 15:10   #4229
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Na tych co podała wcześniej Ewly tutaj juz nie ma Twoich zdjęć. Aby zgłosić klikasz "Zgłoś naruszenie zasad" a później wybierasz nie z tej tabelki tylko wyżej masz : Jeżeli chcesz opisać problem dokładniej lub zgłoszenie dotyczy Użytkownika, a nie przedmiotu, kliknij tutaj. Wtedy z tabelki wybierasz z lewej kolumny "Zasady na Allegro" a po prawej "Chce zgłosić wykorzystanie zdjęć/opisu bez mojej zgody" (poz. 7 od góry) i później wypełniasz formularz.
ooo, tutaj Ci napisano co i jak
Isn't it?

Stary 2011-04-18, 15:12   #4230
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
No! Do dzieła Sarunieczka!
Albo po prostu napisz im maila
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości