|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Cytat:
Kiedyś lubiłam Manhattan Clear face czy Synergen jednak zdyskalifikował je brak lusterka |
|
|
|
|
#4202 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, na ogół w SP jest drożej i to niemało, i na dodatek manipulują cenami, także to ich -40% często jest góra -20% bo sztucznie podwyższą ceny, dlatego ja do SP nie chodzę. Cytat:
![]() Ja mało kupię, ale nie nic np. szminek mam za dużo, więc to mi już odpada Zresztą w tym roku zgubiłam dwie szminki Cytat:
Dziwie się, że niektórzy to ponownie wkleili ![]() Cytat:
Na prezent to tylko taki niezmacany wypada dać
|
|
#4203 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego wezme raczej Asie bo jest ciut wyrazniejsza i też ładna tylko w realu zobacze jak wyglada
|
|
#4204 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Tak ogólnie to chyba w ratach będę kupować tak jak ostatnio, bo pewnie mi się coś jeszcze przypomni po dwóch dniach. W sumie parę rzeczy mam zamiar kupić, no ale zobaczymy. Z pomadek od Kate Moss chyba zrezygnuję, bo już za dużo mam szminek i błyszczyków. No dobra, może jedną kupięCytat:
|
||
|
|
|
#4205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie Skoro masz bardzo suchą skórę to Lumi będzie odpowiedni u mnie za bardzo się błyszczał no ale moja cera ma do tego tendencję
|
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4208 |
|
Zadomowienie
|
chciałam piaskowce z wibo, ale u mnie w R w szafie wibo pustki
a nie będzie mi się chciało jeździć, więc wezmę tylko czekoladkę z bourjois, korektor z MF i tusz Twist up
|
|
#4209 |
|
Wtajemniczenie
|
Ufff, troszkę otrzeźwiałam :
Napewno kupię: 1)korektor eveline art scenic 2)Maybeline One by one satin 3)baza dax, lepsza wygladzająca czy wygładzająco roswietlająca ? ktoś ma ? 4) lovely extra long blyszczyk nr 1 lub 2 na próbę 5)Manhattan Clearface, 2 in 1 Powder & Make - Up, jeszcze nie wiem jaki kolor 6)rimmel szminka kate moss 102, a airy fairy zrezygnowałam po Waszych opiniach 7)rimmel apocalips 102 - jak bedzie zle, to lepiej wydac teraz niż w regularnej cenie. 8)Lovely, Fast Dry, Eye liner szybkoschnący - do nauki kresek, moj 1 raz z kategorii "może": 9) wibo baza - ktoś cos o niej wie ? 10) Eveline, Aqua Platinum 420 11)Eveline, Colour Celebrities Lipgloss, nr 590 12) Eveline, 16H Super Long Lasting Shine Liquid Tint Glow 116 13) róż burjouis - dumam bo mam inne jeszcze wiec nie wiem czy mi potrzeba, chociaz za 30 zł.. 14) maybelline color tatoo - obadam jakiś jeden kolorek poz tym, to nie wiem
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale lecicie z postami. Zdążyłam pójść na uczelnię a tu 10 nowych stron od wczoraj wieczorem
![]() Cytat:
![]() Jaki numer Whipped Creme używałas? Używam Rimmel Wake me up 103 i ten odcień jest dla mnie idealny i z WC chcę coś podobnego. Byłam dziś w rossie się rozejrzeć, ale trafiłam do nowego, gdzie są tylko szafy wibo, astor, maybelline i L'oreal ![]() Pytanie do dziewczyn z Warszawy. Rossmann na Kasprowicza (bliżej Wrzeciona) ma wszystkie szafy? |
|
|
|
|
#4211 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie też taki prezent byłby super
Kupiłabym ze 2 lakiery (moze te piaskowe) tusz od lovely co dziewczyny nie raz polecaly i jakis cien? albo coś ze słodyczy dorzucic Ja nigdy nie przepadałam za prezentami niepraktycznymi typu właśnie swieczka/misiek/jakas figurka, po co to komu? No chyba że wiemy ze ktos bardzo lubi wszelkiego rodzaju świeczki np jak moja koleżanka albo zbiera figurki.
|
#4212 |
|
Makeup challenge winner
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe po ile wyjdzie pomadka Kate Moss na promocji?
|
#4214 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Kosmetyczny prezent można dać, jeśli się wie na 100%, że ta osoba używa danego kosmetyku. A tak to bezpiecznie dać: czarny tusz do rzęs, balsam do ust krem do rąk balsam do ciała żel pod prysznic Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-21 o 14:34 |
|
|
|
|
#4215 |
|
Klientka w krawacie
|
Polecam On and On Bronze
|
#4216 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo u mnie w klasie np. są dziewczyny które nie używają podkładu, ale rzęsy każda podkreśla, więc taki tusz to wg mnie dobra sprawa o ile właśnie kupiłabym jakiś w miarę dobry.Cytat:
w każdym razie dziękuję za opinie
Edytowane przez serialomaniaczka Czas edycji: 2013-11-21 o 14:28 |
||
|
|
|
#4217 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4218 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Nie ma też uniwersalnego koloru szminki - to co dla jednej dziewczyny jest idealnym nude, dla drugiej jest szpetnym, korektorowym beżem.
|
|
#4219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() (jakby mi ktoś kiedyś powiedział że non stop będę malowała paznokcie na jeden kolor to bym nie uwierzyła)
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4220 |
|
Life is a drink ...
|
|
#4221 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Moja lista:
Na pewno kupię: 1.Tusz MF False Lash Effect 2.Tusz MF Wild Mega Volume 3.pomadka Rimmel LF 070 airy fairy Zastanawiam się nad: 4.pomadka Rimmel LF 077 Asia 5.pomadka Rimmel by Kate 104 6.pomadka Rimmel by Kate 16 7.Lakier Wibo express growth nr 169 Pomożecie coś wykreślić lub dopisać? Rimmel by Kate to wiem, że polecacie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
0,6* 19,99 = 11,99
|
|
|
#4222 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4223 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale nie dziwi Was to, że nie ma kompletnie żadnej informacji ze strony rosmanna? w zeszłym roku był taki banner na rosnnecie
|
|
|
|
#4224 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 |
|
Klientka w krawacie
|
Bardzo podobne te kolory ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Przepiękna jest! [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43819761]Większości osób które znam pasuje 2000 calorie i Essence MA. Ja uważam że lepiej jednak nie celować w kosmetyki jako prezent, jak się nie zna blisko obdarowanego i lepiej już kupić jakiś pomadkę albo perfumy czy zestawy prezentowe popularnych firm, bo można nie trafić.[/QUOTE] Widzisz, ja na przykład nienawidzę 2000 Callories i nie przepadam za MA Essence.
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Troszke byla zaskoczona skad to wiem, ale jak jej powiedzialam o wizazu to sie usmiechnela. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo, że nie chce dużo to przemyślane rzeczy i już się rozmarzyłam
|
|
#4228 |
|
Life is a drink ...
|
Racja, są podobne.
116 jest bardziej 'jaskrawa' a 119 stonowana. z tego co pamiętam to 117 to bardzo intensywna czerwień.
|
#4229 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
![]() Ta zniżka na wody toaletowe damskie, to z tego co rozumiem, w innym terminie? Co polecacie z R. w tej materii? W R. są głównie śmierdzidełka takie jak różne Bi-es, La Rive i Elode. Ardenki mnie nie interesują. Może coś z C-Thru albo Adidas. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-11-21 o 14:59 |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Zresztą w tym roku zgubiłam dwie szminki 

Pomijam fakt że połowy nie używam 

a nie będzie mi się chciało jeździć, więc wezmę tylko czekoladkę z bourjois, korektor z MF i tusz Twist up

Mimo, że nie chce dużo to przemyślane rzeczy i już się rozmarzyłam