Rossmann cz. XIX - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-21, 12:56   #4201
nothing_matter
Zadomowienie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Aniula_xD Pokaż wiadomość
Jaki polecicie mi puder? Chodzi mi o jakiś tanie taki do poprawek w ciągu dnia.?
Affinitone https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...prasowany.html
Kiedyś lubiłam Manhattan Clear face czy Synergen jednak zdyskalifikował je brak lusterka
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 12:56   #4202
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Sporo rzeczy jest drożej, ale niektóre taniej. Musisz porównać. Teraz nikt Ci nie powie dokładnie, bo zawyżają trochę ceny przed takimi promocjami.
Ostatnio zamierzałam kupić zestaw L'Oreal True Match+Glam Bronze gratis. W SP był za 55,90, a 2 tygodnie później w R. po 41,69, a jak zostaną gratisy do piątku to w R. jeszcze taniej.
4

Dokładnie, na ogół w SP jest drożej i to niemało, i na dodatek manipulują cenami, także to ich -40% często jest góra -20% bo sztucznie podwyższą ceny, dlatego ja do SP nie chodzę.

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
A teraz zaskoczę wszystkich: zrobiłam wstępny research w R. i postanowiłam nie kupić nic w promocji

Ja mało kupię, ale nie nic np. szminek mam za dużo, więc to mi już odpada Zresztą w tym roku zgubiłam dwie szminki Co prawda oglądałam color whisper wczoraj, ale ich napigmentowanie jest tragiczne, zdecydowałam, że nie kupię

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy to nie jest czyjaś samoróbka. Po wklejeniu do wyszukiwarki grafiki pokazuje same blogi...
Ten plakat to plakat z zeszłego roku który był na rossnecie Dziwie się, że niektórzy to ponownie wkleili

Cytat:
Napisane przez serialomaniaczka Pokaż wiadomość
dziewczyny, doradźcie. mam mikołajki klasowe i wiem tylko, że wylosowałam dziewczynę. zastanawiam się czy nie kupić czegoś na tej promocji i może wy doradzicie coś w miarę neutralnego typu tusz do rzęs, jakieś lakiery, błyszczyk, żeby stworzyć taki zestaw do 20-25zł?
Nie chciałabym dostać tuszu Na prezent to tylko taki niezmacany wypada dać

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 12:56   #4203
annnie88
Zadomowienie

GG do annnie88

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Ja mam kolo 30 ale ciągle mi mało Pomijam fakt że połowy nie używam

Z tych co podałaś najtrwalsze są z Rimmela ale generalnie wiem że szminki z Maxfactora są trwałe Nie mówię tu o tych wszelkich tintach bo to oczywiste że one zostają najdłużej na ustach

Color Whisper na co dzień będą dobre Miałaś na myśli kolor Pin Up Peach? On nie jest w Polsce dostępny
Airy Fairy na co dzień też będzie ok, wygląda jak kolor ust, bardzo naturalna (chociaż dla mnie aż za naturalna i jej nie lubię, rzadko używam)
Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Kupiłam ją na ostatniej promocji -40% pod wpływem zachwytów na wizażu i u mnie na ustach praktycznie jej nie widać, więc też tak jakby jej niemalże nie było, lekki połysk, to wszystko.
Tak tak, o pin up mi chodziło szkoda że nie ma.. ja tak po zdjeciach w necie je wybierałam i ładna mi sie wydawała, Co do Airy Fairy też mi sie tak wydawało i utwierdziłyście mnnie w tym dlatego wezme raczej Asie bo jest ciut wyrazniejsza i też ładna tylko w realu zobacze jak wyglada

Czytam.. 8/2014
annnie88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 12:56   #4204
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Ja się boję szoku przed kasą wyliczyłam 180 zł prawie . Po co mi tego tyle ? A czuję ze to nie koniec
Wow! No mi tyle nie wyjdzie. Tak ogólnie to chyba w ratach będę kupować tak jak ostatnio, bo pewnie mi się coś jeszcze przypomni po dwóch dniach. W sumie parę rzeczy mam zamiar kupić, no ale zobaczymy. Z pomadek od Kate Moss chyba zrezygnuję, bo już za dużo mam szminek i błyszczyków. No dobra, może jedną kupię
Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość

L'Oreal, Lumi Magique ma mniejsze krycie (dość słabe) bardziej wyrównuje koloryt, fajnie się rozprowadza ale twarz po nim dość mocno się błyszczy na pewno wymaga więcej poprawek.

Ze swojej strony mogę polecić właśnie Healthy Mix, Healthy Mix serum tyle że mamniejsze krycie niż zwykły HM oraz zachwalany już Max Factor Whipped Creme
No i właśnie wszystko zależy od skóry. U mnie się Whipped nie sprawdził, jakoś nieładnie wygląda na twarzy, ale ja mam baaardzo suchą skórę i lepiej u mnie sprawdza się Lumi właśnie. Zastanawiam się czy się na niego teraz nie skuszę, bo go tylko testowałam.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:01   #4205
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam ją na ostatniej promocji -40% pod wpływem zachwytów na wizażu i u mnie na ustach praktycznie jej nie widać, więc też tak jakby jej niemalże nie było, lekki połysk, to wszystko.
Odnoszę takie samo wrażenie, również nie byłam z niej zadowolona
Cytat:
Napisane przez Ala_73 Pokaż wiadomość
Ja co prawda szkołę dawno mam za sobą, ale bardzo ucieszyłabym się z takiego prezentu. Prezent ma cieszyć, a nie idealnie wpisać się w potrzeby. Nowe kosmetyki zawsze cieszą, nawet jeśli nie podpasują, to zawsze jest frajda je przetestować:
Też bym się bardzo ucieszyła z takiego prezentu Lepsze to niż kubek czy inna duperela a akurat miałam takie szczęście jak chodziłam do szkoły że prawie co roku dostawałam kubek/szklankę/świeczkę

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:05   #4206
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
No i właśnie wszystko zależy od skóry. U mnie się Whipped nie sprawdził, jakoś nieładnie wygląda na twarzy, ale ja mam baaardzo suchą skórę i lepiej u mnie sprawdza się Lumi właśnie. Zastanawiam się czy się na niego teraz nie skuszę, bo go tylko testowałam.

Dokładnie ja aż tak bardzo suchej skóry nie mam Whipped jest dla mnie w sam raz bo nie wysusza i nie wzmaga przesadnego błyszczenia Skoro masz bardzo suchą skórę to Lumi będzie odpowiedni u mnie za bardzo się błyszczał no ale moja cera ma do tego tendencję
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:06   #4207
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
Chyba, że jakiś zgrywus póścił taką plotę a inny tylko nakręcają...
Ale mam jednak nadzieję, że tak jak w przypadku pierwszej promocji o której nie było oficjalnej informacji do samego końca, ta promocja się jednak odbędzie
Właśnie nie pamiętam dobrze ale pierwsza obniżka- 40% też nie była nagłaśniania wcześniej tylko dopiero jak się zaczęła to pierwszego dnia zaczęły pojawiać się plakaty i reklamy w TV

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Też mi się właśnie wydaje, że jedna z tych akcji nie była przed rozpoczęciem nagłośniona tylko dopiero w trakcie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-21, 13:06   #4208
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

chciałam piaskowce z wibo, ale u mnie w R w szafie wibo pustki a nie będzie mi się chciało jeździć, więc wezmę tylko czekoladkę z bourjois, korektor z MF i tusz Twist up
Stary 2013-11-21, 13:08   #4209
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Ufff, troszkę otrzeźwiałam :

Napewno kupię:
1)korektor eveline art scenic
2)Maybeline One by one satin
3)baza dax, lepsza wygladzająca czy wygładzająco roswietlająca ? ktoś ma ?
4) lovely extra long blyszczyk nr 1 lub 2 na próbę
5)Manhattan Clearface, 2 in 1 Powder & Make - Up, jeszcze nie wiem jaki kolor
6)rimmel szminka kate moss 102, a airy fairy zrezygnowałam po Waszych opiniach
7)rimmel apocalips 102 - jak bedzie zle, to lepiej wydac teraz niż w regularnej cenie.
8)Lovely, Fast Dry, Eye liner szybkoschnący - do nauki kresek, moj 1 raz

z kategorii "może":

9) wibo baza - ktoś cos o niej wie ?
10) Eveline, Aqua Platinum 420 , obejrzę 440, 451,452, 476
11)Eveline, Colour Celebrities Lipgloss, nr 590
12) Eveline, 16H Super Long Lasting Shine Liquid Tint Glow 116
13) róż burjouis - dumam bo mam inne jeszcze wiec nie wiem czy mi potrzeba, chociaz za 30 zł..
14) maybelline color tatoo - obadam jakiś jeden kolorek

poz tym, to nie wiem
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:08   #4210
pannamima
Zakorzenienie

Ale lecicie z postami. Zdążyłam pójść na uczelnię a tu 10 nowych stron od wczoraj wieczorem

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Wow! No mi tyle nie wyjdzie. Tak ogólnie to chyba w ratach będę kupować tak jak ostatnio, bo pewnie mi się coś jeszcze przypomni po dwóch dniach.

Też będę kupowała na raty raczej. Forum będzie huczało po zakupach, także na pewno zawsze znajdzie się coś co warto dokupić

Jaki numer Whipped Creme używałas?
Używam Rimmel Wake me up 103 i ten odcień jest dla mnie idealny i z WC chcę coś podobnego.

Byłam dziś w rossie się rozejrzeć, ale trafiłam do nowego, gdzie są tylko szafy wibo, astor, maybelline i L'oreal
Pytanie do dziewczyn z Warszawy. Rossmann na Kasprowicza (bliżej Wrzeciona) ma wszystkie szafy?
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:12   #4211
annnie88
Zadomowienie

GG do annnie88

Dla mnie też taki prezent byłby super Kupiłabym ze 2 lakiery (moze te piaskowe) tusz od lovely co dziewczyny nie raz polecaly i jakis cien? albo coś ze słodyczy dorzucic Ja nigdy nie przepadałam za prezentami niepraktycznymi typu właśnie swieczka/misiek/jakas figurka, po co to komu? No chyba że wiemy ze ktos bardzo lubi wszelkiego rodzaju świeczki np jak moja koleżanka albo zbiera figurki.

Czytam.. 8/2014
annnie88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-21, 13:16   #4212
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Też będę kupowała na raty raczej. Forum będzie huczało po zakupach, także na pewno zawsze znajdzie się coś co warto dokupić
Popieram. Dokładnie tak było zeszłym razem. Już myślałam, że wszystko kupiłam, a ktoś coś polecił fajnego i poszłam drugi raz.
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:18   #4213
fejs
Wtajemniczenie

Ciekawe po ile wyjdzie pomadka Kate Moss na promocji?

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:19   #4214
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez annnie88 Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie przepadałam za prezentami niepraktycznymi typu właśnie swieczka/misiek/jakas figurka, po co to komu?
Nazywam to kurzołapami. To są prezenty nieprzemyślane, kupione naprędce w pasażu supermarketu brzydactwa, byle było. Lepiej by ktoś nam dał w prezencie karty zakupowe do Rossmann, Natura, Superpharm, Hebe, Sephora, Marrionaud lub Douglas.

Kosmetyczny prezent można dać, jeśli się wie na 100%, że ta osoba używa danego kosmetyku.
A tak to bezpiecznie dać:
czarny tusz do rzęs,
balsam do ust
krem do rąk
balsam do ciała
żel pod prysznic

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-11-21 o 13:34
Stary 2013-11-21, 13:26   #4215
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
14) maybelline color tatoo - obadam jakiś jeden kolorek
Polecam On and On Bronze

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:26   #4216
serialomaniaczka
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym nie ryzykowała z takim prezentem Każdemu odpowiada coś innego, no chyba że ją podpytasz, albo dobrze ją znasz. Z tuszy to żółłty lovely ew Eveline Fiberplast (złoty) błyszczyki tez podobno z Eveline mają fajne. Lakiery dziewczyny polecają z Wibo-generalnie myślę,że coś być wybrała do tych 25 zł, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Każdy lubi inne marki kosmetyków.
właśnie niestety nie jestem w stanie podpytać, bo znamy tylko płeć a nie wiemy dokładnie kogo wylosowaliśmy :P ale w sumie nie rozumiem zbytnio czemu to zły pomysł...w większości i tak każdy sobie kupuje kosmetyki i to zestawy np. z dezodorantami, gdzie jest większe prawdopodobieństwo, że się nie spodoba bo każdy lubi inne zapachy. a ja chcę kupić coś takiego, co każda dziewczyna używa i raczej się to przyda i spodoba bo u mnie w klasie np. są dziewczyny które nie używają podkładu, ale rzęsy każda podkreśla, więc taki tusz to wg mnie dobra sprawa o ile właśnie kupiłabym jakiś w miarę dobry.

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość

Nie chciałabym dostać tuszu Na prezent to tylko taki niezmacany wypada dać
To akurat mam już obcykane, raz trafiłam na zmacany i teraz za każdym razem sprawdzam szyjkę czy jest czysta...tylko ciekawe, czy podczas tej promocji da radę w ogóle znaleźć taki niezmacany.

w każdym razie dziękuję za opinie

Edytowane przez serialomaniaczka
Czas edycji: 2013-11-21 o 13:28
serialomaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:29   #4217
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
Chyba, że jakiś zgrywus póścił taką plotę a inny tylko nakręcają...
Ale mam jednak nadzieję, że tak jak w przypadku pierwszej promocji o której nie było oficjalnej informacji do samego końca, ta promocja się jednak odbędzie
Właśnie nie pamiętam dobrze ale pierwsza obniżka- 40% też nie była nagłaśniania wcześniej tylko dopiero jak się zaczęła to pierwszego dnia zaczęły pojawiać się plakaty i reklamy w TV

Ja pamiętam że widziałam reklamę taką podświetlaną na przystanku parę dni przed.

Stary 2013-11-21, 13:29   #4218
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez serialomaniaczka Pokaż wiadomość
właśnie niestety nie jestem w stanie podpytać, bo znamy tylko płeć a nie wiemy dokładnie kogo wylosowaliśmy :P ale w sumie nie rozumiem zbytnio czemu to zły pomysł...w większości i tak każdy sobie kupuje kosmetyki i to zestawy np. z dezodorantami, gdzie jest większe prawdopodobieństwo, że się nie spodoba bo każdy lubi inne zapachy. a ja chcę kupić coś takiego, co każda dziewczyna używa i raczej się to przyda i spodoba bo u mnie w klasie np. są dziewczyny które nie używają podkładu, ale rzęsy każda podkreśla, więc taki tusz to wg mnie dobra sprawa o ile właśnie kupiłabym jakiś w miarę dobry.

To akurat mam już obcykane, raz trafiłam na zmacany i teraz za każdym razem sprawdzam szyjkę czy jest czysta...tylko ciekawe, czy podczas tej promocji da radę w ogóle znaleźć taki niezmacany.
Ale nawet odnośnie tuszy każdy ma inne preferencje. Jedni wolą szczoteczki silikonowe, inni klasyczne. Dla jedynych hitem jest Collosal i 2000 Callories, inne wolą Masterpiece i One by One.
Nie ma też uniwersalnego koloru szminki - to co dla jednej dziewczyny jest idealnym nude, dla drugiej jest szpetnym, korektorowym beżem.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-11-21, 13:33   #4219
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Też mi się właśnie wydaje, że jedna z tych akcji nie była przed rozpoczęciem nagłośniona tylko dopiero w trakcie

wyobrażacie sobie nasze miny jakby się jutro okazało że nie ma promocji?
Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
chciałam piaskowce z wibo, ale u mnie w R w szafie wibo pustki a nie będzie mi się chciało jeździć, więc wezmę tylko czekoladkę z bourjois, korektor z MF i tusz Twist up
jak ja się cieszę że w końcu, po uzbieraniu ponad 80 lakierów minęła mi faza na nie i nie mam wielkiej ochoty na żaden Tylko rozglądałam się za jakimś frenchowym (muszę tego l'oreala obadać) bo mój ukochany z bell mi się skończył a jak kupiłam drugi to okazało się że wzięłam zły kolor który mi totalnie nie leży ale już nie muszę bo dzisiaj go dostanę
(jakby mi ktoś kiedyś powiedział że non stop będę malowała paznokcie na jeden kolor to bym nie uwierzyła)

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-21, 13:37   #4220
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
[...]
Pani pomadki w płynie Eveline
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pomadki.jpg (34,5 KB, 137 załadowań)
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:37   #4221
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Moja lista:

Na pewno kupię:
1.Tusz MF False Lash Effect
2.Tusz MF Wild Mega Volume
3.pomadka Rimmel LF 070 airy fairy

Zastanawiam się nad:
4.pomadka Rimmel LF 077 Asia
5.pomadka Rimmel by Kate 104
6.pomadka Rimmel by Kate 16
7.Lakier Wibo express growth nr 169

Pomożecie coś wykreślić lub dopisać? Rimmel by Kate to wiem, że polecacie

Cytat:
Musze redukować a zamiast tego przybywa i przybywa...

http://lola-lifestylee.blogspot.com/...oss-czyli.html

I weź tu się kobieto pohamuj
Dopisuję

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Noo, pohamowałabym się z tym, może i jest trwała, może i wygląda ładnie, ale do czasu, brzydko znika z ust, chociaż może przy tym kolorze nie będzie to aż tak widoczne.
O, jednak nie

Cytat:
Napisane przez megara0 Pokaż wiadomość
Mam newsa W rossmannie będzie też -40 % na perfumy damskie. Ale jeszcze nie wiadomo kiedy.
Fajnie

Cytat:
Słuchajcie dziewczyny, a spotkałyście się z oficjalnym potwierdzeniem promocji - jakaś reklama w radiu albo telewizji? Bo na razie huczy o tym internet i to raczej źródła niezwiązane z Rossmannem. Żebyśmy się nie sfrajerowały .
Nie. Dzień przed ostatnią promocją dostałam mail, a teraz nic.

Cytat:
Pomożemy Ci skrócić listę. Po co Ci tyle whisperów? Nie warto, są bardzo nietrwałe. Wybierz jeden, najładniejszy kolor. Mówiłaś też, że chcesz kupić puder MF CP z Biedronki. Tam jest tylko odcień 05-translucent. Lepiej przetestuj, bo on pomarańczowieje i nie nadaje się do bardzo jasnych cer. Kredka Wibo z temperówką była tydzień temu za 2,49 zł.
Serio? Mam jasną cerę (150 buff z Revlona), używam MF CP 05 i nie zauważyłam, żeby "pomarańczowiał". Który powinien być lepszy dla jasnej cery?

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
Ciekawe po ile wyjdzie pomadka Kate Moss na promocji?
0,6* 19,99 = 11,99

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:37   #4222
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Dokładnie ja aż tak bardzo suchej skóry nie mam Whipped jest dla mnie w sam raz bo nie wysusza i nie wzmaga przesadnego błyszczenia Skoro masz bardzo suchą skórę to Lumi będzie odpowiedni u mnie za bardzo się błyszczał no ale moja cera ma do tego tendencję

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość

Jaki numer Whipped Creme używałas?
Używam Rimmel Wake me up 103 i ten odcień jest dla mnie idealny i z WC chcę coś podobnego.
Oj nie pamiętam, ale ja przetestowałam go tylko raz. No ale wizualnie mi się nie spodobał na mojej mega suchej skórze, więc już więcej nie testowałam.

Cytat:
Popieram. Dokładnie tak było zeszłym razem. Już myślałam, że wszystko kupiłam, a ktoś coś polecił fajnego i poszłam drugi raz.
No właśnie w tym rzecz.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:37   #4223
rosechat
Raczkowanie

Dziewczyny ale nie dziwi Was to, że nie ma kompletnie żadnej informacji ze strony rosmanna? w zeszłym roku był taki banner na rosnnecie
rosechat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:37   #4224
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Ale nawet odnośnie tuszy każdy ma inne preferencje. Jedni wolą szczoteczki silikonowe, inni klasyczne. Dla jedynych hitem jest Collosal i 2000 Callories, inne wolą Masterpiece i One by One.
Nie ma też uniwersalnego koloru szminki - to co dla jednej dziewczyny jest idealnym nude, dla drugiej jest szpetnym, korektorowym beżem.
Większości osób które znam pasuje 2000 calorie i Essence MA. Ja uważam że lepiej jednak nie celować w kosmetyki jako prezent, jak się nie zna blisko obdarowanego i lepiej już kupić jakiś pomadkę albo perfumy czy zestawy prezentowe popularnych firm, bo można nie trafić.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:39   #4225
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Pani pomadki w płynie Eveline

Bardzo podobne te kolory

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
4.pomadka Rimmel LF 077 Asia

Przepiękna jest!

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43819761]Większości osób które znam pasuje 2000 calorie i Essence MA. Ja uważam że lepiej jednak nie celować w kosmetyki jako prezent, jak się nie zna blisko obdarowanego i lepiej już kupić jakiś pomadkę albo perfumy czy zestawy prezentowe popularnych firm, bo można nie trafić.[/QUOTE]

Widzisz, ja na przykład nienawidzę 2000 Callories i nie przepadam za MA Essence.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-11-21, 13:40   #4226
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie dziewczyny, a spotkałyście się z oficjalnym potwierdzeniem promocji - jakaś reklama w radiu albo telewizji? Bo na razie huczy o tym internet i to raczej źródła niezwiązane z Rossmannem. Żebyśmy się nie sfrajerowały .
Dwa dni temu pytalam sie ekspedientki w Rossmannie i potwierdzila informacje. Troszke byla zaskoczona skad to wiem, ale jak jej powiedzialam o wizazu to sie usmiechnela.

Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:41   #4227
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
wyobrażacie sobie nasze miny jakby się jutro okazało że nie ma promocji?
Ja bym się chyba popłakała Mimo, że nie chce dużo to przemyślane rzeczy i już się rozmarzyłam

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-21, 13:45   #4228
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:

Bardzo podobne te kolory [COLOR="Silver"]
Racja, są podobne.
116 jest bardziej 'jaskrawa' a 119 stonowana.
z tego co pamiętam to 117 to bardzo intensywna czerwień.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 13:48   #4229
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
jak ja się cieszę że w końcu, po uzbieraniu ponad 80 lakierów minęła mi faza na nie i nie mam wielkiej ochoty na żaden Tylko rozglądałam się za jakimś frenchowym (muszę tego l'oreala obadać) bo mój ukochany z bell mi się skończył
Mam podobną liczbę lakierów, ale za to totalne braki w bazach, top coatach i odżywkach. Czekałam na tę promocję jak na zmiłowanie i nie dokupiłam absolutnie nic z lakierów, a w trakcie sporo z nich poszło w świat. Jeśli tym razem to też będzie fałszywy alarm, tak jak w październiku, to...

Ta zniżka na wody toaletowe damskie, to z tego co rozumiem, w innym terminie? Co polecacie z R. w tej materii? W R. są głównie śmierdzidełka takie jak różne Bi-es, La Rive i Elode. Ardenki mnie nie interesują. Może coś z C-Thru albo Adidas.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-11-21 o 13:59
Stary 2013-11-21, 13:53   #4230
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:

Widzisz, ja na przykład nienawidzę 2000 Callories i nie przepadam za MA Essence.
Haha tym razem ja witam w klubie. Też nie rozumiem fenomenu MF 2000 Callories

Rossmann nawet na fb nie wrzucił plakatu ...
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości