Majówki 2016 - część trzecia - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-09, 12:42   #4231
biedronkadancer
Rozeznanie

Dot.: Majówki 2016 - część trzecia

Hejjj, a my dzisiaj u lekarza byliśmy z Igą. Coś tam słychać już na oskrzelach i mamy wziewne leki,flegaminy zrobiliśmy też badanie crp+morfologia, ale w innym labie, zeby szybciej wyniki byly i tam masakra byla bo babka wbila jej się obok żyły i grzebała strasznie, bo chyba na jakiś cud liczyła, że wenflon cudem do żyły wskoczy. Poprosiłam, żeby zmieniła rękę to po drugiej prośbie z fochem przestała grzebać i druga pielęgniarka już normalnie pobrała. Iga sporo razy była kłuta , ale nigdy z takim "międzyczasem", jak przebili jej żyłę albo nie trafili to od razu zmieniali miejsce. Jak będzie crp wysokie to niestety mamy receptę na antybiotyk. Szkoda malucha, zaczęły prawie razem z siostrą mieć infekcję, ja też mam, ale Mała sobie wczoraj gorączkę dorobiła, ale noc była spokojniejsza niż przez przedostatnia z kaszlem. Ehh, oby się udało bez antybiotyku.
biedronkadancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 13:06   #4232
agassek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedronkadancer Pokaż wiadomość
Hejjj, a my dzisiaj u lekarza byliśmy z Igą. Coś tam słychać już na oskrzelach i mamy wziewne leki,flegaminy zrobiliśmy też badanie crp+morfologia, ale w innym labie, zeby szybciej wyniki byly i tam masakra byla bo babka wbila jej się obok żyły i grzebała strasznie, bo chyba na jakiś cud liczyła, że wenflon cudem do żyły wskoczy. Poprosiłam, żeby zmieniła rękę to po drugiej prośbie z fochem przestała grzebać i druga pielęgniarka już normalnie pobrała. Iga sporo razy była kłuta , ale nigdy z takim "międzyczasem", jak przebili jej żyłę albo nie trafili to od razu zmieniali miejsce. Jak będzie crp wysokie to niestety mamy receptę na antybiotyk. Szkoda malucha, zaczęły prawie razem z siostrą mieć infekcję, ja też mam, ale Mała sobie wczoraj gorączkę dorobiła, ale noc była spokojniejsza niż przez przedostatnia z kaszlem. Ehh, oby się udało bez antybiotyku.
Biedna Iga zdrowia dla Was trzech

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
Może wynajmijcie?jeśli rozwazacie jakiś kredyt to dostępne Wam może spłacać raty.Chyba że potrzebujecie full gotówki.
To w sumie super opcja chyba

Decyzja podjęta?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 14:20   #4233
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Może wynajmijcie?jeśli rozwazacie jakiś kredyt to dostępne Wam może spłacać raty.Chyba że potrzebujecie full gotówki.

Aga ja mam taki smoczek do owoców.Z pepco chyba akuku gdzie jest silikonowy smoczek z dziurkami i siateczka.Siateczka nie podeszła zresztą to się bardzo zalepia np i jak to myc,prac?jak i tak potem do buzi...ale ten silikonowy spoko.Podawalam już tak mandarynke.Ale też częściej daje sama bo mi się po prostu nie chce po to sięgać.Jesli się boisz żeby się Ala nie zakrztusila to jest to fajna opcja.

Chcemy dac rade bez kredytu, wiec ta opcja odpada

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

W ogole mam jakiegos dola dzis. Wrocilysmy wlasnie z mamusiowej kawiarenki, zmokniete i zmarzniete. Musialam wyjsc z domu bo inaczej strzelilabym sobie w leb

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
manufakturapiekna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 14:35   #4234
_itakinie_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manufakturapiekna Pokaż wiadomość
Chcemy dac rade bez kredytu, wiec ta opcja odpada

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

W ogole mam jakiegos dola dzis. Wrocilysmy wlasnie z mamusiowej kawiarenki, zmokniete i zmarzniete. Musialam wyjsc z domu bo inaczej strzelilabym sobie w leb

Manu, wpadaj do nas. Zamkniemy dzieci w pokoju zabaw, a my zasiądziemy z kawusią i ciachem. Ja się ostatnio też jakoś nie mogę ogarnąć. NIe byliśmy na basenie od 3 tygodni, z rybek zrezygnowaliśmy, bo młody nie był w stanie się obudzić o 8, żeby na 9.30 na te zajęcia pojechać (dwa razy mi zasnął na rękach w trakcie ubierania przed wyjazdem). Pogoda nie sprzyja i tak jakoś beznadziejnie siedzimy w domu. Moja metropolia jest nudna i nic się nie dzieje.

Dziś o dziwo na wsi mamy spotkanie z Mikołajem, wiec chyba sie przejdziemy. Ale co to będzie, to nie wiem.
Stary 2016-12-09, 14:40   #4235
dzustam
Zakorzenienie

Ita, rzeczywiście, Wam na 9.30 to jak środek nocy

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 14:42   #4236
_itakinie_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Ita, rzeczywiście, Wam na 9.30 to jak środek nocy

Wiesz, uczyłam dziecko, żeby nie zrywało mi się o 6 rano, to teraz mam
Ale nawet jak wstanie o 8, to on ma około 10 pierwsza drzemkę. Więc ani tak, ani tak.
Osobiście uważam, że godzina jest do kitu. Wolałabym coś koło 11-12 jeśli już.
Stary 2016-12-09, 16:19   #4237
Monanka83
Zakorzenienie

Dziś pierwszy raz wjechała ryba na obiad. Upieklam łososia w folii, odrobinę rozgniotlam widelcem, dodałam ziemniaczki i trochę jogurtu greckiego. Aż jej się uszy trzesly. Wdzięcznego klienta mam w swojej restauracji.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-09, 16:25   #4238
asiaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Dziś pierwszy raz wjechała ryba na obiad. Upieklam łososia w folii, odrobinę rozgniotlam widelcem, dodałam ziemniaczki i trochę jogurtu greckiego. Aż jej się uszy trzesly. Wdzięcznego klienta mam w swojej restauracji.
Omomom. Sama bym wpadła na taki obiad

Stary 2016-12-09, 16:36   #4239
_itakinie_
Zakorzenienie

U nas dorsz, ziemniak i dynia. Tez omomommmm.
Stary 2016-12-09, 16:54   #4240
AnneMariie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _itakinie_ Pokaż wiadomość
Wiesz, uczyłam dziecko, żeby nie zrywało mi się o 6 rano, to teraz mam

Ale nawet jak wstanie o 8, to on ma około 10 pierwsza drzemkę. Więc ani tak, ani tak.

Osobiście uważam, że godzina jest do kitu. Wolałabym coś koło 11-12 jeśli już.

U nas podobnie poranny spacer tez odpada, bo ja pubie sobie wypic kawe w spokoju jak dziecko zasnie :p

Tak chcialam sie Was spytac, czy tylko ja nie bylam z moim dzieckiem u lekarza? Oprocz szczepienia to z lekarzem sie nie widzielismy powinnam czuc sie winna?
AnneMariie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 16:58   #4241
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
U nas podobnie poranny spacer tez odpada, bo ja pubie sobie wypic kawe w spokoju jak dziecko zasnie :p

Tak chcialam sie Was spytac, czy tylko ja nie bylam z moim dzieckiem u lekarza? Oprocz szczepienia to z lekarzem sie nie widzielismy powinnam czuc sie winna?
A po co masz chodzić jak wszystko z Antkiem ok, nie choruje, nie widzicie nic niepokojącego sama też przecież nie chodzisz jak jesteś zdrowa tylko tak trzymać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-09, 17:00   #4242
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Wysiadam dzis z tego pociagu. Jeszcze ugryzla mnie w brodawke do krwi

Stary 2016-12-09, 17:10   #4243
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:

Manu....przytulam mocno. ..
Stary 2016-12-09, 17:24   #4244
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też chodzę tylko na szczepienia, ewentualnie po skierowania i zaświadczenia no i tam gdzie muszę, oczywiście

Się zezłościłam, wracam ze spaceru z psem, dziecko jęczy ewidentnie zmęczone. Pytam co się dzieje, to słyszę, że "nic, uczymy się siadać". Pomijam opcję "wtf???próbuje siadać???", mówię, że on przecież spać chce. Na co mąż, że próbował go uśpić kilka minut temu, pytam czy mam to zrobić a on nie wiem o co z fochem wrzeszczy że nie. No i jakimś cudem po kilku minutach dziecko spało. O co mu chodziło to ja nie wiem, ale chwilowo nie mam ochoty dociekać, za bardzo przeziębiona jestem, najchętniej bym poszła z dzieckiem spać.
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 17:49   #4245
urshoola
Zadomowienie

Dziewczyny zamówiłam sobie firanki do salonu za ponad 4stówy proszę powiedzcie że to nie dużo bo teraz jak zrobiłam przelew to mam wyrzuty sumienia...
Ps Emi po raz pierwszy dziś stanela na kolanach i łapkach z dupka do góry i zaczęła ogarniać klaskanie;-) cieszę się jak głupia

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Zdrówka dziewczyny nie dajcie się ;-)

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Mona zainspirowałas mojego męża ta tablica ;-) komentarz jego.FAKEN TEZ TAKĄ ZROBIE ZE TEZ NA TO NIE WPADŁEM JAK EMILKA NIE BEDZIE ZAINTERESOWANA TO SAM SIE BEDE BAWIŁ😁😁

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-12-09, 18:01   #4246
Monanka83
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zamówiłam sobie firanki do salonu za ponad 4stówy proszę powiedzcie że to nie dużo bo teraz jak zrobiłam przelew to mam wyrzuty sumienia...
Ps Emi po raz pierwszy dziś stanela na kolanach i łapkach z dupka do góry i zaczęła ogarniać klaskanie;-) cieszę się jak głupia

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Mona zainspirowałas mojego męża ta tablica ;-) komentarz jego.FAKEN TEZ TAKĄ ZROBIE ZE TEZ NA TO NIE WPADŁEM JAK EMILKA NIE BEDZIE ZAINTERESOWANA TO SAM SIE BEDE BAWIŁ😁😁

Za firany, powiedziałabym że to nawet nie jakoś specjalnie dużo, spokojna Twoja

Heh, u nas też K. Od razu po pracy do tego usiadł
Stary 2016-12-09, 18:15   #4247
urshoola
Zadomowienie

Hehehe ;-) czyli zabawka dla dużych chłopców idealna.
Miałabys prezent na gwiazdkę dla K. 😁

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

A że ja z takich co do tej pory na wynajmowanym mieszkaniu firanki Ikeowe to mi się teraz kupe kasy wydaje ;-)

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 18:22   #4248
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]A że ja z takich co do tej pory na wynajmowanym mieszkaniu firanki Ikeowe to mi się teraz kupe kasy wydaje ;-)

Według mnie to też kupę kasy za firanki ale ja jestem z tych ascetycznych w tej kwestii. Jeżeli się podobają, to warto Ula

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 18:29   #4249
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
U nas podobnie poranny spacer tez odpada, bo ja pubie sobie wypic kawe w spokoju jak dziecko zasnie
My ostatnio bylismy jakos latem na szczepieniu, ale też mamy kontrole u endo..
Cytat:

Co za dzikus mały!
Współczuję, ja byłam kilka razy po prostu ugryziona i bolało to mocno, a co dopiero do krwi..

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-09, 18:55   #4250
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Dracula zasnela. Ciekawe na jak dlugo? Jak leci mi z tej piersi krew to mleko do niczego raczej?

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Hehehe ;-) czyli zabawka dla dużych chłopców idealna.
Miałabys prezent na gwiazdkę dla K. 😁

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

A że ja z takich co do tej pory na wynajmowanym mieszkaniu firanki Ikeowe to mi się teraz kupe kasy wydaje ;-)

To spoko cena, napewno sa ladne
Stary 2016-12-09, 19:09   #4251
czekooladki
Zadomowienie

Cytat:
U nas też dzisiaj łosoś. Pierwsza rzecz na widok której, po zjedzeniu pierwszego kęsa, Huba otwierała pyszczek

Cytat:

Ula, ale jak będzie pięknie z takimi firanami.
Tablicę też będzie rzeźbił dla nas tatko z dziadziem

Wywołałam w empiku zdjęcia dla dziadków, 100 sztuk! Oczywiście wszystkie 100 szt z Hubcią. Hubcia w foteliku samochodowym, Hubcia w łóżeczku, chrzest Hubci, Hubcia uśmiech 102, Hubcia gryząca stopę, Hubcia z chrupką, Hubcia bez chrupki ... itd. Teściowa mnie dzisiaj kocha chyba sobie wykleją tymi zdjęciami całą ścianę i będą się do nich modlić dzisiaj (ale tylko dzisiaj) jestem synową roku

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Manu, aaaż mnie zabolało
Stary 2016-12-09, 19:11   #4252
ola0605
Zadomowienie

Ula help! Smaruje tym pimafucortem ale na ta kreska nadal czerwona i skórka zaczęła się łuszczyć jej tam gdzie smaruje i trochę obok ... może to nie grzyb i ta maść jest za mocna i dlatego ta skóra schodzi ? Na noc zwykła maścią z wit A posmarowałam

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Jeśli chodzi o firany to nie wiem jak ceny bo ja mam wszędzie z zwykłego woalu białego uszyte ale mojej koleżanki mama ma fioła na punkcie firan! Jak ktoś je dotknął to od razu wiedziała ale fakt faktem piękne miała zawsze
ola0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 19:24   #4253
monika2736
Rozeznanie

U nas tez dzisiaj pierwszy raz łosoś

Sama się boję jak wyjdą Wojtusiowi ząbki, żeby mnie nie ugryzl :-\
monika2736 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 19:39   #4254
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
Napisane przez ola0605 Pokaż wiadomość
Ula help! Smaruje tym pimafucortem ale na ta kreska nadal czerwona i skórka zaczęła się łuszczyć jej tam gdzie smaruje i trochę obok ... może to nie grzyb i ta maść jest za mocna i dlatego ta skóra schodzi ? Na noc zwykła maścią z wit A posmarowałam

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Jeśli chodzi o firany to nie wiem jak ceny bo ja mam wszędzie z zwykłego woalu białego uszyte ale mojej koleżanki mama ma fioła na punkcie firan! Jak ktoś je dotknął to od razu wiedziała ale fakt faktem piękne miała zawsze
Robiłam ostatnio do jednego pokoju właśnie z białego woalu, na dwa okna, w tym jedno balkonowe wyniosły mnie... 60zł, dlatego nie zabieram głosu w tej kwestii

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 19:44   #4255
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalialina Pokaż wiadomość
Wiesz, moja też tak robiła. Teraz już wstaje tylko podtrzymuje się jeszcze czasem na jednej ręce. Bardzo długo się tak napinała, że podnosiła tylko samą głowę. Lekarka jak to zobaczyła to stwierdziła że jest silna bo już próbuje się podnieść ( zaczęła tak robić mając 4 miesiące) i dość długo jej zajęło przejście do kolejnego etapu.

Wydaje mi się, że to o to samo chodzi ale zawsze lepiej zapytać lekarza. Będziesz spokojniejsza.
Moja też to robi od dłuższego czasu, a że jej się nie udaje to łapie nerwa takiego, że szok... spytam lekarza, przy kolejnej wizycie.

Cytat:
Napisane przez konsternacja Pokaż wiadomość
Czy bierze nogi do buzi? Jesli nie to moze miec za slabe miesnie brzucha spowodowane zwiekszonym napieciem miesniowym w obreczy ramieniowo- barkowej (jakos tak sie to nazywa). Moj starszak to mial i wymagal rehabilitacji. Im szybciej to wykluczysz, tym lepiej.
Bierze nóżki. Czasami ciężko ją ubrać... oby to nie było to napięcie...

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 19:45   #4256
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Dracula zasnela. Ciekawe na jak dlugo? Jak leci mi z tej piersi krew to mleko do niczego raczej?

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

To spoko cena, napewno sa ladne
Chyba nie, w końcu na początku czasem zdarza się, że sutków zmaltretowanych przez małego ssaka leci mleko z krwią i nawet się o tym nie wie.

U nas akcja z cyklu "popatrzcie na jamniczka, wyturlał się z koszyczka"... Mąż uśpił kicucha, ułożył na dostawce, zdążył usiąść i siorbnąć herbaty a z pokoju miauknięcie. No to wstał, poszedł i soczyście zaklął. Wojtul zadowolony i uśmiechnięty pod smoczkiem leżał sobie na brzuchu centralnie na środku łóżka. Chyba koniec z dostawką, trzeba kupić normalne łóżeczko...
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 19:54   #4257
agassek
Zakorzenienie

Manu, u nas dzisiaj wjechała dynia pieczona i też Marysia zaczęła się mocno krztusić/dławić

Cytat:
Brawo Emi! serio klaszcze?! Marysia to chyb jeszcze długo nie ogarnie... ale ja nie wiem, może ja coś źle robię, za mało się z nią bawię, pokazuję

Marysia z kolei od wczoraj podnosi dupkę na prostych nogach i wstaje jak się ją trzyma za rączki (bez podciągania), ale staram się za często takiej sytuacji nie prowokować

Cytat:
Omnomnom
U nas placki z dyni z powidłami śliwkowymi i gruszką

Cytat:
Spoko. Ja raz byłam z tą wysypką, ale tak to też nie chodzę (na szczęście nie było potrzeby), póki wszystko ok, należy się cieszyć

Stary 2016-12-09, 20:13   #4258
asta9126
Zadomowienie

Kocie, właśnie się zastanawiałam do kiedy "można" używać dostawki i jak to u Was wygląda

Ja zwykle o tej porze już umyta, zabieram swoje "zabawki" do sypialni i kłade sie spac jak najprędzej... ale nie dzisiaj >.< wk^&*ił mnie no... cały dobry nastrój mi się posypał. A dziś miałam w planie domowe spa (dziecko spi od 16 z przerwą na kąpiel i mleko ). Nic nie zrobiłam. Tylko by coś dobrego zjadła...

Chciałam sie pochwalic swoją"genialnością". Wywnioskowałam ze jak dziecko spi 1-2h na spacerze od ok. 9 to może lepiej zostaniemy w domu o tej porze i coś poogarniam. Przespała w łóżeczku całe 30 minut potem o 13 chyba jakieś 5 sekund no także ten, jak gdyby mi nigdy nie zależało żeby spała na spacerze by wreszcie spokojnie połazić dłużej niż chwilę wkoło bloku.

A co do lekarza to ja byłam raz jak Mała miała katar i ja sama byłam chora. Tak to tylko szczepienia.
Teraz chyba się wybiorę, bo jakiś czas temu zauważyliśmy guzek na skroni. Nie wiem czy to może być coś groźnego uprzedzając pytania: nie, nie uderzyła się

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Brawo Emi! serio klaszcze?! Marysia to chyb jeszcze długo nie ogarnie... ale ja nie wiem, może ja coś źle robię, za mało się z nią bawię, pokazuję

Marysia z kolei od wczoraj podnosi dupkę na prostych nogach i wstaje jak się ją trzyma za rączki (bez podciągania), ale staram się za często takiej sytuacji nie prowokować
Mam wrażeni że Milenka też jeszcze daleka jest od klaskania, ale może nie ma za co bić oklasków matce a tak serio to też sobie myślę czy jakoś coś pokazywać powinnam czy coś nie ogarniam tematu ;p

Edytowane przez asta9126
Czas edycji: 2016-12-09 o 20:09
asta9126 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 20:32   #4259
agassek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asta9126 Pokaż wiadomość
Chciałam sie pochwalic swoją"genialnością". Wywnioskowałam ze jak dziecko spi 1-2h na spacerze od ok. 9 to może lepiej zostaniemy w domu o tej porze i coś poogarniam. Przespała w łóżeczku całe 30 minut potem o 13 chyba jakieś 5 sekund no także ten, jak gdyby mi nigdy nie zależało żeby spała na spacerze by wreszcie spokojnie połazić dłużej niż chwilę wkoło bloku.
Taaa, skąd ja to znam na spacerze śpi cudnie, w domu nic...

Stary 2016-12-09, 20:41   #4260
Monanka83
Zakorzenienie

Ja dziś się właśnie zastanawiałam przez pół dnia co ona ćwiczy za ewolucje łapkami i wywnioskowalam że właśnie o klaskanie jej chodzi. Próbowała nawet jak ją kladlam spać

Póki co ogarnia tylko chowanie głowy (jak strus ) na hasło A kuku i machanie na hasło papa - choć z tego akurat często wychodzi jej salutowanie

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Taaa, skąd ja to znam na spacerze śpi cudnie, w domu nic...

Ja w obawie przed nadchodzącą zimą zaczęłam Ninę przyzwyczajać do tej długiej drzemki w domu jakiś czas temu i wygląda na to że przed mrozami zdążymy temat przerobić

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości