A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 14:23   #4201
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
No my mamy na szczęście blisko do Maximusa, też zaryzykowałam bo nie mogłam się dodzwonić. Ale byłby numer, tysiąc osób rusza do sklepu a tu zamknięte hahaha. Nie no , myślę jak by nas tak oszukali to byśmy się domagali zwrotu od Grupera.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

O matko , jak to ? sama koperta z kasą? Ja zawsze kupuję kartę ślubną z życzeniami , piszę od siebie czego życzę, podpisuję kto i wkładam kasę w kartę i całość do koperty.

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Nie no tak, a miałaś w tym wątpliwości? Ja chciałam zadzwonić i zapytać się o coś innego. Czy można sobie np jutro pojechać,przymierzyć i zarezerwować np.
Kupon można dopiero od 12 maja wykorzystać wiec jak wszyscy ruszą w nastepny weekend to...
No i co wtedy jak nie będzie dla mojego TŻ rozmiaru itp. bo już wykupią.
ja jadę 12 maja TŻcik już urlop bierze

Ja miałam wątpliwości co do np że może trzeba wydać jakąś minimalną kwotę czy coś żeby kupon był ważny

A mam pytanko ten gruper przyjdzie na maila?? bo ja tak szczerze pierwszy raz z tego skorzystałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:23   #4202
niut0
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Cześć dziewczynki;-)
Jak dla mnie to bez sensu dawać kartkę niepodpisaną, przecież ta karta to jest głównie z życzeniami, więc jak komuś coś życzysz to piszesz kto. Pieniążek w karcie to tylko dodatek.

To tak jak wysyłać komuś anonimowe życzenia na urodziny, święta itp.
dlatego właśnie dopytywałam jak to wygląda, bo sama sobie też tego nie wyobrażam
U nas daje się karty z życzeniami od chrztu zaczynając, przez "okrągłe" albo i "zwykłe" urodziny, przez komunie, bierzmowanie, ślub. Zawsze podpisane, z kasa w środku lub dołączone do prezentu.

Ale skoro dziewczyny nie dają kart w ogóle, to faktycznie troche dziwnie samą kopertę podpisywać
Stary 2011-05-06, 14:24   #4203
Seagirl
Zadomowienie

Aha i jeszcze bym sie zapytała, jak ta cała akcja sprzedaży będzie wyglądać, przecież tam się ludzie do sklepu nie zmieszczą, czy trzeba się na jakieś godziny zapisywać czy co, przecież nie mają tysiąca przymierzalni I będziemy tak kwitnęli 10 godzin pod sklepem.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:27   #4204
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Tusia koleżankom w liceum też robiłam za matkę i dodatkowo za swoją też podpisywałam, ale moja mama sama mi mówiła, że "po co będzie swój podpis podrabiała"
i tak byłam panią Edytą, Gertrudą, Stefanią i za pana Norberta tez raz się zdarzyło

Mój TŻcik siłą rzeczy nie skorzysta z tej kuszącej oferty. Jechać kawał drogi w wolny weekend do sklepu, w którym i tak resztki zostaną... Już lepiej ten weekend poświęcić na odpoczynek. Ale gdybyśmy mieli chociaż 200 km w jedną stronę... no cóż, niech Waszym się poszczęści!!!!

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Aha i jeszcze bym sie zapytała, jak ta cała akcja sprzedaży będzie wyglądać, przecież tam się ludzie do sklepu nie zmieszczą, czy trzeba się na jakieś godziny zapisywać czy co, przecież nie mają tysiąca przymierzalni I będziemy tak kwitnęli 10 godzin pod sklepem.
właśnie to sobie wyobraziłam

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:29   #4205
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
dlatego właśnie dopytywałam jak to wygląda, bo sama sobie też tego nie wyobrażam
U nas daje się karty z życzeniami od chrztu zaczynając, przez "okrągłe" albo i "zwykłe" urodziny, przez komunie, bierzmowanie, ślub. Zawsze podpisane, z kasa w środku lub dołączone do prezentu.

Ale skoro dziewczyny nie dają kart w ogóle, to faktycznie troche dziwnie samą kopertę podpisywać
Faktycznie, ja nawet nie pomyslałam że to chodzi o samą kopertę, nawet przez myśl by mi nie przeszło że tak można
Poza tym korzystają na tym Ci co nie chcą nic dać, bo przecież młodzi jak dostaną samą kopertę niepodpisaną to później nie wiedzą kto dał a kto nie dał.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Tusia koleżankom w liceum też robiłam za matkę i dodatkowo za swoją też podpisywałam, ale moja mama sama mi mówiła, że "po co będzie swój podpis podrabiała"
i tak byłam panią Edytą, Gertrudą, Stefanią i za pana Norberta tez raz się zdarzyło

Mój TŻcik siłą rzeczy nie skorzysta z tej kuszącej oferty. Jechać kawał drogi w wolny weekend do sklepu, w którym i tak resztki zostaną... Już lepiej ten weekend poświęcić na odpoczynek. Ale gdybyśmy mieli chociaż 200 km w jedną stronę... no cóż, niech Waszym się poszczęści!!!!

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Spróbuję tam jutro przedzwonić i zapytam

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:

My mamy tylko 15km, więc grzechem by było nie zaryzykować
Stary 2011-05-06, 14:30   #4206
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić, że skończyłam wczoraj drugi i ostatni rozdział magisterki Jutro jeszcze tylko na spokojnie go sobie przeczytam, dokonam ostatnich szlifów i wysyłam do promotora. Co prawda czeka mnie jeszcze poprawienie wstępu i rozbudowanie zakończenia pracy, ale to już małe piwo w porównaniu z tą teoretyczną gehenną. Ulga jest nieziemska!
gratulacje reszta to pikuś

Cytat:
Napisane przez sloneczko_light Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie PM 2012 też planuje ślub w tym roku, czy mogę się do was przyłączyć? : *
witaj

(kicia) gratuluję załatwienia spraw personalnych

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
A jeszcze jedno... ide w czerwcu na wesele do Szwagra przyszlego i mam problem z doborem fryzurki... macie moze jakies ciekawe stronki z fryzurami? Wlosy mam dlugie bez grzywki... myslalam o jakis malym podpieciu, moze cos z warokoczem francuskim? Pomocy...
ja mam wesele 4 czerwca i też sie zastanawiałam nad fryzurka, ale stwierdziłam, że odświeżę swoją trwałą i wystąpię w loczkach

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Ale za to wieczorkiem idziemy na nowy kurs tańca (bachata sensual & kizomba yeah )
powodzonka na tanecznych zajęciach

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
[/COLOR]Pffff Nie mają. Czyli jednak Białoruś...
czyli czeka Was wycieczka

Cytat:
Własnie skończyłam pisać pracę zaliczeniową na niedzielę jeszcze tylko muszę przebrnąć przez 70str książki na jutrzejszy egzamin, ale nawet jak nie doczytam wszystkiego to i tak jestem dobrej myśli.
gratulacje i powodzenia na zaliczeniu

kupon i ja zakupiłam- Tż bedzie miał niespodziankę
Stary 2011-05-06, 14:32   #4207
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja jadę 12 maja TŻcik już urlop bierze

Ja miałam wątpliwości co do np że może trzeba wydać jakąś minimalną kwotę czy coś żeby kupon był ważny

A mam pytanko ten gruper przyjdzie na maila?? bo ja tak szczerze pierwszy raz z tego skorzystałam
Tak, od razu powinnaś dostać jeśli zrobiłaś już przelew. Ja już mam kupon.
A w grouponie przychodzi chyba dopiero po zakończeniu oferty.
Stary 2011-05-06, 14:33   #4208
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie, ja nawet nie pomyslałam że to chodzi o samą kopertę, nawet przez myśl by mi nie przeszło że tak można
Poza tym korzystają na tym Ci co nie chcą nic dać, bo przecież młodzi jak dostaną samą kopertę niepodpisaną to później nie wiedzą kto dał a kto nie dał.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Spróbuję tam jutro przedzwonić i zapytam

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

no ja mam 210 km no ale nawet że myślę że cos wybierzemy a podliczyliśmy że całość ok 300zł będzie nas kosztować (grupon plus przejazd )

mogłam zapytać o te zapisy

Stary 2011-05-06, 14:36   #4209
evoonia86
Zakorzenienie

my też mamy bliziutko, więc zaraz 12 maja ruszamy na zakupy

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

przelew zrobiony, czekam tylko na kuponik
Stary 2011-05-06, 14:43   #4210
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, od razu powinnaś dostać jeśli zrobiłaś już przelew. Ja już mam kupon.
A w grouponie przychodzi chyba dopiero po zakończeniu oferty.
już mam

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

"nasz Partner nie wprowadził limitu kuponów zapewniając, że posiada ogromny magazyn i poradzi sobie z realizacją nawet kilku tysięcy kuponów."
wypowiedź z facebooka. Pisali jeszcze że są małe szanse na brak jakiegoś tam rozmiaru. No to cóż 12stego jeśli TŻ dostanie urlop 5,30 wyjazd

to będzie sajgon 105 godzin do końca brak limitu

Stary 2011-05-06, 14:45   #4211
evoonia86
Zakorzenienie

ja też już mam
ciekawe jak nam wyjda te zakupy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 14:51   #4212
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Własnie skończyłam pisać pracę zaliczeniową na niedzielę jeszcze tylko muszę przebrnąć przez 70str książki na jutrzejszy egzamin, ale nawet jak nie doczytam wszystkiego to i tak jestem dobrej myśli. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów!!!!! Twierdzę, że jeśli jestem inteligenta to i z tym egzaminem sobie poradzę, bo z antropologi kulturowej.
Gratulacje i powodzenia na egzaminie! Na pewno pójdzie gładko

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Rany, dziewczyny, ale lecicie! Nie mam czasu Was nadrabiac Praca na caly etat i nauka do egzaminow juz mnie zdazyly wymeczyc, ale dobrze, ze przynajmniej z uczelnia za tydzien juz bedzie koniec! Wtedy mam zamiar zlapac drugi oddech
Fajnie Ci, że za tydzień już koniec z uczelnią. U mnie jeszcze cztery tygodnie zajęć, potem tylko 5 egzaminów w sesji i jak przez nie przebrnę to na koniec obrona mgr. W sumie pikuś Trzymam kciuki za examy

Cytat:
Witam serdecznie wszystkie PM 2012 też planuje ślub w tym roku, czy mogę się do was przyłączyć? : *
Witaj i opowiadaj o sobie, Waszym związku i wszelkich innych atrakcjach!

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
Ależ dziś u mnie za oknem piękne słoneczko, tylko troszeczkę wieje, ale aż miło wyjrzeć na zewnątrz a ja dziś jadę na polowanie sukienki na wesele czerwcowe tegoroczne może akurat coś trafię i do fryzjera, robię grzyweczkę na prosto
Co do sukienek, to byłam dzisiaj w orsayu i było sporo ładnych, nawet jedna łudząco przypominała taki model asosa ze skośnymi falbankami, który kiedyś był wklejany na wątku. Już nie wiem kto go wklejał, ale coś mi się kojarzy, że nena.
A do fryzjera też się wybieram i mam zamiar pofarbować włosy, bo już rok prawie nie maluję, a obecny naturalny kolor mnie irytuje, bo jest niekreślony Przed ślubem i tak bym chciała przyciemnić, więc wypróbuję kolor już teraz. I biję się z myślami czy ścinać włosy czy nie, ale chyba jednak nie wytrzymam zapuszczania. Wystarczy jak zacznę po Sylwestrze zapuszczać, to na ślub trochę podrosną.
A propos grzywki, to ja tez miałam przez długi czas na ukos, ale ostatnio zrobiłam na prosto i jestem bardzo zadowolona A tak btw, czy któraś z Was poza mną i ibyzą (i chyba jeszcze Seagirl) ma/będzie miała grzywkę w ślubnej fryzurce? Seagirl, ibyza wklejajcie jakieś inspirejszyzns. Jeszcze do niedawna myślałam, że z naszego grona tylko ja z grzywką pójdę do ołtarza.

Cytat:
O jak milutko I jak super, że się widziałyście na life'ie DWS jest niesamowity a pokoje z tym wspólnym balkonem też miały w sobie wiele uroku - jak musieliśmy w dzień wyjazdu już zwolnić swój pokój to sobie pochodziliśmy po innych My mimo dużego tarasu (i codziennych śniadanek na nim ) nie mieliśmy widoku na zaporę, ale za to wylegiwaliśmy się (i robiliśmy sobie sesję zdjęciową ;p) na posesji gospodarzy Aaach... Byliśmy tak równie krótko - no, niby okrągły tydzień, ale rzecz jasna zleciało szybciutko... I pomimo pogody w kratkę (raz upał a raz wichura) i zapalenia pęcherza (nooo... ) pamiętam tylko słodkie chwile z tego wyjazdu... Jak widzisz/widzicie mogę gadać o nim bez przerwy... KOCHAM BIESZCZADY I NASZ ZARĘCZYNOWY TRIP po prostu
Też coś tak czuję, że byśmy się dogadały (i jeszcze wspólna taneczna pasja - u Ciebie profesjonalna, u mnie trochę bardziej amatorska ;p) gdybyśmy tylko miały okazję kiedyś się zobaczyć Nie wiem, czy gdzieś tam pisałam czy cosik, ale ja jestem strzelcem Ty też ?
No i gratuluję dokończenia pracy magisterskiej! I zazdroszczę, bo ja muszę właśnie zacząć - za tydzień na sobotę muszę mieć wstęp i cholerny plan pracy :/ W poniedziałek szykuje mi się całodniowe siedzenie w biblio Ale za to wieczorkiem idziemy na nowy kurs tańca (bachata sensual & kizomba yeah ) Buziaczki mocne dla Ciebie moja pokrewna duszyczko
Hehe, ja jestem skorpionem, ale widzisz - wiedziałam, że gdzieś blisko siebie mamy urodziny Super, że rozpoczynacie nowy kurs tańca. My po przeprowadzce zapewne zmienimy szkołę tańca na jakąś bliższą. I pewnie też wybierzemy jakiś bardziej sprofilowany kurs niż towarzyskie czy sama salsa. Trzeba się rozwijać A dla Ciebie powodzenia też z mgr!

Cytat:
ogólnie to albo się nie daje kartki wcale tak było u moich kuzynek (tak jak podpytałam to nikt nie dawał kartek) albo w oddzielnej kopercie. Wiele osób nie podpisuje kopemrt bo jest im głupio że nie mogli dać więcej.
Szczerze mówiąc nie przyszłoby mi do głowy, że to ile kasy daję komuś w prezencie może być powodem do wstydu. Daję tyle i uważam albo tyle, ile mogę i w głowie mi się nie mieści, że ktoś może potem wypominać gościom, że za mało dali. No ale może tak to jest, gdy liczy się tylko na kasę i zaprasza gości "bo wypada", a nie z potrzeby serca.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ja mam dwa kolosy w najbliższym czasie plus do tego powinnam coś zacząć pisać na magisterkę ale się po prostu nie chce. A ja mojego TŻa zobaczę dopiero jutro
Powodzenia na kolosach I życzę wygonienia lenia

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Tak, oprócz pracy etatowej zajmuję się tłumaczeniami z i na DE. Więc jak się trafia jakieś zleconko, to mi się gęba haha.
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ale fajnie. Kolejna tłumaczka w gronie
To jest nas już trzy Z tym, że u mnie to głównie zajęcie. Cały weekend będę oczywiście zakopana w big projekcie na poniedziałek. A dziewczyny, mam takie zawodowe pytanie do Was, czy któraś używa Tradosa? Bo jeśli tak, to miałabym małe techniczne pytanko.

Cytat:
Jak na moje oko, to sądzę iż pociągnięcie tego wina/bordo to całkiem niezły pomysł Myślę, że ten kolor wybitnie pasuje do takich eleganckich, dworkowych wnętrz Możesz się pokusić o złote dodatki (nawet sama coś dodać - chociażby złote winietki? są takie ładne papiery ozdobne że wszystko jest możliwe) i sądzę, że stanowiłoby to spójną, bardzo stylową całość
O to to. To tak samo jak u mnie będzie, tylko, że moja sala jest baaardzo zdominowana przez ten bordowy. Więc na pewno będą jakieś kremowe elementy tak jak u kici, żeby rozjaśnić wnętrze, a bordowe tylko akcenty. A poza tym zastanawiam się nad złamaniem tego borda kolorem herbacianych róż, co myślicie?

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-05-06 o 14:56
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:53   #4213
sloneczko_light
Przyczajenie

Jesteśmy razem 5 lat, w tym roku zaręczyliśmy się a w przyszłym planujemy ślub chcielibyśmy w czerwcu ale wątpię, że nam sie uda ponieważ nic jeszcze nie mamy...

W moich stronach podpisuje się kartkę z życzeniami a do niej wkłada się kasę więc wiadomo co jest od kogo. Na weselu mojej siostry też zdarzyły się puste koperty

sloneczko_light jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:54   #4214
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Oj to nawet w namiocie przed sklepem możecie koczować
Wszystkim posiadaczkom/ posiadaczom wątkowym kuponu życzę powodzenia!!!!! i na bank będę zazdrosić

Lecę czytać książkę na jutro! Laptopa nie zabieram ze sobą, bo kusić będzie czort jeden!!!!!!!! Mam nadzieje, że wieczorkiem się odezwę

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:56   #4215
evoonia86
Zakorzenienie

zadzwoniłam do Tż i powiedziałam mu o prezencie, a on do mnie "będę miał wcześniej garnitur, niż Ty sukienkę(i śmiech)"
teraz tylko siedzę i zastanawiam się jak będzie wyglądało to zakupowe szaleństwo i co i za ile uda się nam upolować
Stary 2011-05-06, 14:59   #4216
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
zadzwoniłam do Tż i powiedziałam mu o prezencie, a on do mnie "będę miał wcześniej garnitur, niż Ty sukienkę(i śmiech)"
teraz tylko siedzę i zastanawiam się jak będzie wyglądało to zakupowe szaleństwo i co i za ile uda się nam upolować
o tym samym myślę

Stary 2011-05-06, 15:11   #4217
evoonia86
Zakorzenienie

dzwoniłam do tego sklepu i facet powiedział, że mają ponad 4 tys garniturów na wzrost od 162 cm, więc nie powinno być problemu z wyborem czegoś. fakt, sam powiedział, że pewnie będa tłumy ale się na to przygotowują
Stary 2011-05-06, 15:14   #4218
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dzwoniłam do tego sklepu i facet powiedział, że mają ponad 4 tys garniturów na wzrost od 162 cm, więc nie powinno być problemu z wyborem czegoś. fakt, sam powiedział, że pewnie będa tłumy ale się na to przygotowują
uf z tego co wiem jak coś można zrezygnować w ciągu 10 dni od zakupu z kuponu i oddają kasę więc u nas to do 16 maja więc jeśli nic nie znajdziemy to cóż wycieczkę będziemy mieli

Stary 2011-05-06, 15:14   #4219
martuha24
Rozeznanie

Hellow Dziewczęta )
U mnie nareszcie (nie zapeszając) zaświeciło słoneczko ... w poniedziałek moja mama będzie podpisywac umowe o rezerwacje nowej sali ...zdjęcia wkleje wam jak już ta umowa bedzie ok? juz sie troche uspokoiłam bo wczesniej to....wrrr...
w przyszłym tygodniu jeszcze zarezerwujemy grajków i bedzie chyba ok...
a i jeszcze fotograf....no i to bedzie chyba jak narazie wszystko.
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 15:19   #4220
D0tk4
Zadomowienie

Wszystkim PMkom (i ich TZtom ), ktorzy zdecydowali sie na zakup na gruponie, zycze powodzenia Oferta bardzo ciekawa, z niema spadajaca niemal :P Ja sie jednak bardzo zle czuje jak wokol mnie jest taki tlum i ludzie zachowuja sie jak szalone zwierzeta (nie sadze, zeby wsrod Was takie byly, ale pewnie wiecie o co chodzi), wiec gdybysmy mieli taka okazje, to i tak bym podziekowala Ale trzymam kciuki, zebyscie Wy znalazly same piekne garniaczki dla swoich TZtow

Padam na twarz, a to jeszcze blisko 2 godziny w pracy .. A pozniej w domu nauka, wiec o relaksie nie moze byc mowy .. ;/
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:26   #4221
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Hellow Dziewczęta )
U mnie nareszcie (nie zapeszając) zaświeciło słoneczko ... w poniedziałek moja mama będzie podpisywac umowe o rezerwacje nowej sali ...zdjęcia wkleje wam jak już ta umowa bedzie ok? juz sie troche uspokoiłam bo wczesniej to....wrrr...
w przyszłym tygodniu jeszcze zarezerwujemy grajków i bedzie chyba ok...
a i jeszcze fotograf....no i to bedzie chyba jak narazie wszystko.
Fajnie, że wszystko się jakoś układa zobaczysz teraz już pójdzie z górki.

Dziewczyny dalej mam lenia i za nic nie mogę się zmusić do nauki

Wieczorkiem spotkam się wreszcie z przyjaciółką której dawno nie widziałam

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:28   #4222
evoonia86
Zakorzenienie

za namową mamy kupiłam jeszcze jeden kupon tak więc 12 jedziemy i wymieniamy go na 2 garnitury albo garnitur i płaszcz
Stary 2011-05-06, 15:31   #4223
nena1984
Zakorzenienie

ja jeszcze dzis ze swoim chłopem bedę gadać na temat tych garniaków, tylko mój ma 197 cm (ręce do kolan) i jakby tam nic się nie znalazło, to kicha by była, bo my do wawy mamy 4h jazdy plusem byłoby to, że na taki rozmiar może nie byłoby zbyt wielu chętnych. Stawiam, że najbardziej chodliwe będą na chłopaków 180-185 cm. a wogóle, jak któraś ma tam blisko, to moze zrobiłaby nam tu meeeega prezent i by podjechała oblookać co tam w zasadzie wisi na tych wieszakach

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 15:34   #4224
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ale superaśnie! My co prawda dzielnicę mamy piękną, ale samo mieszkanie jest przy sporej ulicy, więc marzy mi się już strasznie spokojna okolica, cicha przede wszystkim... A to już będzie Wasze własne?
Cytat:
gratuluję to bedzie już taki Wasze wspólne na zawsze ??.
Niestety nie będzie własne tylko wynajmowane, ale i tak się bardzo cieszę

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście??
http://gruper.pl/warszawa
Jakbym miała blisko do Warszawy sama bym z chęcią skorzystała Trzymam kciuki za te, które kupiły kupony Później się pochwalcie garniakami

U mnie koperty nie wszyscy podpisują. Tak, że jest pół na pół. Ja osobiście nie podpisuję

Zapomniałam napisać, że podoba mi się ten tytuł nowej części Taki krótszy będzie lepszy.
"Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012, cz. V"

Kallos Sthenos - Piękno i Siła

Edytowane przez Nattiv
Czas edycji: 2011-05-06 o 15:38
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:38   #4225
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Fajnie, że wszystko się jakoś układa zobaczysz teraz już pójdzie z górki.

Dziewczyny dalej mam lenia i za nic nie mogę się zmusić do nauki

Wieczorkiem spotkam się wreszcie z przyjaciółką której dawno nie widziałam
Mam nadzieje U mnie zaświeciło słońce nawet na dworze wiec chyba wybiore się na spacer przewietrzyc mój mózg
Stary 2011-05-06, 15:42   #4226
evoonia86
Zakorzenienie

może uda mi się namówić Tż, żeby podjechać tam w sobotę i zobaczyć co i jak
Stary 2011-05-06, 15:44   #4227
karka1986
Rozeznanie

GG do karka1986

Dotk4, tusia_m dzięki

http://www.suwaczek.pl/cache/b3bcb25363.png
karka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 15:53   #4228
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Wchodzisz w edycję podpisu zaznaczasz dany tekst i jak masz na górze te opcję wszystkie zmiany tekstu to w drugim rzędzie jest taka ikonka kuli ziemskiej. Klikasz pojawia się okienko do wpisania adresu. Wpisujesz adres i gotowe.

Dzień dobry ja wstałam i zaraz jadę spróbować zastać właścicielkę piekarni żeby umowę na praktyki podpisać wkońcu. Piękne słońce święci dziś
i tak mi nie wychodzi bo ja bym nie chciala miec tego calego adresu suwaczka tylko np nasz slub klikam na to i jest suwaczek

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kochana...mam coś dla Ciebie

suknia to Oscar de la Renta model z kolekcji spring 2010. Ostatnie zdjęcie 0 z pokazu. Po raz pierwszy muszę stwierdzić, że suknia wygląda sto razy lepiej na PMce niż na modelce, co nie zmienia faktu że suknia jest przecudowna, a ta dziewczyna - przepiękna
piekne suknie

Cytat:
Jesteśmy razem 5 lat, w tym roku zaręczyliśmy się a w przyszłym planujemy ślub chcielibyśmy w czerwcu ale wątpię, że nam sie uda ponieważ nic jeszcze nie mamy...

no moze sie uda nigdy nie mow nigdy

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Zapomniałam napisać, że podoba mi się ten tytuł nowej części Taki krótszy będzie lepszy.
"Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012, cz. V"
No krotszy faktycznie lepszy
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:56   #4229
nena1984
Zakorzenienie

a tu cos dla dziewczyn, które mają alergie na kwiaty (wiem, że są takie wśrod nas)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 012_11202010.jpg (80,3 KB, 43 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 15:58   #4230
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a tu cos dla dziewczyn, które mają alergie na kwiaty (wiem, że są takie wśrod nas)
ja nie mam alergii ale mogę miec...bardzo mi sie podoba ten bukiecik...śliczny jest.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości